Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Story of the Day: 11χρονος με καρκίνο συγκλονίζει: «δεν αντέχω άλλα νοσοκομεία και άλλα πειράματα -μαζί με τους γονείς μου αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να πεθάνω»

boy-k
Ένα 11χρονο γενναίο αγόρι συγκινεί και σοκάρει με την απόφαση του να σταματήσει τη θεραπεία κατά του καρκίνου, μετά από έξι χρόνια μάχης.
boy-k
Ο Reece Puddington, το 2008 διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα, -μία σπάνια μορφή καρκίνου- και οι γιατροί του είχαν πει πως δεν έχει ελπίδες να ζήσει.
Όμως μετά από 2 χρόνια ειδικών θεραπειών, του ανακοινώθηκε το 2010 ότι είναι απολύτως υγιής. Δυστυχώς όμως το 2012, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ο καρκίνος τον είχε «χτυπήσει» στο συκώτι. Η κατάσταση του ήταν πολύ σοβαρή!
Τελικά  η μητέρα του, Kay, και ο πατέρας του Paul, αποφάσισαν μαζί με το γιο τους να μην παλέψουν άλλο και να σταματήσουν τις επώδυνες θεραπείες. Ο 11χρονος, μάλιστα έφτιαξε μια λίστα με πράγματα που θέλει να κάνει μέχρι να πεθάνει.
Μέσα στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονται τα εξής: η γνωριμία του με τον Johnny Depp, το να μάθει η μητέρα του να οδηγεί και να φτιάξει ένα σπίτι των hobbit στον κήπο του!! Την ίδια ώρα ένα κείμενο που έγραψε και πόσταρε ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook συγκλονίζει. Μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι δεν αντέχει άλλα νοσοκομεία και άλλα πειράματα, και πως μαζί με τους γονείς του αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να πεθάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: