Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

KORINTHIA

το φορας και πετας



AA Patrols test rocket powered jetpacks

Το σκυλοπλυντηριο

Πλυνετε το  σκυλάκι σας σε ένα «πλυντήριο», ναι, ένα σκυλί στο πλυντήριο ... Αυτό είναι το Dog-O-Matic, ένα αυτοματο με μίνι πλύση που μετατρέπει τα κατοικίδια ζώα από βρώμικα σε αφράτα σε μισή ώρα.Ο Γάλλος Romain Jarry, ο οποίος επιμένει ότι αυτή η συσκευή δεν είναι σκληρή, και ειχε επιτυχία με το σκυλάκι του (O-Matic)  στη γενέτειρά του St Max (κοντά στο Nancy). Προτίθεται να την εισαγάγει στο Η.Β. το επόμενο έτος.Ο κ. Jarry είπε: «Δεν παίρνει πολύ χρόνο για να πλύνετε το σκύλο - συνήθως μερικά λεπτά. Το μεγαλύτερο μέρος είναι το στεγνωμα. Τα σκυλια δεν φαίνεται να βαριουνται. Απλώς κάθονται εκεί και βγαίνουν καθαρα.Στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης, ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει το απαιτούμενο κύκλο πλύσης και το μεγεθος του  σκύλου. Κοστίζει το ισοδύναμο των £ 13 για να πλύνετε ένα μικρό σκυλί, £ 22 για τις μεσαίου μεγέθους, αυξάνεται στις £ 31 για τους μεγαλύτερους πελάτες.

Το χαλι αντιδιαρρηκτης

Αυτο ειναι ο αντι-διαρρήκτης χαλακι πορτας ειναι


απο την εταιρια Rakuten. Πρόκειται για ένα υπερ-κολλώδη χαλί που πιανετε ο διαρρήκτης. Όταν φεύγετε από το σπίτι σας αφήστε μόνο αυτό στο εσωτερικό της πόρτας σας. Αν κάποιος μπει στο σπιτι σας θα πατησει στο χαλί και θα κολλήσει. Φυσικά, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μην ξεχνάτε ότι είναι εκεί όταν γυρισετε πίσω. Η αντι-διαρρήκτης χαλακι πατωματος θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο.

ΚΟΥΙΖ: Πού διαφέρουν τα… χουφτώματα Τζούλιας και Ντούβλη;

Φωτογραφήθηκαν και οι δυο με δυο άντρες, η κάθε μια, να τους χουφτώνουν το γυμνό τους στήθος. Η Τζούλια... (γνωστή και μη εξαιρετέα από την υπερπαραγωγή της σαμπάνιας) είχε υποστεί- μετά χαράς μεγάλης ως φαίνεται- το χούφτωμα δυο τραγουδιστών για τη διαφημιστική καμπάνια νυχτερινού, και ουχί πολιτιστικού ως έλεγε ο αείμνηστος υπουργός, κέντρου. Η ετέρα- προσοχή με «ε» και όχι με «αι»- θεραπαινίς του ελληνικού κινηματογράφου και της τέχνης της κρεβατοκάμαρας, μαντάμ Ντούβλη (καμία σχέση με το ντούβλο), επίσης φωτογραφήθηκε με δυο φουσκωτούς που έχουν διανύσει, κατά πως φαίνεται, χιλιόμετρα στους διαδρόμους και στα «σιδεράδικα» (γυμναστήρια με βάρη στην αργκώ).





Η στάση η ίδια αλλά οι διαφορές αρκετές:

1. Η Τζούλια χαμογελάει, η Ντούβλη έχει ένα ξυνισμένο ύφος λες και δεν της πέτυχαν τα γιουβαρλάκια.

2. Η Τζούλια φωτογραφίζεται σε μαύρο φόντο (τα πάντα στη μαυρίλα και οι τραγουδιστές μέσα) για να ξεχωρίζει, η Ντούβλη “χάνεται” στο εξωτικό τοπίο με τα καλάμια και τα φυτά.

3. Οι χουφτώνοντες τη Τζούλια είναι κατηγορίας ελαφράς (όχι στο ρεπερτόριο), οι χουφτώνοντες τη Ντούβλη (ξαναλέω, καμία σχέση με το ντούβλο) έχουν χτίσει- όχι ντούβλα- κορμί, λεγόμενο και κοιλιακοί- καλοριφέρ.

Όσο για το κοινό σημείο τους (κι αυτό είναι μείον τους που λέει και το άσμα) το ξέρει όλη η Ελλάδα. Και πώς να μη το ήξερε; Αφού θέλει η καλλιτέχνις να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει

Η γριά κότα έχει το ζουμί;

Το ιστορικό στερεότυπο ότι οι ηλικιωμένοι προτιμούν μέχρι σήμερα τις νεώτερες γυναίκες οδήγησε σε μια απελευθερωμένη έρευνα.

Ο εκδότης ενός...

καθημερινού ηλεκτρονικού περιοδικού για άνδρες, προτείνει στους άνδρες να αναζητούν γυναίκες πιο κοντά στην ηλικία τους.

Η έρευνα, που ψήφισαν 424 άνδρες, αποκάλυψε ότι 56% θέλουν τη διαφορά ηλικίας να κυμαίνεται σε πέντε ή και περισσότερα χρόνια σε μια σχέση.

«Έκπληξη μου έκανε το αποτέλεσμα της έρευνας, λόγω του συντηρητισμού των εθελοντών» δήλωσε ο Dr Smith. «Περιμέναμε πως οι περισσότεροι θα επιθυμούσαν μια γυναίκα μάλλον αρκετά κοντά στην ηλικία τη δική τους. Μόνο 16 % είπαν ότι οι διαφορές ηλικίας δεν ήταν σημαντικές»

Μια μεγάλη αναλογία, 62%, μίλησε από πείρα δεδομένου ότι ήταν σε σχέσεις στις οποίες η διαφορά ηλικίας ήταν μεγαλύτερη από πέντε έτη.

Μια διαφορά ηλικίας 10 ετών ή περισσότερο, θεωρήθηκε ακατάλληλη για το ποσοστό του 45% των ερωτηθέντων.

«Οι ερωτηθέντες βάση της έρευνας ενδιαφέρθηκαν περισσότερο για τις κοινωνικές, οικονομικές και μορφωτικές διαφορές και βρήκαν χαοτική την απόσταση και τα εμπόδια στις σχέσεις μεταξύ των νεότερων γυναικών» κατά τον Dr Smith.

Η πείρα των μεγαλυτέρων σε ηλικία φαίνεται πως είναι ο πιο σημαντικός παράγων, τουλάχιστον σε ένα ποσοστό 68% και εχθρός για την επιλογή νεώτερων γυναικών σαν συντρόφους.

Μόνο 9% των ερωτηθέντων απάντησαν, πως οι ηλικιακές διαφορές δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις.

Η έρευνα διεξήχθη στον Καναδά.

Που πάει το : "ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά" ;

Πώς μπορεί μια γυναίκα να ικανοποιήσει 12 άντρες ταυτόχρονα..?

Νομίζετε ότι είναι αδύνατο; Και παραπάνω μπορεί με...λίγη βοήθεια. Πώς;



ΔΕΙΤΕ

Να κάμω θέλω ταραχή - Ψαραντώνης

Ο δορυφόρος «Epoxi» έφτασε στον κομήτη Hartley

ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με τις πρώτες φωτογραφίες


Ο αμερικανικός διαστημικός δορυφόρος Epoxi (εποχή) πλησίασε σήμερα, σε απόσταση περίπου 700 χιλιομέτρων, από τον πυρήνα του μικρού κομήτη Hartley 2, από τον οποίο έβγαλε εντυπωσιακές φωτογραφίες, σύμφωνα με τις εικόνες της τηλεόρασης της NASA.
Ο δορυφόρος «Epoxi» έφτασε στον κομήτη Hartley


Είναι η πέμπτη φορά στην ιστορία της αστρονομίας που μια διαστημική βολίδα φθάνει τόσο κοντά στον πυρήνα ενός κομήτη για να βγάλει φωτογραφίες και να εκτελέσει και άλλες μετρήσεις με φασματόμετρο, τονίζουν οι υπεύθυνοι για αυτή την αποστολή.



Οι ερευνητές ελπίζουν να συγκεντρώσουν έναν πλούτο πληροφοριών σχετικά με τον κομήτη για να κατανοηθούν καλύτερα τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η σύνθεση αυτών των ουράνιων σωμάτων, που υπολογίζονται σε δισεκατομμύρια στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος.

NASA Mission Successfully Flies by Comet Hartley 2

Πυρκαγιά σε αποθήκη στο Μενίδι

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής


Στις φλόγες τυλίχθηκε πριν από λίγο μία αποθήκη με ξυλεία στην περιοχή του Μενιδίου. Στο σημείο βρίσκονται ήδη 12 οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες προκειμένου να θέσΠυρκαγιά σε αποθήκη στο Μενίδιουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Dolphin play bubble rings

SHMERA

Μέγεθος ML 3,5


Περιφέρεια ΚΡΗΤΗ, ΕΛΛΆΔΑ

Ημερομηνία ώρα 11/04/2010 18:34:24.1 UTC

Τοποθεσία 34,92 N? 25,65 E

Βάθος 1 χιλιόμετρο

Αποστάσεις 66 χιλιόμετρα ΝΑ Ηρακλείου (pop 137.154? Τοπική ώρα 20:34:24.1 11/04/2010)

13 χιλιόμετρα ΝΔ Ιεράπετρα (pop 12.536? Τοπική ώρα 20:34:24.1 11/04/2010)

11 χιλιόμετρα S Gra liyiá (pop 1.282? Τοπική ώρα 20:34:24.1 11/04/2010)

VIDEO: Η Christina Aguilera τραγουδά στη σκηνή του Burlesque

Ακόμη ένα σύντομο κλιπ απhttp://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2010_11/christina-aguilera-red-1110-1.jpgό το Burlesque δόθηκε στην κυκλοφορία. Η Christina Aguilera τραγουδά στη σκηνή του μαγαζιού στο οποίο εργάζεται... ο χαρακτήρας που υποδύεται στο φιλμ, το κομμάτι I Am A Good Girl. Παράλληλα η τραγουδίστρια εμφανίζεται στο περιοδικό Parade μιλώντας για το πόσο δυνατές είναι οι γυναίκες σήμερα. Τονίζει ότι η ζωή της κάνει ένα συγκεκριμένο κύκλο κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα νέο άλμπουμ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες και εκτός από την Aguilera πρωταγωνιστούν η Cher και ο Stanley Tucci.

Christina Aguilera - I Am a Good Girl (Clip from Burlesque)

Έχω βιντεοσκοπήσει καυτές στιγμές με την γυναίκα μου

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην διεθνή showbizμιας και διαθέτει το τρίπτυχο «όμορφος, σέξι και ταλαντούχος». Ο λόγος για τον... Josh Duhamel, που μιλά ανοικτά για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά του, αποκαλύπτοντας πως έχει βιντεοσκοπήσει «καυτές» στιγμές με την -ανοικτά bisexual- γυναίκα του, Fergie!«Το πιο extreme που έχουμε κάνει είναι να βιντεοσκοπήσουμε κάποιες καυτές στιγμές μας αλλά για προσωπική χρήση», λέει νέτα σκέτα στο περιοδικό «DownTown» ο σέξι ηθοποιός και περιγράφει την καθημερινότητα και την σχέση του με την τραγουδίστρια.Όπως λέει, στην Fergie εκτιμά την ειλικρίνεια και μεταξύ τους υπάρχουν πολλά κοινά: «τη λατρεύω. Έψαχνα να βρω το άλλο μου μισό αλλά ευτυχώς το βρήκα», προσθέτει. Παρά το βαρύ τους πρόγραμμα, Josh και Fergie φροντίζουν να επικοινωνούν τηλεφωνικά συνέχεια, ενώ όταν είναι στο σπίτι κάνουν μαραθώνιους ταινιών, πηγαίνουν στην εκκλησία και κάνουν barbeque.Πώς, όμως, αντέδρασε ο Josh στην αποκάλυψη της Fergieότι της αρέσουν και οι γυναίκες; «Από τις πρώτες κιόλας μέρες της γνωριμίας μας μου το είχε πει... Δεν σου κρύβω ότι λειτούργησε και διεγερτικά. Η φαντασίωση πως την γυναίκα με την οποία είμαι στο κρεβάτι την έχουν αγγίξει κι άλλες γυναίκες με έκανε ηφαίστειο! Λειτούργησε σαν Viagra!», απαντά ο ίδιος.Πάντως, ο Josh δηλώνει έτοιμος να αποκτήσει παιδιά σε αντίθεση με την καλή του, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν νιώθει την πραγματική ανασφάλεια για την αφοσίωσή της!

Ζήτησε να μπει η 17χρονη κόρη του φυλακή επειδή έπαιζε σε ταινίες πορνό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου, ο πατέρας της νεαρής ηθοποιού, ζήτησε από το περιφερειακό δικαστήριο της πόλης... Κουεζόν να απαγορευτεί η προβολή των ταινιών που συμμετέχει η ανήλικη κόρη του.http://www.dailyfucks.gr/wp-content/uploads/2010/11/sexy1.jpg

Η κοπέλα πρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες, εκ των οποίων η μια προβάλλεται αυτή την περίοδο στους κινηματογράφους της Μανίλας. Η ταινία μπορεί να μην κατατάσσεται στην κατηγορία του σκληρού πορνό αλλά ανήκει στην κατηγορία «ακατάλληλη για κάτω των 15 ετών». Το πολύ γυμνό, οι προκλητικές και αποκαλυπτικές σκηνές, έχουν εξοργίσει τον πατέρα της 17χρoνης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα καταγγέλλει ότι η κόρη του «όχι μόνο δείχνει το κορμί της αλλά συμπεριφέρεται εξαιρετικά προκλητικά με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές της, εμπλεκόμενη σε καυτές σκηνές και στις δύο ταινίες».

Ο συνήγορός του υποστηρίζει ότι η κινηματογράφηση και η προβολή της ταινίας «αποτελεί απροκάλυπτη έκθεση ανήλικου και κατάφωρη παραβίαση του νόμου περί ανηλίκων καθώς και του Οικογενειακού

Δείτε την sexy φωτογράφιση του Ζακ Γαλιφιανάκη!

Μια «sexy» φωτογράφηση με ολόσωμο κατακόκκινο μαγιό σε παραλία, έκανε για το περιοδικό Vanity Fair, ο ανατρεπτικός Ελληνοαμερικάνος ηθοποιός ....Ζακ Γαλυφιανάκης, με το αστείρευτο χιούμορ που διαθέτη, εκπληρώνοντας έτσι ένα όνειρο του να γίνει μοντέλο. Ο ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα του βήματα όταν στην δεκαετία του ’90 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να κάνει καριέρα μοντέλου, αλλά μάλλον δεν είχε τα προσόντα, και ασχολήθηκε με το stand up comedy. Αλλά για να γίνει αυτό έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι το Λος Άντζελες, στο Χόλιγουντ, στο οποίο έφτασε με ένα mini van. «Δεν ήξερα κανέναν στο LA. Έκανα πάρα πολλά shows σε εκκλησίες και μαγαζιά, διαδρόμους bowling και δημόσια πλυντήρια».

"Κάνω έκκληση στους ιερείς μας: πίστη δεν είναι το... ρευστό!"

ΕΙΜΑΙ 22 ΕΤΩΝ. ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΟΧΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ, ΑΠΛΩΣ ΠΙΣΤΗ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ.


ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ. ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΓΙΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ Κ ΕΦΥΓΑΝ. ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΧΤΗΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ. ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ.

ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ. ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΠΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΠΛΩΣ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.

"ΟΙ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ", ΛΕΝΕ. ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ. ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ, ΤΡΙΣΑΓΙΑ, ΚΗΔΕΙΕΣ, ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΟΛΑ! .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΕΤΣΙ ΠΑΤΟΥΝ ΕΚΕΙ Κ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Κ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΡΕΥΣΤΟ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΕΧΩΒΙΤΗΣ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΑΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝΕ Κ ΑΥΤΗ ΧΑΘΗΚΑΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

"Ο Justin Bieber είναι 51χρονος παιδόφιλος, μεταμφιεσμένος"! Η δύναμη και η αδυναμία της τεχνολογίας!

Ενα βίντεο- ρεπορτάζ που αποκάλυπτε ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ Bieder είναι στην πραγματικότητα ένας... μεταμφιεσμένος άντρας 51 ετών, παιδόφιλος ο οποίος εμφανιζεται με μάσκα εφήβου με απώτερο σκοπό την αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών, έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν από λίγες ημέρες!




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η αστυνομία έφτασε στην αλήθεια όταν συνέλαβε τον 51χρονο άντρα τη στιγμή που αυτός τραγουδούσε ένα από τα hits του on camera στο διαδίκτυο, χωρίς να φοράει τη μάσκα του!

Οπως μπορείτε να δείτε το βίντεο προέβαλε σχόλια ψυχολόγου που ανέλυε την διαστροφή του, μαρτυρία ενός 9χρονου κοριτσιού, σκηνές από την σύλληψή του και τις ανακοινώσεις της αστυνομίας!

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε, το κανάλι που έκανε την "αποκάλυψη", το οποίο είναι σατιρικό δίκτυο ειδήσεων γνωστό για τις ψεύτικες χιουμοριστικές ειδήσεις του, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι επρόκειτο για φάρσα, την οποία μάλιστα πίστεψαν πολλοί από τους έφηβους θαυμαστές του Τζάστιν!

Ο 16χρονος Μπίμπερ είναι ο πρώτος σταρ της διαδικτυακής εποχής. Τον τελευταίο καιρό όλοι μιλούν γι αυτόν ενώ οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: κατόρθωσε να πουλήσει 850.000 αντίτυπα μέσα σε πέντε εβδομάδες με το ντεμπούτο του, "My word 2.0" ενώ συγκέντρωσε 50 εκατομμύρια ακροατές live!



Η επιτυχία της -κακόγουστης- φάρσας, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι μηχανές αναζήτησης πήραν φωτιά από εκατομμύρια θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ που προσπαθούσαν να διασταυρώσουν αν αυτό που έβλεπαν ήταν πράγματι αλήθεια ή ένα ακόμα επίτευγμα της χρήσης της ιντερνετικής τεχνολογίας. Μιας τεχνολογίας που μαζί με την τεράστια δύναμή της, παρουσιάζει και μεγάλες αδυναμίες!



Δείτε το σχετικό βίντεο που έχει φτάσει τα 3.800.000 προβολές!

Justin Bieber Is a Pedophile - News 09/30/10 MUST SEE

Από στρίγγλα αρνάκι: 8+1 τρόποι να την ηρεμήσεις όταν έχει τα νεύρα της

Φωνές, καβγάδες, νευρά. Άλλες φόρες φταις, άλλες πάλι, όχι αλλά εσύ την πληρώνεις στο τέλος. 8+1 μικρά μυστικά θα την καλμάρουν στο λεπτό και θα κερδίσεις πίσω την ησυχία σου.




Μην παίξεις το παιχνίδι της



Ό,τι κι αν γίνει μην νευριάσεις. Θα τσαντιστεί ακόμα περισσότερο γιατί θα νιώθει ότι τσακώνετε μόνη της, αλλά και να τσακωθείς τι θα βγάλεις; Αν νιώθεις να χτυπάς κόκκινο μέσα σου, σκέψου θετικά και λέγε στον εαυτό σου ότι δεν θα της επιτρέψεις να σε...

τσαντίσει. Μπορεί να ευθύνεσαι εσύ για το πρόβλημα, αλλά σίγουρα δεν φταις για την ψυχολογική και συναισθηματική της φόρτιση.



Μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά



Εσείς οι άντρες το έχετε όταν τσακώνεστε να χρησιμοποιείτε επιχειρήματα. Ακόμα κι αντα επιχειρήματά σου είναι σωστά, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να της δώσεις τρόφη για να τσακωθείτε και για άλλα πράγματα. Κι εδώ έρχεται η φράση «και μιας και το ανέφερες» και γκαζώνει κι άλλο. Οπότε μην το αναφέρεις καν.



Παραδέξου τα λάθη σου



Αν η αιτία του τσακωμού είναι ένα δικό σου λάθος, τότε απλά παραδέξου το. Μην προσπαθείς να βγεις από πάνω. Ξέρεις πολύ καλά ότι και δίκαιο να έχεις θα τα φέρει από δω, θα τα φέρει από κει κι εκείνη θα βγει από πάνω… πάλι. Μην το κάνεις όμως μ’ ένα καταδεκτικό τρόπο. Θα πιστέψει ότι το παραδέχεσαι μόνο και μόνο για να γλιτώσεις τον καβγά κι εκεί ετοιμάσου για δεύτερο γύρο.



Να είσαι καλός ακροατής



Αν το ξέσπασμά της δεν έχει να κάνει μ’ εσένα( βέβαια αν έχει νεύρα σ’ εσένα θα καταλήξει πάλι) άλλα με νεύρα από τη δουλειά της ή με κάτι άλλο που την απασχολεί, τότε οφείλεις να την ακούσεις. Και μην μιλήσεις μέχρι να τελειώσει. Το γυναικείο ξέσπασμα είναι σαν τον οργασμό. Φωνάζει, φωνάζει και μετά γίνεται αρνάκι.



Κάνε ένα βήμα πίσω



Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραδεχτείς κάτι για το οποίο σε κατηγορεί, εάν δεν συμφωνείς. Αλλά το να κατανοήσεις το σκεπτικό της θα της δείξει ότι σέβεσαι την προσωπικότητά της. Και αμέσως αυτό θα την καλμάρει. Έχε στο μυαλό σου ότι εκνευρίζεται ακόμη περισσότερο όταν νιώθει ότι κάτι είναι άδικο, εκτός ελέγχου ή αν νιώθει ότι δέχεται προσωπική επίθεση. Αν τ’ αποφύγεις όλα αυτά τότε θα έχεις το πάνω χέρι στους καβγάδες.



Δείξε ότι την προσέχεις



Ακόμα κι αν βαριέσαι απίστευτα εκείνη τη στιγμή να τσακωθείς, μην δείξεις ότι είσαι απών. Ρώτα την ερωτήσεις. Είναι το μαγικό φίλτρο των γυναικών. Μόλις αρχίσεις να τις κάνεις ερωτήσεις αμέσως θα καλμάρει, θα νιώσει ότι την προσέχεις, ότι ενδιαφέρεσαι ν’ ακούσεις κι άλλα από αυτά που έχει να πει και σε μεγάλο ποσοστό τον έχεις γλυτώσει τον καβγά.



Βγείτε έξω



Δεν σού είπα εκεί που αρχίζει να φορτώνει εσύ να της πεις να πάτε στα μπουζούκια, αλλά κάλλιστα μπορείς να της προτείνεις να πάτε μια βόλτα στο κοντινό παρκάκι. Αν έχετε και σκυλί είναι η καλύτερη δικαιολογία. Όχι ότι θα συγκρατηθεί επειδή θα είναι έξω, αλλά το περπάτημα θα την ηρεμήσει.



Μαγικές φράσεις



Πέρα από το μαγικό φίλτρο των ερωτήσεων, υπάρχουν και τρεις φράσεις- κλειδιά που θα την ηρεμήσουν στο λεπτό. «Ναι, συμφωνώ», «Έχεις δίκιο», «Συγνώμη». Τίποτα δεν θα την ηρεμήσει πιο γρήγορα από το να πάρεις το μέρος της. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείς, πιάσου από μια φράση της και συμφώνησε μ’ αυτήν. Το ίδιο κάνει για εκείνη.



Βάλε όρια



Οι ειδικοί λένε ότι δεχόμαστε την συμπεριφορά που ανεχόμαστε. Άρα αν θέσεις από την αρχή τα όρια στην συμπεριφορά της που μπορείς να ανεχτείς, στο μέλλον θα ξέρει πώς να συμπεριφερθεί στους καβγάδες σας και μέχρι που αντέχεις να το τραβήξει.

Το φαρμακείο της γιαγιάς...

Βότανα, λεμόνι, μέλι, μαγειρική σόδα, αλάτι, ξίδι και σκόρδο επιστρατεύονται για να ανακουφίσουν από τον πόνο, να απαλύνουν τον βήχα, να απαλλάξουν από τις ψείρες στα μαλλιά και να ρίξουν τον πυρετό. Τα σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία υποστηρίζουν αρκετά από τα γιατροσόφια της γιαγιάς μας.






Καταρράκτης

Μελέτες δείχνουν ότι το τσάι του βουνού μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην πρόληψη της εμφάνισης καταρράκτη (Tomas -Barberan et al 1986), καθώς και θρόμβων (Villar et al 1985) και υπέρτασης (Paya et al 1985). Το τσάι του βουνού, το οποίο στη χώρα μας συλλέγεται από τον Όλυμπο, τον Ταΰγετο, τον Παρνασσό, την Εύβοια και την Κρήτη, δεν έχει διεγερτική δράση (σε αντίθεση με το κλασικό τσάι) και γι' αυτό μπορεί να καταναλωθεί και βράδυ χωρίς να επηρεάσει τον ύπνο.

Τσιμπήματα

Μπορείτε να ανακουφιστείτε από τον ερεθισμό του δέρματος που προκαλείται από τα τσιμπήματα των εντόμων, σύμφωνα με τους επιστήμονες της Κλινικής Μάγιο στις ΗΠΑ, βάζοντας στο πάσχον σημείο ένα διάλυμα από μαγειρική σόδα και νερό.

Ψείρες

Το ξίδι, διαλυμένο σε χλιαρό νερό, μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις ψείρες στα μαλλιά. «Επί μία εβδομάδα, κάθε φορά που το παιδί γυρνά από το σχολείο, να καθαρίζετε σχολαστικά τα μαλλιά του με το διάλυμα αυτό και μια πολύ λεπτή χτένα», συμβουλεύει η επίκουρη καθηγήτρια Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πόπη Αναστασέα-Βλάχου. «Ετσι, μπορείτε να αποφύγετε τα τοξικά ψειροκτόνα με μαλαθείο».

Πονοκέφαλος

Με τα πρώτα σημάδια του πονοκεφάλου, να πίνετε ένα φλυτζάνι τσάι, όπως προτείνει η βρετανή διατροφολόγος δρ Τζέιν Κλαρκ. «Οι πονοκέφαλοι προκαλούνται από αλλαγές στα αγγεία», λέει. Μια μικρή δόση καφεΐνης φαίνεται να αναστρέφει αυτές τις αλλαγές».

Κράμπες στα πόδια

Ενα ποτήρι τόνικ πριν από τον ύπνο μπορεί να προλάβει τις κράμπες, όπως αναφέρει o δρ Μάικ Ντίξον, επισκέπτης καθηγητής Ολιστικής Υγείας και Φροντίδας στο Πανεπιστήμιο του Γουεστμίνστερ στο Λονδίνο. To νερό τόνικ περιέχει φυσικά την ουσία κινίνη, που του δίνει την πικρή γεύση του. Η ουσία αυτή προλαμβάνει τους σπασμούς των μυών, που προκαλούν τον πόνο της κράμπας.

Κρυολόγημα

Το φασκόμηλο περιέχει πολλά βιοενεργά συστατικά, όπως καμφορά (1437%), άλφα και βήτα καρυοφυλλένιο, ροσμαρινικό οξύ, χλωρογενικό οξύ, διτερπένια και φλαβονοειδή, όπως είναι η ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδης λουτεολίνη, σύμφωνα με τον κλινικό διαιτολόγο, αντιπρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής, κ. Κ. Ξένο. Εχει αποδειχθεί ότι ασκεί ευεργετική δράση σε περιπτώσεις κρυολογήματος, λαρυγγίτιδας και φαρυγγίτιδας. Δεν συνιστάται η κατανάλωσή του κατά την εγκυμοσύνη ή τον θηλασμό.

Ενα πικάντικο φαγητό, όπως ένα πιάτο με καυτό κάρι, μπορεί να ανακουφίσει από μια μπουκωμένη μύτη ή ένα πονεμένο αυτί, σύμφωνα με τον δρα Π. Γκρίφινς από την Κλινική Blemish του Μάντσεστερ. Αυτό κάνει τη μύτη και τα μάτια να τρέχουν, αποβάλλοντας τη βλέννα. Το σκόρδο, επίσης, βοηθά στην αποβολή της βλέννας, ενώ είναι επίσης γνωστό αντιικό, αντιβακτηριακό και αντιοξειδωτικό τρόφιμο.

Βήχας

Το μέλι πλούσιο σε φλαβονοειδή συνιστάται εδώ και αιώνες ως «φάρμακο» για τον βήχα. Ερευνα του Πολιτειακού Κολεγίου Ιατρικής της Πενσυλβάνια, σε 105 παιδιά που λάμβαναν μία έως δύο κουταλιές μέλι μισή ώρα πριν κοιμηθούν, διαπίστωσε ότι το μέλι δρα πιο αποτελεσματικά κατά του βήχα απ' ό,τι πολλά αντιβηχικά σιρόπια.

Οι γαργάρες με αλατόνερο μπορούν να απομακρύνουν τα περιττά υγρά από τους φλεγμαίνοντες ιστούς στον λαιμό, με αποτέλεσμα να ελαττώνεται ο πόνος, όπως αναφέρει ο δρ Φ. Χέιγκεν, εκδότης του «Οδηγού με τα Σπιτικά Γιατροσόφια» (Mayo Clinic Book). Το αλατόνερο μαλακώνει επίσης την παχιά βλέννα στον λαιμό, διευκολύνοντας έτσι την αποβολή της. Μια άλλη λύση, σύμφωνα με τον «Οδηγό», είναι οι γαργάρες με μείγμα χλιαρού νερού με λίγες σταγόνες λεμόνι και μέλι (δεν συνιστάται για παιδιά).

Πυρετός

Εάν το παιδί έχει πυρετό, να τοποθετήσετε στο μέτωπο και στα χέρια του χλιαρά επιθέματα με νερό και ταυτόχρονα να βάλετε τα πόδια του σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό επί είκοσι λεπτά. «Με τον τρόπο αυτό, μπορεί να αποφύγετε τα αντιπυρετικά φάρμακα, τα οποία τελευταία ενοχοποιούνται για παρενέργειες», λέει η κ. Βλάχου.

Πληγές, εγκαύματα

Ο γάλλος καθηγητής Μπ. Ντεκότ, διευθυντής του χειρουργικού τμήματος στο νοσοκομείο Λιμόζ, απέδειξε ότι το θυμαρίσιο μέλι (περιέχει θυμόλη, μια φαινόλη με αντισηπτικές ιδιότητες) βοηθά στην ταχύτερη επούλωση πληγών και εγκαυμάτων, δύο φορές μάλιστα πιο γρήγορα απ' ό,τι η ειδική γάζα.

Κακή διάθεση

Το φυτό υπερικό ή βαλσαμόχορτο ή χόρτο του Αγίου Ιωάννη αναφέρεται από τα αρχαία κιόλας χρόνια ότι μπορεί να μειώσει τη θλίψη. Μία ανάλυση 23 μελετών που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «British Medical Journal» έδειξε ότι είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της ήπιας έως μέτριας κατάθλιψης.



«Επειδή όμως περιέχει δραστική ουσία η οποία μπορεί να αλληλεπιδράσει με φάρμακα, δεν πρέπει να λαμβάνεται χωρίς τη συμβουλή και παρακολούθηση του γιατρού» διευκρινίζει η ψυχίατρος του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής κ. Γ. Χαλκούση.

Εάν υποφέρετε από αϋπνία, ένα φλιτζάνι τίλιο ή χαμομήλι με μέλι μπορεί να σας οδηγήσει στις αγκάλες του Μορφέα. «Τα ροφήματα αυτά έχουν χαλαρωτικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσουν. Στις σοβαρές περιπτώσεις όμως δεν αρκούν» λέει η κ. Χαλκούση.

Πεπτικό σύστημα

Το δίκταµο χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως επουλωτικό ρόφημα. «Τελευταία επιβεβαιώθηκε η δράση του κατά του έλκους του στομάχου με πειράματα που έγιναν σε στελέχη ελικοβακτηριδίου του πυλωρού» λέει ο κ. Ξένος. «Τα κυριότερα συστατικά του αιθέριου ελαίου του δίκταμου είναι η καρβακρόλη (πανίσχυρη αντιμικροβιακή ουσία, την οποία συναντάμε επίσης στη ρίγανη και στο θυμάρι), η θυμόλη και η πουλεγκιόνη. Οι ουσίες αυτές έχουν ισχυρές αντισηπτικές και αντισπασμωδικές ιδιότητες».

Ηδη από την εποχή του Γαληνού υποστηριζόταν ότι η μαστίχα Χίου καταπολεμά τις φλεγμονές του στομάχου. Μελέτη επιστημόνων από το Νοσοκομείο του Νότιγχαμ στη Βρετανία έδειξε ότι η χρήση ακόμα και μικρής ποσότητας μαστίχας Χίου (ένα γραμμάριο την ημέρα) επί δύο εβδομάδες μπορεί να θεραπεύσει το έλκος.



Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «The New England Journal of Medicine», καθώς και έρευνα του Tμήματος Φαρμακογνωσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (με τον καθηγητή Α. Σκαλτσούνη), η μαστίχα μειώνει τη φλεγμονή που προκαλεί το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού στο στομάχι.

Το χαμομήλι χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τις καταπραϋντικές και αντισηπτικές του ιδιότητες στο πεπτικό σύστημα, όπως και σε κάθε μόλυνση βλεννογόνου. Ερευνα του ImperialCollege στο Λονδίνο έδειξε ότι η κατανάλωσή του προκαλεί στα ούρα την εμφάνιση ουσιών (γλυκίνης και ιππουρικού οξέος), που μειώνουν τους μυικούς σπασμούς και καταπολεμούν τη φλεγμονή. Να αποφεύγεται από άτομα με διαπιστωμένη αλλεργία σε φυτά της οικογένειας Asteraceae/Compositae.

Ουρολοιμώξεις

Για να ανακουφισθείτε από τον πόνο που προκαλεί μια μόλυνση του ουροποιητικού συστήματος (όπως η κυστίτιδα), αναμείξτε μισό κουταλάκι του τσαγιού διττανθαρκική σόδα σε ένα ποτήρι νερό και πίνετέ το μία έως δύο φορές την ημέρα, σύμφωνα με τη γυναικολόγο στο Νοσοκομείο Γυναικών του Μπέρμινγχαμ δρα Τζ. Μπάιρομ.



Αυτό το διάλυμα αλλάζει το pH των ούρων και έτσι θα έχετε λιγότερα συμπτώματα καύσου στην περιοχή. Ενα ποτήρι χυμός κράνμπερι δύο φορές την ημέρα μπορεί επίσης να βοηθήσει την κατάσταση. Ο χυμός αυτός περιέχει ουσίες που εμποδίζουν τη δράση του Ε. coli, του βακτηρίου που είναι συχνά υπεύθυνο για τις κυστίτιδες.

Διάρροια

Εάν το παιδί σας έχει διάρροια, λίγο νερό στο οποίο προσθέτετε λίγες σταγόνες λεμόνι μπορεί να βοηθήσει στην ελάττωση της κινητικότητας του εντέρου, καθώς και στην ενυδάτωση του παιδιού, σύμφωνα με την κ. Βλάχου.

Στοματίτιδα

Η στοματίτιδα, χαρακτηριστική φλεγμονή που παρουσιάζεται σε ασθενείς υπό χημειοθεραπεία, μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιτυχία με την καθημερινή χρήση χαμόμηλου.

Ανοσοποιητικό

«Ερευνητικά δεδομένα δείχνουν ότι το κόκκινο τσάι (Rooibos), που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στην Αφρική ως όπλο κατά πολλών αλλεργικών συμπτωμάτων, είναι εξαίσιο ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος» λέει ο κ. Ξένος.«Το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά Rooibos δεν περιέχει καφεΐνη, ούτε οξαλικό οξύ. Ετσι, μπορεί να καταναλώνεται άφοβα από όλες τις πληθυσμιακές ομάδες».

Το φυτό των αστέρων του Χόλιγουντ, η εχινάκεα, περιέχει τη δραστική ουσία εχινακίνη. Η εχινακίνη είναι ένα γλυκοσίδιο που καταπολεμά τα βακτήρια σαν φυσικό αντιβιοτικό (6 mgr εχινακίνης αντιστοιχούν εργαστηριακά σε μία μονάδα πενικιλίνης), γεγονός που εξηγεί την αποτελεσματικότητα του φυτού σε στρεπτοκοκκικές και σταφυλοκοκκικές λοιμώξεις.



Σε κυτταρικό επίπεδο, η εχινακίνη ελαττώνει την παραγωγή της υαλουρονιδάσης, ενζύμου που καταστρέφει το υαλουρονικό οξύ και οδηγεί σε λύση του συνδετικού ιστού. Πρόσφατη μελέτη κατέδειξε τη συνεργιστική δράση της εχινάκεας με σκεύασμα σκόρδου στη μείωση της διάρκειας και της έντασης των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.

Δερματίτιδα

Ενα μπάνιο με βρώμη (μερικές κουταλιές βρώμης σε μια μπανιέρα γεμάτη με νερό) μπορεί να βοηθήσει όσους πάσχουν από ατοπική δερματίτιδα, όπως αναφέρουν οι ειδικοί της Κλινικής Μάγιο. Η βρώμη περιέχει αντιφλεγμονώδεις ουσίες (γνωστές ως αβενανθραμίδες), οι οποίες μειώνουν επίσης τον κνησμό.

Πονόδοντος

Μπορείτε να ανακουφισθείτε από τον πονόδοντο βουτώντας μια μπατονέτα σε έλαιο γαρίφαλου και απλώνοντάς το απευθείας στην περιοχή για ένα δύο λεπτά, κατά τον οδοντίατρο δρα Φίλιπ Στέμερ από την Κλινική Teeth For LIfe του Λονδίνου. Τα γαρίφαλα έχουν παυσίπονες ιδιότητες και γι' αυτό γερμανοί γιατροί επινόησαν πρόσφατα ένα ταχύ αναισθητικό που βασίζεται σε αυτό το φυτό. Μπορείτε να βρείτε το έλαιο γαρίφαλου σε καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής.

Γερά δόντια

Να περνάτε απαλά τα δόντια και τα ούλα των βρεφών 6 έως 15 μηνών με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε διάλυμα από τσάι, με ελάχιστη μαγειρική σόδα (στη μύτη του κουταλιού). «Το τσάι περιέχει φθόριο και με τον τρόπο ατό γίνεται μια τοπική φθορίωση», λέει η κ. Βλάχου.

Είναι δυνατόν να έζησε 256 χρόνια;

Έζησε όσο κανένας άνθρωΕίναι δυνατόν να έζησε 256 χρόνιαπος πάνω στη γη. Έφτασε τα 256 χρόνια, μεγάλωσε 180 παιδιά που απέκτησε με τις 23 γυναίκες του οι οποίες πέθαναν πολλά πολλά χρόνια πριν από τον ίδιο.




OLi-Ching-Yun γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό της Κίνας και μέχρι τα 10 του χρόνια πήγε σχολείο. Μετά ταξιδέψε σε διάφορες περιοχές της Κινάς όπου δούλεψε και μάζευε ιατρικά φυτά.



Σύμφωνα με τους New York Times μετά από αυτή την εμπειρία ο Λι πουλούσε τα ιατρικά φυτά για 100 χρόνια. Μια μέρα ο επικεφαλής της αυτοκρατορίας Pei Wu-Fu ταξιδέψε μέχρι το σπίτι του για να τον ρωτήσει ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας του και εκείνος απάντησε:

«Κράτα ήρεμη την κάρδια, κάτσε σαν χελώνα, περπάτα χαρούμενος σαν περιστέρι, και κοιμήσου σαν σκύλος».



Μάλιστα ως λέγεται τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω του την ηλικία του. Γνώρισε και έκανε παρέα με τα εγγόνια και τα τρισέγγονα παλιών του φίλων.



Το 1930 Wu -Chung- Chien, καθηγητής στο Minkuo University βρήκε κάποια ντοκουμέντα που αποδείκνυαν ότι ο Λι είχε γεννηθεί το 1677.

Τα ίδια αρχεία αποδεικνύουν ότι το κινέζικο κράτος είχε ευχηθεί στον Λι χρόνια πολλά στα 150τα γενέθλια του αλλά και όταν έκλεισε τα 200.



Σύμφωνα με το βιβλίο Guiness ο άνθρωπος που έχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια είναι ένας Γάλλος. Έζησε 122 χρόνια και 164 μέρες.



Οι Κινέζοι δεν έχουν κάνει καμία αναφορά στον Λι και πολλοί αναρωτιούνται αν είναι δυνατόν να ζήσει ένας άνθρωπος 256 ολόκληρα χρόνια. Η υπόθεση προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη ερευνάται. Οι αρμόδιοι που ασχολούνται με το θέμα προσπαθούν να βρουν στοιχεία και αποδείξεις ώστε να κατανοήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Απίστευτο! Γυναίκα με 69 παιδιά!

Η Βαλεντίνα Βασίλιεβα, κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα παιδιά από μία μητέρα. Γέννησε στο σύνολο 69 παιδιά! Γέννησε 16 φορές δίδυμα, 7 φορές τρίδυμα και 4 φορές τετράδυμα μεταξύ των ετών 1725 και 1765, σε συνολικά 27 γεννήσεις.

Γιατί τσουγκράμε τα ποτήρια και λέμε στην υγειά μας;

Tο ξέρατε αυτό το πράγμα για τα μάτια μας;

Τα 17 λεπτά που απέτρεψαν μια τραγωδία

Τα 17 λεπτά που απέτρεψαν μια τραγωδία

Δ. Νομικού: Δεν έχω νευρική ανορεξία!

Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στη πρεμιέρα του Just the two of us φανερά αδυνατισμένη. Το γεγονός αυτό πυροδότησε σχόλια τα οποία ήθελαν την 25χρονη να πάσχει από νευρική ανορεξία.




''Αν είναι δυνατόν! Είμαι 1.75 και ζυγίζω 56 κιλά. Είμαι μια χαρά. Αυτά τα...

πράγματα δεν πρέπει να λέγονται, όταν δεν στέκουν είναι πάρα πολύ σοβαρά. Ποτέ στη ζωή μου δεν πάχυνα αλλά ούτε και αδυνάτισα υπερβολικά. από την άλλη δεν μπορώ να αδυνατίσω γιατί είμαι επιρρεπής στις γουρουνιές. Σχεδόν κάθε βράδυ τρώω ένα τεράστιο παγωτό και το χειμώνα τσιμπολογώ όλη την ώρα σοκολάτες. Το φαγητό είναι η αδυναμία μου και δεν το κρύβω'', δηλώνει η ίδια η Δούκισσα στο περιοδικό People.



To μοντέλο - παρουσιάστρια περιγράφει στο περιοδικό την καθημερινότητά της: ''Η μέρα μου ξεκινά γύρω στις 10:00. Όσο ο καιρός είναι ακόμη καλός, θέλω να ξεκινάω τη μέρα μου βλέποντας τη θάλασσα και τον ήλιο. Ξεκινάω τη μέρα μου με δύο μεγάλες φέτες ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα αχλάδι κι ένα ποτήρι γάλα πλήρες. Αμέσως μετά φεύγω από το σπίτι για διάφορες εκκρεμότητες που έχω και αργότερα πηγαίνω στο κανάλι για να κάνουμε σύσκεψη για το Just the two of us. Πολλές φορές για να αποφύγω την κίνηση στο κέντρο επιλέγω το μετρό. Είμαι φορτωμένη τσάντες που έχουν μικρά ταπεράκια με φαγητό της μαμάς. Δεν μου αρέσει να χάνω τα γεύματά μου''.



Η Δουκισσά τα βραδιά φωνάζει τους φίλους της στο σπίτι και παραγγέλνουν απ'έξω πίτσες και σουβλάκια. ''Γιατί να μη φάω; Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να στερούμαι γιατί λατρεύω το φαγητό'', λέει χαρακτηριστικά.

Κολλητικές οι κακές αποφάσεις

Είναι λίγο-πολύ ήδη γνωστό ότι η συναισθηματική κατάσταση ενός ανθρώπου μπορεί να αποδειχθεί το ίδιο κολλητική για τους...


γύρω τους, όπως και η γρίπη. Τώρα, μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα υποστηρίζει ότι, εκτός από τα συναισθήματα, εξίσου κολλητικές μπορεί να αποδειχθούν οι παράλογες αποφάσεις κάποιου.



Η έρευνα έγινε από... ερευνητές υπό τον κοινωνικό ψυχολόγο Άνταμ Γκαλίνσκι του πανεπιστημίου Nortwestern του Ιλινόις και δημοσιεύτηκε στο “Journal of Experimental Social Psychology” (Περιοδικό Πειραματικής Κοινωνικής Ψυχολογίας).



Μέσα από μια σειρά πειραμάτων με εθελοντές, οι ερευνητές έδειξαν ότι αν κάποιος κάνει ξανά και ξανά κάποιο λάθος (π.χ. λανθασμένες επιλογές επένδυσης των χρημάτων), τότε οι γύρω του που αισθάνονται ότι έχουν κάποιου είδους σχέση ή ταύτιση μαζί του, είναι πολύ πιο πιθανό να κάνουν και εκείνοι τα ίδια λάθη, αντίθετα με όσους νιώθουν ότι δεν σχετίζονται με αυτόν που παίρνει τις κακές αποφάσεις, οι οποίοι δεν κινδυνεύουν το ίδιο να «κολλήσουν» το «μικρόβιο» των λανθασμένων επιλογών.



Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι οι διάφοροι οργανισμοί (ιδιωτικές εταιρίες, δημόσιες επιχειρήσεις κλπ.) που πάσχουν από την χρόνια λήψη κακών αποφάσεων, αν θέλουν να «πάρουν τα πάνω τους» ξανά, πρέπει να αναζητήσουν τη λύση σε κάποιον μάνατζερ έξω από την ιεραρχία του οργανισμού.



Μπορεί τα στελέχη του ίδιου του οργανισμού να έχουν μια εκ των έσω γνώση της (προβληματικής) κατάστασης, όμως είναι συνυπεύθυνοι, επειδή έχουν εθιστεί στη λήψη κακών αποφάσεων.



Συνεπώς, σύμφωνα με τα πορίσματα της μελέτης, χρειάζεται να εισέλθει στο μάνατζμεντ κάποιος νέος επικεφαλής απ’ έξω, προκειμένου να σπάσει την καταστροφική αλυσίδα των «κολλητικών» κακών αποφάσεων

Ηχητικό ντοκουμέντο από το ufo του Rendlesham, 30 χρόνια μετά!

Ενα ηχητικό ντοκουμέντο με ηχογραφημένη περιγραφή αγνώστων αντικειμένων, που κρατούσε κρυφή τριάντα χρόνια ο στρατός των ΗΠΑ, δόθηκε στη δημοσιότητα.






Ηταν Χριστούγεννα του 1980, όταν αξιωματικοί από την...

αεροπορική βάση Bentwaters των ΗΠΑ πήγαν να διερευνήσουν ένα ανεξήγητο περιστατικό στο δάσος Rendlesham του Suffolk.

Στην κασέτα έχουν καταγραφεί οι περιγραφές που κάνουν οι στρατιωτικοί, για όσα βλέπουν μπροστά τους! Η εντύπωση που δημιουργείται είναι ότι οι ίδιοι πίστευαν πως επρόκειτο για εμφάνιση UFO. Κάνουν λόγο για περίεργα φώτα στον ουρανό ενώ γύρω τους το τοπίο μοιάζει σαν βομβαρδισμένο, με καταστροφές στα κοντινά δέντρα, σε ύψος 4,5 μέτρων από το έδαφος (στη φωτογραφία)

Αναλυτικά στο ηχητικό ντοκουμέντο ένας από τους αξιωματικούς ακούγεται να περιγράφει τα όσα βλέπει ξεκινώντας από την ασυνήθιστη συμπεριφορά των ζώων μιας κοντινής φάρμας:

"Ακούω πολύ περίεργους ήχους από ζώα κοντινής φάρμας. Κάνουν πολύ θόρυβο. Κάτι υπάρχει εκεί. Ευθεία. Νάτο πάλι. Ευθεία. Τι είναι; Ένα παράξενο, μικρό κόκκινο φως. Φαίνεται ίσως μισό μίλι πιο μπροστά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό, είναι ένα παράξενο κόκκινο φως που αναβοσβήνει μπροστά".



Και συνεχίζει: "Βλέπω μια κίτρινη λάμψη επίσης. Παράξενο. Ερχεται σίγουρα από εκεί. Είναι σίγουρα από εκεί. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Είναι παράξενο..."



Τα σενάρια για το περιστατικό αυτό είναι δεκάδες, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί πειστική απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη!

30-year Brit UFO tapes released (Rendlesham Forest) / 2010.11.02 The Sun

Ελίνα Μπεκάκου : Δεν επέτρεψα να μου γίνει πρόταση για ροζ DVD

O κ. Σειρηνάκης προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί μου μέσο της σελίδας μου στο fb. Μετά και μέσω κάποιον κοινών γνωστών, για να μου κάνει πρόταση προφανός για ροζ DVD, αλλά δεν του έδωσα καν, το...


δικαίωμα να εκφράσει την πρόθεση του αυτή. Σε κάποιο μήνυμα του μάλιστα μου έλεγε “ μα πως απορρίπτεις μια πρόταση χωρίς καν να την ακούσεις” ?

Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, ο χορός για μένα είναι τρόπος ζωής, η ηλικία μου εξάλλου επιτρέπει και κάποιες υπερβάσεις. Σπουδάζω Χημικός και θέλω να συνεχίσω πάνω σε αυτό τον τομέα, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, θα ήταν μεγάλη προσβολή για τους δικούς μου ανθρώπους και στο μέλλον για τα παιδιά μου, αν καταφέρω κάποια στιγμή να αποκτήσω γιατί θεωρό πολύ ιερό θέμα την μητρότητα.

Όλα αυτά η εκρηκτική Ελίνα τα εκμυστηρεύτηκε στον φίλο της Σωτήρη Σωτηρίου την Τρίτη το βράδυ στο Boutique στο πάρτι των Angels οπού βρέθηκε με λίγους και καλούς φίλους όπως σχεδόν κάθε Τρίτη. Στο διπλανό τραπέζι ήταν η Σάσα Μπάστα, όπου γνωρίστηκαν αντάλλαξαν απόψεις για τον χώρο τους πολύ φιλικά.

Το στενό τζιν έσωσε τον κατηγορούμενο για... βιασμό!

Ο 23χρονος Νίκολας Γκονζάλες ωρυόταν στο δικαστήριο της Αυστραλίας ότι ήρθε σε ερωτική συνεύρεση με μια 24χρονη κοπέλα με τη θέληση της ιδίας, παρά το ότι εκείνη υποστήριζε ότι τη βίασε, σκίζοντάς της το τζίν.


Τελικά ο...

νεαρός αθωώθηκε, μετά από ένσταση των ενόρκων, οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς κατάφερε ο νεαρός να της βγάλει το παντελόνι αφού ήταν υπερβολικά στενό.

Όπως ανέφερε ένας ένορκος "Αμφιβάλλω κατά πόσο θα μπορούσε να τη γδύσει χωρίς την συναίνεσή της".

Ο Νίκολας ανέφερε στο δικαστήριο του Σύδνεϋ ότι γνώρισε το θύμα τον Απρίλιο του 2008 πριν τη καλέσει να ακούσουν μουσική στο σπίτι του. Μάλιστα αναφέρει ότι εκείνη του πρότεινε να πάνε στο δωμάτιό του, όπου τον έγδυσε και τον… καβάλησε όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο η συνήγορος υπεράσπιση της κοπέλας, δήλωσε ότι... δεν ήταν και τόσο δύσκολο να της βγάλει τα ρούχα καθώς ζυγίζει μόλις 42 κιλά και είναι μικροκαμωμένη.

Ο δικαστής δεν φαίνεται να συμφώνησε και έκρινε αθώο τον 24χρονο νεαρό, ενώ η υπεύθυνη του ιδρύματος κατά της σεξουαλικής κακοποίησης Βερόνικα Γουένσινγκ είπε ότι δεν πρέπει να κρίνουμε τέτοιες σοβαρές περιπτώσεις από τα ρούχα του θύματος.

"Όλα τα ρούχα μπορούν να αφαιρεθούν με τη βία", είπε.

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που κρίνεται κάποιος αθώος για βιασμό λόγω των στενών και skinny τζιν.

Τόσο στη Σεούλ όσο και στην Ιταλία έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά.

Δασκάλα στο σεξ με μαθήτριες!

Ένα κορίτσι με μαγνητικά χέρια

ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Του βούτηξε δημοσίως τα γεννητικά του όργανα!




Γυμνή και χασάπης...

Σπιναλόγκα » ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ -1958 [ 1 of 6 ] TO NHSI THS SIWPHS

Ανώτερης μόρφωσης οι περισσότεροι bloggers

Ανώτερης μόρφωσης οι περισσότεροι bloggers

«Πάμε πακέτο» με δυνατές συγκινήσεις

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η εκπομπή «Πάμε πακέτο» προσκαλούν το τηλεοπτικό κοινό και αυτή την Πέμπτη 4, στις 23:00 στον Alpha, να ζήσουν μαζί δυνατές συγκινήσεις.




Αυτή την Πέμπτη, συναισθήματα όπως η έκπληξη, η ελπίδα, η συντριβή και η χαρά εναλλάσσονται με γρήγορη ταχύτητα, σε ένα ακόμη ανατρεπτικό «σενάριο» που έχει υπογράψει η ίδια η ζωή.



Η εικοσάχρονη Νταιάνα είναι ένα παιδί που δεν έζησε ποτέ την αθωότητα των παιδικών της χρόνων. Όταν τα παιδιά της ηλικίας της απολάμβαναν την μητρική αγκαλιά και την ολοκλήρωση της οικογενειακής ευτυχίας, η ίδια βίωνε τόσο την σωματική, όσο και τη ψυχική κακοποίηση, από την ίδια της την μητέρα.



Η Νταιάνα, ενώ γεννήθηκε στην Ελλάδα, μεγάλωσε στην Αμερική. Όταν χώρισαν οι γονείς της, βρέφος ακόμη, εγκαταλείπει την Ελλάδα με την μητέρα της. Από τα τρία της, την επιμέλειά της την είχε η Πρόνοια, μιας και η μητέρα της κρίθηκε ανίκανη να τη μεγαλώσει και αρκετά χρόνια αργότερα υιοθετήθηκε.



Σήμερα πια είναι μόνη, αισθάνεται μόνη. Η αποστολέας ελπίζει να βρει τον πατέρα της και να νιώσει για πρώτη φορά αγάπη και ασφάλειά. Πως θα αντιδράσει ο παραλήπτης όταν μάθει για τον τρόπο που μεγάλωσε η κόρη του, αφού νόμιζε ότι μεγάλωνε καλά κοντά.

Ιερόσυλοι έκλεψαν μέχρι και το Άγιο Δισκοπότηρο

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Πάτρας




Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της περιοχής της Λεύκας στην Πάτρα η είδηση πως ιερόσυλοι βεβήλωσαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, κλέβοντας το Άγιο Δισκοπότηρο και άλλα πολύτιμα ιερά σκεύη. Όλα έγιναν χθες την νύχτα όταν παραβίασαν την πίσω πόρτα, χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί.






Σήμερα το πρωί ο ιερέας της εκκλησίας άρχισε να κλαίει, όταν ανοίγοντας τον Ναό αντίκρισε την λεηλασία.