Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Live Interactive ενυδρείο: Όπου και αν είσαι τα ψάρια σου θα τα ταΐζεις

Η εικόνα ενός ενυδρείου, άλλους τους χαλαρώνει, άλλους τους βοηθά να βρίσκουν καλές ιδέες και άλλους να περνούν τον χρόνο τους σχεδιάζοντας την επόμενή τους κίνηση.
Η αλήθεια είναι όμως ότι το ενυδρείο σου δύσκολα μπορείς να το έχεις στο γραφείο ή τη δουλειά σου, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.
Το  Mindworks Innovation Lab, δίνει την ευκαιρία σε όσους αγαπάνε τα ψάρια και τα ενυδρεία να τα απολαμβάνουν σε πραγματικό χρόνο, μέσω του Aquard.io.
Τι είναι το Aquard.io; Πρόκειται για το πρώτο interactive ενυδρείο στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από παντού.
Ακόμα και όσοι δεν είναι φαν των ψαριών, μπορούν κοιτώντας το να διαπιστώσουν ότι η φιλοσοφία του "Internet of Things", είναι το μέλλον.
Βασισμένο στην τεχνολογία του Arduino, το Aquard.io, αποτελεί το πρώτο live interactive ενυδρείο στο Internet και μας επιτρέπει
*Να παρακολουθούμε real-time τι συμβαίνει στο ενυδρείο που έχουμε στο γραφείο μας επιλέγοντας ανάμεσα σε 3 διαφορετικές γωνίες λήψης. Δοκιμάστε τις λήψεις, το κάναμε και είναι εντυπωσιακό.
*Να παίρνουμε σειρά ώστε να ταΐζουμε τα ψάρια.
*Να παίζουμε δημιουργώντας φυσσαλίδες στα νερά του. Πειραματιστείτε με τις επιλογές πάνω δεξιά στην οθόνη σας.
Ο επικεφαλής του Mindworks Innovation Lab, εξήγησε το σκεπτικό πίσω από τη δημιουργία του διαδικτυακού ενυδρείου, μιλώντας για τις άπειρες δυνατότητες της τεχνολογίας και τις εφαρμογές της στην καθημερινότητα.
“Με το Aquard.io θελήσαμε να συνδυάσουμε την αγάπη μας για τα ψάρια και την τεχνολογία με τις άπειρες δυνατότητες που παρέχει το Internet. Φέρνουμε το “Internet of Things” στην καθημερινότητά μας δημιουργώντας κάτι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα πολύ χρήσιμο”, είπε χαρακτηριστικά.
To Mindworks Innovation Lab είναι το ερευνητικό εργαστήριο που δημιουργήθηκε στη Mindworks, έχοντας ως βασικό στόχο την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών με τον πλέον δημιουργικό και καινοτόμο τρόπο, προσφέροντας στο χρήστη μοναδικές digital εμπειρίες.
Τα πρώτα project του εργαστηρίου έχουν ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον των χρηστών και έχουν διακριθεί με πολλά βραβεία.
Ρίξτε μια ματιά στο Live Interactive ενυδρείο, αλλά αν κολλήσετε, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη!
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: