Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Τα βακτήρια ζουν στις touchscreen οθόνες


Προσοχή στους απρόσκλητους επισκέπτες!

Μια νέα μελέτη από το πανεπιστήμιο Stanford έδειξε ότι οι οθόνες αφής των «έξυπνων» κινητών...

Έκοψαν το facebook στη Ρώμη!!!

Η περιφερειάρχης της ευρύτερης περιοχής της Ρώμης, Ρενάτα Πολβερίνι, αποφάσισε να απαγορεύσει την ελεύθερη χρήση του διαδικτύου, στους συνολικά 3.000 υπαλλήλους της, ώστε να μην αποσπάται η προσοχή τους και να είναι αποδοτικότεροι στην εργασία τους...




Πριν να προβεί σε αυτήν την κίνηση, η Πολβερίνι, είχε δώσει εντολή στους στενότερους συνεργάτες της, να γνωστοποιήσουν στους υφιστάμενους ότι «η χρήση του διαδικτύου θα πρέπει να περιορίζεται μόνο στα αυστηρά επαγγελματικά ενδιαφέροντα της κάθε διοικητικής διεύθυνσης της περιφέρεια».



Αυτό όμως δεν εφαρμόστηκε στην πράξη καθώς, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της περιφέρειας του Λατίου, 70% των εργαζομένων συνδέονταν καθημερινά, τουλάχιστον μια φορά, με το κοινωνικό δίκτυο του Facebook και 20%, με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Messenger και το You Tube.



Η Πολβερίνι όμως, παρά την απαγόρευση που επέβαλλε, εξακολουθεί να διατηρεί την προσωπική της σελίδα στο Facebook, η οποία αριθμεί 12.000 ''φίλους''.



''Πολλοί εργαζόμενοι αλλά και γενικότερα πολίτες της Ρώμης εξεπλάγησαν με την ανακοίνωση της απόφασης της κεντροδεξιάς περιφερειάρχη. Πίστευαν ότι, δεδομένου του συνδικαλιστικού της παρελθόντος, δεν θα προχωρούσε άμεσα στον περιορισμό του δικαιώματος πλοήγησης των εργαζομένων'', σημειώνουν τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης.



«Δεν θέλουμε να τιμωρήσουμε κανέναν, επιθυμούμε απλώς να συντονίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό μας», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της περιφέρειας, Σαλβατόρε Ρόγκι .

Αύξηση εσόδων κατά 23% η Google!

Και ενώ η χρηματοπιστωτική κρίση έχει επηρεάσει ένα μεγάλο μέρος επιχειρήσεων, η Google φαίνεται πως δεν έχει επηρεαστεί αφού τα οικονομικά της... αποτελέσματα για το τρίμηνο Ιούνιος-Σεπτέμβριος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.




Αναλυτικότερα, κατά 23% αυξήθηκαν τα έσοδα της εταιρίας ενώ τα καθαρά κέρδη ανέβηκαν κατά 32% που σε αριθμούς σημαίνει 2,17 δισεκατομμύρια δολάρια.



Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων προέρχεται από τις διαφημίσεις που βρίσκονται στα αποτελέσματα αναζήτησης ενώ εκτιμάται πως 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια θα “μπουν” από banners και 1 δισεκατομμύριο από την εμφάνισή τους σε κινητά.



Τα ποσοστά αυτά έρχονται σε αντίθεση με τις προβλέψεις που έκαναν λόγο για μεγάλα έξοδα και περιορισμό της κερδοφορίας. Το ίδιο τετράμηνο, οι εργαζόμενοι στη Google αυξήθηκαν κατά 1.500.



Το 2010 η Google είχε μεγάλη δραστηριότητα στην αγορά εταιριών αφού συνολικά εξαγόρασε 20 επιχειρήσεις με τις περισσότερες να έχουν σχέση με κοινωνική δικτύωση.



"Αυτές είναι οι καλύτερες επιδόσεις που είχαν τα τελευταία τρία χρόνια. Επιστρέψαμε στην παλιά Google που γνωρίζουμε και αγαπάμε", είπε ο αναλυτής της RBC Capital Markets, Ρος Σάντλερ.

Трасса М23 Нападение волков на пост ДПС!!!

Χτύπησαν γυναίκα που έκανε έλεγχο για το κάπνισμα!

http://img.protothema.gr/D555DF95AC732D5849083411F1A681EE.jpgΆξεστος, μεθυσμένος, ή και τα δύο; Ό,τι κι αν ήταν από όλα αυτά, ο άγνωστος κάτοικος του χωριού Ζάρκο των Τρικάλων, δεν έχει την παραμικρή δικαιολογία για την ενέργειά του να χτυπήσει με γροθιά μια γυναίκα ελεγκτή, ακόμη κι αν διαφωνεί με τους ελέγχους για το κάπνισμα!




Ο κάτοικος του χωριού έπινε σε ένα ουζερί, όταν ξαφνικά μπήκες μια ομάδα ελεγκτών για να κάνει έλεγχο για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου… Μια από τις γυναίκες που μετείχαν στην ομάδα, πλησίασε τον καπνιστή και του ζήτησε την ταυτότητά του για να του επιβάλει πρόστιμο.



Αστραπιαία, εκείνος άπλωσε το χέρι του και χτύπησε με την γροθιά στο πρόσωπο την ελεγκτή! Τρομοκρατημένοι από την άγρια και απρόσμενη αντίδραση, οι συνάδελφοί της την πήραν από το χέρι και έφυγαν… τρέχοντας από το χωριό, καθώς η απαράδεκτη χειρονομία του δράστη έγινε δεκτή με… αποθεωτική αποδοχή από τους υπόλοιπους θαμώνες και υπήρχε φόβος τα επεισόδια σε βάρος τους να γενικευτούν!

TUS LIVE AT OXYGEN (kypros)

Τα φύκια πηγή ενέργειας!

Τελευταίες έρευνες θέλουν όλο και περισσότερο τους επιστήμονες να στρέφονται σε ότι μπορεί να φανταστεί ο νους για να δημιουργήσουν εναλλακτικές πηγές ενέργειας.






Τα φύκια ή καλύτερα τα άλγη φαίνεται να πρωταγωνιστούν σε αυτή την ιδέα γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ενέργεια και μάλιστα δωρεάν. Ονομάζεται Latro και μοιάζει με ένα κωνοειδές βάζο στο οποίο προστίθεται νερό και διοξείδιο του άνθρακα.

Η ιδέα αυτή ανήκει σε έναν φοιτητή κι αναμένεται να οδηγήσει στη δημιουργία μιας λάμπας που θα αξιοποιεί άλγη, νερό και την αναπνοή μας, για να δημιουργήσει δωρεάν και «καθαρή» ενέργεια.

Αγόρι - λυκάνθρωπος αναζητά βοήθεια

Ένας 11χρονος «λυκάνθρωπος» που απεγνωσμένα ψάχνει θεραπεία για την κατάστασή του, έχει φέρει σε αμηχανία και απόγνωση τους γιατρούς και τους εμπειρογνόμωνες...






Ο Pruthviraj Patil είναι ένας από τους 50 ανθρώπους στον κόσμο που πάσχει από υπερτρίχωση, μία σπάνια νόσο, γνωστή και ως σύνδρομο του λυκανθρώπου.

Σώμα γεμάτο πυκνές τρίχες.

Το πρόσωπο και το σώμα του παιδιού είναι καλυμμένο από πυκνές και μπερδεμένες τρίχες, όμως δεν σταματάει να ελπίζει ότι κάποια μέρα οι γιατροί θα βρουν μία αποτελεσματική θεραπεία για την κατάστασή του.

Γεννημένος στην Ινδία, στην περιφέρεια του Sangli κοντά στην Βομβάη, δεν απομακρύνεται από το σπίτι του και γενικότερα από την περιοχή του, γιατί φοβάται την έκπληξη και τον χλευασμό των αγνώστων. Τα μόνα ακάλυπτα από πυκνές τρίχες σημεία στο σώμα του είναι οι παλάμες και οι πατούσες των ποδιών του.

Δοκιμάζονται πολλές και διαφορετικές θεραπείες.

Οι γονείς του έχουν δοκιμάσει τα πάντα για να μπορέσουν να τον βοηθήσουν, όπως ομοιοπαθητική, παραδοσιακές Αγιουβερδικές θεραπείες, ακόμα και επεμβάσεις με λέιζερ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πιστεύεται ότι η γενετική ανωμαλία προκλήθηκε από κάποια επιπλοκή στην διάρκεια της εγκυμοσύνης της μητέρας του.

Η 32χρονη μητέρα του Anita λέει με παράπονο: «το μόνο που απομένει είναι να ικετεύουμε το Θεό για βοήθεια. Είναι φοβερό αυτό που μας συμβαίνει… Η εμφάνισή του είναι αλλόκοτη κι όπου και να πάμε ο κόσμος συνωστίζεται για να τον δει και να τον περιεργαστεί! Όταν πρωτοπήγε στο σχολείο, κάποια παιδιά τρομοκρατήθηκαν, άλλα του επιτέθηκαν και κάποια άλλα τον κορόιδευαν. Τώρα πια όμως τον αντιμετωπίζουν σαν ένα κανονικό παιδί».

Η ικεσία του 11χρονου.

Ο Pruthviraj λέει πως ανυπομονεί όταν πλησιάζει η ώρα που θα κάνει λέιζερ, αλλά μετά από κάθε θεραπεία οι τρίχες επανέρχονται και συνεχίζουν να μεγαλώνουν!

Εκλιπαρεί τους γιατρούς να βρουν γι΄αυτόν μία σίγουρη και αποτελεσματική θεραπεία για να λυτρωθεί από αυτό το βασανιστήριο, αλλά δυστυχώς οι γιατροί προς το παρόν δεν έχουν απαντήσεις γι΄αυτήν την δύσκολη κατάσταση.

Νέο είδος ψαριού στον Ειρηνικό

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος ψαριού που ζει περίπου 4,5 μίλια κάτω από την επιφάνεια του Ειρηνικού Ωκεανού...






Βρέθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου στο Νότιο Ειρηνικό ανάμεσα στο τμήμα Περού-Χιλής από μια διεθνή ομάδα θαλάσσιων βιολόγων με επικεφαλής τον Alan Jamieson του Πανεπιστημίου του Aberdeen στη Σκωτία.

Οι επιστήμονες παρατήρησαν πως υπήρχαν επίσης χέλια και μαλακόστρακα που ζουν εκεί από τη δυτική ακτή της Νότιας Αμερικής. Αυτά τα πλάσματα δεν είχαν ποτέ πριν παρατηρηθεί σε τέτοια βάθη, όπου το ηλιακό φως δεν υφίσταται και η πίεση του νερού είναι περίπου 10.000 λίβρες ανά τετραγωνική ίντσα. Ο ερευνητής Jamieson ο οποίος ήταν επικεφαλής στο πρόγραμμα των ερευνητών από την Ιαπωνία και τη Νέα Ζηλανδία δήλωσε πως τα ευρήματά τους θα ξαναθέσουν στο τραπέζι το ζήτημα του θαλάσσιου πληθυσμού σε τέτοια μεγάλα βάθη. Για να γίνει αυτή η ανακάλυψη οι ερευνητές δούλευαν επί τρεις εβδομάδες σε βάθη 4500 έως 8000 μέτρα λαμβάνοντας πάνω από 6000 φωτογραφίες. Συγκεκριμένα το ερώτημα που βασανίζει τους ερευνητές είναι πως και γιατί αυτά τα νέα είδη ψαριών ζουν τόσο βαθιά αλλά μόνο σ ’αυτό το σημείο του ωκεανού και όχι σε κανένα άλλο.

Σίγουρα τα ευρήματα αυτά θα παρακινήσουν πολλούς ομοίους τους να εξερευνήσουν την ποικιλομορφία και την αφθονία της ζωής στους ωκεανούς σε μεγάλα βάθη.

Βόλος: Τοπική νομισματική μονάδα αντικαθιστά το Ευρώ

Τοπικό εναλλακτικό νόμισμα με το οποίο αντικαθιστούν το Ευρώ έθεσαν σε εφαρμογή στο Βόλο!




Οι ιθύνοντες της προσπάθειας εκτιμούν πως, εν καιρώ κρίσης, η χρησιμοποίηση του νέου νομίσματος θα ανακουφίσει την ασφυκτιούσα αγορά και θα ενισχύσει τους δεσμούς αλληλεγγύης στη βολιώτικη κοινωνία.



Το δίκτυο παρουσίασαν την Τετάρτη (13/12) τα μέλη της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής κ.κ. Αλέκος Κουτσελίνης Γιάννης Γρηγορίου, Πατήρ Σεβαστιανός, Χρήστος Παπαϊωάννου και Μερίτα Χούπη.



Η χρήση της νέας νομισματικής μονάδας (Τοπική Ενταλλακτική Μονάδα-ΤΕΜ) στηρίζεται στην ανάπτυξη ενός δικτύου τα μέλη του οποίου θα μπορούν να ανταλλάσσουν αγαθά και υπηρεσίες χωρίς τη χρήση του ευρώ.



Οι συναλλαγές θα παρακολουθούνται από ειδικό ηλεκτρονικό σύστημα στο οποίο τα μέλη του δικτύου θα καταθέτουν τις προσφορές τους για την παροχή αγαθών και υπηρεσιών.



Για την ώρα το δίκτυο αριθμεί 30 μέλη με στόχο αυτά να γίνουν 500 μέχρι το τέλος του χρόνου.



Στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας www.tem-magnisia.gr αναφέρονται τα εξής:



«Μία εναλλακτική κοινωνική οικονομία εφαρμόζεται στη Μαγνησία που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά γιατί Ανταλλαγή σημαίνει και Αλληλεγγύη. Είναι μια θετική δράση από τους ίδιους τους πολίτες οι οποίοι παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους, δημιουργούν ευκαιρίες απασχόλησης, δίνουν αξία στα τοπικά προϊόντα, βοηθούν τις οικογένειες τους και τις επιχειρήσεις τους να επιβιώσουν και να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση.



Η εκτίμηση της οποιασδήποτε προσφοράς και ζήτησης στα πλαίσια των ανταλλαγών ανάμεσα στα μέλη του Δικτύου και το μέσο συναλλαγής δεν είναι το ευρώ, αλλά η Τοπική Εναλλακτική Μονάδα (ΤΕΜ). Το Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης έχει μελετηθεί και δοκιμαστεί με επιτυχία στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει εκμετάλλευση από άνθρωπο σε άνθρωπο, δεν υπάρχουν τόκοι ή ανατοκισμοί και τοκογλυφία.



Το Δίκτυο είναι βασισμένο στις ακόλουθες αρχές:



- Ισότητα και Ισοτιμία. Το Δίκτυο ανήκει στα μέλη του, είναι τα μέλη του. Όλοι/όλες είναι ίσοι ανεξαιρέτως και παίρνουν συλλογικά, μέσα από τακτικές συνελεύσεις, τις αποφάσεις που διέπουν την λειτουργία του Δικτύου. Τα μέλη ορίζουν την Ομάδα Συντονισμού που αναλαμβάνει τις από μέρα σε μέρα λειτουργίες.



- Ανοιχτή Διαδικασία και Διαφάνεια. Όλα τα μέλη ενημερώνονται για όλες τις συντονιστικές και λειτουργικές διαδικασίες του Δικτύου που πραγματοποιούνται από την Ομάδα Συντονισμού. Μπορούν να παρευρεθούν στις συναντήσεις της Ομάδας και έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα που γίνονται οι συζητήσεις και η επικοινωνία μεταξύ των μελών της Ομάδας.



- Συμμετοχή και Αλληλεγγύη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον κοινωνικό χαρακτήρα του Δικτύου. Από τις συλλογικές αποφάσεις και την ενεργή συμμετοχή στη διαμόρφωση του Δικτύου μέσω του Βήματος Διαλόγου Μελών μέχρι τις κοινωνικές δραστηριότητες τα μέλη ενθαρρύνονται να συνεργαστούν, να ανταλλάξουν, να προσφέρουν και να συμμετέχουν με γνώμονα το κοινό καλό και την συνδιαμόρφωση της κοινωνίας που θέλουμε».







Πίνουν κρασί, γιατί το νερό είναι ακριβότερο!

Η Νέα Ζηλανδία μας δείχνει το σωστό δρόμο...




Πως θα σας φαινόταν αν το αλκοόλ πωλείτο πιο φτηνά από το εμφιαλωμένο νερό; Αν είστε και λίγο εθισμένοι σίγουρα φαντάζει υπέροχο.....



Αυτό λοιπόν το παράδοξο είναι πραγματικότητα στη Νέα Ζηλανδία όπου οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία καθώς όλο και περισσότεροι πίνουν συστηματικά.



Ειδικότερα, ερευνητές του Πανεπιστημίου Οτάγκο παρατήρησαν ότι το κρασί κοστίζει 62 σεντ σε σύγκριση με το εμφιαλωμένο νερό των 250ml που κοστίζει 67 σεντ.



Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Medical Journal της Ν. Ζηλανδίας, διαπίστωσε επίσης ότι η σχετική τιμή του αλκοόλ είχε πέσει κατακόρυφα κατά την τελευταία δεκαετία, καθώς οι μέσοι μισθοί αυξήθηκαν.



«Αυτό που αναφέρει η ανάλυσή μας είναι ότι το αλκοόλ είναι ίσως το πιο φθηνό ναρκωτικό στη Ν. Ζηλανδία και η ανησυχία μας είναι έκδηλη για αυτό», είπε ο καθηγητής Νικ Γουίλσον.



Μάλιστα σύμφωνα με έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο το φθηνό αλκοόλ είναι υψηλός δείκτης προώθησης του αλκοολισμού στους νέους αυξάνοντας τις επιπτώσεις στην υγεία τους.



Ο κορεσμός στην παραγωγή σταφυλιών στη χώρα έχει οδηγήσει στη πτώση της τιμής τα τελευταία χρόνια στη προσπάθεια των παραγωγών να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό

Rainbow - Fool For The Night (1983 09 14 Cardiff, UK)

ταχύτητα 17.700 χλμ/ώρα

ΕικόναΤο αντικείμενο που βλέπετε στην φωτογραφία τρέχει στο διάστημα με ταχύτητα 17.700 χλμ/ώρα και εντοπίστηκε από το γιγάντιο τηλεσκόπιο Χάμπλ χάρη στην κάμερα ευρέως πεδίου.




Ονομάζεται P/2010 A2, και την προηγούμενη εβδομάδα περιστρεφόταν σε απόσταση περίπου 90 εκατομμυρίων μιλιών (144 εκατομμύρια χιλιομέτρων) από τη Γη, στην κύρια ζώνη αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία.



"Είναι πιθανότατα το αποτέλεσμα της πρόσφατης σύγκρουσης μεταξύ δύο αστεροειδών. Αν είναι έτσι, αυτή θα είναι η πρώτη περίπτωση που βλέπουμε μία διάσπαση αστεροειδούς να συμβαίνει", δήλωσε ο Ντέιβιντ Τζούιτ από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Το αντικείμενο μοιάζει με κομήτη, αλλά "τον πυρήνα του ακολουθεί μια ουρά με πολύ περίεργη εμφάνιση, που ποτέ δεν έχουμε δει στο παρελθόν", πρόσθεσε ο Τζούιτ στο πρακτορείο Reuters.



Συνδέεται τελικά με τους δεινόσαυρους;



Αν η θεωρία της σύγκρουσης αποδειχθεί πραγματική, τότε βρισκόμαστε μπροστά στα απομεινάρια ενός αστεροειδούς που πρώτη φορά βλέπει το ανθρώπινο είδος! Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το A2 P/2010 είναι το ίδιο σύμπλεγμα βράχων που έπεσε στη γη πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια και αφάνισε τους δεινόσαυρους!



Οι εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν πως η τροχιά του συνδέεται με μια ομάδα αστεροειδών που αποκαλείται "Flora family", η οποία δημιούργησε τους αστεροειδείς που σκότωσαν τους δεινόσαυρους στη γη.



"Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο", λένε οι επιστήμονες.



Ο αστρονόμος του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Ντειβιντ Τζούιτ δήλωσε πως "η ινώδης εμφάνιση του αστεροειδούς διαφέρει από οτιδήποτε έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα σε εικόνες συνηθισμένων κομητών από το τηλεσκόπιο Χαμπλ". Οι επιστήμονες υποθέτουν ότι οι ίνες αυτές αποτελούνται από σκόνη και χαλίκια που έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ισχυρής σύγκρουσης με ταχύτητα 15000 χλμ ανά ώρα.



Αν ο ισχυρισμός αυτός είναι σωστός τότε αυτό σημαίνει πως έχει προηγηθεί μια σύγκρουση αστεροειδών η οποία προκάλεσε πλήθος από συντρίμμια. Τα τελευταία σχηματίζουν μια ουρά στο σημείο της πρόσκρουσης εξαιτίας της πίεσης του ήλιου. Πάντως οι επιστήμονες συνεχίζουν τις έρευνες και θα επανέλθουν με πιο συγκεκριμένα στοιχεία και ανακοινώσεις.

Αναρτήθηκε από roumel07 στις Παρασκευή, Οκτώβριος 15, 2010 Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Κοινή χρήση στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz

0 ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – SOS

Αλλαντικά :


ΑΝΑΝΙΑΔΗ





Γιαούρτια – Επιδόρπια:

Γιαούρτι After School Choco (ΦΑΓΕ)

FruYo γιαούρτι με δημητριακά (ΦΑΓΕ)

Nouvelle, (ΦΑΓΕ)

Caramele (ΦΑΓΕ)

Corn Flakes (Tasty)





Επεξεργασμένες ντομάτες:

Brava Ketchup (Med Foods)





Ζυμαρικά και σάλτσες ζυμαρικών:

La Mediterranea (Γιουριμάκ)

Pasta Italia (Γιουριμάκ)

Μάκβελ Ζυμαρικά (Γιουριμάκ)

Τορτελίνια (ΑΒΕΖ)





Κονσέρβες:

Παλίρροια Βοδινό με αρακά (Παλίρροια)

Παλίρροια Γίγαντες γιαχνί (Παλίρροια)

Παλίρροια Ντολμαδάκια Γιαλαντζί (Παλίρροια)

Παλίρροια Σπετζοφάι (Παλίρροια)





Σπορέλαια – Μαργαρίνες:

Corolla (Κορέ)

Standard Σπορέλαια (Standard)

Union Σογιέλαιο (Παπουτσάνης)

Εύα (Ελληνικές Δημιουργίες)

Μάνα Αραβοσιτέλαιο (Παπουτσάνης)

Μάνα Βαμβακέλαιο (Παπουτσάνης)

Σογιόλα (Κορέ)

Σορίνα (Ελληνικές Δημιουργίες)

Το Λαμπερό (μύλοι Σόγιας)





Σαλάτες – Σάλτσες – Σούπες:

17 Delicatessen Farma (Olympus Foods)

17 Delicatessen Mustard Sauce (Olympus Foods)

17 Delicatessen Μελιτζανοσαλάτα (Olympus Foods)

17 Delicatessen Ρώσικη Σαλάτα (Olympus Foods)

17 Delicatessen Τυροσαλάτα (Olympus Foods)

Brava Μουστάρδα (Med Foods)

Chef Grec Τυροσαλάτα (Κούτρας)

Chef Grec Ρώσικη Σαλάτα (Κούτρας)

Chef Grec Ταραμοσαλάτα (Κούτρας)

Chef Grec Τζατζίκι (Κούτρας)

Delicia Μουστάρδα (Med Foods)

BEM Μελιτζανοσαλάτα (BEM)

BEM Ρώσικη Σαλάτα (BEM)

BEM Ταραμοσαλάτα (BEM)

BEM Τζατζίκι (BEM)





Σοκολάτες – Καραμέλες:

Oscar Σοκολάτες (Oscar)





Παγωτά:

ΑΓΝΟ





Τσιπς – Σνακς:

Cheetos (Tasty)

Doritos (Tasty)

Φουντούνια (Tasty)

Lay ’s (Tasty)

Pitsinia (Tasty)

Ruffles (Tasty)

Tasty Snacks (Tasty)

Tsakiris Chips με αλάτι – πάπρικα (Τσακίρης)

Tsakiris Chips με αλάτι – ρίγανη (Τσακίρης)





Ψωμί – Φρυγανιές:

Ferro Κριτσίνια με σκόρδο (Αθ. Οικ. Αρτοποιία)

Ferro Κριτσίνια με σουσάμι (Αθ. Οικ. Αρτοποιία)

UFO's Over Chelsea, New York 10/13/10

Είχε σχέδιο ο δράστης που βίασε την 15χρονη στις τουαλέτες του σχολείου!

Σοκ προκαλεί η υπόθεση της 15χρονης από τα Χανιά που έπεσε θύμα βιασμού από έναν 16χρονο συμμαθητή της, στις τουαλέτες του σχολείου...






Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μαθήτρια, το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν ένας συμμαθητής της την οδήγησε με δόλο στις τουαλέτες, κλείδωσε την πόρτα και τη βίασε. Η μικρή περιέγραψε τις εφιαλτικές τιγμές που έζησε στα χέρια του συμμαθητή της αποκαλύπτοντας το σχέδιο που έστησε ο 16χρονος για να την παρασύρει στις τουαλέτες...



Όπως αναφέρει η ίδια, ο δράστης της άρπαξε μια αλυσίδα, που είχε, απ' τα χέρια και άρχισε να "παίζει" μαζί της, οδηγώντας την σιγά - σιγά προς τις τουαλέτες, οι οποίες είναι κοινές για αγόρια και κορίτσια. Εκείνη άρχισε να καταλαβαίνει ότι το "παιχνίδι" δεν έγινε για την αλυσίδα αλλά με άλλο σκοπό, όταν ο 16χρονος κλείδωσε την πόρτα της τουαλέτας. Τότε σύμφωνα με τα λεγόμενα της, εκείνος της επιτέθηκε και άρχισε να τη βιάζει!



Το κορίτσι πάγωσε και σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Χανίων, Σταμάτη Μπελιβάνη δε μπόρεσε καν να παλέψει για να σωθεί γιατί βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Το πόρισμα του, άλλωστε, επιβεβαιώνει ότι η μαθήτρια έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και φέρει ίχνη βιασμού "Τα μέχρι σήμερα στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για βιασμό" δήλωσε ο κ Μπελιβανης.



Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης. Όπως τόνισε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολος Κλεινάκης, "το γεγονός μας συγκλόνισε και μας προβλημάτισε, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να υπάρξει μια ηρεμία στο σχολείο, να καθησυχάσουμε και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και την κοινωνία για ένα γεγονός που καταγράφεται ως τραγικό."



Όσο για τον 16χρονο μαθητή, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων Χανίων.

ΔΕΙΤΕ:Όταν μια θάλασσα εξαφανίζεται

Η Αράλη θάλασσα (Aral Sea) ήταν κάποτε η 3η μεγαλύτερη λίμνη του κόσμου, μια εσωτερική θάλασσα με έκταση αντίστοιχη με την μισή ...Ελλάδα. Από τη δεκαετία του ’60 και μετά συρρικνώνεται με σταθερούς ρυθμούς, ύστερα από την εκτροπή των ποταμών που την τροφοδοτούσαν από τα προγράμματα άρδευσης της Σοβιετικής Ένωσης. Πλέον, έχει εξατμισθεί σχεδόν πλήρως, αφήνοντας μια έρημο γεμάτη με παλιά ναυάγια.







Καρφώθηκε σε βενζινάδικο και τη γλίτωσε

Άγιο είχε ο οδηγός που δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά!


Από θαύμα σώθηκε 26χρονος οδηγός τζιπ, όταν εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδοστρώματος το όχημα ξέφυγε της πορείας του στην οδό Λαρίσης, στο Βόλο, με αποτέλεσμα να «προσγειωθεί» έπειτα από τρελή πορεία σε βενζινάδικο σε απόσταση αναπνοής από τις αντλίες καυσίμων...

Ο 26χρονος είχε Άγιο καθώς τη γλίτωσε χωρίς γρατζουνιά.

Δωρεάν το DVD Ripper

H Digiarty προσφέρει δωρεάν άδειες της εφαρμογής DVD Ripper Pro... για Windows και Mac μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2010. Η εφαρμογή μπορεί να μετατρέψει όλα τα DVD, ακόμα και αν είναι προστατευμένα, σε συμβατές μορφές για φορητές συσκευέs

Χώρα για πότες

 Ιδανική χώρα για όσους πίνουν ένα ποτηράκι παραπάνω είναι η Νέα Ζηλανδία, όπου το εμφιαλωμένο νερό πωλείται πιο ακριβά από το κρασί, λόγω του κορεσμού στην παραγωγή σταφυλιών. Για κίνδυνο για τη δημόσια υγεία κάνουn


Χώρα για πότες



 Ιδανική χώρα για όσους πίνουν ένα ποτηράκι παραπάνω είναι η Νέα Ζηλανδία, όπου το εμφιαλωμένο νερό πωλείται πιο ακριβά από το κρασί, λόγω του κορεσμού στην παραγωγή σταφυλιών. Για κίνδυνο για τη δημόσια υγεία κάνουν λόγο οι ειδικοί

Πως θα σας φαινόταν εάν το αλκοόλ πωλείτο πιο φτηνά από το εμφιαλωμένο νερό; Εαν είστε και λίγο εθισμένοι σίγουρα φαντάζει υπέροχο. Αυτό λοιπόν το παράδοξο είναι πραγματικότητα στη Νέα Ζηλανδία όπου οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία καθώς όλο και περισσότεροι πίνουν συστηματικά.



Ειδικότερα, ερευνητές του Πανεπιστημίου Οτάγκο παρατήρησαν ότι το κρασί κοστίζει 62 σέντ σε σύγκριση με το εμφιαλωμένο νερό των 250ml που κοστίζει 67 σεντ.



Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Medical Journal της Ν. Ζηλανδίας, διαπίστωσε επίσης ότι η σχετική τιμή του αλκοόλ είχε πέσει κατακόρυφα κατά την τελευταία δεκαετία, καθώς οι μέσοι μισθοί αυξήθηκαν.



"Αυτό που αναφέρει η ανάλυσή μας είναι ότι το αλκοόλ είναι ίσως το πιο φθηνό ναρκωτικό στη Ν. Ζηλανδία και η ανησυχία μας είναι έκδηλη για αυτό", είπε ο καθηγητής Νίκ Γουίλσον.



Μάλιστα σύμφωνα με έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο το φθηνό αλκοόλ είναι υψηλός δείκτης προώθησης του αλκοολισμού στους νέους αυξάνοντας τις επιπτώσεις στην υγεία τους.



Ο κορεσμός στη παραγωγή σταφυλιών στη χώρα έχει οδηγήσει στη πτώση της τιμής τα τελευταία χρόνια στη προσπάθεια των παραγωγών να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό.

Επιστροφή στο κάπνισμα



Share Έτοιμοι να καταστρατηγήσουν το νόμο περί απαγόρευσης του τσιγάρου οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Από την Κυριακή τοποθετούν τασάκια σε τραπέζια εντός μπαρ και εστιατορίων. Επικαλούνται κάθετη πτώση στους τζίρο





Με τασάκια στα τραπέζια εντός και εκτός καταστήματος, προειδοποίησαν ότι είναι έτοιμοι να αντισταθούν στη δραματική μείωση του τζίρου τους οι μαγαζάτορες, ενώ σε ραδιοφωνικό σταθμό ανέφεραν ότι το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από αυτή την Κυριακή.



Οι εστιάτορες επικαλούνται ότι μετά την εφαρμογή του νόμου που απαγορεύει το κάπνισμα, ο κόσμος που επισκέπτεται τα μαγαζιά τους είναι ελάχιστος και ο τζίρος από το Σεπτέμβριο έπεσε κατακόρυφα. Οπότε και από την Κυριακή, στις 17 Οκτωβρίου, τα τασάκια για τους καπνιστές θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους σε όλα τα μαγαζιά ψυχαγωγίας.



«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην χρονική περίοδο που πάει να εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος. Σε μια περίοδο που οι τζίροι των μαγαζιών έχουν αγγίξει και έχουν ξεπεράσει το 50%, δεν μπορεί να σε υποχρεώσει κανένας να εφαρμόσεις έναν αντικαπνιστικό νόμο, ο οποίος με δεδομένα τα στοιχεία που έχουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είχε μείωση του τζίρου 25%. Αν στα 50 προσθέσουμε και τα 25 έχουμε τελειώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Γιάννης Τσάκος.



Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Θα βάλουμε τα τασάκια σε όλα τα τραπέζια. Ξέρουμε ότι μπορούν να μας κλείσουν, ούτως ή άλλως θα κλείσουμε γι’ αυτό θέλουμε να τους δώσουμε τα κλειδιά να πληρώνουν τα ενοίκια, τη ΔΕΗ, το ΦΠΑ, τους δήμους, τα πάντα. Να δούμε και τι θα κάνουν με τους 400.000 εργαζομένους στο χώρο εστίασης. Από τη Δευτέρα εδώ είμαστε και περιμένουμε να έρθουν να τους δώσουμε τα κλειδιά».

Συνάντηση κατασκόπων εν πλω

Share Δημοσιεύεται στην Washington Post και αφορά την πλέον απόρρητη συνάντηση στελεχών από το χώρο των υπηρεσιών κατασκοπίας και αντικατασκοπίας. Θα γίνει εν πλω τον Νοέμβριο στην Καραϊβική και θα αφορά αποκλειστικά Αμερικανούς νυν και πρώην κατασκόπουςοποίοι θα συμμετάσχουν σε κρουαζιέρα…εργασίας με εξωτικό προορισμό.




Περίπου 100 πρώην στελέχη μυστικών υπηρεσιών, μεταξύ αυτών και ένας πρώην επικεφαλής του κλιμακίου της CIA στη Ρουμανία, αναμένεται να επιβιβαστούν σε πλοίο για την αποκαλούμενη «Κρουαζιέρα των κατασκόπων» στην Καραϊβική, στις 13 Νοεμβρίου.



Για διάστημα μιας εβδομάδας, κατάσκοποι και κάθε είδους πράκτορες και ειδικοί αναλυτές θα συζητήσουν θέματα, που άπτονται της τρομοκρατίας καθώς και ζητήματα ασφάλειας των ΗΠΑ.



Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι οι πρώην διευθυντές της CIA, Michael Hayden και Peter Brooks, ο Porter Gross, πρώην μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, καθώς και ο πρώην επικεφαλής της CIA σε Μάλι, Ρουμανία, Ισραήλ και Βέλγιο, Andre Le Gallo, ειδικός στη διαχείριση πληροφοριών αντικατασκοπείας και ειδικών επιχειρήσεων.



Ο πρώην αξιωματικός της CIA, Bart Bechtel, ο οποίος συντονίζει το ταξίδι, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη κρουαζιέρα προσελκύει πρώην κατασκόπους, στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της CIA, του FBI και της NSA, αλλά και συγγραφείς αστυνομικών βιβλίων και δημοσιογράφους.



Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το κόστος, ανά άτομο, κυμαίνεται μεταξύ 1.000 - 4.000 δολάρια

Τι δουλειά έχει ένα πιστόλι στη σελίδα του Άδωνι;

Θύμα πρωτοεμφανιζόμενης ομάδας... χάκερς έπεσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης, η προσωπική σελίδα του οποίου αλλοιώθηκε με απειλητικό μήνυμα από το βράδυ της Πέμπτης.




Ο βουλευτής κατήγγειλε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι άγνωστοι κατάφεραν να αλλοιώσουν τη μορφή της ηλεκτρονικής του σελίδας, προσθέτοντας φωτογραφία ενός πιστολιού και μίας σφαίρας, καθώς και μικρό κείμενο κάτω από αυτήν, ενώ υπογράφουν την προσθήκη που τοποθέτησαν ως "S.W.T.".



Σύμφωνα με την αστυνομία η ομάδα αυτή δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο παρελθόν σε παρόμοιες επεμβάσεις σε ιστοσελίδες δημόσιων οργανισμών, επιχειρήσεων ή πολιτικών προσώπων που κατά καιρούς έχουν υποστεί τις ίδιες αλλοιώσεις περιεχομένου.



Από την αστυνομία, γίνονται έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά

ίχνη των δραστών, ενώ στην ιστοσελίδα παραμένει η δημοσίευση με τη φωτογραφία με το πιστόλι και τη σφαίρα, χωρίς να είναι εμφανές το κείμενο που συνοδεύει την πειρατική καταχώρηση.

Ανέκδοτο:Οι τρεις γιατροί

Ήταν τρεις γιατροί ένας Γερμανός, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας. Μια μέρα που έγινε διεθνές συμβούλιο γιατρών συναντήθηκαν όλοι μαζί και ήθελαν να αποδείξουν ο ένας στον άλλο ποιος είναι ο καλύτερος γιατρός. Σηκώνεται ο Ιταλός και λέει, εγώ μπορώ να κάνω έναν που έχει καταρράκτη εντελώς καλά σε ένα μήνα. Σιγά το κατόρθωμα του έλεγαν οι άλλοι δύο και γελούσαν ειρωνικά. Σηκώνεται ο Γερμανός και λέει εγώ μπορώ να κάνω έναν που είναι εντελώς τυφλός καλά σε 15 μέρες. Σιγά το κατόρθωμα του είπε ο Έλληνας. Και λένε στον Έλληνα εσύ που κοροϊδεύεις τι μπορείς να κάνεις; Εγώ τους λέει μπορώ να κάνω έναν που είναι τυφλός καλά σε ένα δευτερόλεπτο. Γελούσαν οι άλλοι δύο και του λένε αυτό που λες δεν γίνεται. Κατά σύμπτωση εκείνη τη στιγμή περνούσε ένας τυφλός και τον φωνάξανε. Λένε λοιπόν στον Έλληνα να τον κάνει καλά. Τον βάζει ο Έλληνας στην καρέκλα και του λέει να κατεβάσει το παντελόνι του. Μετά του βάζει τα αρχίδια στα μάτια και τον ρωτάει βλέπεις τίποτα; Και λέει ο τυφλός, αρχίδια βλέπω.

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στα Χανιά από το βιασμό ανήλικης

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στα Χανιά από την ανακοίνωση της Αστυνομίας που έφτασε πριν λίγο στα φαξ των τοπικών εφημερίδων. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης ένας 16χρονος μαθητής για τον βιασμό μιας συμμαθήτριάς του.




«Απογευματινές ώρες χθες, συνελήφθη στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ένας ημεδαπός ηλικίας 16 ετών, μαθητής Γυμνασίου, κατηγορούμενος για βιασμό 15χρονης ημεδαπής, μαθήτριας Λυκείου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση



Ειδικότερα, συνεχίζει η ανακοίνωση, «μεσημβρινές ώρες χθες, κατήγγειλε στην Υ.Α Χανίων, η παραπάνω παθούσα, ότι ο συλληφθείς σε χρόνο διαλείμματος, την οδήγησε με χρήση βίας, μεσημβρινές ώρες της 13/10/2010, στις ανδρικές τουαλέτες του σχολείου και εξανάγκασε αυτή εξώγαμη συνουσία».



Αμέσως μετά την καταγγελία, κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της αστυνομίας και συνέλαβαν τον 16χρονο, που αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων.



Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές για την υπόθεση...

Χρυσό δώρο για χρυσοθήρα

Το μυθικό ποσό των 462.000 λιρών θα λάβει ερασιτέχνης χρυσοθήρας ο οποίος ανακάλυψε θησαυρό από την Εποχή του Σιδήρου. Τα τέσσερα κολιά που ανακάλυψε αξίζουν περίπου ένα εκατ. λίρες.




Ένας ερασιτέχνης χρυσοθήρας που έφερε στο φως αμύθητο θησαυρό από την Εποχή του Σιδήρου θα ανταμειφθεί με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 462.000 λιρών για την σπουδαία ανακάλυψή του.

Ο Ντέιβιντ Μπουθ χρησιμοποιώντας έναν ανιχνευτή μετάλλων βρήκε τέσσερα χρυσά κολιέ σε ένα χωράφι κοντά στο Στίρλινγκ πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Η αξία τους υπολογίζεται περίπου στο ένα εκατ. λίρες ενώ χρονολογούνται μεταξύ του πρώτου και του τρίτου αιώνα προ Χριστού.

Τα ευρήματα θα περάσουν στο Εθνικό Μουσείο της Σκωτίας δεδομένου ότι θα καταβάλλει στον Μπουθ το χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με το νόμο της Σκωτίας για τα αρχαιολογικά ευρήματα δεν έχει κανείς δικαιώματα ιδιοκτησίας πέραν της Βασιλείας.

Μάλιστα την απόφαση σχετικά με την αμοιβή την έλαβε η Βασίλισσα Κατερίνη Ντάιερ, η οποία τόνισε ότι η ανακάλυψη αυτή ήταν η πιο σημαντική που έχει γίνει ποτέ σχετικά με την Εποχή του Σιδήρου.

"Είναι απίστευτο το ότι έμειναν άθικτα 2000 χρόνια" είπε χαρακτηριστικά.

Εκτός από τα 4 κολιέ ο Μπουθ έχει επίσης βρει από τότε μια μεσαιωνική σφραγίδα 800 ετών

Hackers αποσπούν κρατικά μυστικά

Οι αρχές της Νότιας Κορέας ανακάλυψαν πρόσφατα ότι ένα μεγάλος αριθμός απόρρητων κρατικών εγγράφων διέρρευσε προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με δηλώσεις Νοτιοκορεατών αξιωματούχων, οι επιθέσεις προήλθαν από υπολογιστές που βρίσκονται στην Κίνα.


Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες έστειλαν παραπλανητικά email σε στελέχη των υπουργείων Άμυνας και Εξωτερικών της Ν. Κορέας, ενώ ως αποστολείς φαίνονταν αξιωματούχοι στο εσωτερικό της χώρας. Το email περιελάμβανε ένα μολυσμένο αρχείο, το οποίο αμέσως μετά την εκτέλεσή του αναζητούσε έγγραφα στον υπολογιστή του ανυποψίαστου θύματος. Με αυτό τον τρόπο, διέρρευσε ένας "σημαντικός αριθμός απόρρητων εγγράφων", σύμφωνα με βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.

Η Νότια Κορέα έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο κυβερνοεπιθέσεων το τελευταίο διάστημα. Κρατικά στελέχη αποδίδουν αυτές τις επιθέσεις τόσο στην Κίνα, όσο και στη γειτονική Βόρεια Κορέα, οι σχέσεις με την οποία δε διάγουν και την καλύτερη περίοδο.

14.10.10Γράμμα παντρεμένης προς περιοδικο υπολογιστών

14.10.10Γράμμα παντρεμένης προς περιοδικο υπολογιστών

Αγαπητό PC-Solutions,



Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.

Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.

Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.

Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.



Μια απελπισμένη γυναίκα







Απάντηση περιοδικού:



Αγαπητή 'Απελπισμένη γυναίκα:

Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το

Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη.

Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.

Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.

ΠΡΟΣΟΧΗ

* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου 'Δυνατό ροχαλητό', που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).

* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού).

Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη , που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.

Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Δημιουργικά Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή 'εκτέλεση κατά την εκκίνηση'.

Αναρτήθηκε από adonio στις 12:40 μ.μ. 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

Μαυρογιαλούρος - Υπάρχει και φιλότιμο

ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ 5Ο ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ !



Στην εποχή του “Τοπικού παράγοντα” και του “Μαυρογιαλούρου” μας γυρίζουν αρκετές δημοτικές αρχές του νομού μας με τις πρακτικές της προεκλογικής περιόδου!

- Οργιάζουν οι παράνομες -τουλάχιστον ηθικά και δεοντολογικά- προσλήψεις των δύο και τριών μηνών ως ανειδίκευτοι εργάτες.

- Οργιάζουν τα έργα αυτεπιστασίας και τα μπαλώματα σε κάθε γωνιά των δήμων για να φαίνεται ότι επιτελείται έργο.

- Οργιάζουν οι ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις που γίνονται ακόμα και σε ιδιωτικούς δρόμους , ακόμα και μέσα σε κτήματα ακόμα και μέσα σε αυλές σπιτιών και επιχειρήσεων.

- Οργιάζουν πέρα δώθε οι μπουλντόζες με κίνδυνο να συγκρουστούν μεταξύ τους που σκάβουν χωρίς λόγο και χωρίς σχέδιο.

- Οργιάζουν οι γιορτές και οι συνεστιάσεις των ΚΑΠΗ όπου όλοι βλέπουν την τρίτη ηλικία όχι με πραγματικό σεβασμό και αγάπη αλλά “στυγνά” ως μια δεξαμενή που θα αντλήσουν ψήφους! Τα περήφανα γηρατειά τα βλέπουν μόνο ως ” κουκιά”.

- Οργιάζουν οι υποσχέσεις και η παροχή ψεύτικων ελπίδων ειδικά προς τη νέα γενιά με αιχμή την εύρεση εργασίας. Τα τιμημένα νιάτα τα βλέπουν μόνο ως στρατιά νέων εξαπατημένων ψηφοφόρων.

- Οργιάζουν οι απειλές και οι εκβιασμοί με τον πλέον αντιδημοκρατικό αλλά και ανήθικο τρόπο. Και μάλιστα από δημοτικές αρχές που ψηφίστηκαν από τους πολίτες στο όνομα της δημοκρατίας και της εντιμότητας.ceb5cf81ceb3ceb1 ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ 5Ο ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ !



Στην εποχή του “Τοπικού παράγοντα” και του “Μαυρογιαλούρου” μας γυρίζουν αρκετές δημοτικές αρχές του νομού μας με τις πρακτικές της προεκλογικής περιόδου!

- Οργιάζουν οι παράνομες -τουλάχιστον ηθικά και δεοντολογικά- προσλήψεις των δύο και τριών μηνών ως ανειδίκευτοι εργάτες.

- Οργιάζουν τα έργα αυτεπιστασίας και τα μπαλώματα σε κάθε γωνιά των δήμων για να φαίνεται ότι επιτελείται έργο.

- Οργιάζουν οι ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις που γίνονται ακόμα και σε ιδιωτικούς δρόμους , ακόμα και μέσα σε κτήματα ακόμα και μέσα σε αυλές σπιτιών και επιχειρήσεων.

- Οργιάζουν πέρα δώθε οι μπουλντόζες με κίνδυνο να συγκρουστούν μεταξύ τους που σκάβουν χωρίς λόγο και χωρίς σχέδιο.

- Οργιάζουν οι γιορτές και οι συνεστιάσεις των ΚΑΠΗ όπου όλοι βλέπουν την τρίτη ηλικία όχι με πραγματικό σεβασμό και αγάπη αλλά “στυγνά” ως μια δεξαμενή που θα αντλήσουν ψήφους! Τα περήφανα γηρατειά τα βλέπουν μόνο ως ” κουκιά”.

- Οργιάζουν οι υποσχέσεις και η παροχή ψεύτικων ελπίδων ειδικά προς τη νέα γενιά με αιχμή την εύρεση εργασίας. Τα τιμημένα νιάτα τα βλέπουν μόνο ως στρατιά νέων εξαπατημένων ψηφοφόρων.

- Οργιάζουν οι απειλές και οι εκβιασμοί με τον πλέον αντιδημοκρατικό αλλά και ανήθικο τρόπο. Και μάλιστα από δημοτικές αρχές που ψηφίστηκαν από τους πολίτες στο όνομα της δημοκρατίας και της εντιμότητας.





Για όλα τα παραπάνω απαράδεκτα γεγονότα η sfedona.gr παίρνει δεκάδες καταγγελίες τις τελευταίες μέρες αλλά δεν τις δημοσιοποιεί ονομαστικά και συγκεκριμένα γιατί δεν θέλει να πολώσει το προεκλογικό κλίμα.

Αυτό όμως ας μην το εκμεταλλεύονται αυτοί που με ξεχωριστή “μαεστρία” έχουν γίνει πρωταγωνιστές των παραπάνω παλαιοκομματικών και “άθλιων” επιδόσεων.

Και ας μην κάνουν το λάθος να πιστεύουν ότι κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους και ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας δεν βλέπει καθημερινά γύρω της τι πραγματικά συμβαίνει .

Ότι δεν πληροφορείτε από στόμα σε στόμα για τις ψεύτικες υποσχέσεις διορισμών και κάθε άλλου είδους ρουσφετολογίας!

Ότι δεν μαθαίνει για τις απειλές και τους εκβιασμούς κάθε είδους.

Ότι δεν έχει δική της άποψη για ανθρώπους που ήρθαν στην εξουσία υποτίθεται για να υπηρετήσουν το λαό και έκαναν την εξουσία αυτοσκοπό τους με περισσή αμετροέπεια και αλαζονεία!

Ειλικρινά με τις όσες καταγγελίες συμπολιτών μας λαμβάνουμε καθημερινά και με τα όσα βλέπουμε και διαπιστώνουμε εμείς οι ίδιοι μέσα από το καθημερινό μας ρεπορτάζ ,ντρεπόμαστε πραγματικά για το πολιτικό επίπεδο που έχουν φέρει οι διάφοροι αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί αστέρες στην Κορινθία και κατά προέκταση στην Ελλάδα του 2010 !

Χωρίς υπερβολή υπάρχουν αδιάψευστες περιπτώσεις και ντοκουμέντα που μας γυρίζουν 50 χρόνια πίσω !

Τότε που οι ψηφοφόροι ζητούσαν και οι υποψήφιοι πραγματοποιούσαν όχι μόνο διορισμούς και μεταθέσεις αλλά και μέχρι…αναλύσεις ούρων (βλέπε κωμωδία Δημήτρη Ψαθά “Ζητείται Ψεύτης”)

Τότε που ο κομματάρχης προίκιζε την κόρη του όχι με σπίτια και χρήματα αλλά με…ψήφους!(βλέπε κωμωδία Παν.Καγιά “Ο Τοπικός Παράγων”)

Τότε που φτιάχνανε γεφύρια χωρίς να υπάρχουν ποτάμια και σχολεία χωρίς να υπάρχουν παιδιά !

Όλα αυτά σκεφθείτε πολύ καλά φίλοι επισκέπτες και μετά … να πάτε να ψηφίσετε !
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ