- Υλικά
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 500 γραμμάρια ντομάτες ώριμες κομμένες σε κομμάτια 2 εκ.
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 κούπα φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 1 1/2 κιλό φιλέτα πέρκας χωρίς δέρμα
- 500 ml ζωμό ψαριού
- 3/4 κούπας γάλα καρύδας
Χρόνος Εκτέλεσης : 50 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας: 1 Μερίδες: 2
Σοτάρουμε τις μισές τομάτες με τα μισά κρεμμύδια και το μισό κόλιανδρο μέχρι να μαλακώσουν για 5-7 λεπτά. Στεγνώνω τα φιλέτα και τα αλατοπιπερώνω. Τα τοποθετώ πάνω από τα λαχανικά και από πάνω βάζω τα υπόλοιπα λαχανικά και το ζωμό. Μαγειρεύω σε χαμηλή φωτιά με σκεπασμένη κατσαρόλα για 8 λεπτά. Ανακατεύω πολύ σιγά για να μην σπάσουν πολύ τα φιλέτα. Προσθέτω και το γάλα καρύδας και συνεχίζω το βρασμό για άλλα 4-5 λεπτά. Σερβίρω με τον υπόλοιπο κόλιανδρο και διορθώνω το αλάτι και το πιπέρι
Το γάλα καρύδας δεν πρέπει να μαγειρεύεται για πολύ ώρα και γι' αυτό το προσθέτουμε προς το τέλος του μαγειρέματος.
oisyntagesmoy.gr
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου