Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

"Scout The Water Dog" - Ultra Fur

Σπαζοκεφαλιά για δυνατούς λύτες

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj79KxlIv0u0Cdc4BygwkFLc2fspbhszteslsGBOHQqQjsQFxLMgDDcNyQnHCp71mRcc1Tn5dSMqTV0pRRjkVOvx-UPmyXvfKrITGf8i1ME0TH6ZUcu3xC1KFQfgTlrbTYZyTng_kuUoO9c/s1600/images.jpgΤι είναι αυτό που αποτελείται από τρύπες πάνω, κάτω, δεξιά κι αριστερά και παρόλα αυτά κρατάει βρωμόνερα;


Α. Η κυβέρνησή μας;

Β. Η αντιπολίτευση μας;

Γ. Το σφουγγάρι;

GYMNASTICS (REMI GAILLARD)

Μια συγκλονιστική ιστορία ζωής!

Μια 32χρονη γυναίκα, η Donna Blanks, αποφάσισε να γεννήσει το μωρό που κυοφορούσε, παρά το ότι οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει πως αν συνέχιζε την κύηση θα έχανε τη ζωή της...


Η Blanks, υπέφερε από νεφρική ανεπάρκεια η οποία συνεχώς επιδεινωνόταν. Μάλιστα, προσπαθούσε εδώ και 13 χρόνια να μείνει έγκυος αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν όταν τα κατάφερε, οι γιατροί .. τη συμβούλεψαν να κάνει έκτρωση προκειμένου να σώσει τη ζωή της. Η Donna όμως, όχι μόνο δεν τους άκουσε αλλά αποφάσισε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να γίνει μητέρα.

Η κύηση της ήταν δύσκολη και η Donna υπέφερε από αφόρητους πόνους καθώς παράλληλα υποβάλλονταν και σε αιμοκάθαρση. Οι γιατροί θεωρούσαν ότι ούτε το μωρό θα κατάφερνε να επιβιώσει. Διαψεύστηκαν όμως καθώς έπειτα από 27 εβδομάδες γεννήθηκε ο μικρός Cade με σοβαρά προβλήματα στις βαλβίδες της καρδιάς του. Το νεογέννητο που ήταν πρώιμο, υπεβλήθη δυο φορές σε καρδιοχειρουργική επέμβαση ώστε να καταφέρει να επιβιώσει, και τελικά τα κατάφερε.

Ο μικρός Cade νοσηλεύτηκε για τρεισήμισι ολόκληρους μήνες, ενώ η κατάσταση της υγείας της Donna επιδεινωνόταν μέρα με την ημέρα. Οι γιατροί έκριναν πως ήταν απαραίτητη η μεταμόσχευση νεφρού στην νεαρή κοπέλα. Ωστόσο, αν και ο πατέρας και ο αδερφός της ήταν συμβατοί δότες, η εγχείρηση δεν μπορούσε να γίνει καθώς η 32χρονη απέκτησε παράλληλα και καρδιακά προβλήματα.

Η άτυχη γυναίκα, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή προσβολή έπειτα από 13 ολόκληρους μήνες που μαχόταν ηρωικά ώστε να κρατηθεί στη ζωή και να χαρεί το αγγελούδι της

O MOLEMOU ΠΗΡΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ !

Facebook και Τwitter ανησυχούν 9 στους 10 γονείς

Το 90% των Αμερικανών αγωνιά για τις ψηφιακές πληροφορίες που ανταλλάσσουν καθημερινά τα παιδιά τους...


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Καχύποπτοι απέναντι στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ανήσυχοι για την επιρροή που αυτές έχουν στα παιδιά τους δηλώνουν σε συντριπτική πλειονότητα οι αμερικανοί γονείς, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήχθη στις ΗΠΑ.





Στην έρευνα που διεξήγαγε η Ζogby Ιnternational και στην οποία συμμετείχαν 2.100 ενήλικοι διαπιστώθηκε ότι το 90% των γονιών είναι εξαιρετικά ανήσυχο για τις πληροφορίες που μοιράζονται τα παιδιά τους καθημερινά στο Διαδίκτυο, ενώ το 75% δεν εμπιστεύεται τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης δηλώνοντας εξαρχής ότι τις θεωρούν «αρνητικές» ως προς την επιρροή τους. Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της αμερικανικής ΜΚΟ Common Sense Μedia, δεν κατονομάζει κάποιες συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Οπως όμως είναι φυσικό, το μυαλό όλων πηγαίνει στα δημοφιλέστατα sites κοινωνικής δικτύωσης όπως το Τwitter και το Facebook.





«Οι γονείς επιθυμούν περισσότερες πρωτοβουλίες σχετικά με την ασφάλεια της διακίνησης

πληροφοριών στο Ιnternet» τονίζει ο διευθυντής της Common Sense Μedia Τζέιμς Στάγερ, προσθέτοντας παράλληλα ότι «εντείνονται οι πιέσεις προς την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ να αναθεωρήσει προς το καλύτερο όλη τη σχετική νομοθεσία γύρω από τις παραβιάσεις απορρήτου των προσωπικών πληροφοριών στο Διαδίκτυο».





Στα αποτελέσματα της έρευνας συμπεριλαμβάνεται και μια μελέτη σε 401 αμερικανούς εφήβους ηλικίας 15 ως 18 ετών από όπου προκύπτει ότι το 79% των εφήβων πιστεύει επίσης πως οι φίλοι και οι γνωστοί τους μοιράζονται πολλά προσωπικά δεδομένα online. Ενα άλλο 85% εξ αυτών θεωρεί ότι οι ιστοσελίδες θα έπρεπε πρώτα να τους ρωτάνε προτού χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία για να τους αποστείλουν ενημερωτικά ή διαφημιστικά email. «Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση αναδεικνύει το χάσμα που υπάρχει σχετικά με την ασφάλεια διακίνησης των προσωπικών δεδομένων ανάμεσα στη βιομηχανία του Διαδικτύου και στους γονείς και τα παιδιά» καταλήγει ο κ. Στάγερ.





Η «βιομηχανία του Διαδικτύου» πάντως δεν μένει στάσιμη. Προχθές ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ παρουσίασε σε εκπροσώπους του Τύπου ένα νέο «εργαλείο» το οποίο θα βρουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον όσοι χρήστες της υπηρεσίας θέλουν να μοιράζονται το υλικό τους με συγκεκριμένους φίλους. Πρόκειται για τα «Facebook Groups», που θα δίνουν τη δυνατότητα για δημιουργία υπο-ομάδων που θα έχουν ειδική πρόσβαση σε διάφορες προσωπικές πληροφορίες.





Ο χρήστης μπορεί να φτιάξει μια λίστα με μερικούς από τους (συχνά εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες!) φίλους του και να ορίσει τι επίπεδο πρόσβασης θα έχουν στο προσωπικό υλικό του. Επίσης μέσα στις επόμενες ημέρες όλοι οι χρήστες του Facebook θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν στον υπολογιστή τους ό,τι έχουν κατά καιρούς «ανεβάσει» στο Facebook, από φωτογραφίες ως βίντεο. Το νέο εργαλείο ονομάζεται Download Υour Ιnformation και αναμένεται να ενσωματωθεί σύντομα σε όλους τους λογαριασμούς

Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη

Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη ΓηΈνα πολύ μυστηριώδες πλάσμα βρέθηκε νεκρό, πιθανότατα στην Ταϋλάνδη. Κανείς δεν γνωρίζει για το τι ακριβώς πρόκειται, ωστόσο απ’οτι φαίνεται οι χωρικοί που το ανακάλυψαν προσπαθούν να το ξορκίσουν.


Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…





Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη ΓηΤο πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη ΓηΤο πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη ΓηΤο πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη

LEGO: Ο ψηλότερος πύργος!!!

Ο ψηλότερος πύργος από LegoΟ ψηλότερος πύργος από LegoΟ ψηλότερος πύργος από LegoΟ ψηλότερος πύργος από Lego που χτίστηκε ποτέ απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες. Πρόκειται για έναν πύργο που αποτελείται από 500.000 τουβλάκια από το γνωστό σε όλους μας παιδικό παιχνίδι και φτάνει περίπου το ύψος των... 30,5 μέτρων!

Νέα ασθένεια προσοχή στα παρακάτω συπτώματα!




Η νέα ασθένεια που ανακαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες επηρεάζει άντρες, γυναίκες και ομοφυλόφιλους όλων των ηλικιών και κάθε κοινωνικής τάξης. Ακόμα δεν της έχει δοθεί συγκεκριμένο όνομα, αλλά τα συμπτώματα της είναι τα παρακάτω:




1. Βλέπεις συχνά το Γ. Παπανδρέου και τον Κ. Καραμανλή. Σοβαρή κατάσταση, πρόκειται για οφθαλμαπάτη, αφού και οι δυο είναι εξαφανισμένοι.

2. Χαμογελάς σε εφοριακό. Τα πράγματα δεν πάνε καλά, δείχνει άτομο που η ψυχική του υγεία έχει πλέον διαταραχτεί.

3. Ακούς ειδήσεις από το MEGA. Απαιτείται άμεση θεραπεία με βότανα και παραισθησιογόνες ουσίες.

4. Θέλεις να ψηφίσεις Κακλαμάνη στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Απαιτείται άμεσος εγκλεισμός σε ίδρυμα.

5. Νιώθεις κρυάδες και σκέφτεσαι να αγοράσεις πετρέλαιο θέρμανσης. Απαιτείται να μιλήσεις στους πιο κοντινούς σου για το πρόβλημα σου.

6. Είσαι στο σπίτι και βλέπεις Big brother. Είναι τα πρώτα σημάδια τελικής πτώσης, το επόμενο βήμα είναι να ακούς Τράγκα.

Αν νιώσετε κάποια από τα παραπάνω συμπτώματα, συμβουλευτείτε άμεσα το προσωπικό σας γιατρό, μην το αφήσετε!

Γκολ και ξύλο...στην Κόρινθο

Τα είχε όλα το μεγάλο ντέρμπι της Κορίνθου... Γκολ, ένταση, δυνατές μονομαχίες, αλλά δεν ανέδειξε νικητή, αφού Κόρινθος και Παναιγιάλειος έμειναν στο 1-1 και δικαιολόγησαν την παρουσία τους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.


Μόλις στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Κόρινθο ο Παυλίδης με δυνατό σουτ, αλλά η απάντηση δεν άργησε να έρθει, αφού πέντε λεπτά αργότερα, μετά από κόρνερ του Στάϊκου και κεφαλιά του Ιορδανίδη, ο Ματσούκας βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το 1-1.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Παναιγιάλειος στο 37', όταν ο Ιορδανίδης με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Δημαράκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Κόρινθος έμεινε με δέκα παίκτες στο 79ο λεπτό, λόγω αποβολής με δύο κίτρινες του Μπισάκου. Μια ακόμη καλή ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο στο 88', όταν ο Δημαράκης κατόρθωσε αυτή τη φορά να νικήσει τον Ματσούκα και τέλος του αγώνα με τις δύο ομάδες στο "Χ" και τους οπαδούς τους να επιδίδονται για λίγα λεπτά σε ανταλλαγή αντικειμένων, προφανώς για να ξεσπάσουν κάπου, από την ένταση ενός πραγματικού ντέρμπι...

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ν. Κουρμπανάς):Δημαράκης, Φραγκάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Ντόμας (85' Γιαννούλης), Νικολάου, Παυλίδης, Καφαντάρης (53' Παππάς), Δημητριάδης, Ιακωβάκης (69' Μπιτσάκος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δ. Σπανός): Ανδρούτσος, Παπουτσής, Κοροβέσης, Λίτσος, Μαλλιάκας, Τρούλλης, Πελέκης, Ματσούκας (90' Σανδραβέλης), Σκαρτσίλας (62' Κοζανίδης), Στάικος (86' Γκάτσης), Ιορδανίδης.

Η Google αναπτύσσει τεχνολογία που επιτρέπει στα αυτοκίνητα να κινούνται χωρίς οδηγό

Τεχνολογία που θα επιτρέπει στα αυτοκίνητα να κινούνται μόνα τους, χωρίς οδηγό αναπτύσσει η Google. Μάλιστα, οι πρώτες βόλτες έχουν ήδη γίνει, με τα αυτόματα αυτοκίνητα της εταιρείας να έχουν διασχίσει ήδη πάνω από 225.000 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με τη...


Google βασικός στόχος του όλου εγχειρήματος είναι η αύξηση της οδικής ασφάλειας και η αποτροπή ατυχημάτων, καθώς επίσης και η μείωση της κατανάλωσης καυσίμων.



Τα αυτόματα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν κάμερες, αισθητήρες ραντάρ και ανιχνευτές λέιζερ για να «βλέπουν» την κίνηση. Επίσης, διαθέτουν αναλυτικούς χάρτες, τα δεδομένα των οποίων συγκεντρώθηκαν με τη χρήση «συμβατικών» οχημάτων, ώστε να μπορούν να πλοηγηθούν στους δρόμους.



Καθώς σε ένα τέτοιο εγχείρημα η ασφάλεια αποτελεί βασική προτεραιότητα, τα αυτοκίνητα είναι επανδρωμένα, με τον «οδηγό ασφαλείας» να είναι πάντοτε σε ετοιμότητα ώστε να αναλάβει την οδήγηση εάν κάτι πάει στραβά. Επίσης, στη θέση του συνοδηγού βρίσκεται εκπαιδευμένος χειριστής που επιβλέπει το λογισμικό του οχήματος, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και η τοπική αστυνομία.



Αν και η τεχνολογία βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο, μας δίνει ωστόσο την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν οι συγκοινωνίες στο σχετικά κοντινό μέλλον.



Το παιδικό όνειρο όσων μεγάλωσαν με τα κατορθώματα του «Ιππότη της Ασφάλτου» ίσως και να μην είναι πλέον τόσο μακρινό.

Ski Mobile Jump Fail

SUPER FAST TURTLE

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΜΗΝ ψηφίσετε ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ

μεγαλη πικρα θα φατε καλα κουφαλες
- Μόλις ανοίγεις τα μάτια το πρωί τρέχεις να ανοίξεις τον υπολογιστή? Ή μάλλον τους υπολογιστές?


- Σου φαίνεται εκκωφαντικός ο ήχος της σιωπής που επικρατεί όταν δεν δουλεύει το pc?

- Έχουν σβήσει τα γράμματα από το πληκτρολόγιό σου?

- Νιώθεις άδειο το χέρι σου όταν δεν κρατάς ένα ποντίκι?

- Πόσα ποντίκια έχεις?

- Μήπως μιλάς στο msn με το φίλο σου που βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο?

- Μήπως όποιος φίλος σου αγοράζει υπολογιστή σε καλεί να του κάνεις σεμινάριο? Μήπως το απολαμβάνεις τρομερά αυτό?

- Σερφάρεις στο διαδίκτυο ακόμα και στον ύπνο σου?

- Μήπως τα δώρα που σου κάνουν οι φίλοι στα γενέθλιά σου έχουν να κάνουν με τους υπολογιστές?

- Γράφεις τη λίστα με τα ψώνια στο word?

- Εύχεσαι να μπορούσες να χρησιμοποιήσεις emoticons και στις προφορικές σου συνομιλίες?

- Νιώθεις μερικές φορές την ανάγκη να χαϊδέψεις την οθόνη σου? Το κάνεις κιόλας?

- Μιλάς με τον υπολογιστή σου?

- Κουβαλάς το laptop στις διακοπές και δεν κλείνεις ξενοδοχείο παρά μόνο αν έχει ασύρματο internet?

- Τρως μπροστά στο pc για να μη χάνεις χρόνο?

- Θες να βρεις που έβαλες τα κλειδιά σου και κάνεις αναζήτηση στο google?

- Σου λένε ένα ανέκδοτο και σου ‘ρχεται να πεις lol?

- Ξέρεις περισσότερα για τους cyber φίλους σου παρά για τους πραγματικούς?

- Τσεκάρεις τα mails σου κάθε 5 λεπτά? Έτσι, για να είσαι σίγουρος?

- Δεν μιλάς πια στον καλύτερό σου φίλο επειδή δεν έχει msn/facebook/skype?

- Σε πιάνει πονοκέφαλος αν έχεις πάνω από δύο ώρες μακριά από τον υπολογιστή?

- Λες στα παιδιά σου πως δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή γιατί πρέπει να δουλέψεις?

- Κουβαλάς πάνω σου περισσότερα από 2 usb flash drivers?

- Για να ξεμπερδέψεις τα καλώδιά σου χρειάζεσαι περισσότερο από 1 ώρα?

- Έχεις κάνει το google τρόπο ζωής?

- Σηκώνεσαι από το pc και ανακαλύπτεις ότι έχουν φύγει όλοι από το σπίτι?

- Ανακαλύπτεις μετά από 2 εβδομάδες ότι ο άντρας σου άφησε μούσι? Και μάλιστα στο είπε - αυτός γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να το προσέξεις?

- Σου χει απαγορέψει η γυναίκα σου να παίρνεις το laptop στο κρεβάτι?

- Έχεις κάνει facebook στη γάτα σου?

Αν έχεις απαντήσει «ναι» στις παραπάνω ερωτήσεις….join the clubhttp://elminalists.blogspot.com/

0 σχόλια

David Villa And Dwight Howard Exchange Jerseys Adidas commercial

Weatherman Set FAIL

Salsa Dance Gone Wrong

Δεν άντεξε το διασυρμό στο Ίντερνετ και αυτοκτόνησε

Συγκλονίζει τις ΗΠΑ η είδηση της αυτοκτονιάς του 18χρονου φοιτητή Τάιλερ Κλεμέντι, μετά από διασυρμό του στο Διαδίκτυο.








Ο νεαρός ήταν ντροπαλός αλλά χαρισματικός φοιτητής στο πανεπιστήμιo Rutgers. Είχε πάθος με τη μουσική και ήταν ταλαντούχος βιολιστής με όλα να δείχνουν ότι τον περίμενε λαμπρή σταδιοδρομία.







Το άσχημο παιχνίδι που του έπαιξαν όμως δύο συμφοιτητές του, βγάζοντας στο διαδίκτυο σε ζωνταντή μετάδοση πτυχές της προσωπικής του ζωής που ήθελε να κρατήσει κρυφές, είχαν ως αποτέλεσμα να τερματίσει τη ζωή του πρόωρα πέφτοντας από γέφυρα του New Jersey.





O Τάιλερ είχε την “ατυχία” να είναι ομοφυλόφιλος χωρίς να έχει δημοσιοποιήσει την σεξουαλική του προτίμηση. Το γεγονός αυτό ωστόσο παρατήρησαν οι δύο συγκάτοικοί του ο Νταρούν Ραβί και η Μόλι Γουέι που αποφάσισαν να διασκεδάσουν σε βάρος του.





Έβαλαν στο δωμάτιό του κρυφή κάμερα και τον κινηματογραφούσαν σε προσωπικές του στιγμές με έναν άνδρα μεταδίδοντας ζωντανά το υλικό στο Διαδίκτυο, σε άγνωστο αριθμό ανθρώπων. Όταν ο Τάιλερ έμαθε τί είχε συμβεί δεν άντεξε και έπεσε από τη γέφυρα Τζορτζ Ουάσιγκτον, αφήνοντας πίσω μόνο μία επιστολή που ζητούσε συγγνώμηγια την πράξη του.





Όλα ξεκίνησαν την 19η Σεπτεμβρίου, όταν είχε ζητήσει από τον συγκάτοικό του να του παραχωρήσει το δωμάτιο για να δεχτεί το φίλο του. Ο Ράβι, μέσω Twitter ενημέρωσε γνωστούς και φίλους ότι άνοιξε τον υπολογιστή και είδε στην κάμερα τον Τάιλερ να φιλιέται με έναν άνδρα. Στη συνέχεια προσπάθησε να ανεβάσει στο δίκτυο το βίντεο σε ζωντανή μετάδοση και προσκάλεσε τους φίλους του να το παρακολουθήσουν.





Η 21η Σεπτεμβρίου ήταν η μοιραία νύχτα. “Προκαλώ οποιονδήποτε διαθέτει τη λειτουργία iChat να συνδεθεί μαζί μου μέσω βιντεοκλήσης μεταξύ 9.30 και 12.00. Ναι, συμβαίνει και πάλι!” έγραψε αυτή τη φορά στο Τwitter ο Ράβι.













Μία ημερα αργότερα ο 18χρονος έβαλε τέρμα στη ζωή του μη μπορώντας πια να αντιμετωπίσει τον κόσμο. Οι δύο 18χρονοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία βρίσκονται σήμερα σε κατ' οίκον περιορισμό και κατηγορούνται για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και δημοσιοποίηση σεξουαλικού υλικού στο Διαδίκτυο. Αν η περίπτωση χαρακτηριστέι λόγω της ομοφυλοφιλίας του θύματα και “έγκλημα μίσους”, μπορεί να βρεθούν στη φυλακή για 10 χρόνια.





Οι επιθέσεις στην προσωπική ζωή μέσω Ίντερνετ, που ξεκινούν στις ΗΠΑ ακόμη και από τα επτά χρόνια, έχει στοιχίσει τη ζωή από το 2003 σε τουλάχιστον 12 παιδιά και εφήβους που δεν άντεξαν το διασυρμό.

ΠΑΤΡΑ: Sex σε πολυκατοικία - τους κατέγραψε η κάμερα!!!

Δημοσιεύθηκε και μάλιστα με φωτογραφία από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε γνωστή ιστοσελίδα της χώρας. Ο λόγος για το περιστατικό που συνέβη σε πολυκατοικία της Πάτρας και άφησε άναυδους τόσο τον διαχειριστή όσο και ορισμένους ενοίκους.








Γράφει το site: «Ο φόβος για την αυξημένη εγκληματικότητα σε προάστιο της.Πάτρας ανάγκασε τους ενοίκους μιας πολυκατοικίας να τοποθετήσουν κρυφές κάμερες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, κάτι που φυσικά δεν γνώριζε το νεόφερτο στην πολυκατοικία ζευγάρι που μια από τις κρυφές κάμερες τους συνέλαβε να σβήνουν τον πόθο τους τις πρώτες πρωινές ώρες σε κοινόχρηστους χώρους. Ο διαχειριστής βέβαια δεν προέβη σε μηνύσεις και απλά απόλαυσε τις σεξουαλικές επιδόσεις του ζευγαριού που δεν ήταν καθόλου άσχημες. Μάλιστα αρκετοί από την πολυκατοικία πληροφορήθηκαν το γεγονός».





Το περιστατικό είναι μεν συνηθισμένο (όλοι γνωρίζουμε ζευγάρια που έχουν συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιους χώρους), αλλά είναι πρωτοφανές ως προς το σκέλος της... κάμερας!





Πάντως ακόμη και οι ψυχολόγοι λένε πως το πάθος των ζευγαριών κάποιες φορές δύσκολα συγκρατείται! «Όποιος υποστηρίξει πως δεν έχει ερωτοτροπήσει (έστω και χωρίς να... προχωρήσει) σε δημόσιο χώρο είναι ψεύτης» λένε ορισμένοι ψυχολόγοι.





Το σεξ σε πολυκατοικίες (σε διάφορους «σκοτεινούς» χώρους) είναι σύνηθες, και γίνεται όχι μόνο επειδή το... πάθος οδηγεί το ζευγάρι σε κάτι τέτοιο, αλλά και επειδή κάποια ζευγάρια (νεαρής κυρίως ηλικίας) στερούνται χώρων!





«Μόδα» το σεξ σε δημόσιους χώρους





Πάντως, σε ζευγάρια νεαρής ηλικίας ακόμη και το σεξ σε δημόσιους χώρους γίνεται... μόδα! Μάλιστα κάποιοι «υπερηφανεύονται» στις παρέες τους πως έκαναν έρωτα... σε ασανσέρ, στην πυλωτή πολυκατοικίας, στην Πλαζ (πίσω από κάποιο δεντράκι), ή ακόμη και στο παγκάκι κάποιας σκοτεινής πλατείας! Υπάρχουν, βέβαια, και ακραίες περιπτώσεις που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όπως η πρόσφατη στη Σουηδία, όπου ένα ζευγάρι έκανε σεξ μέσα σε λεωφορείο ή αυτή των φωτογραφιών που βλέπετε όπου το ζευγάρι επιδόθηκε σε ερωτική συνεύρεση πάνω στο... πεζοδρόμιο και μάλιστα σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης του.





Δεν μπορεί να κάνει σεξ σε κλειστό χώρο!





Όπως υποστηρίζουν αρκετοί, κάθε σωστός άνθρωπος θα πρέπει να έχει κάνει σεξ σε ανοικτό χώρο τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του. Αλλά τι γίνεται όταν κάποια σεξουαλική φοβία σε αναγκάζει να κάνεις σεξ μόνο σε ανοικτούς χώρους; Η Daniele Vincely από το Portsmouth, πάσχει από μία σπάνια σεξουαλική φοβία. Δεν μπορεί να κάνει σεξ σε κανέναν απολύτως κλειστό χώρο και έτσι οι ερωτικές τις πράξεις γίνονται μόνο σε ανοικτούς χώρους. «Στα αγόρια αρέσει στην αρχή. Το θεωρούν πολύ ερεθιστικό να κάνουν σεξ κάτω απ' τα αστέρια, στο δάσος, σε πάρκα, σε παγκάκια και σε παραλίες. Αλλά μετά από λίγο καιρό κουράζονται -ιδιαίτερα όταν βρέχει- και με εγκαταλείπουν», δηλώνει η 24χρονη Αγγλίδα.

200 νοικοκυριά ζεσταίνονται από την... μπύρα

Μπορεί η μπύρα να καλύψει τις ανάγκες για θέρμανση και μαγείρεμα χωρίς να χρειαστεί να καίμε πετρέλαιο;






Μια ζυθοποιία στο Σάφολκ της ανατολικής Αγγλίας άρχισε την Τετάρτη να ανακυκλώνει τα απόβλητα από την παρασκευή της μπύρας της για την παραγωγή βιοαερίου, με αποτέλεσμα να παράγεται αρκετή ενέργεια για να καλύψει τις ανάγκες, θέρμανση και μαγείρεμα, 235 νοικοκυριών.

Το πρόγραμμα της ζυθοποιίας Adnams στο Σάουθγουολντ του Σάφολκ που υλοποιείται σε συνεργασία με την εταιρία φυσικού αερίου British Gas, περιλαμβάνει τη μετατροπή σε βιοαέριο των απορριμμάτων από το κριθάρι που χρησιμοποιείται στην παρασκευή της μπύρας. Το παραχθέν βιοαέριο διοχετεύτηκε την Τετάρτη στο εθνικό δίκτυο φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με τη ζυθοποιία, κάθε νοικοκυριό καταναλώνει για θέρμανση και μαγείρεμα ενέργεια που ισοδυναμεί με την ποσότητα των απορριμμάτων που παράγονται από τη διαδικασία παρασκευής 150 λίτρων μπύρας.





Η μονάδα βιοαερίου αναμένεται να παράγει αρκετή πράσινη ενέργεια ώστε να λειτουργεί η ζυθοποιία και τα φορτηγά της, διοχετεύοντας το 60% του παραχθέντος αερίου στο εθνικό δίκτυο φυσικού αερίου

Τα απόβλητα του εργοστασίου του βιοαερίου μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από τους αγρότες ως λίπασμα για την καλλιέργεια του κριθαριού, από το οποίο παρασκευάζεται η μπύρα.

Η παραγωγή βιοαερίου αποτρέπει την προσφυγή στις ορυκτές πηγές ενέργειας (φυσικό αέριο, άνθρακας, πετρέλαιο) που ευθύνονται για τις εκπομπές των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Η χρήση των οργανικών αποβλήτων είναι επίσης μια εναλλακτική για την αποσύνθεσή τους σε μεθάνιο, ένα ισχυρό αέριο που προκαλεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

"Είναι μια εξαιρετική εβδομάδα όσον αφορά την πρόοδο που επιτεύχθηκε στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας", δήλωσε ο βρετανός υφυπουργός αρμόδιος για την Κλιματική Αλλαγή Γκρεγκ Μπάρκερ.

Πράγματι, ένα δεύτερο πρόγραμμα "πράσινης" ενέργειας ανακοινώθηκε στη Βρετανία αυτή την εβδομάδα: ένα εργοστάσιο μετατροπής των ακάθαρτων υδάτων σε βιοαέριο άρχισε να λειτουργεί στο Οξφορντσάιρ της νότιας Αγγλίας.

Εκεί ακόμη, πρόκειται να παράγεται βιοαέριο και βιομεθάνιο ώστε να τροφοδοτείται το εθνικό δίκτυο φυσικού αερίου.

Το πρόγραμμα ύψους 2,5 εκατομμυρίων στερλινών υλοποιείται σε συνεργασία με τις εταιρίες British Gas, Thames Water, Scotia Gas Networks και επιτρέπει την παραγωγή ενέργειας για την απαιτούμενη κατανάλωση ενέργειας σε 200 νοικοκυριά.

Το βιοαέριο παράγεται από τη ζύμωση οργανικών υλικών, ζωικών και φυτικών (μεθανοποίηση).

Αρκετές χιλιάδες εργοστάσια μεθανοποίησης λειτουργούν ήδη στην Ευρώπη με γεωργικά, βιομηχανικά και οικιακά οργανικά απόβλητα.

Η Βρετανία έχει δεσμευτεί να παράγει το 15% της ενέργειάς της από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μέχρι το 2020, εντός ευρωπαϊκού πλαισίου.

Τουλάχιστον το 15% της κατανάλωσης φυσικού αερίου μπορεί να διασφαλιστεί από το βιομεθάνιο, σύμφωνα με την εταιρία διαχείρισης του εθνικού δικτύου φυσικού αερίου.

plimhres kokkwni korintias

plimhres sto kokkwni korintias

plimhres sto kokkwni korintias

plimhres sto kokkwni korintias

Μέγεθος mb 4,5


Περιφέρεια ΕΛΛΆΔΑ

Ημερομηνία ώρα 09/10/2010 19:04:49.9 UTC

Τοποθεσία 38,16 N? 22,71 E

Βάθος 2 χιλιόμετρα

Αποστάσεις 84 χιλιόμετρα W Piraieús (pop 172.429? Τοπική ώρα 22:04 10/9/2010)

16 χιλιόμετρα ΒΔ Κιατο (pop 10.032? Τοπική ώρα 22:04 10/9/2010)

12 χιλιόμετρα ΒΑ Xilókastron (pop 5.256? Τοπική ώρα 22:04 10/9/2010)





παράμετροι Πηγή αναθεωρηθεί με σεισμολόγος

ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΟΥ ΚΟΚΚΩΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

BAKERY ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ  ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ   PASTRY  SHOP    AΓΑΘΟΣ Ο.Ε    ΚΟΚΚΩΝΙ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ    ΤΗΛ   2742Ο  32066
ΚΑΛΗΜΕΡΑ    ΑΠΟΤΟ ΚΑΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ

Η ασίγαστη περιπέτεια του νου, η μόνη συνθήκη που μπορεί να μας δώσει φτερά

(«όποιος δεν ξέρει να θαυμάζει είναι ηλίθιος» (W. Goethe)






Τα δικά μου 9 θαύματα του κόσμου…

Της Λουκίας Ρικάκη



Θαυμάζω κάθε πρωί την ανατολή του Ήλιου, είναι εκεί και αδιαπραγμάτευτα και ανατέλλει, ενώ επιμένει τα φωτίζει χωρίς διακρίσεις όλες τις χώρες όλους τους ανθρώπους όλα τα λουλούδια . Διεκδικώ τον ήλιο και τον κυνηγάω ακόμα και ανάμεσα στα σύννεφα. Μπορώ να σταματήσω ό, τι κάνω και να βγω έξω για να πάρω λίγο από την ενέργεια του. Θαυμάζω τον ήλιο γιατί με τις ακτίνες του δημιουργεί μία εσωτερική ηλιοφάνεια… τόσο απαραίτητη στην καθημερινή ανάσα.

Με τον ήλιο σχετίζεται και η φύση, το ελληνικό τοπίο πώς φωτίζεται απ’ αυτό. Νομίζω ότι είναι μία πολύ ειδική συνθήκη. Και προσκυνώ κάποια ελληνικά τοπία όσα έχουν παραμείνει ακόμη σχετικά άθικτα από την αισθητική λαίλαπα . Την φύση την έχω πολύ ανάγκη



Θαυμάζω την περίεργη ισορροπία που υπάρχει στη φύση Η φύση έχει φαίνεται ένα δικό της σύστημα αυτό ρύθμισης το οποίο αντιστέκεται σε αυτά που καταστρώνει η κοινωνία των ανθρώπων σε βάρος της..



Θαυμάζω τους ποιητές. Οι ποιητές το απαραίτητο οξυγόνο της ύπαρξης . Ειδικά θαυμάζω τον Ρίλκε.

Πέρα από τα ποιήματα του τα οποία διαβάζω και ξαναδιαβάζω θαυμάζω τον τρόπο και τη μέθοδο με την οποία εργαζόταν καθημερινά και κυρίως την εμμονή του στην ποιητική αλληλογραφία και την επικοινωνία με τους άλλους. Έτσι τοποθετούσε την ποίηση εκεί που πράγματι αναπνέει, μέσα στην καθημερινή ζωή



Θαυμάζω τον Johann Sebastian Bach .Ακούω πολύ συχνά Cello suites στην πολύ γνωστή εκτέλεση του Yo Yo Ma Νομίζω ότι στη μουσική του Μπαχ βρίσκεις μια μοναδική συνύπαρξη του σύγχρονου και του κλασικού. Στη σχολή μου στην Αγγλία ήρθα πιο αναλυτικά επαφή με το έργο του καθώς κάθε βδομάδα παρακολουθούσαμε μοναδικά κονσέρτα κλασσικής μουσικής και προκλασσικής μουσικής μέσα σε ένα Εθνικό δρυμό στο Ντεβον



Θαυμάζω επίσης την τόλμη. Την δύναμη των ανθρώπων που τόλμησαν να αλλάξουν, εκείνων που υποτίθεται έχουν πετύχει κάτι και το θυσιάζουν για να αλλάξουν. Κάθε φορά που βλέπω κάτι τέτοιο μου δίνει κουράγιο και δύναμη και σκέφτομαι ότι ίσως μπορεί και εγώ να το κάνω. Μου αρέσει η ασίγαστη περιέργεια που τροφοδοτεί την περιπέτεια Θαυμάζω εκείνους που δεν υπολογίζουν τις συνέπειες και παλεύουν με το φόβο. Ευτυχώς το κάνουν ακόμη αρκετοί άνθρωποι-ακόμη κι αν παραμένουν αφανείς- σε κάθε εκδήλωση της ζωης ,στην κοινωνία, στην επιστήμη και στην τέχνη



Θαυμάζω τους σουρεαλιστές και έχουν σημαντικά επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύω. Πιστεύω ότι σε εκείνη την περίοδο απελευθερώθηκε η έκφραση σε πολλούς τομείς. Το ίδιο και η λογοτεχνία η τέχνη και άρα και η ζωή. Από τους σουρεαλιστές διάβασα με πάθος τον Paul Eluard



Στον κινηματογράφο θαυμάζω τον Francois Truffaut. Μου αρέσει η ευαίσθητη ματιά του και η ποιητική στην καθημερινή ζωή. Είδα ταινίες του σε μικρή ηλικία περίπου τότε που μπαίνουν χωρίς να το ξέρεις οι βάσεις για το τι θα κάνεις στη ζωή σου. Πιστεύω ότι οι ταινίες του είχαν μια μαγική επιρροή πάνω μου και ακόμη και τώρα καταφεύγω ορισμένες φορές στο έργο του





Θαυμάζω τον συγγραφέα Elias Khoury από το Λίβανο. Με συγκινεί και με παρακινεί δημιουργικά τη σκέψη και ο μοναδικός τρόπος με τον οποίον κατοικεί η ποίηση στην καθημερινότητα. Εκεί που περιγράφει κάτι καθημερινό προτείνει ξαφνικά ένα ταξίδι ,μια συνειρμική σκέψη που σε απογειώνει. Θαμάζω τις μοναδικές του εικόνες και θεωρώ ότι είναι μια πρόκληση η μεταφορά τους στον κινηματογράφο





‘Έχει εκδοθεί και πρόσφατα ένα βιβλίο σου «Τα παραμύθια της αγάπης και της ελπίδας» από εκδόσεις Απόπειρα. Πες μας για αυτό. Έχει σχέση με θαυμασμό;



Θαυμάζω όσους ζουν τον έρωτα με πάθος και μέγεθος. Όσους παραδίδονται σε άνευ όρων αυτόν και υιοθετούν το καρδιοχτύπι του. Αυτούς τους έρωτες που δίνουν περιθώριο στην ελπίδα, θέλησα να τιμήσω με το βιβλίο μου, Παραμύθια της Αγάπης και της Ελπίδας . http://loveandhopetales.blogspot.com/ Ανάμεσα στον ουρανό και τη θάλασσα, στην πατρίδα του ορίζοντα. γεννήθηκαν τα παραμύθια, είναι παραμύθια που υμνούν τον εύφορο έρωτα και κοιτάζουν με ελπίδα την συνύπαρξη των ανήσυχων ψυχών. Προτείνουν μια ζεστή αγκαλιά ως την πιο εύφορη χειρονομία στον άλλον. Προτείνουν την ασίγαστη περιπέτεια του νου ως τη μόνη συνθήκη που μπορεί πραγματικά να μας δώσει φτερά.

Κι όπως λέει μια φίλη μου είμαι τόσο ερωτευμένη με τον έρωτα και της αρέσει που δεν φοβάμαι να τον εκφράζω και να του δίνω τον κεντρικό ρόλο στη ζωή και τη τέχνη μου.



Επιμέλεια: Σύλβια Οκαλιόβα

Σκέψη αρ.1 : 1.450 φορές/μέρα

Αν πεις τα πράγματα με το όνομα τους θα πέσουν να σε φάνε. Και θα τα καταφέρουν. Θα σε έχουν φάει.






απόλυτα και οριστικά μου λείπει. αλλά είναι καλά. απόλυτα και οριστικά δεν χρειάζομαι κανέναν. εσύ είσαι οι άνθρωποι που γνωρίζεις και οι ιστορίες που φτιάχνεις μαζί τους και τους κουβαλάς πάντα σε ότι είσαι και ότι κάνεις.





πίνω λίγο ακόμη. να μπορώ να κοιμηθώ πιο

εύκολα. να σκέφτομαι όσα θέλει ο εγωιστής μέσα μου. τα ωραία. αυτά που έγιναν και αυτά που δεν έγιναν.





μια βόλτα στη θάλασσα μέχρι το ξημέρωμα. σ'αγαπώ όσο αντέχω και δεν σε φοβάμαι.

12 συμβουλές για φλερτ

Δώδεκα κορίτσια μας πείτε ποια είναι τα όπλα τους, της αποπλάνησης αλάθητο. Αν και δεν είναι τόσο ανοιχτά καθώς κυκλοφόρησαν στο τέλος είναι αυτοί που αποφασίζουν πώς, πότε και πού. "Conquest δεν είναι το πράγμα σας; Εφαρμοστεί στην πράξ1. Stomp


Για Susan, ένας δικηγόρος για 34 χρόνια, το μυστικό της επιτυχίας του με τους άντρες είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό της. "Όταν εισάγετε ένα εστιατόριο, κλαμπ ή το γυμναστήριο, όταν έχω να πάω στην τουαλέτα ή να ζητήσει κάτι, ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο», λέει. «Δεν είναι για να είναι πανέμορφο και έχοντας καλός τύπος, αλλά δύσκολο να περπατήσει και να κινηθεί με ασφάλεια, επικεφαλής αυξάνονται αντί να μειώνονται», λέει. "Αν κάποιος έχει ακόμα την εμφάνιση και μου αρέσει έδαφος ενός wink μάτι ή ένα χαμόγελο σέξι», προσθέτει.



2. Blink

Αυτό είναι το αλάθητο τέχνασμα Sira, μια επιχείρηση 33-έτους. «Λειτουργεί πάντα: ματιά ενός άνδρα στα μάτια, χαμόγελο και αναβοσβήνει λίγο," λέει γελώντας. «Εγώ δεν εξυπηρετεί μόνο σε μένα σύνδεσμο, μου παίρνει πάρα πολλά προβλήματα:! Όταν ένας αστυνομικός με σταματά, όταν έχω μια βιασύνη και θέλω να περάσω, έτσι ώστε« πόρτες »του ας πάει δωρεάν φίλοι μου κι εγώ ... ". Αλλά σύμφωνα με Sira "πρέπει να είναι ένας κακός βλέμμα, το κεφάλι του ελαφρώς προς τη μία πλευρά και να συνοδεύεται από ένα ευχάριστο χαμόγελο." "Αχ, μια καλή μάσκαρα η επίδραση είναι μεγάλη δύναμη", προσθέτει.



3. Όντας πολύ θηλυκή

"Ένα από τα αγαπημένα κόλπα μου είναι να αυξήσει τα μαλλιά σε αισθησιακό σχέδιο σαν θερμότητα όταν ανιχνεύει ότι ένα άτομο κοιτάζει», λέει ο Noel, μια γραμματέα για 29 χρόνια. «Συνήθως επίσης να αφαιρέσετε το κραγιόν και άγγιξε επάνω όταν ζητάω για ένα ποτό και κάποιος που μου αρέσει." "Πάρτε για το κέντρο, φόρεμα wrap, τα πόδια contoneándote ... όλα αυτά τα πράγματα που αγαπούν,» λέει. "Και, φυσικά, να είναι ντυμένος με ένα ultra-θηλυκό, εγώ χτύπησα πολύ περισσότερο όταν φοράω φορέματα και τα τακούνια."



4. Κόκκινα χείλη

"Έχω βρεθεί», λέει Ναταλία, επιχειρηματίας 38 ετών, όταν ζωγραφίζω κόκκινα χείλη μου πάντα κοιτάς. " "Αν και δεν είναι αρκετά σταθερό, αλλά δεν φοράει τακούνια, αλλά όχι καλά καλλωπισμένο, όταν« το κόκκινο της φωτιάς "ποτέ δεν περνούν απαρατήρητες," λέει. "Και αυτό λειτουργεί πολύ καλύτερα όταν τους χρώμα με τη μέρα, πάντα να πω κάτι όταν πάω στο σούπερ μάρκετ στο αυτοκίνητο ή να παραπέμψουν το παιδί στο κατάστημα." "Τη νύχτα, αν μπορώ να προσθέσω μια καλή διάσπαση, αλλά και χρώμα τα νύχια μου κόκκινα, ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο», φράση Ναταλία.



5. Τακούνια

"Θα υποφέρουμε, θα έχετε φουσκάλες και κάλους, καίτε τα πέλματα των ποδιών ... αλλά εγώ πάντα δουλειά, λέει η Κλάρα, μια αεροσυνοδός για 36 χρόνια. "Έχω βρεθεί, δεν αεροπλάνο που χτύπησα μου μισό σε ψηλά τακούνια, με τόσο υψηλή, μου δίνει αυτοπεποίθηση και με κάνει να νιώθω σούπερ σέξι." "Βλέμμα μου είναι ένα μίνι αλάθητο ολίγοις, μια καλή αρχή και τακούνι ή σόλα για την επιμήκυνση τα πόδια σας, είναι πολύ φετίχ για αυτό», προσθέτει.



6. Facebook που έχουν εμπλακεί σε

«Εγώ FB χτύπησα πολύ», λέει Luisa, γραφίστας για 37 χρόνια. "Αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σωστά, ένα όπλο της αποπλάνησης είναι πολύ άνετο και διασκεδαστικό." «FB σας επιτρέπει να θέσει τις καλύτερες φωτογραφίες σας (με το περίεργο αφής!) Για σας για να δείτε όλους τους εν δυνάμει μνηστήρες σας καθώς και τα προφίλ κουτσομπολιά και ρίξτε μερικές παρατηρήσεις," εξηγεί. "Το μυστικό είναι να μην αφήσει ή φροντίδα στάση μαζί με κανέναν να μην κλείσει τις πόρτες σας." "Και, φυσικά, να καταστεί σαφές ότι είσαι μόνη», λέει.



7. Θα τους πάρει

«Δεν είμαι μικρή», λέει ο Ντανιέλ, ένας στιλίστας για 34 χρόνια. "Αν μου αρέσει ένα άτομο πηγαίνει κατ 'ευθείαν σ' αυτόν, να του ζητήσω να καφέ, ρωτήστε για το τηλέφωνό σας ή να του δώσω δικό μου, λέει. «Και μου αρέσει αυτό χάσει την πρώτη ευκαιρία, είμαι πολύ παρορμητικός και αγωνίζονται μέχρι θανάτου για έναν άνθρωπο, αν πέσω," λέει. "Τρέχουσα φίλος μου συνάντησε σε μια παραγωγή μόδας, είχαμε ένα καλό vibe και όταν του είπε ότι εάν θα μπορούσε να καλέσει ένα ποτό, και ακόμα και σήμερα», λέει.



8. Η encontradiza

"Όταν μου αρέσει κάποιος που διαχειρίζομαι με κάθε τρόπο να ταιριάζει και να κάνουν σαν να ήταν εντελώς περιστασιακή», λέει Έλενα, δασκάλα των 33 ετών. «Οι φίλοι μου λένε ότι είμαι τρελός γιατί ποτέ δεν είχα καταθέσει στη επτά στην πόρτα του σπιτιού του σε κάποιον που μου άρεσε και στη συνέχεια να τον συναντήσει, σαν να έπρεπε να περάσει από εκεί." "Αν δεν ξέρετε πώς να συναντήσετε κάποιον που έχετε να ισχύουν τα πράγματα λίγο για να ταιριάζει ... και γι 'αυτό FB είναι επίσης πολύ χρήσιμο, μπορείτε να μάθετε αν πάτε σε μια συναυλία, έκθεση, σε ...." κόμμα



9. Λέω

"Είμαι πολύ άμεσα, δεν είναι καλό για μένα ή την ήττα γύρω από την ενδιαφέρουσα τακτική», λέει η Paula, ένας δημοσιογράφος για 39 χρόνια. "Όταν κάποιος σαν εμένα να το πω μια φορά, και εγώ συνήθως την εργασία, αν και υπάρχουν εξαιρέσεις ...." "Πέρυσι εγώ κρυφά από έναν συνάδελφο, αλλά ασυνήθιστο για μένα, δεν ήξερα πώς να πει, έτσι της είπα ότι είχε ονειρευτεί ότι τον παντρεύτηκε και απέκτησε παιδιά." Γελώντας, ο Παύλος μας λέει ότι τίθεται πρόσωπο πόκερ σας και άρχισε να το αποφύγει. "Δεν είναι λοιπόν περίεργο που είχε να σκεφτεί ότι ήταν το τυπικό τρελό κυνήγι για έναν άνθρωπο ήθελε πάση θυσία."



10. Έχω μαθήματα

«Όταν ήμουν άγαμος φορές έχω επισημάνει τα πάντα, από μαθήματα γιόγκα, το μαγείρεμα, γευστική δοκιμή κρασιών, εκδρομές για τους μόνους ...», λέει ο Δρόσου, αρχιτέκτονας των 42 ετών. "Τρέχουσα σύντροφός μου συνάντησα σε ένα μάθημα για την ασιατική κουζίνα, κάνοντας σούσι!", Λέει. «Δεν έχω σχέση το βράδυ, προτιμώ να λάβει ένα μάθημα σε κάτι που μου αρέσει και ξέρω ότι μπορώ να βρω τους ομοϊδεάτες ανθρώπους σε μένα."



11. Ρύθμιση καμπύλες

"Όταν έχω ήθελε να ευχαριστήσει και να κατακτήσει, πυροβόλησε modelazo», λέει η Βανέσα, μια αρθρογράφος για 33 χρόνια. "Αν είμαι όμορφη, δεν μπορώ να τολμούν να φλερτάρουν με κανέναν." "Κάνοντας σχετικά με τα τακούνια μου, βαμμένα νύχια και σέξι φόρεμα με κάνει να νιώθω ασφαλής, όμορφη και με προδιάθεση να ρίχνει ματιές και χαμόγελα," Μια καλή λαιμό, ένα πίσω στον αέρα ή ένα φόρεμα shortie λειτουργεί πάντα », λέει.



12. Lolita Effect

Στο 32, Leyre εκμεταλλεύεται το βλέμμα Lolita για φλερτ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η στάση: "Τους αρέσει που είστε μιμόζα, χείλια τους λόγια, είσαι σούπερ θηλυκό, ακόμα και να σας δώσω μια μικρή χαζή ...." "Το μυστικό είναι να είναι άτακτος και αθώοι ταυτόχρονα, να είναι σούπερ σέξι, αλλά και να σας αφήσει χαϊδεμένος και ότι ασκούνται σε άνδρες με σας, η αγάπη!" Λέει Leyre. "Φυσικά, μπορείτε επίσης να εξετάσουμε για να συνοδεύσει», προσθέτει.

Don't Mess With This Dog (Full Version)