Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ

H.U.G.S. Ultimate Soccer Challenge

Best Football Fans

Happy Goals

Is this the gayest referee ever?

Φαντάσματα στο βυθό

Τα ρηχά νερά του Cancun στο Μεξικό φιλοξενούν πλέον 200 γλυπτά, αχνές φιγούρες ανθρώπων-φαντασμάτων, τις τελευταίες μιας σειράς 403 αγαλμάτων που έχουν ήδη εγκατασταθεί.




Πρόκειται για την τελευταία εγκατάσταση μια εκπληκτικής υποβρύχιας έκθεσης, η οποία καταλαμβάνει 420 τ.μ. στο βυθό του θαλάσσιου πάρκου.



Η έκθεση ανοίγει επίσημα τον επόμενο μήνα υπό τον τίτλο «Η σιωπηλή εξέλιξη».



Ο Βρετανός καλλιτέχνης και δύτης Jason deCaires Taylor φιλοδοξεί να «δημιουργήσει ένα μνημείο τεχνητού υφάλου, ένα καταφύγιο που θα κατοικήσουν και θα αναπαραχθούν τα θαλάσσια είδη».

Ποιο είναι το φετίχ της Κατερίνας Παπουτσάκη.??

Όπως όλες οι γυναίκες, ή μάλλον όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει αδυναμία σε κάποια πράγματα περισσότερο από άλλα!


Η όμορφη ηθοποιός, τρελαίνεται για ψηλοτάκουνες γόβες, τις οποιες της αρέσει να συνδυάζει με τζην παντελόνια και απλά T-shrits..! Η ντουλάπα της είναι γεμάτη παπούτσια, πράγμα που δεν την εμποδίζει να αγοράζει συνεχώς και καινούρια..!

Όσο πιο αργό, τόσο πιο... καυτό!

Μην βιάζεστε.


Δεν είναι ούτε σιδέρωμα (τόσα ρούχα πότε θα τα προλάβω;), ούτε ξεσκόνισμα, ούτε σφουγγάρισμα.



Μιλάμε για έρωτα.



Το νέο hot spot για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή είναι το αργό σεξ.



Οι αργές και αισθησιακές κινήσεις κάνουν το ερωτικό παιχνίδι απλά απολαυστικό και για τους δύο.



Η θεωρία, που αρχικά αναπτύχθηκε από τους σεξολόγους William Masters και Virginia Johnson, βασίζεται στις αισθησιακές ασκήσεις, που βοηθούν κάθε σύντροφο να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στις ίδιες τις αισθήσεις του όταν διεγείρονται.



Ειδικά για τα ζευγάρια που έχουν σεξουαλικά προβλήματα, οι ασκήσεις φαίνεται ότι μπορούν να βοηθήσουν τους δύο συντρόφους να αντιμετωπίσουν θέματα, όπως το άγχος των επιδόσεων, η πρόωρη εκσπερμάτιση, η έλλειψη οργασμού και η στυτική δυσλειτουργία.



Πάρτε λοιπόν τον χρόνο σας, ανακαλύψτε νέους τρόπους αφής και γνωρίστε καλύτερα το κορμί το δικό σας και της συντρόφου σας.



Διώξτε από το νου σας τα λογής λογής προβλήματα, το άγχος και την ανασφάλεια, επικοινωνήστε και αυξήστε τη σεξουαλική διέγερση.



Απολαύστε την εμπειρία του να είστε μαζί με τον άλλο, αγγίξτε και προσπαθήστε να γίνετε ένα.



Κάνοντας αργές, αισθησιακές κινήσεις απολαμβάνετε τη φυσική επαφή χωρίς να προσπαθείτε να διεγείρετε ο ένας τον άλλον, αφού αυτή η επαφή είναι εμπειρία από μόνη της.



Οι κανόνες για αισθησιακό σεξ είναι:



- Προσπαθήστε αρχικά να αποφύγετε τα αγγίγματα στο στήθος και τα «επίμαχα» σημεία



- Αποφύγετε τη λεκτική επικοινωνία



- Μην προσπαθήσετε να προκαλέσετε τη σεξουαλική ανταπόκριση



- Να είστε συγκεντρωμένοι σε κάθε σας κίνηση, σε κάθε άγγιγμα



Κι ακόμη, φτιάξτε ατμόσφαιρα με χαλαρωτική μουσική και κεριά.



Το αισθησιακό σεξ θα μπορούσε να σας δείξει νέους τρόπους να απολαμβάνετε τον έρωτα με τον σύντροφό σας και γιατί όχι;... να κάνετε το καλύτερο σεξ της ζωής σας.

ΣΟΚ: Σκότωσε το μωρό της γιατί την ενοχλούσε, ενώ έπαιζε Farmville!

Έχει σοκαριστεί όλη η Αμερική και ειδικά η κοινωνία της Φλόριντα και της μικρής πόλης Jacksonville όπου ζούσε η μητέρα-τέρας.




Η υπόθεση σοκάρει κυρίως για... την αιτιολογία του θανάτου του βρέφους.



Η νεαρή μητέρα Alexandra Tobias σκότωσε τoν μόλις τριών μηνών γιο της Dylan Lee Edmondson γιατί την ενοχλούσε, ενώ εκείνη έπαιζε Farmville στο Facebook!!



Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, το μωρό έκλαιγε παρατεταμένα και απασχολούσε την μητέρα που έπαιζε το παιχνίδι "εικονικής πραγματικότητας" Farmville στο κοινωνικό δίκτυο του Facebook.



Η μητέρα παραδέχτηκε ότι νευρίασε και ότι ταρακούνησε το παιδί για να σωπάσει και μετά κάπνισε ένα τσιγάρο και το ξανα-ταρακούνησε. Παραδέχτηκε επίσης οτι πιθανώς να χτύπησε το κεφάλι του παιδιού στον τοίχο.

Η μητέρα δήλωσε ένοχη στο δικαστήριο και αντιμετωπίζει 50 χρόνια φυλάκισης. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται.

Το φτέρνισμα συνδέεται με σεξουαλικές σκέψεις...

Την επόμενη φορά που κάποιος θα φτερνιστεί κοντά σας, ίσως πρέπει να το πάρετε ως κομπλιμέντο, καθώς οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι... το φτέρνισμα συνδέεται με σεξουαλικές σκέψεις -τουλάχιστον σε μερικούς ανθρώπους.




Σύμφωνα με τον δρ. Μαχμούτ Μπούτα, ερευνητή του Νοσοκομείου Τζον Ράντκλιφ της Οξφόρδης και τον φυσίατρο, Χάρολντ Μάξγουελ, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Δυτικού Μίντλεσεξ του Λονδίνου, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορεί να είναι επιρρεπείς στη σύνδεση φτερνίσματος και σεξουαλικών σκέψεων. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη τάση μπορεί να είναι και κληρονομική.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν οι ερευνητές παρατήρησαν έναν ασθενή που υπέφερε από ανεξέλεγκτα φτερνίσματα, κάθε φορά που έκανε κάποιες σεξουαλικές σκέψεις. Μετά από περαιτέρω έρευνα, συμπέραναν ότι το φαινόμενο (που μπορεί να παρατηρηθεί και μετά τον οργασμό) είναι πιο συνηθισμένο από ό,τι θα περίμενε κανείς.

Η μόνη περίπτωση που έχει επίσημα καταγραφεί στην ιατρική φιλολογία είναι, από το 1972, ενός 69χρονου, ο οποίος υπέφερε από έντονο ανεξέλεγκτο φτέρνισμα μετά τον οργασμό. Το φτέρνισμα συνήθως συμβαίνει λόγω ερεθισμού του ρινικού βλεννογόνου, ο οποίος πυροδοτεί μια αντανακλαστική εκπομπή αέρα με ταχύτητα περίπου 150 χλμ. την ώρα.



Ο Μπούτα πιστεύει ότι το φτέρνισμα μετά από σεξουαλικές σκέψεις, συμβαίνει σε ολόκληρες οικογένειες, αν και είναι δύσκολο να μελετηθεί, καθώς είναι μάλλον απίθανο ένα τέτοιο θέμα να συζητηθεί από γονείς και παιδιά ταυτόχρονα.



Σύμφωνα με τον Μπούτα, η σύνδεση φτερνίσματος- σεξ «μπορεί να φαίνεται παράδοξη, όμως το συγκεκριμένο αντανακλαστικό μάλλον αποτελεί εξελικτικό κατάλοιπο στην εξέλιξη του αυτόνομου νευρικού συστήματος, του τμήματος εκείνου του νευρικού συστήματος που βρίσκεται πέρα από τον έλεγχό μας και το οποίο ελέγχει πράγματα όπως ο κτύπος της καρδιάς και η ποσότητα φωτός που φθάνει στις κόρες των ματιών μας. Με κάποιο τρόπο, μερικές φορές, τα σήματα σε αυτό το σύστημα διασταυρώνονται και μπερδεύονται και ίσως αυτό εξηγεί γιατί μερικοί άνθρωποι φτερνίζονται, όταν σκέφτονται πράγματα σχετικά με το σεξ».







Read more: http://neamadata.blogspot.com/2010/10/blog-post_1865.html#ixzz13lu5PQaK

Υποψήφιος ετών... 97!

Ο Δημήτρης Κορομηλάς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Καλαμάτα και κατεβαίνει ... αντίπαλος του εγγονού του!




Μάλλον διεκδικεί τον τίτλο του γηραιότερου υποψηφίου. Παλιός αντάρτης, βιοπαλαιστής μια ζωή, δεν το βάζει κάτω και στέλνει μήνυμα σε όλους:

“Θέλω να παλέψω με τη ζωή, να την εκδικηθώ και όχι να με εκδικηθεί. Η ζωή θέλει πάλεμα για να την αισθανθείς, για να την καταλάβεις. Δεν πρέπει να την αφήσεις να τρέχει μόνη της”.







ΦΩΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΕΘΝΟΣ"



ΦΩΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΕΘΝΟΣ"

Μετά από αυτό είναι μάλλον φυσιολογικό το γεγονός ότι ο μπάρμπα Μήτσος όπως τον αποκαλούν έχει τα κουράγια να κατέβει υποψήφιος.



Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα “Το Έθνος” ο μπαρμπα - Μήτσος Κορομηλάς από το χωριό Πήδημα της Καλαμάτας έχει μέσα του τόση ζωντάνια και δύναμη για τη ζωή που αφήνει έκπληκτo τον συνομιλητή του.



Είναι τόσο αγαπητός στους συγχωριανούς του και η γνώμη του σεβαστή. Είναι ψάλτης και επίτροπος στην εκκλησία του χωριού.



Αν κάποια μέρα δεν πάει στον ιερό ναό, οι φίλοι του ανησυχούν και τρέχουν στο σπίτι του να δουν αν είναι καλά.



Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο μπάρμπα-Μήτσος δηλώνει κομμουνιστής αλλά και χριστιανός, μιας και στα δύο υπάρχει αγάπη και ανθρωπιά.



Κατεβαίνει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Καλαμάτας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον Νίκο Διασάκο.

Ανακάλυψε τον τάφο του Ηρώδη και πέθανε πέφτοντας στο παλάτι του

Ο διακεκριμένος ισραηλινός αρχαιολόγος Εχούντ Νετζέρ, ο οποίος το 2007 ανακάλυψε τον τάφο του βασιλιά της Ιουδαίας Ηρώδη, πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ανακοίνωσε η ισραηλινή Υπηρεσία Αρχαιοτήτων.




Ο 76χρονος καθηγητής, του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ, υπέκυψε στα τραύματά του, μετά την πτώση του από ύψος τριών μέτρων όταν ξύλινο κιγκλίδωμα υποχώρησε σε χώρο ανασκαφών στο Ηρώδειον, στη νότια Δυτική 'Οχθη μεταξύ Ιερουσαλήμ και Βηθλεέμ. Νοσηλευόταν από τη Δευτέρα σε κρίσιμη κατάσταση.



Ο Νετζέρ έγινε πασίγνωστος όταν το 2007 ανακοίνωσε ότι έλυσε ένα μυστήριο 2.000 ετών ανακαλύπτοντας τον τάφο του Ηρώδη, του βασιλιά των Ιουδαίων σε αρχαιολογικό χώρο που ονομάζεται Ηρώδειον.

Οι ανασκαφές του ανάκτορου του Ηρώδη άρχισαν από φραγκισκανούς μοναχούς στα τέλη της δεκαετίας του 1950, πριν από την κατοχή της Δυτικής 'Οχθης από τον ισραηλινό στρατό το 1967 και συνεχίστηκαν από το 1972 από ομάδα ισραηλινών αρχαιολόγων υπό τον καθηγητή Νετζέρ.

"Ο τραγικός θάνατός του είναι απώλεια για την οικογένειά του, τους ερευνητές της εβραϊκής κληρονομιάς, της επιστήμης και της αρχαιολογίας", επισήμανε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε ανακοίνωσή του.

Ο Νετζέρ συνέδεσε το όνομά του με την Ηρωδιανή δυναστεία και τους αρχαιολογικούς χώρους που συνδέονται με αυτήν. Υπήρξε ειδικός στην αρχιτεκτονική αυτής της περιόδου.

Ο Νετζέρ ερευνούσε επί 30 χρόνια για τον τάφο του Ηρώδη πριν από την ανακάλυψη μιας σπασμένης σαρκοφάγου που ο αρχαιολόγος είπε ότι ανήκει του βασιλιά που κυβέρνησε την Ιουδαία από το 37 π.Χ. μέχρι το θάνατό του το 4 π.Χ.

Το 2008 συνέχισε τις ανασκαφές φέρνοντας στο φως δύο τάφους που πιστεύεται ότι ανήκουν σε μια σύζυγο και σε μια θετή κόρη του Ηρώδη.

Πιο πρόσφατα, ο Νετζέρ μετείχε στις ανασκαφές κατά τις οποίες ανακαλύφθηκε ένας πολυτελής χώρος θεάτρου στον ίδιο αρχαιολογικό χώρο, ο οποίος φιλοξενούσε ως και 400 θεατές.

Να η αποκάλυψη, όταν ανοίγεις τόσο τα πόδια στην πασαρέλα!

Η καημένη η...






Διονυσία Κουκιού, που να ήξερε πως δεν πρέπει να ανοίξει τόσο τα πόδια της.

Τι λέτε φοράει ή δεν φοράει εσώρουχο

Η Kate Moss ποζάρει ολόγυμνη και αφήνει τους πάντες άφωνους..!

Ακατάλληλο για ανηλίκους..








Οι φωτογραφίες, είναι από τεύχος περιοδικού

που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο το οποίο και σας είχαμε δείξει! Τώρα, έστω και ετεροχρονισμένα, απολάυστε την sexy Kate Moss, σε καυτές πόζες, φορώντας... σχεδόν τίποτα....!

Είναι εύκολο να καταλάβετε ένα καρδιακό επεισόδιο;

Προσέχετε τα συμπτώματα και εντοπίστε την πηγή τους


Στις ταινίες, ποτέ κανένας δεν έχει αμφιβολία όταν παθαίνει καρδιακή προσβολή… Τους κόβεται η αναπνοή, τους πιάνει κρύος ιδρώτας ενώ παράλληλα πιάνουν το στήθος τους… Είναι αλήθεια ότι αυτά τα συμπτώματα περιγράφουν την κατάσταση αλλά όχι πάντα. Αρκετοί άνθρωποι ταλαιπωρούνται από καρδιακά επεισόδια με διαφορετική συμπτωματολογία αλλά το αποδίδουν σε κούραση ή στομαχική καούρα. Οι γυναίκες επίσης εμφανίζουν καρδιακά επεισόδια αλλά επειδή δεν τα αναγνωρίζουν αργούν να τα αντιμετωπίσουν. Μια γυναίκα που παθαίνει ένα έμφραγμα μπορεί να μην νιώσει πόνο στην καρδιά αλλά αντιθέτως στο στομάχι, στην πλάτη, στο σαγόνι ή στο λαιμό! Επίσης, μπορεί να έχει πρόβλημα στην αναπνοή, να έχει ναυτίες και να αισθάνεται υπέρμετρη κούραση. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να προσέχουμε και να εντοπίζουμε την πηγή των συμπτωμάτων! Δεν είναι τυχαίο, σύμφωνα με το CNN, ότι το 40 με 60% των εμφραγμάτων δεν γίνεται αντιληπτό από τους πάσχοντες…







newsbeast.gr

Αυτοκίνητο… προσγειώθηκε στο κρεβάτι του

Σώθηκε γιατί «σέρφαρε» στο ίντερνετ!


Από τύχη και μόνο στέκεται ακόμη… όρθιος ο ομογενής Δημήτρης Μπασμπέλης, ο οποίος έζησε ένα απίστευτο περιστατικό τα ξημερώματα στο σπίτι του στη Μελβούρνη.



Ένα αυτοκίνητο, με δύο επιβάτες, ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε στον τοίχο του σπιτιού του ομογενή, «μπουκάροντας» στην κρεβατοκάμαρά του! Αν και εμφανώς ταραγμένος, ο ελληνοαυστραλός νιώθει ιδιαίτερα τυχερός που ζει ακόμη και ευτυχής για την επιλογή του να σηκωθεί από το κρεβάτι μέσα στα άγρια μεσάνυχτα και να «σερφάρει» στο ίντερνετ. Αυτή η επιλογή ήταν που του έσωσε άλλωστε τη ζωή, αφού ο υπολογιστής βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο…



Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους και οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου, που βγήκαν από τα συντρίμμια με εκδορές…





newsbeast.gr

Πώς θα λειτουργεί η φοροκάρτα

Σχεδόν έτοιμη είναι η φοροκάρτα που θα μπει στη ζωή μας από την 1η Ιανουαρίου 2011. Το υπουργείο Οικονομικών περιμένει να λάβει την έγκριση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να κλείσει την τελική συμφωνία με τις τράπεζες.




Η φοροκάρτα που πιστοποιήθηκε ήδη από τον ΕΛΟΤ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα έχει ούτε ΑΦΜ, ούτε όνομα, αλλά μόνο έναν αύξοντα αριθμό, τον οποίο μόνο το υπουργείο Οικονομικών θα μπορεί να ταυτίσει με πρόσωπο.

Οι πολίτες, χωρίς κόστος, θα προμηθεύονται από την τράπεζα της επιλογής τους τη φοροκάρτα μέσω της οποίας θα καταγράφονται οι συναλλαγές τους και οι αποδείξεις θα «περνάνε» απευθείας στη ΓΓΠΣ για τη σύνδεση με το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ. Στη μία όψη της κάρτας αποτυπώνεται το λογότυπο του υπουργείου Οικονομικών και της τράπεζας και ο μοναδικός αριθμός της κάρτας, ενώ στην πίσω όψη υπάρχει μια μαγνητική ταινία.



Ο φορολογούμενος, αν είναι χρήστης των υπηρεσιών taxisnet, μπαίνει στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ και με τους προσωπικούς του αριθμούς, σε ειδική εφαρμογή που θα δημιουργηθεί, ταυτίζει την κάρτα με τον ΑΦΜ του. Οι οικογένειες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν περισσότερες κάρτες ανάλογα με τον αριθμό των μελών τους. Οσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στο taxisnet, θα μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ.





Πηγη Ημερησία

Αναζητούν Ελληνίδα κατάσκοπο οι τουρκικές αρχές

Κατασκοπευτικό σκάνδαλο συγκλονίζει την Τουρκία


Τουλάχιστον 49 άτομα- ενεργεία στρατιωτικοί και επιστήμονες- φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση κατασκοπείας που αναστατώνει την Τουρκία.



Ο μίτος άρχισε να ξετυλίγεται τον Αύγουστο όταν η τουρκική αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση με σκοπό τη σύλληψη στελεχών ομάδας αξιωματικών, οι οποίοι εκβίαζαν υψηλόβαθμα στελέχη των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας και κρατικών υπηρεσιών, χρησιμοποιώντας γυναίκες συνοδούς. Οι γυναίκες αυτές ήταν οι σύνδεσμοι ανάμεσα στους υπόπτους και τις ξένες υπηρεσίες που λάμβαναν τα έγγραφα.



Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Star» αναφέρει μάλιστα πως οι αρχές αναζητούν και τα ίχνη «Ελληνίδας κατασκόπου» η οποία φέρεται να μετέφερε στοιχεία στην Ελλάδα.



Στην υπόθεση φαίνεται πως εμπλέκονται και τέσσερις επιστήμονες που εργάζονταν στο κρατικό ερευνητικό ινστιτούτο κρυπτολογίας TUBITAK.



Δεκατρείς στρατιωτικοί αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν στην αστυνομία, ενώ άλλοι 12 από τους υπόπτους έχουν ήδη μεταφερθεί στα δικαστήρια.



Η ομάδα είχε πλήρη βάση δεδομένων για πολλά άτομα και στην κατοχή της βρέθηκαν αντίγραφα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τέσσερις από τους προσαχθέντες υπηρετούσαν στην Διοίκηση Ηλεκτρονικών Συστημάτων του Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.



Συνολικά 80 αξιωματικοί έχουν πέσει θύματα της ομάδας αυτής.



Την υπόθεση διερευνά και η ΜΙΤ, αναζητώντας τρεις αλλοδαπές γυναίκες με τα ονόματα Inesa, Lia Rahmatova, Nona Burduli οι οποίες πιστεύεται ότι βρίσκονται ακόμα στην Τουρκία.



newsbeast.gr

Σχεδιάζουν μαζικό κλείσιμο στρατοπέδων !!!

Από τα 25 δις ευρώ που κοστίζει σήμερα ο Στρατός Ξηράς θα πέσει στα 10 δις!




Τη κάθετη μείωση κόστους που αγγίζει το 60% ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας ...



από το βήμα της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής και Άμυνας σε εκδήλωση στο πλαίσιο της Defensys, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμά στο onalert.grΤο νούμερο του κόστους είναι συγκλονιστικό,όπως και το ποσοστό της μείωσης που σίγουρα δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς μαζικό κλείσιμο στρατοπέδων αλλά και δραστική μείωση του Στρατού Ξηράς.

Σε πρώτη φάση υπάρχουν εισηγήσεις για κλείσιμο της Στρατιάς στη Λάρισα, λουκέτο σε πολλές μονάδες των βορείων συνόρων που είχαν ανοίξει το 2004 και κλείσιμο πολλών μονάδων στην ενδοχώρα.

Επειδή οι τοπικές ανιδράσεις είναι αναμενόμενες,η ηγεσία του Πενταγώνου προσανατολίζεται στο να δώσει σε αντάλλαγμα σημαντικές εκτάσεις από τα στρατόπεδα σε δήμους.(!!!)

ΥΣ.Ακόμα καμία επίσημη απάντηση από την ηγεσία του Υπ.Άμυνας για την ανάρτηση με τίτλο «Με ποιου εντολή καθηλώνονται στο έδαφος και γιατί ;«.

τι θα γινοταν αν βαζαμε ενα τουβλο μεσα στο πλυντηριο?

Washing Machine Self Destructs Slow Motion

Ανήλικη σε «ροζ» σκάνδαλο με τον Μπερλουσκόνι

Νέο σκάνδαλο για την… αδυναμία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο «ωραίο φύλο» βγαίνει στην επιφάνεια, με την αποκάλυψη μιας 18χρονης, ότι κοιμήθηκε με τον Καβαλιέρε έναντι αμοιβής, όταν αυτή ήταν ακόμα ανήλικη.


Η Ρούμπι, που κατάγεται από το...

Μαρόκο, συνελήφθη από τις αρχές του Μιλάνο και για να μην απελαθεί ανέφερε στους αστυνομικούς ότι έχει φιλικές σχέσεις με τον Ιταλό πρωθυπουργό, ζητώντας τους επιείκεια.

Στην αρχή είπε ότι παρευρέθηκε σε πάρτι του Καβαλιέρε (όταν ήταν ακόμα ανήλικη), ενώ στην συνέχεια άλλαξε τους ισχυρισμούς της λέγοντας πώς... πέρασε μια νύχτα μαζί του και μάλιστα έλαβε 30.000 ευρώ για τις υπηρεσίες της!

Ο 74χρονος πρωθυπουργός διαψεύδει το περιστατικό και χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα «σκουπίδια του Τύπου».

Δεν τον «παίρνει» άλλωστε για άλλα σκάνδαλα, αφού ήδη βρίσκεται στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του, η οποία του ζήτησε διαζύγιο και αποζημίωση 3,5 εκατ. ευρώ από προηγούμενες ροζ αποκαλύψεις…

Πάντως, συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…

Πηγή:star.gr

http://alepounews.blogspot.com/2010/10/blog-post_7297.html

Το κάπνισμα χαζεύει...

Το κάπνισμα μειώνει τον δείκτη νοημοσύνης ή όσοι καπνίζουν έχουν χαμηλότερο IQ? Την απορία εγείρει νέα μελέτη που έδειξε πως όσο περισσότερα τσιγάρα καπνίζει κανείς καθημερινά, τόσο πιο χαμηλό είναι το IQ του!




Όπως γράφουν στην...

επιθεώρηση «Addiction» ο δρ Μαρκ Γουάιζερ, από το Ιατρικό Κέντρο Σήμπα, στο Τελ Χάσομερ, και οι συνεργάτες του, διαπίστωσαν πως οι νεαροί που κάπνιζαν πάνω από ένα πακέτο την ημέρα είχαν IQ χαμηλότερο κατά..

7,5 ή περισσότερες μονάδες απ’ ό,τι οι συνομήλικοί τους μη καπνιστές.



Αν και ως τώρα υπήρχαν αρκετές μελέτες που είχαν συσχετίσει το κάπνισμα με χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης, οι περισσότερες είχαν βασισθεί σε τεστ νοημοσύνης που είχαν γίνει σε παιδιά καπνιστών.



Επιπλέον, αρκετές συμπεριλάμβαναν εθελοντές με προβλήματα ψυχικής υγείας ή συμπεριφοράς, οι οποίοι ούτως ή άλλως έχουν αυξημένες πιθανότητες να καπνίζουν, σημειώνουν οι ερευνητές στο άρθρο τους.



Για να κατανοήσουν λοιπόν καλύτερα την πιθανή σχέση καπνίσματος – IQ, οι ερευνητές επιστράτευσαν 20.211 18χρονους φαντάρους, κανένας εκ των οποίων δεν έπασχε από σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας ή συμπεριφοράς.



Από τους εθελοντές, το 28% ήταν καπνιστές, το περίπου 3% πρώην καπνιστές, ενώ οι υπόλοιποι δεν είχαν καπνίσει ποτέ.



Οι καπνιστές είχαν πιο χαμηλές επιδόσεις στα τεστ νοημοσύνης απ’ ό,τι οι μη καπνιστές – και αυτό δεν άλλαξε, ακόμα και όταν οι ερευνητές έλαβαν υπ’ όψιν άλλους παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάζουν την ευφυΐα (όπως η κοινωνικοοικονομική κατάσταση και το μορφωτικό επίπεδο).



Ο μέσος δείκτης νοημοσύνης των μη καπνιστών ήταν σχεδόν 101, ενώ των καπνιστών 94.



Οι επιμέρους αναλύσεις έδειξαν ότι το IQ μειωνόταν σταθερά αναλόγως με τον αριθμό των τσιγάρων που κάπνιζαν οι φαντάροι: από 98 σε όσους καθημερινά κάπνιζαν έως 5 τσιγάρα έως 90 σε όσους κάπνιζαν περισσότερο από ένα πακέτο την ημέρα.



Ο δείκτης νοημοσύνης που κυμαίνεται από 84 έως 116 θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει την μέση ευφυΐα. Οι ερευνητές συνέκριναν επίσης ξεχωριστά τον δείκτη νοημοσύνης των φαντάρων που είχαν πάει στον στρατό μαζί με τον αδελφό τους (συνολικά ήταν 70 ζεύγη αδελφών). Και πάλι, το μέσο IQ όσων κάπνιζαν ήταν χαμηλότερο απ’ ό,τι των μη καπνιστών αδελφών τους.



Τι σημαίνουν πρακτικά όλ’ αυτά; Ότι κάπνισμα και IQ έχουν… αντιστρόφως ανάλογη σχέση, για άγνωστους προς το παρόν λόγους. Πάντως, ο δρ Γουάιζερ και οι συνεργάτες του υποστηρίζουν πως το πιθανότερο είναι να υποδηλώνουν τα ευρήματά τους πως όσοι έχουν χαμηλότερο IQ είναι πιθανότερο να επιλέξουν να καπνίζουν - και όχι ότι το κάπνισμα μειώνει τον δείκτη νοημοσύνης μας

Τα... γεννητικά όργανα του 2ευρου

Τέλος στο πρόβλημα μπαταρίας...

Τέλος στο σύνηθες πρόβλημα του να μένει το κινητό μας από μπαταρία, κατά της διάρκεια μιας επείγουσας τηλεφωνικής συνομιλίας, βάζει ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα της IBM και της Infineon, σε συνεργασία με ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.




Η έρευνα με το...

όνομα streeper παρουσιάζει τρόπους δεκαπλασιασμού της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του κινητού και στοχεύει στη μείωση των ενεργειακών αναγκών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών, όπως οι τηλεοράσεις και οι μεγάλοι υπολογιστές.



Δεύτερος στόχος του προγράμματος είναι να μηδενίσει στην πράξη την κατανάλωση ενέργειας μιας συσκευής, όταν είναι σε θέση αναμονής. Η βραχεία ζωή των μπαταριών είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί όλο και περισσότερο τους καταναλωτές που χρειάζεται να επαναφορτίσουν σχεδόν καθημερινά το κινητό τηλέφωνό τους.



«Αντί να πρέπει να φορτίζετε τη μπαταρία σας κάθε δύο μέρες, μπορείτε να το κάνετε μετά από βδομάδες», σημείωσε, στο πλαίσιο τηλεφωνικής συνέντευξης που έδωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, ο καθηγητής στο εργαστήριο νανοτεχνολογίας της Πολυτεχνικής Σχολής της Λοζάνης Άντριαν Ιονέσκου, που συμμετέχει στο πρόγραμμα.



Άλλωστε, το φαινόμενο της μικρής διάρκειας ζωής μιας μπαταρίας απασχολεί επίσης και τους κορυφαίους κατασκευαστές «έξυπνων κινητών», τη Nokia την Apple και τη RIM. Σύμφωνα με τη Διεθνή Υπηρεσία Ενέργειας (IEA), οι ηλεκτρονικές συσκευές αναλογούν σήμερα στο 15% της οικιακής κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και οι ενεργειακές ανάγκες τους θα τριπλασιαστούν μέχρι το 2030.

Η ορμόνη του σεξ γιατρεύει εγκεφαλικές βλάβες

Η φυσική προγεστερόνη, η ορμόνη που χρησιμοποιήθηκε στα πρώτα αντισυλληπτικά χάπια, πρόκειται να δοκιμαστεί σε ασθενείς με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.




Οι επιστήμονες οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν το τρίτο στάδιο των κλινικών δοκιμών το Μάρτιο, θεωρούν ότι το φάρμακο έχει τις...

δυνατότητες να σώσει τη ζωή των ασθενών και να μειώσει τη ζημιά που τα χτυπήματα προκαλούν στον εγκέφαλο.



Οι νέες δοκιμές ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της... ετήσιας συνεδρίασης της «Αμερικανικής Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης» και θα περιλαμβάνουν 1.000 ασθενείς σε 17 ιατρικά κέντρα στις ΗΠΑ.



Πολύπλοκη κατάσταση



Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι η προγεστερόνη υποβοηθά την κανονική ανάπτυξη των νευρώνων στον εγκέφαλο και ότι η ορμόνη έχει προστατευτική επίδραση στους κατεστραμμένους ιστούς του εγκεφάλου.



Ο Δρ Ράιτ που θα ηγηθεί των δοκιμών δήλωσε στο BBC ότι "τα εγκεφαλικά τραύματα αποτελούν μια πολύπλοκη κατάσταση με στοιχεία όπως η νέκρωση νευρώνων, πρήξιμο, και άλλες εγκεφαλικές βλάβες που συμβαίνουν σχεδόν ταυτόχρονα. Η αποτελεσματικότητα της προγεστερόνης οφείλεται ακριβώς στην ταυτόχρονη αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων".



Σε προηγούμενες δοκιμές, οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Emory διαπίστωσαν ότι η προγεστερόνη μείωσε τον κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με εγκεφαλικές βλάβες.



Ο Δρ Ράιτ ελπίζει ότι, έπειτα και από την τελευταία φάση των κλινικών δοκιμών, η προγεστερόνη θα αποτελέσει το κύριο συστατικό των σχετικών φαρμάκων, που για πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια θα είναι εγκεκριμένο, ειδικά για σοβαρές τραυματικές βλάβες του εγκεφάλου.

Tianhe-1A: ο γρηγορότερος υπερυπολογιστής στον κόσμο!

Ο Tianhe-1A, που βρίσκεται στο Εθνικό κέντρο υπερυπολογιστών στην Tianjin, κατάφερε σκόρ 2,507 petaflops, όπως μετρήθηκε από το ...


εργαστήριο LINPACK. Η Κίνα πλέον βρίσκεται στην κορυφή διαθέτωντας τον ταχύτερο υπολογιστή στον κόσμο ξεπερνώντας ακόμα και τις Ηνωμένες Πολιτείες!







A petaflop is equal to 10 times the speed of all the networked computers in the US combined!!

Ο Tianhe-1A έσπασε το ρεκόρ χαρη στους 7.168 NVIDIA Tesla GPUs M2050 και 14.336 επεξεργαστές Intel Xeon οι οποίοι καταναλώνουν 4,04 megawatts. Αναμένουμε πλέον να δούμε αν ο Tianhe-1A θα διατηρήσει τα ηνία μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα ανακοινωθούν επίσημα οι Top 500 υπερυπολογιστές του κόσμου.

Αστυνομικίνα κατήγγειλε τον Διοικητή της για ... σεξουαλική παρενόχληση.

Όταν οι ανώτεροί της ζήτησαν τι ακριβώς εννοεί, εκείνη απάντησε ... αφοπλιστικά πως : "Μόλις χτυπάω την πόρτα και μπαίνω στο γραφείο του...


Αστυνόμου για υπογραφές υπηρεσιακών εγγράφων, εκείνος αρχίζει να τραγουδά: Έλα στον παππού, έλα στον παππού...". Οπως έγραψε το crimesonair, η πραγματικότητα πάντως είναι πως η αστυφύλακας εμφανισιακά είναι χάλια, ενώ ο Αξιωματικός γόης και με πολλές κατακτήσεις. Εκτός των άλλων πολύ πριν του Αστυνόμου του κολλήσει να σιγοτραγουδά το άσμα του "Πλανητάρχη" είχε εγκαλέσει την υφισταμένη του ως μη αποδοτική στα καθήκοντά της. Δεν σας λέμε που και πότε συνέβη, το Crimes on air δεν παίζει με καριέρες Αξιωματικών. Αφού εξάλλου στην ουσία δεν υπάρχει θέμα σεξουαλικής παρενόχλησεις. Το τραγούδι πάντως ήταν αλήθεια...

Μαρία Μενούνος: Ποιος δεν θα ήθελε να ζει στην Ελλάδα;

Λίγο πριν τη συμμετοχή της στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και δημοσιογράφος, Μαρία Μενούνος, μιλάει για τη ζωή της στο...


Λος Άντζελες με τους σταρ του Hollywood, ενώ αποκαλύπτει ότι θα έκανε οικογένεια στη Ελλάδα, αν βρισκόταν ο ιδανικός άντρας.

Κάθε φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα η Μαρία Μενούνος λέει πως χαμογελάει καθώς δεν της δίνεται η ευκαιρία να έρχεται πιο συχνά. «Έρχομαι τόσο σπάνια στην Ελλάδα και πραγματικά είμαι ευγνώμων όποτε έχω την ευκαιρία να βρεθώ εκεί. Μετά ασχολούμαι μόνο με την οικογένειά μου, που είναι... εκπληκτική!» δηλώνει. Θα έκανε όμως και δική της οικογένεια στη χώρα μας αν ήταν αυτό το «τυχερό» της. «Αν γνωρίσω τον κατάλληλο άνθρωπο, γιατί όχι; Ποιος δεν θα ήθελε να ζει στην Ελλάδα;» σημειώνει η Μενούνος.

Όσο για τη ζωή της στο Λος Άντζελες, λέει χαρακτηριστικά πως είναι «σαν τρενάκι του λούνα παρκ».

«Μια μέρα είσαι ψηλά και την επόμενη χαμηλά. Ειλικρινά νιώθω ευλογημένη που έχω μια τόσο συναρπαστική ζωή.

Το γεγονός ότι οι γονείς μου κατάγονται από ένα μικρό χωριό της Ελλάδας και πλέον προχωράμε μαζί στα κόκκινα χαλιά πλάι σε μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood ειλικρινά μου φτιάχνει τη διάθεση. Ξέρω ότι προσπάθησαν πάρα πολύ στη ζωή τους, δούλεψαν σκληρά και πλέον ζουν και απολαμβάνουν μια υπέροχη ζωή. Είναι εκπληκτικό. Αν δεν είχαμε όλες αυτές τις δυσκολίες τόσο στο Λος Άντζελες όσο και στη ζωή μας γενικότερα, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να απολαύσουμε τις ωραίες στιγμές».

Καυτό blog φοιτήτριας του Όξφορντ!!!

Μια μαθήτρια του πανεπιστημίου Oxbridge (ή του Oxford ή του Cambridge) ξεκίνησε μαραθώνιο καταγραφής των σεξουαλικών της περιπτύξεων στο blog της.


Η «ξαναμμένη» μαθήτρια περιγράφει τον εαυτό της σαν μια ελκυστική και....

ιδιαίτερα έξυπνη μαθήτρια η οποία περνάει ευχάριστα την ώρα της. Στο ιστολόγιό της, "Sex At Oxbridge" περιγράφει αναλυτικά ποικίλες ερωτικές ιστορίες της από το one stand που είχε με ένα παίκτη της ομάδας Ράγκμπυ Blues, πως έχασε την παρθενιά της στα...

18 και δεν διστάζει να περιγράψει το μέγεθος του ανδρικού μορίου των διαφόρων εθνικοτήτων αρσενικών που έπεσαν στα δίχτυα της. "Οι γερμανοί και οι βρετανοι είναι οι καλύτεροι εραστές, ενώ έχουν μεγάλο πέος", αναφέρει χαρακτηριστικά.

H Belle de JourΜάλιστα πολλοί την παρομοιάζουν με την Belle de Jour, συγγραφέα του βιβλίου "Diary of a London Call Girl".

Από τότε που άρχισε να γράφει στο ιστολόγιό της υποστήριζε ότι ψάχνει το σεξ παντού. Χαρακτηριστικά δηλώνει πώς δεν υπάρχει περίπτωση να πεί στον εαυτό της ότι θέλει σέξ και να μην γυρίσει σπίτι της με παρέα για το κρεβάτι της...Με τίτλο ''Sex Ed'', άρχισε η πρώτη της καταγραφή ενώ ακολούθησαν αμέτρητες με πιπεράτες λεπτομέρειες. Η ίδια, συνιστά στο κοινό της να την παρακολουθεί για τα νεότερα...

σεξουαλικά νέα του πανεπιστημίου.

Η μαθήτρια που περιγράφει τον εαυτό της σαν μια αδιαμφισβήτητη νυμφομανή, δήλωσε ότι θα διατηρήσει την ταυτότητά της κρυφή για να προστατεύσει τόσο την ίδια όσο και τους συμμαθητές της.Ακόμα δεν έχει δηλώσει αν φοιτεί στο Oxford ή στο Cambridge.

Εξάλλου, όπως είπε χαρακτηριστικά: "Εάν το μάθει η μαμά μου θα με σκοτώσει

M. Σολωμού: »Σχεδόν σε όλες τις σχέσεις μου, είχα κερατώσει»!

Η Μαρία Σολωμού εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου »Βράδυ». Με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και το αποφασιστικό της ύφος, δεν δίστασε να απαντήσει σε...
M. Σολωμού: Σχεδόν σε όλες τις σχέσεις μου, είχα κερατώσει!

όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της με το αντίθετο φύλο είπε: »Έχω το μαλακομαγνήτη. Ο μαλάκας έρχεται σε μένα. Μου ‘χει τύχει πολλές φορές και δεν είναι λόγω διασημότητας. Μου συμβαίνει από παλιά. Ειδικά το να πει μια παραπάνω εξυπνάδα ο άντρας είναι μεγάλη μαλακία. Να προσπαθήσει για κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί. Άσε που δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι άντρες είναι λιγότερο μάγκες από μένα. Σχεδόν, σε όλες τις σχέσεις μου είχα κερατώσει. Δεν είναι κάτι που το ‘χω στις οδηγίες χρήσης. Όταν περνάει ο έρωτας, που περνάει κάποια στιγμή δυστυχώς, υπάρχει η φύση του ανθρώπου που πιστεύω πως είναι πολυγαμική».

Tlife.gr

Γιατί έχουμε τόσες χήρες και ελάχιστους χήρους;

Η συζήτηση περί του ισχυρού φύλλου δεν τελειώνει ποτέ. Και μπορεί επί αιώνες ο άνδρας να διεκδικεί τον τίτλο καθώς είναι πιο δυνατός ή πιο γρήγορος, αλλά σε ότι αφορά την μακροζωία, οι στατιστικές δίνουν τον τίτλο στη γυναίκα.






Ο μακροβιότερος άνθρωπος είναι γυναίκα

Δεν είναι τυχαίο ότι σε....

μεγάλες ηλικίες συναντάμε περισσότερες γυναίκες απ΄ότι άνδρες κι ότι ο μακροβιότερος άνθρωπος που γνωρίζουμε είναι γυναίκα. Η γαλλίδα Ζαν Καλμάν που πέθανε σε ηλικία 122 ετών κι 164 ημερών.



Υπάρχουν πολλές θεωρίες για να ερμηνεύσουν τη μακροβιότητα των γυναικών. Οι άνδρες έχουν περισσότερο στρες, δουλεύουν συνήθως περισσότερο, καπνίζουν περισσότερο, πολεμούν, τσακώνονται κ.λ.π.

Πρόσφατα μία νέα θεωρία κερδίζει έδαφος και φωτίζει σκοτεινές περιοχές της ανθρώπινης Βιολογίας. Διατυπώθηκε από τον καθηγητή Τομ Κέρκγουντ του πανεπιστημίου του Νιούκασλ.



Οι άνδρες είναι "αναλώσιμοι"

Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή το γυναικείο σώμα μπορεί να «συντηρείται» και να επιδιορθώνει τις βλάβες του καλύτερα από ότι το ανδρικό. Οι άνδρες – συνεχίζει τη θεωρία – είναι «αναλώσιμοι» βιολογικά και τα κύτταρά τους διαρκούν λιγότερο απ΄ότι των γυναικών. Ο γυναικείος οργανισμός εμφανίζεται πιο ανθεκτικός ίσως κι εξαιτίας του γεγονότος ότι γεννάει. Το ίδιο συμβαίνει και στο ζωικό βασίλειο όπου τα θηλυκά ζουν περισσότερο από τα αρσενικά.



Οι γυναίκες αντέχουν περισσότερο στην φυσική φθορά

Οι γυναίκες λοιπόν συντηρούν και διορθώνουν πιο αποτελεσματικά τα λάθη του DNA που περνώντας ο χρόνος εμφανίζονται στα κύτταρα του αίματος. Είναι, σύμφωνα πάντα με τη θεωρία, πιο δυνατές κι επαρκείς ενεργειακά και αντέχουν πιο πολύ στην φυσική φθορά.



Σύμφωνα με μία πρόσφατη θεωρία του «αναλώσιμου σώματος», τα γονίδια είναι αθάνατα και μεταβιβάζονται από τη μία γενιά στην άλλη. Φαίνεται λοιπόν ότι το γυναικείο σώμα έχει μεγαλύτερη σημασία σε αυτήν την αλυσίδα, γι΄αυτό και ίσως διαθέτει ανώτερη Βιολογία.

Όπως και να΄χει την τελευταία λέξη την έχουν πάντα οι γυναίκες। Κι ας ισχυρίζονται οι άνδρες το αντίθετο!

Οι πιο παράξενοι θάνατοι στην Ιστορία...

Γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι ιδιότροποι ακόμη και την ύστατη ώρα..




Ο Τενεσί Γουίλιαμς, αν εξαιρέσουμε ότι έγραψε μερικά αδιάφορα θεατρικά έργα που σήμερα βαριόμαστε να δούμε, έμεινε στην ιστορία περισσότερο για τις συνθήκες θανάτου του: πέθανε το 1983, όταν κατά λάθος κάταπιε το πώμα ενός μπουκαλιού που του κάθισε στο λαιμό.

Η μεγαλύτερη ναυαγοσωστική αποτυχία στα....

χρονικά των Baywatch-άδων σημειώθηκε το 1985, όταν κατά τη διάρκεια του ετήσιου πάρτι των Ναυαγοσωστών της Νέας Ορλεάνης, βρέθηκε νεκρός ένας 31χρονος νεαρός στον πάτο της πισίνας. Κανείς από τους 200 παρευρισκόμενους ναυαγοσώστες δεν κατάφερε να κάνει τη δουλειά του σωστά. Πόσο «κομμάτια» να ήταν όλοι τους άραγε.



Ο stand up κωμικός Ντικ Σον πέθανε το 1987 πάνω στη σκηνή την ώρα που έλεγε ένα αστείο. Η τελευταία του ατάκα ήταν «Δεν θα τα παρατήσω ποτέ» και την επόμενη αμέσως στιγμή έπεσε με τα μούτρα στο πάτωμα. Όλοι νόμισαν ότι ήταν μέρος του αστείου, αλλά ο Σον είχε όντως πάθει καρδιακή προσβολή.



Ο βρετανός παλαιστής Μαλ «Κινγκ Κονγκ» Κερκ πέθανε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα επίδειξης, όταν ο αντίπαλος του, Σίρλει «Μπιγκ Ντάντι» Κράμπτρι προσγειώθηκε με τα περίπου 40 κιλά της κοιλιάς του πάνω στη μούρη του. Τώρα αν πέθανε από καρδιακή προσβολή ή από την αηδία που μύρισε τον ζεστό, αχνιστό ιδρώτα του αντιπάλου του, αυτό ελέγχεται Φάνη, δεν ήσουν η πρώτη που το έπαθες. Το 1991 οι καλλιτέχνες Κρίστο και Ζαν Κλοντ τοποθέτησαν σε μια παραλία της Καλιφόρνια ένα installation από δεκάδες ομπρέλες ύψους 6 μέτρων και βάρους καμιάς εκατοστής κιλών έκαστη. Μια από αυτές ξεκόλλησε από τον αέρα και καρφώθηκε με δύναμη στην κοιλιά της 33χρονης λουόμενης Λόρι Ρέι Κίβιλ Μάθιους, σκοτώνοντάς την ακαριαία.



Ακόμα περισσότεροι ευφάνταστοι θάνατοι, εντελώς αναπάντεχοι και περίεργοι.



Ο Τζακ Ντάνιελς, ένα ωραίο πρωινό του 1911, αντί να παίζει με τις τάπες των βαρελιών, βάλθηκε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του. Νευριασμένος που δεν μπορούσε να θυμηθεί τον σωστό συνδυασμό, το κλώτσησε με δύναμη. Πέθανε μερικές μέρες μετά από μια ακόμη μόλυνση που αναπτύχτηκε στο πόδι του. (Γιατρέ, πολύ μόλυνση κυκλοφορεί τώρα τελευταία).



O δικηγόρος Κλέμεντ Βαλάντιγκαμ εν έτη 1871 έπρεπε να υπερασπιστεί ενώπιον του δικαστηρίου τον πελάτη του, Τομ Μαγκέχαν, ο οποίος κατηγορείτο ότι πυροβόλησε έναν άλλο τύπο σε ένα μπαρ. Θέλοντας να κάνει μια ακριβή επίδειξη του πυροβολισμού, πηρέ το περίστροφο ενός από τους ενόρκους και το έβαλε στην καρδιά του. Το όπλο ήταν γεμάτο.

Ασφαλώς. Αυτά να βλέπουν και μερικοί έλληνες δικηγόροι -ονόματα δεν λέμε- και να παίρνουν ιδέες για το πώς να μας απαλλάξουν από την ενοχλητική τους παρουσία.



Ο ντετέκτιβ Άλαν Πίνκερτον πέθανε το 1884 από τις κακές γλώσσες. Όχι των άλλων, αλλά τη δικιά του, την οποία δάγκωσε μετά από μια πτώση του στο πεζοδρόμιο και η μόλυνση που δημιουργήθηκε τον οδήγησε σε εγκεφαλική αιμορραγία. Έλα Χριστέ και μπούκωνε.



Ο Μπόμπι Λιτς ήταν ένας από τους πρώτους παράτολμους κασκαντέρ που είχε περάσει πολλές φόρες πάνω από το Νιαγάρα μέσα σε ένα... βαρέλι. Όμως, αντί να πάει από πτώση στους καταρράκτες, πήγε από πτώση στο πεζοδρόμιο, όταν πάτησε μια φλούδα από πορτοκάλι, σακάτεψε το πόδι του, το οποίο κατόπιν έπρεπε να ακρωτηριαστεί. Η τρίτη επέμβαση ήταν και η μοιραία, αφού πέθανε από επιπλοκές κατά τη διάρκεια της.



Το 1911 ο γάλλος Φραντς Ράιχελτ νόμιζε ότι είχε εφεύρει μια σένια πατέντα, κάτι μεταξύ αδιάβροχου και αλεξίπτωτου κι είπε να τη δοκιμάσει πρώτος, πηδώντας από τον Πύργο του Άιφελ. Εσείς τι λέτε, άνοιξε το αλεξίπτωτο τελικά ή όχι; Ψηφίστε.



Στις 15 Ιουλίου 1974 η αμερικανίδα ακνοργούμαν του Καναλιού 40 Κρίστιν Τσάμπακ έγινε η πρώτη και τελευταία παρουσιάστρια που αυτοκτόνησε σε παναμερικανικό δίκτυο, μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων θεατών. Είπε απλά «σας υποσχεθήκαμε να σας δείχνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα μπορούμε», έβγαλε το πιστόλι της και πυροβολήθηκε στον κρόταφο με τον καμεραμάν να έχει κλάσει μέντες από τον τρόμο του. Στέφανε, η σειρά σου.



Εργατικά ατυχήματα συμβαίνουν συνέχεια, αλλά εδώ μιλάμε για το πρώτο ρομπότ-δολοφόνο, άξιο να γίνει μέχρι και σενάριο ταινίας. Στις 25 Ιανουαρίου 1979 ένα ρομπότ στο εργοστάσιο της Ford στο Flat Rock των Η.Π.Α. βραχυκύκλωσε και κατέβασε το τεράστιο ατσάλινο χέρι του πάνω στο ανυποψίαστο κεφάλι του εργάτη Ρόμπερτ Γουίλιαμς που πέθανε ακαριαία. Η εργασία βλάπτει.



Οι κασκαντέρ ξέρουν τι κάνουν. Έχουν ένα ρόλο, Βικ Μόροου, που ήθελες να μου το παίξεις μάγκας και να γυρίζεις ο ίδιος όλες τις σκηνές δράσης. Ελπίζουμε να παραδειγματίστηκες τώρα από το ελικόπτερο που στο πλατό της ταινίας «Twilight Zone: The Movie» έπαθε βλάβη και με έναν από τους έλικες του σου έκοψε το κεφάλι μπροστά σε 30 έντρομους υπαλλήλους και να μην ξανακάνεις παρόμοιους δονκιχωτισμούς.



Οι αμερικανοί είναι γνωστό ότι διαθέτουν τα χειρότερα χόμπι, μερικοί δε δεν διαθέτουν καν τον απαιτούμενο δείκτη ευφυΐας ώστε να καταλάβουν ότι κάτι που κάνουν ενδέχεται να αποβεί μοιραίο για τους ίδιους. Το 1982 ο 27χρονος Ντέιβιντ Γκράντμαν βγήκε για «κυνήγι κάκτου» στην παρακείμενη έρημο με ένα φίλο του. Άρχισε να πυροβολεί κάκτους από μικρή απόσταση με την καραμπίνα του, όταν ένας απ' αυτούς, ύψους 9 μέτρων, τσαντισμένος από την πρωτοφανή γενοκτονία που γινόταν γύρω του, κόπηκε κι έπεσε στο κεφάλι του Γκράντμαν. Έγκλημα και τιμωρία

Γιατρός "επαναφέρει"... πέος με πρωτοποριακή μέθοδο!!

O Ισραηλινός πλαστικός χειρουργός Yaron Har-Shai κατάφερε να επαναφέρει τον χαμένο αντρισμό ενός απελπισμένου 21χρονου χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή μέθοδο. Ο άτυχος νέος, μουσουλμάνος από τη...


Γαλιλαία, υποβλήθηκε σε περιτομή από κάποιο "χασάπη", κάνοντας μεγάλη ζημιά στο πέος του νεαρού το οποίο συρρικνώθηκε στα... 3 εκατοστά. Το τραύμα στον ιστό του μορίου εμπόδιζε στον Ιμπραήμ να έχει στύση, και η μνηστή του τον εγκατέλειψε όταν ανακάλυψε ότι δεν ήταν «σε θέση να εκπληρώσει τα...

συζυγικά του καθήκοντα».

Ο γιατρός χρησιμοποίησε, πρώτος, τη μέθοδο αποκατάστασης του ανθρώπινου ιστού μετά από εγκαύματα στις περιοχές του προσώπου και των χεριών, για να επαναφέρει την ελαστικότητα στο δέρμα ενός... πέους. Δύο μήνες μετά την επέμβαση, ο νεαρός άντρας άρχισε να έχει πάλι στύσεις στο... νέο "εργαλείο" του, μήκους... 11 εκατοστών και δηλώνει ευτυχισμένος. Όπως λέει και το ρητό.. "στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι

Κινητό τηλέφωνο σε ταινία το 1928!

Πηγή: crazygreekblogger


Η φωτογραφία που βλέπετε -καθώς και το βίντεο που ακολουθεί- προέρχεται από μία ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν, με τίτλο "Το τσίρκο", που γυρίστηκε το 1928! Σύμφωνα με έναν Ιρλανδό σκηνοθέτη, σε...

αυτήν εμφανίζεται μία γυναίκα να... μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο!!!!

"Αν και η ταινία είναι τόσο παλιά, είμαι μάλλον ο πρώτος που παρατήρησε ότι στις πρώτες κιόλας σκηνές, συμβαίνει κάτι εντελώς ασυνήθιστο", δήλωσε οΤζόρτζ Κλάρκ στο FoxNews.



Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο επίμαχο πλάνο, εμφανίζεται μία εύσωμη γυναίκα, η οποία φοράει παλτό και το αριστερό της χέρι είναι σε τέτοια θέση που δίνει την εντύπωση ότι μιλάει στο κινητό της! Φυσικά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο για το 1928, άρα oι πιθανότερες εξήγησεις είναι:



1. η γυναίκα απλώς... πιάνει το αυτί της ενδεχομένως για να το προφυλάξει από το κρύο με κάποιο κάλυμμα



2. προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπό της για να μην την καταγράψει η κάμερα - αν δεν είναι ηθοποιός αλλά μία περαστική από τον τόπο των γυρισμάτων!





Ο Ιρλανδός σκηνοθέτης όμως έχει μία εντελώς διαφορετική εξήγηση: "Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω- κι ας ακουστεί εντελώς γελοίο σε μερικούς ανθρώπους - είναι ότι πρόκειται για χρονοταξιδιώτη που ταξίδεψε από το μέλλον πίσω στο 1928 και πιάστηκε κατά λάθος από την κάμερα", δηλώνει με σιγουριά!

1928 Cell Phone?

Τί τραβάνε οι τεχνικοί Η/Υ...

Τεχνικός: -Τί είδους υπολογιστή έχετε;






Γυναίκα πελάτης: - Έναν άσπρο.Γυναίκα πελάτης:- Ναι, γεια σας, δεν μπορώ να βγάλω τη δισκέτα από τον υπολογιστή μου.

Τεχνικός:- Δοκιμάσατε να πατήσετε το κουμπί;

Γυναίκα πελάτης:- Ναι, ναι, αλλά...

φαίνεται ότι έχει κολλήσει.

Τεχνικός:- Περίεργο αυτό. Θα σας στείλω κάποιον να το δει.

Γυναίκα πελάτης:- Αχ, όχι&περιμένετε&Δεν την έχω βάλει τη δισκέτα τελικά μέσα, είναι πάνω στο γραφείο μου συγγνώμη.

Τεχνικός:- Πατήστε στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου" που βρίσκεται αριστερά στην

Οθόνη.

Γυναίκα πελάτης:- Αριστερά όπως το βλέπετε εσείς ή εγώ;

Τεχνικός:- Καλημέρα σας. Μπορώ να σας εξυπηρετήσω;

Γυναίκα πελάτης:- Ναι, δεν μπορώ να τυπώσω.

Τεχνικός:- Λοιπόν, κάντε κλικ στο "Έναρξη" και

Γυναίκα πελάτης:- Άκου φίλε, μη μου αρχίζεις την τεχνική ορολογία! Δεν είμαι κι ο Μπιλ Γκέιτς!

Γυναίκα πελάτης:- Ναι, γεια σας, με λένε Μάρθα, δεν μπορώ να τυπώσω. Κάθε φορά μου βγάζει ένα μήνυμα "can't find printer". Πήρα τον εκτυπωτή και τον έβαλα ακριβώς μπροστά στην οθόνη, αλλά ακόμα μου λέει ότι δεν μπορεί να τον βρει.

Γυναίκα πελάτης:- Ναι, το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να τυπώσω το κόκκινο χρώμα.

Τεχνικός:- Ο εκτυπωτής σας είναι έγχρωμος;

Γυναίκα πελάτης:- Εεεεεεε.ευχαριστώ.

Τεχνικός:- Τί υπάρχει στην οθόνη σας τώρα κυρία μου;

Γυναίκα πελάτης:- Ένα αρκουδάκι που μου πήρε ο φίλος μου από το σούπερ μάρκετ.

Γυναίκα πελάτης:- Το πληκτρολόγιό μου δε δουλεύει.

Τεχνικός:- Είστε σίγουρος ότι είναι συνδεδεμένο στο πίσω μέρος του υπολογιστή;

Γυναίκα πελάτης:- Όχι, δεν μπορώ να δω από πίσω.

Τεχνικός:- Πάρτε το πληκτρολόγιο και κάντε 10 βήματα προς τα πίσω.

Γυναίκα πελάτης:- Οk.

Τεχνικός:- Το πληκτρολόγιο έρχεται μαζί σας;

Γυναίκα πελάτης:- Ναι.

Τεχνικός:- Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι συνδεδεμένο. Κοιτάξτε εκεί γύρω. Υπάρχει

κανένα άλλο πληκτρολόγιο;

Γυναίκα πελάτης:- Ναι, βλέπω ένα άλλο στο γραφείο&Α! Αυτό δουλεύει!

Τεχνικός:- Το password σας είναι ένα μικρό γράμμα μ όπως λέμε "μήλο", ένα

κεφαλαίο Σ όπως λέμε "σκύλος", και ο αριθμός 7.

Γυναίκα πελάτης:- Το 7 μικρό ή κεφαλαίο;

Γυναίκα πελάτης:- Δεν μπορώ να μπω στο internet.

Τεχνικός:- Το password είναι σίγουρα σωστό;

Γυναίκα πελάτης:- Ναι, είδα τον συνάδελφό μου που το έγραφε.

Τεχνικός:- Και ποιο είναι το password;

Γυναίκα πελάτης:- Πέντε αστεράκια.

Τεχνικός:- Ποιο antivirus πρόγραμμα χρησιμοποιείτε;

Γυναίκα πελάτης:- Το Netscape.

Τεχνικός:- Αυτό δεν είναι antivirus.

Γυναίκα πελάτης:- Αχ, συγγνώμη, το Internet Explorer.

Γυναίκα πελάτης:- Ναι, γεια σας, έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ένας φίλος μου έβαλε ένα screensaver στον υπολογιστή μου, αλλά κάθε φορά που κουνάω το ποντίκι χάνεται.

Γυναίκα πελάτης:- Γεια σας, γράφω το πρώτο μου e-mail.

Τεχνικός:- Και ποιο είναι το πρόβλημά σας;

Γυναίκα πελάτης:- Έγραψα το "a" στην διεύθυνση, αλλά πώς θα βάλω το κυκλάκι γύρω του;