Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

La Boca, Paradise Island, Gamla Stan - Αυτές είναι οι 8 πανέμορφες πόλεις που μοιάζουν σαν να ξεπήδησαν από πίνακα επιδέξιου ζωγράφου! Εντυπωσιακές φωτό!

Οι πόλεις που ακολουθούν μοιάζουν σαν να ξεπήδησαν από πίνακα επιδέξιου ζωγράφου και μας κάνουν να θέλουμε να τις επισκεφτούμε μόνο και μόνο για να περπατήσουμε στο πολύχρωμο σκηνικό τους. Δείτε τις!



La Boca, Μπουένος Άιρες



Στη διάσημη γειτονιά του λιμανιού θα βρείτε όλα τα χρώματα που μπορεί να βάλει ο νους σας. Η πολύχρωμη γειτονιά δημιουργήθηκε με τα άχρηστα υλικά που μάζευαν τότε οι μετανάστες από τα ναυπηγία καθώς και τις μπογιές που περίσσευαν από τα πλοία. Η La Boca είναι γεμάτη στενά δρομάκια και cafes που μοιάζουν να σταμάτησαν στη δεκαετία του '50. Εδώ, λένε πως τον 19ο αιώνα χόρεψαν για πρώτη φορά το ταγκό οι γενοβέζοι μετανάστες ενώ σήμερα, στον διάσημο δρόμο με τα πολύχρωμα σπίτια γνωστό ως Caminito θα δείτε υπαίθριους χορευτές, εκθέματα τέχνης και παζάρι.

Brighton, Μελβούρνη



Το παραθαλάσσιο προάστιο φιλοξενεί την ελίτ της πόλης που ζουν σε όμορφες επαύλεις με φόντο τον ωκεανό. Σήμα κατατεθέν τα 82 πολύχρωμα ξύλινα σπιτάκια κατά μήκος της παραλίας που χρησιμεύουν ως αποδυτήρια των λουόμενων ή για να φυλάσσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Πατήστε εδώ για να δείτε την συνέχεια στο arttravel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: