Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Τρία γκολ ο Πάντελιτς

Με τον Μάρκο Πάντελιτς να σημειώνει τρία γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε την ομάδα Νέων του συλλόγου με 4-2. Το φιλικό παιχνίδι είχε διάρκεια εξήντα λεπτά (δύο ημίχρονα των τριάντα) και διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη...όπου βρέθηκε η διοίκηση του συλλόγου, με επικεφαλής τον Ευάγγελο Μαρινάκη.






Φιλική νίκη με 4-2 επί της ομάδας Nέων πέτυχε η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, παρουσία και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Ευάγγελου Μαρινάκη, στον αγώνα διάρκειας 60 λεπτών, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (7/10) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.





Τα γκολ για την πρώτη ομάδα πέτυχαν οι Πάντελιτς (19', 36', 49'), Φουστέρ (32'), ενώ για την ομάδα Νέων σκόραραν οι Τζούνιορ (17') και Βάντερσον (46'). Με τους Νέους αγωνίστηκε ο Ούρκο Πάρντο προκειμένου να





Ο Μάρκο Πάντελιτς έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, πέτυχε τρία τέρματα και ήταν η αιχμή του δόρατος για την επαγγελματική ομάδα. Πολύ καλός ήταν και ο Κρίστιαν Νέμεθ, από τον οποίο έλλειψε μόνο το γκολ. Ο Ούγγρος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο.





Να σημειωθεί πως υπήρξαν αρκετές στιγμές έντασης στον αγώνα λόγω σκληρών μαρκαρισμάτων. Η πιο χαρακτηριστική ήταν αυτή ανάμεσα στον Ιμπαγάσα και τον Λεάντρο, ύστερα από ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα του δεύτερου. Άλλη μία κόντρα που δημιουργήθηκε, είχε ως πρωταγωνιστές τους Μοδέστο και Βάντερσον. Οι δύο παίκτες τα είπαν σε έντονο ύφος, αλλά μέχρι εκεί.





Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα:





17': 0-1. Ο Τζούνιορ με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Νικοπολίδη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα Νέων.





19': 1-1. Η πρώτη ομάδα βγαίνει στην αντεπίθεση με τον Νέμεθ, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή γυρίζει την μπάλα στον Πάντελιτς, που ισοφαρίζει με κοντινό πλασέ.





23' Ο Ζαϊρί μπαίνει από δεξιά και πιάνει διαγώνιο σουτ για να φύγει η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πάρντο.





25' Ο Πάντελιτς δέχεται ωραία την μπάλα από τον Ιμπαγάσα και πιάνει σουτ από μέσα αριστερά, για να αποκρούσει την μπάλα ο Πάρντο.





32': 2-1. Εκπληκτικός συνδυασμός. Ο Γκαλίτσιος βγάζει την μπάλα προς την επίθεση και ο Ζαϊρί φεύγει μόνος του από πλάγια δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γυρίζει την μπάλα προς τον Πάντελιτς, ο οποίος την αφήνει να περάσει με προσποίηση και ο επερχόμενος Φουστέρ με δυνατό σουτ την στέλνει στον "ουρανό" της εστίας του Πάρντο.





36': 3-1. Ο Πάντελιτς, από το ύψος της περιοχής και προς τα δεξιά, πιάνει δυνατό σουτ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πάρντο.





38' Ο Νέμεθ μπαίνει από πλάγια δεξιά μόνος του μέσα στην περιοχή και προλαβαίνει να "τσιμπήσει" την μπάλα από τον Πάρντο, που έχει κάνει έξοδο και στη συνέχεια πλασάρει, για να αποκρούσει πάνω στη γραμμή ο Ρέτζο.





40' Ο Μιραλάς μπαίνει από αριστερά και γυρίζει προς τον Νέμεθ, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής πλασάρει, για να αποκρούσει ο Πάρντο.





46': 3-2. Ο Γκαλίτσιος ανατρέπει τον Βάντερσον μέσα στην περιοχή και το πέναλτι μετατρέπει σε γκολ ο ίδιος ο Βάντερσον με ωραία εκτέλεση.





49': 4-2 Ο Πάντελιτς με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής πετυχαίνει το τέταρτο γκολ της πρώτης ομάδας και τρίτο δικό του στο παιχνίδι.





52' Ο Ζαϊρί εκτελεί κόρνερ από δεξιά και ο Ντουντού με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πάρντο.





55' Ο Μιραλάς από πλάγια αριστερά κάνει την ατομική ενέργεια, όμως ο Πάντελιτς παρά την προσπάθειά του δεν κατάφερε να βρει την μπάλα με προβολή.





Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α' ΟΜΑΔΑ): Νικοπολίδης (31' Μπάμποβιτς), Μοδέστο, Μέλμπεργκ (31' Μιραλάς), Γκαλίτσιος, Ιμπαγάσα (31' Ντουντού), Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Νέμεθ, Ριέρα (31').





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ): Πάρντο, Λάβδας, Λυκογιάννης, Ρέτζο, Πετρόπουλος, Λεάντρο, Πάνουελ, Τζούνιορ, Αριανούτσος, Βάντερσον, Κουρτάνοβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βλάχος, Κουλός, Πολυχρονάκης, Σούκιας, Μακαρόνας, Διβανές, Αλεξανδρής, Σούλης

Ξεκίνησε η διάθεση των φοιτητικών πάσο

Από την περασμένη Παρασκευή έχει λάβει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τα φοιτητικά πάσο ενώ από σήμερα επρόκειτο να ξεκινήσει η διανομή τους...




Η καθυστέρηση της διάθεσής τους οφείλεται σε οικονομικά αίτια, καθώς το αρμόδιο υπουργείο οφείλει χρήματα στον ΟΑΣΑ.



Προτού διευθετηθεί το πρόβλημα, η γραμματεία του Πανεπιστημίου είχε βρει μία εναλλακτική λύση, καθώς οι φοιτητές είχαν το δικαίωμα έκπτωσης κατά 25% στις μετακινήσεις τους με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.

Ρομπότ χορεύει ζεϊμπέκικο...Πολύ γέλιο

ΤΑ ΣΠΑΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ!!!

VIDEO:Απίστευτο ατύχημα σε αεροπλανοφόρο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

VIDEO:Αυτό το ελικόπτερο κάνει τρελά κόλπα

Όλα καλά στον Ολυμπιακό

Όλα καλά στον ΟλυμπιακόΕυχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας Μαρινάκης και Βαλβέρδε


Την απόλυτη ικανοποίησή του από τις συνθήκες που έχει συναντήσει σ' αυτή τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ερνέστιο Βαλβέρδε στη συνάντηση, που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη. Στο περιθώριο του φιλικού της ανδρικής ομάδας με... την αντίστοιχη των Νέων, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Βάσκος προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του για όλα όσα συμβαίνουν στους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρώτησε τον Βάσκο τεχνικό του Ολυμπιακού εάν χρειάζεται κάτι με τον 46χρονο προπονητή να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες δουλειάς, που έχει συναντήσει σ' αυτή τη δεύτερη θητεία του στην πειραίκή ομάδα, όπως επίσης και από την συμπαράσταση, που δείχνει ο κόσμος.

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ δεν παρέλειψε να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή του για την γενικότερη αγωνιστική εικόνα, που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός σε αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, όσο και από το γεγονός ότι βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Κρατούν» το πάθος

Όσον αφορά το θέμα των αψιμαχιών που προέκυψε από το φιλικό της ανδρικής ομάδας με τη αντίστοιχη των Νέων και τις μικροσυμπλοκές Μοντεστό – Βάντερσον και Ιμπαγάσα – Λεάντρο, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι δεν έγινε κάτι το σοβαρό και ότι ήταν μία στιγμή έντασης από αυτές, που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση. Γενικότερα υπάρχει διάθεση να υποβαθμιστεί το θέμα, ενώ στα κλιμάκια της ΠΑΕ άρεσε αρκετά το γεγονός ότι υπήρχε πάθος και καλώς εννοούμενος ποδοσφαιρικός «τσαμπουκάς» από όλους.

ΣΟΚ:Έραψαν ο ένας το στόμα του άλλου, για να μην τους απελάσουν!

Με ραμμένα τα στόματα τους έφτασαν στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, δύο νεαροί Ιρανοί λαθρομετανάστες...Πρόκειται για νεαρούς ηλικίας 25 - 30 χρόνων, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της νύχτας πήραν τις ίνες από τα κορδόνια των παπουτσιών τους και έραψαν ο ένας το στόμα του άλλου, αψηφώντας τον πόνο.




Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Νίκο Ραπτόπουλο, οι δύο νεαροί ήταν σε άσχημη κατάσταση, ωστόσο δεν επέτρεψαν στο ιατρικό προσωπικό να τους φροντίσει και αρνήθηκαν πεισματικά να τους αφαιρέσουν τα ράμματα από το στόμα τους.



Πάντως η εισαγωγή τους στο νοσοκομείο έγινε κανονικά και κατάφεραν να τους πείσουν να κάνουν τα εμβόλια τους και να πάρουν τα φάρμακα που απαιτούνται.



Ο κ. Ραπτόπουλος έχει ζητήσει τη βοήθεια της Πολιτείας για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο συμβάν, καθώς οι νεαροί λαθρομετανάστες αρνούνται να βγάλουν τα ράμματα θέλοντας να αποφύγουν τον επαναπατρισμό τους.

Ασυνείδητος παρέσυρε και εγκατέλειψε 11χρονο...

Συνελήφθη ο ασυνείδητος οδηγός


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 42χρονος αλβανός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και... εγκατέλειψε ένα 11χρονο παιδί πριν από δύο εβδομάδες στην Κω. Τον αλλοδαπό εντόπισαν αστυνομικοί και ύστερα από έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι ο 42χρονος στις 18 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, οδηγώντας το ΙΧ, του παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά 11χρονο αγόρι που οδηγούσε ποδήλατο, το οποίο και στη συνέχεια εγκατέλειψε.

Από την ίδια έρευνα διαπιστώθηκε πως σε βάρος του 42χρονου εκκρεμούσε δικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Λαμίας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.



Ο 42χρονος συνελήφθη και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία .

Ανέκδοτo:Τα σουβλατζίδικα

Κάποτε δυο φίλοι είχαν ανοίξει απέναντι ο ένας απ τον άλλο σουβλατζίδικα. Ο ένας είχε πάρα πολύ δουλειά. Ο άλλος σχεδόν τίποτα και αυτό συνεχιζόταν για πολύ.


Ένας κοινός τους φίλος, θέλοντας να...

βοηθήσει αυτόν που δεν είχε δουλειά, ρώτησε τον άλλον με την πολύ δουλειά, τι υλικά χρησιμοποιεί και το σουβλάκι του είναι τόσο νόστιμο και το προτιμάει ο κόσμος.

Του λέει λοιπόν τη συνταγή:

- "Βάζω μέσα στο κιμά και μια ποσότητα με σκατά και γι` αυτό το σουβλάκι μου είναι πεντανόστιμο."

- "Τι λες βρε παιδί μου;", λέει ο φίλος τους απορώντας.

- "Ναι! σου λέω", του λέει ο σουβλατζής.

Τρέχει λοιπόν με ανυπομονησία στον άλλο σουβλατζή για να του μαρτυρήσει το μυστικό και του λέει:

- "Ρε `συ ξέρεις τι βάζει ο άλλος απέναντι και το σουβλάκι του είναι τόσο νόστιμο;"

- "Τιιι;", ρωτάει ο άλλος.

- "Βάζει μέσα και λίγα σκατά μαζί με το κρέας."

- "Σώπα ρε, τι μου λες; Σοβαρά; Βάζει και κρέας μέσα;"

Έρχονται οι βιντεοκλήσεις μέσω τηλεόρασης

Μία συσκευή που θα μετατρέπει την τηλεόραση σε μεγάλο βιντεοτηλέφωνο, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά των ΗΠΑ. Θα κοστίζει 599 δολάρια και θα είναι ...ανταγωνιστική του Skype.




Το νέο τεχνολογικό επίτευγμα κατασκευάζει η εταιρεία εξοπλισμού και δικτύωσης, Cisco Systems, που εξειδικεύεται αρκετά χρόνια στον τομέα των τηλεδιασκέψεων.



Χάρη στην εικόνα υψηλής ευκρίνειας που παρέχει το σύστημα «umi», όπως θα ονομάζεται, ίσως ανατρέψει τις ισορροπίες σε μια αγορά που κυριαρχείται σήμερα από δωρεάν υπηρεσίες όπως το Skype.



Το umi περιλαμβάνει κάμερα, τηλεχειριστήριο και έναν αποκωδικοποιητή που συνδέει την τηλεόραση στο Διαδίκτυο. Για τη λειτουργία του απαιτεί ευρυζωνική σύνδεση, δέκτη...

υψηλής ευκρίνειας και συνδρομή κόστους 25 δολαρίων το μήνα.



Η εταιρεία τονίζει ότι το σύστημα θα προσφέρει εικόνα υψηλής ευκρίνειας, στην πράξη όμως η ποιότητα θα εξαρτάται από το πόσο γρήγορη είναι η σύνδεση του χρήστη.



Στο μεταξύ κατασκευαστές τηλεοράσεων έχουν αρχίσει να προσφέρουν δυνατότητα βιντεοκλήσεων από το σαλόνι: νέες τηλεοράσεις που θα λανσάρουν σύντομα η Samsung και η Panasonic θα επιτρέπουν τηλεδιασκέψεις μέσω Skype με τη χρήση μιας επιπλέον κάμερας.

Η ΠΑΡΑΛΙΑ, Η ΜΑΡΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ



Η ΠΑΡΑΛΙΑ, Η ΜΑΡΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ




ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΡΙΜΙΝΙ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.







Στείλε σχόλια, φωτογραφίες, παρατηρήσεις. E MAIL : KiatoKiato@gmail.com








View Larger Map



ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΞΟΔΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΛΥΣΗ ΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ



ΜΑΡΙΝΑ



23/02/08 Μαρίνα Κιάτου

Ατάκες γάμου που έγραψαν ιστορία

Γνωριμία "Η γυναίκα μου κι εγώ ζούσαμε ευτυχισμένοι για 25 ολόκληρα χρόνια. Μετά γνωριστήκαμε..."


Χαραγμένο στο μνημείο του Αγνωστου Συζύγου.



Απιστία

"Όταν ένας άνδρας σου κλέβει τη γυναίκα, δεν.... υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει" Σάσα Γκιστρί, Γάλλος ηθοποιός που είπε επίσης ότι "η γυναίκα που το σκάει με τον εραστή της δεν εγκαταλείπει τον άνδρα της, τον απαλλάσσει από μια άπιστη σύζυγο."



Ταχύτητα "Φυσικά και υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις χρήματα και ο οποίος να είναι πιο γρήγορος και από το e-banking. Ονομάζεται γάμος" Ανώνυμος τραπεζίτης, αποκαλύπτει το υπέρτατο μυστικό που απειλεί τον τομέα εργασίας του.



Θέμα Τύχης

"Μη το σκέφτεσαι, παντρέψου. Αν σου τύχει μια καλή σύζυγος, θα γίνεις ευτυχισμένος. Αν σου τύχει μια κακή σύζυγος, θα γίνει φιλόσοφος" Φράση που αποδίδεται στον Έλληνα φιλόσοφο, Σωκράτη. Μήπως τελικά το κώνειο προήλθε... εκ των έσω;



Ατυχία "Ήμουν φοβερά άτυχος και με τις δυο μου γυναίκες. Η πρώτη με εγκατέλειψε και η δεύτερη όχι" Πάτρικ Μάρεϊ, πρωταγωνιστής στη δημοφιλή κωμική σειρά "Only Fools and Horses" που παιζόταν στην Αγγλία μέχρι και το 2003.

myday



Μυστικά

"Έχω να σου πω δυο μυστικά, για να διατηρήσεις το γάμο σου σε άψογη κατάσταση. Πρώτον, όποτε έχεις κάνει λάθος, ομολόγησέ το. Δεύτερον, όποτε έχεις δίκιο, βγάλε το σκασμό" Ανώνυμος σύζυγος που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος ώστε να παραμείνει και σύζυγος. Το σκασμό πάντως δεν τον έβγαλε.



Συγχώρεση "Μια καλή σύζυγος συγχωρεί πάντα τον άντρα της, όταν αυτή κάνει λάθος" Μίλτον Μπερλ, αμερικανός ηθοποιός, παρουσιαστής και stand-up κωμικός. Του αποδίδεται η εξής ιστορία: Όταν είχε πάει να κάνει αίτηση για μια δουλειά, απάντησε όλα τα ερωτήματα μέχρι που έφτασε στο τελευταίο: "Ποιόν να ειδοποιήσουμε σε περίπτωση ατυχήματος;". Απάντησε: "Όλους όσους μπορείτε να δείτε γύρω σας!"



Γενέθλια

"Ο πιο εύκολος τρόπος για να θυμάσαι τα γενέθλια της γυναίκας σου είναι να τα ξεχάσεις μια φορά" Ανώνυμος σύζυγος που από τότε θυμάται μέχρι και την επέτειο για την πρώτη φορά που πήγαν μαζί σινεμά.



Ευτυχία "Το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου... παραμένει μυστικό" Χένρι Γιάνγκμαν, αγγλοτραφής Αμερικανός κωμικός, φημισμένος για τις θανατηφόρες ατάκες του γύρω από το γάμο.



Ευημερία

"Μερικοί άνθρωποι με ρωτάνε συνεχώς για το μυστικό ευημερίας τόσων ετών του γάμου μου. Κάνουμε χρόνο για εμάς και πάμε για φαγητό δυο φορές την εβδομάδα. Χαμηλή μουσική, κεριά, όμορφο δείπνο, χορός. Η σύζυγός μου πάει τις Τρίτες, εγώ πάω τις Παρασκευές" Χένι Γιάνγκμαν, σας τά 'παμε πιο πάνω και δικαιωνόμαστε εδώ.



Πριν... "Ξέρετε τί έκανα πριν παντρευτώ; Ότι γούσταρα!"

ΛΙΑΝΑ:TO ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Λιάνα Κανέλλη τη δεκαετία του 1970 ήταν μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας! Το Fimotro αποκαλύπτει σήμερα ένα ιστορικό ντοκουμέντο που δεν έχει δει ποτέ το φως της ...δημοσιότητας. Μια φωτογραφία με την Λιάνα Κανέλλη ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Τοπική Αγίου Θωμά...


Αμπελοκήπων σε ομιλία που είχε κάνει ο τότε βουλευτής στην Α' Αθηνών Νίκος Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή βουλευτής του ΚΚΕ όπως θα δείτε στην φωτογραφία φοράει την κάρτα μέλους της Ν.Δ. και την γνωστή στολή της γαλάζιας παράταξης! Ήταν η περίοδος που ανέβηκε στην Αγία Παρασκευή και στην ΕΡΤ. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό...

ΑΝΕΚΔΟΤΟΟΟΟΟ

http://amorgos.pblogs.gr/files/80653-papas.jpgΟ καινούριος παπάς της ενορίας ήταν τόσο νευρικός στην πρώτη του λειτουργία,


που δε μπορούσε να μιλήσει.

Πριν την επόμενη λειτουργία ρωτάει τον Μητροπολίτη, τι θα μπορούσε να κάνει

για να χαλαρώσει.

Ο Μητροπολίτης τον συμβουλεύει ως εξής:... "Την επόμενη φορά ρίξε μερικές

σταγόνες βότκα στο νερό που θα πιεις και θα δεις πώς θα χαλαρώσεις."



Την Κυριακή ο παπάς ακολουθεί τη συμβουλή και πραγματικά νιώθει ότι θα

μπορούσε να κάνει κήρυγμα χωρίς άγχος.



Μετά τη λειτουργία επιστρέφει στο σπίτι του, όπου μετά από λίγο εμφανίζεται

ο Διάκος του Μητροπολίτη και του παραδίδει ένα σημείωμα που έγραφε τα

εξής:



"Αγαπητέ πάτερ, την επόμενη φορά να ρίξετε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό,

κι όχι, μερικές σταγόνες νερό στη βότκα. Σας παραθέτω μερικές παρατηρήσεις,

για να μην επαναληφθούν τα σημερινά:



*Δε χρειάζεται να τοποθετείτε φέτα λεμονιού στο χείλος του δισκοπότηρου.

*Το κουβούκλιο στην αριστερή πλευρά είναι το εξομολογητήριο, όχι το μπάνιο.

*Ο Αρχάγγελος είπε στη Παρθένο: "Χαίρε κεχαριτωμένη", όχι "Γεια σου πιπίνι".

*Καλό θα είναι να μην ακουμπάτε στο άγαλμα της Παναγίας, πόσο μάλλον να το

αγκαλιάζετε και να το φιλάτε με τέτοιο πάθος.

*Οι εντολές είναι 10 και όχι 12.

*Οι απόστολοι ήταν 12 και όχι 7. Κανείς δεν ήταν νάνος.

*Δεν αναφερόμαστε στον Ιησού Χριστό και στους αποστόλους ως "Ι. Χ και Σία ".

*Ο Ιούδας ήταν προδότης, όχι "σκατορουφιάνος του κερατά" που είπατε εσείς.

*Ο Χριστός μας, είπε στον Πέτρο ότι "πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, θα με

αρνηθείς", δε του είπε: "Μέχρι να λαλήσουν τα κοκόρια θα με έχεις γράψει στα

αρ...ια σου".

*Δεν επιτρέπετε να αποκαλούμε την κεφαλή της εκκλησίας μας "Νονό".

*Το καθαγιασμένο ύδωρ είναι για να ευλογούμε, όχι για να δροσίζουμε τον

σβέρκο μας.

*Ποτέ δε κηρύττουμε καθισμένοι στα σκαλιά του ιερού και σε καμία περίπτωση

δεν ακουμπάμε το πόδι μας πάνω στη Βίβλο.

*Ο άρτος χρησιμεύει για τη Θεία Ευχαριστία όχι ως απεριτίφ που συνοδεύει το

κρασί.

*Η παρότρυνση να χορέψει το ποίμνιο ήταν ενδιαφέρουσα, δε χρειαζόταν όμως

και να χορέψει γιάνκα γύρω από την εκκλησία.

*Τη λειτουργία την τελειώνουμε με "Αμήν", όχι με "Όλε"!

*Αυτός που καθόταν στην άκρη του Ιερού και τον οποίο αποκαλέσατε "αδελφάρα"

και "τραβεστί με μάξι" ήμουν εγώ!!!

*Τις σκάλες του άμβωνος τις κατεβαίνουμε κανονικά, όχι τσουλήθρα στο

κάγκελο.



Ελπίζω αυτά τα λάθη να διορθωθούν την ερχόμενη Κυριακή!



Με τιμή,

Ο Μητροπολίτης"

Έτσι το γλύφουν οι πολιτικοί

ΔΕΙΤΕ: Τι κοινό έχουν όλοι τους κατά την προεκλογική εκστρατεία


Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το γεγονός ότι όλοι οι Αμερικάνοι υποψήφιοι πρόεδροι και αντιπρόεδροι κατά την... προεκλογική εκστρατεία του ταράζουν τα παγωτά;



Πόσο τυχαίο είναι ότι το παράδειγμα τους το ακολουθούν και σε άλλες χώρες;



Άραγε το να τρως παγωτό είναι για τους επικοινωνιολόγους ένας τρόπος να δείξεις ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο;



Ελπίζουμε πως οι φωτογραφίες που ακολουθούν δεν θα σας κάνουν να δείτε τα παγωτά με... μισό μάτι.

Άλλωστε επίτηδες περιμέναμε να χειμωνιάσει για να ανεβάσουμε αυτό το ποστ...







Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Έτσι το γλύφουν οι πολιτικοί... http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_6402.html#ixzz11hV6cjTY

nantia mavridi







Ενα Hot Video με την Sexy Νάντια Μαυρίδη..

Δείτε το video



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ:Το Hot Video της Sexy Νάντια Μαυρίδη.. http://24wro.blogspot.com/2010/10/hot-video-sexy.html#ixzz11hUQqswQ

ΔΕΙΤΕ:Το Hot Video της Sexy Νάντια Μαυρίδη

Απίστευτο ατύχημα φορτηγού

Απίστευτο ατύχημα φορτηγούΜπορεί να σας φαίνεται ψεύτικο το όλο σκηνικό, αλλά δεν είναι! Είναι αληθινό ατύχημα φορτηγού, το οποίο όπως θα δείτε στη συνέχεια κρέμεται κυριολεκτικά από τις 2 ρόδες του και είναι έτοιμο να πέσει το κενό... Το άξιο απορίας βέβαια είναι πως ο οδηγός κατάφερε να το κάνει αυτό. Όχι μόνο το να σωθεί, αλλά και το να τουμπάρει το φορτηγό… Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε.





Απίστευτο ατύχημα φορτηγούΑπίστευτο ατύχημα φορτηγούΑπίστευτο ατύχημα φορτηγούΑπίστευτο ατύχημα φορτηγούΑπίστευτο ατύχημα φορτηγούΑπίστευτο ατύχημα φορτηγούΑπίστευτο ατύχημα φορτηγούΑπίστευτο ατύχημα φορτηγού

Θρίλερ με τη δολοφονία στη Μύκονο...

Θρίλερ με τη δολοφονία στη Μύκονο«Φτερά» έκανε το χρηματοκιβώτιο μέσα από το σπίτι του


Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για το στυγερό έγκλημα που έγινε χθες στη Μύκονο μέσα στο σπίτι του 67χρονου άνδρα. Μετά τις έρευνες που... πραγματοποίησε στον τόπο της δολοφονίας κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων, δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης της πόρτας και διάρρηξης γεγονός που στοχοποιεί άτομα από το φιλικό περιβάλλον του θύματος.



Επίσης, από τις έρευνες προκύπτει ότι λείπει το χρηματοκιβώτιό του ενώ οι δράστες πήραν μαζί τους και τις κασέτες από τις κάμερες ασφαλείας.



Ο Δημήτρης Ζουγανέλης, αδερφός του ιδιοκτήτη του μπαρ Remezzo, Μάκη Ζουγανέλη, βρέθηεκ σε μια λίμνη αίματος από την καθαρίστρια ενώ φέρει πολλά τραύματα στο κεφάλι από χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Θρίλερ με τη δολοφονία στη Μύκονο... http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_2647.html#ixzz11hQmWB4R

Αν έχετε πλούσια οπίσθια, τότε...

http://www.pyles.tv/PylesTV/files/ef/efdfb3d6-8f28-4431-9549-791353231579.jpgΣύμφωνα με νέα έρευνα οι «γεμάτοι» γλουτοί και μηροί ίσως είναι το μυστικό της μακροβιότητας! Παλαιότερες μελέτες έχουν δείξει ότι η συσσώρευση λίπους στην κοιλιακή περιοχή αυξάνει τον κίνδυνο για ...καρδιοπάθειες, διαβήτη κι εγκεφαλικά επεισόδια ενώ αντιθέτως η εναπόθεση λίπους στα οπίσθια και στους γοφούς μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης σοβαρών ασθενειών.




Η έρευνα γίνεται πράξη

Ειδικοί ερευνητές όπως ο Μάικλ Τζένσεν και οι συνεργάτες του από την Κλινική Μάγιο στο Ρότσεστερ της Μινεσότας θέλησαν να κάνουν την έρευνα πράξη. Συγκέντρωσαν 28 άντρες και γυναίκες και τους ζήτησαν να τρώνε επί οκτώ εβδομάδες πλήρη γεύματα.

Σκοπός του πειράματος ήταν να δουν πως γίνεται η συσσώρευση λίπους στον οργανισμό Μέτρησαν το ποσοστό λίπους στο σώμα τους πριν και μετά και παρατήρησαν ότι υπήρχε μεγαλύτερη εναπόθεση κατά μέσο όρο στο πάνω μέρος του σώματος.

Η σημαντική διαφορά υπήρξε στο γεγονός ότι τα λιποκύτταρα στην περιοχή της κοιλιάς προκάλεσαν αύξηση του μεγέθους της καρδιάς, χωρίς να αυξάνεται ο αριθμός τους, ενώ η συσσώρευση λίπους στους μηρούς δεν είχε την ίδια επιβάρυνση. Τα λιποκύτταρα δηλαδή στην περιοχή των γοφών αυξήθηκαν σε αριθμό, όχι όμως και σε μέγεθος.

Σώμα "αχλάδι" για μακροζωία

Με βάση τα νέα στοιχεία, οι γιατροί προσανατολίζονται στην παρασκευή φαρμάκων που θα επηρεάζουν την εναπόθεση και την αποθήκευση λίπους στο σώμα, ώστε να μειώνονται οι κίνδυνοι για καρδιοπάθειες, εγκεφαλικά επεισόδια και άλλες ασθένειες.

Τελικά η έρευνα αποδεικνύει πως είναι όφελος για μια γυναίκα να έχει σώμα «αχλάδι»: πλούσια οπίσθια κι έντονους μηρούς!



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αν έχετε πλούσια οπίσθια, τότε... http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_7216.html#ixzz11hQCL3c2

Επιδειξίας στο κέντρο της Πάτρας

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Πατρινούς, που έτυχε να περάσουν σήμερα, στις 17:30, από τη συμβολή των οδών Αγ. Ανδρέου και Φιλοποίμενος...




Στην περιοχή βρισκόταν ένας ηλικιωμένος που είχε σταθεί έξω από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και επιδείκνυε στους περαστικούς τα γεννητικά του όργανα...



Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο ηλικιωμένος –που μάλλον βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ- συνελήφθη ή αν κατάφερε να διαφύγει, αφού έκανε τη... δουλειά του.





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Επιδειξίας στο κέντρο της Πάτρας http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_4014.html#ixzz11hOI6JWO

Νεκρά ψάρια στον Δούναβη

Η πλημμύρα της τοξικής κόκκινης λάσπης που προκλήθηκε από ένα βιομηχανικό ατύχημα στην Ουγγαρία άρχισε να επηρεάζει το οικοσύστημα στο κύριο σκέλος του Δούναβη, όπου πολλά νεκρά ψάρια εντοπίστηκαν, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο περιφερειακός επικεφαλής των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των καταστροφών, Τιμπόρ Ντόμπσον.




"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχουμε εντοπίσει σποραδικές απώλειες ψαριών, είναι αλήθεια, στο κεντρικό σκέλος του Δούναβη", δήλωσε ο Ντόμπσον..



"Τα νεκρά ψάρια έχουν παρατηρηθεί εκεί όπου ο ποταμός Ρααμπ χύνεται στο Δούναβη. Δεν αντέχουν σε ένα ΡΗ που φθάνει στο 9,1", πρόσθεσε. Το κανονικό ποσοστό των αλκαλίων είναι 8 σε μια κλίμακα μέχρι 14.









Σύμφωνα με τηλεγραφήματα, τα δείγματα νερού που εξετάσθηκαν στη συμβολή του ποταμού Ράμπα με τον Δούναβη έδειξαν ότι το επίπεδο των αλκαλικών ενώσεων είναι ελαφρά υψηλότερο από το κανονικό, ανάμεσα στο 9,96% και στο 9,07%, ενώ η κανονική τιμή τοποθετείται στο 8%.











O περιφερειακός επικεφαλής των ουγγρικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των καταστροφών Τίμπορ Ντόμπσον δήλωσε ότι "ο Μάρτσαλ καταδικάστηκε σε θάνατο όταν η κόκκινη λάσπη που μετέφερε το ρυάκι Τόρνα τον κατέκλυσε", διευκρίνισε αναφερόμενος στον ποταμό αυτόν ο οποίος επλήγη άμεσα από την κόκκινη τοξική λάσπη που διέρρευσε από το εργοστάσιο αλουμινίου του Αζκα, στη δυτική Ουγγαρία.



"Προσπαθήσαμε να μειώσουμε το επίπεδο των αλκαλικών ενώσεων στον Μάρτσαλ σε πολλά σημεία με γύψο και οξύ, αλλά ήταν μάταιο".



Πλέον, η μόλυνση από τη λάσπη απειλεί άμεσα έξι χώρες νότια της Ουγγαρίας, οι οποίες βρέχονται από τον Δούναβη: Ρουμανία, Σερβία, Ουγγαρία, Κροατία, Μολδαβία και Ουκρανία.











Τα συνεργεία ρίχνουν τόνους ασβέστη σε παραποτάμους, σε μια προσπάθεια να σταματήσουν ή έστω να επιβραδύνουν αυτό που πλέον μοιάζει αναπόφευκτο.



Οι επιστήμονες θεωρούν πως για να αποτραπούν οι µακροπρόθεσµες συνέπειες, θα πρέπει στη µολυσµένη περιοχή να αφαιρεθεί από την επιφάνεια του εδάφους στρώµα πάχους δύο εκατοστών.



Η διαρροή θεωρείται το χειρότερο χηµικό ατύχηµα στην ιστορία της Ουγγαρίας.

Παντρεύτηκε 130 φορές, πήρε 85 διαζύγια και έκανε 300 παιδιά!

Στην Κένυα ο Ακούκου είναι μύθος. Έφυγε στις 3 Οκτωβρίου, πλήρης ημερών... συζύγων και παιδιών σε μια χώρα που ο μέσος όρος ζωής δεν ξεπερνά τα 54 χρόνια...




Ο Ακούκου, ήταν ο “πάτερ-φαμίλιας” της Κένυας. Παντρεύτηκε για πρώτη φορά στο χωριό του στην περιοχή Ντίουα, 370 χλμ. δυτικά του Ναϊρόμπι, κοντά στη λίμνη Βικτόρια. Πολύ γρήγορα, η... όρεξή του για το γυναικείο φύλο τον οδήγησε να βρει δεύτερη σύζυγο, μετά τρίτη, μέχρι το 1997, που παντρεύτηκε για τελευταία φορά μία 18χρονη. Στη διάρκεια όλων αυτών των γάμων πήρε...



85 διαζύγια!



Στην Κένυα, χώρα ως επί το πλείστον χριστιανική, η πολυγαμία δεν επιτρέπεται από το Σύνταγμα, ωστόσο αντιμετωπίζεται με ανοχή στο πλαίσιο των φυλών και των εθιμικών νόμων. Όσο μεγάλωνε η οικογένειά του, ο σχεδόν αγράμματος Ακούκου, αποδείχτηκε επιχειρηματίας εκτός συναγωνισμού! Ίδρυσε τη δική του μεταφορική εταιρεία με μικρά λεωφορεία. Στη συνέχεια αγόρασε γη και κοπάδια τα οποία εμπορευόταν. Σιγά σιγά, άπλωσε τα δίχτυα του σ' όλη την περιοχή και δημιούργησε μια αυτοκρατορία για τα τοπικά δεδομένα.



Φρόντισε μάλιστα να επωφεληθεί από τις προίκες των γάμων της κάθε κόρης του. Έχτισε μια εκκλησία και δύο σχολεία για τα παιδιά του, παρακολουθώντας στενά την εκπαίδευσή τους.



Το απίστευτο είναι ότι θυμόταν το όνομα και των 300 παιδιών του και μπορούσε να πει στον οποιονδήποτε ποια ήταν η μητέρα τους.



Μέχρι το τέλος της ζωής του, ο Ακούκου υπήρξε ευγενής άνθρωπος, ενώ τις συμβουλές του ζητούσαν όλοι, ακόμα κι οι πολιτικοί της χώρας, αφού δεν παρέβλεπαν τη βαρύτητα της τεράστιας οικογένειάς του. "Με φωνάζουν 'Κίνδυνο", επειδή προκαλώ φόβο στους ανθρώπους. Καμία γυναίκα δεν μπορεί να μου αντισταθεί. Ήμουν ανέκαθεν όμορφο αγόρι, ήξερα πώς να ντύνομαι και πώς να μιλάω στις γυναίκες. Έχω μαγνήτη!", είπε κάποτε.



Χαρά στο κουράγιο του!!!!



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Παντρεύτηκε 130 φορές, πήρε 85 διαζύγια και έκανε 300 παιδιά! http://24wro.blogspot.com/2010/10/130-85-300_8502.html#ixzz11hKXWTsa

Εξυπνη καρέκλα ειδοποιεί για... διάλειμμα

Γερμανός εφευρέτης κατασκεύασε μία καρέκλα η οποία παράγει ήχους ειδοποιώντας έτσι τους χρήστες της πότε πρέπει να μετακινηθούν και να κάνουν διάλειμμα απο την εργασία τους...


Ο Ρίστο Κόιβα κατασκεύασε την "Intelli Chair" μετά από έρευνα πάνω στη χρήση θορύβων για τη μετάδοση πληροφοριών και με τη συνεργασία επιστημόνων του πανεπιστημίου Bielefeld της βορειοδυτικής Γερμανίας.

«Τέσσερις ευαίσθητοι αισθητήρες στο κάθισμα της καρέκλας και άλλοι τέσσερις στην πλάτη της καταγράφουν με... ποιό τρόπο κάθεται ο χρήστης της. Τα στοιχεία που συγκεντρώνουν αποστέλλονται σε υπολογιστή μέσω μίας ηλεκτρονικής υπομονάδας bluetooth», εξηγεί.

Αν η καρέκλα «αντιληφθεί» ότι ο χρήστης της κάθεται σε κακή στάση ή για πολύ ώρα, αρχίζει να παράγει έναν ήχο για να τον ενημερώσει ότι πρέπει να αλλάξει στάση.

Ο φυσικός και ειδήμων των ηλεκτρονικών υπολογιστών Τόμας Χέρμαν είπε ότι η εφεύρεσή του προορίζεται κυρίως για χρήση στο γραφείο του σπιτιού, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αλλού.

«Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε σχολικές τάξεις ή σε μεγάλα γραφεία για να βελτιώσει τον όγκο εργασίας καθορίζοντας πότε πρέπει να κάνουν διάλλειμμα οι υπάλληλοι





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Εξυπνη καρέκλα ειδοποιεί για... διάλειμμα http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_9675.html#ixzz11hJnrPQX

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Κορυφή με Ίβκοβιτς και VSpan!

Ο Ολυμπιακός της νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσιάστηκε επισήμως στο ΣΕΦ, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να αποθεώνει Ίβκοβιτς και Σπανούλη, για την επιλογή τους να βρεθούν στο «λιμάνι» και να... βοηθήσουν την ομάδα να σαρώσει τους τίτλους. «Φαρμακερές» ατάκες για όλα και όλους. Το gazzetta.gr βρέθηκε στο φαληρικό στάδιο.








Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να επιστρέψουν στην κορυφή τη φετινή χρονιά, έχοντας πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές σε έμψυχο δυναμικό. Ο νέος Ολυμπιακός παρουσιάστηκε την ώρα στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ, σε ένα σκηνικό... κατακόκκινο, από άποψη χρωμάτων και ιδεών. Αυτό φάνηκε κι από τα λεγόμενο του αφεντικού της ΚΑΕ, Παναγιώτη Αγγελόπουλου.



Π. Αγγελόπουλος: «Κατάλληλος ο Ίβκοβιτς, στην κατάλληλη ομάδα ο Σπανούλης»



«Η ομάδα χτίστηκε όπως ζήτησε ο Ίβκοβιτς, με δικές του επιλογές. Στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, με τον τρόπο που διεξάγεται, να πάμε στο Final Four και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Υπάρχουν νεοι παίκτες και προπονητής. Ο Ίβκοβιτς είναι ζωντανή ιστορία στην προπονητική κι ο κατάλληλος άνθρωπος για να φθάσουμε στην κορυφή. Θυμάμαι το '97. Μας έχουν διαμορφώσει έτσι ώστε, παρά τις αντιξοότητες, να έχουμε αυτή την τρέλα» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε:



«Κορυφαία μεταγραφή, η μεγαλύτερη στην Ευρώπη, είναι ο Βασίλης Σπανούλης, που αποφάσισε να έρθει στον Ολυμπιακό για να κερδίσει τίτλους. Δεν είναι τυχαίο αυτό, δείχνει το χαρακτήρα της ομάδας».



Γ. Αγγελόπουλος: «Καλοί και πέρυσι, αλλά καλύτεροι φέτος»



Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε με νόημα: «Και πέρυσι είχαμε πολύ καλή ομάδα. Σχεδόν η μικτή κόσμου και ευρωπης ήταν παικτες του Ολυμπιακού, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Με τις αλλαγές, που έγιναν, θέλουμε να πάμε καλύτερα. Όχι απλώς να βρεθούμε στο Final Four, αλλά και πιο μακριά».



Ίβκοβιτς: «Έχω εμπιστοσύνη και παίκτες με ποιότητα»



Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, που επέστρεψε φέτος στον Ολυμπιακό, τόνισε αρχικά πως «στις 16/8 αρχίσαμε προετοιμασία χωρίς τους παίκτες του Mundobasket. Έχουμε πέντε παικτες που έπαιξαν στην Τουρκία. Οι τρεις, Σπανούλης, Μπουρούσης και Νίλσεν μπήκαν στις 14/9 και τελευταίοι οι Τεόντοσιτς, Κέσελι κι εγώ στις 20/9. Είχαμε μία εβδομαδά καλής δουλειάς και μετά όλη η ομάδα βρέθηκε σε τουρνουά στην Τουρκία. Δεν ήταν επίπεδο Ευρωλίγκα. Μίαα νέα ομάδα χρειάζεται πολλά παιχνίδια. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη. Ο Μπουρούσης πήρε άδεια από γιατρούς, το κόκκαλο έχει κολλήσει κατά 80%. Έχει "πείνα" για να παίξει».



Στη συνέχεια ο «Ντούντα» μίλησε για την εμπιστοσύνη που έχει στο φετινό ρόστερ των «ερυθρολεύκων»: «Η παρόδοση δεν παίζει ρόλο, όπως ό,τι έγινε το '97 κι άλλα τέτοια. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Είναι σοβαροί επαγγελματίες. Οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί. Κάθε μέρα δείχνουμε ποιότητα. Μου λένε για Τσιλντρες και Κλέιζα ότι ήταν σούπερ σταρ και μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έχουμε τον Νεστέροβιτς πίσω στην Ευρωπη, ο οποίος ήρθε από το ΝΒΑ, όπου εχει κατακτήσει πολλά. Δέκα χρόνια εκεί και δεν είχε κάνει τέτοια προετοιμασία. Ο Νίλσεν είνα έμπειρος. Κέσελι, Κατσίβελης και Παπανικολάου είναι ταλέντα. Είμαι σίγουρος ότι θα παιξουμε σύγχρονο και καλό μπάσκετ».



Ολυμπιακός και ΚΕΔ



Προσφάτως ο Ολυμπιακός με επιστολή πρότεινε να γίνουν ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ, με την κίνησή του να γίνεται δέκτης ποικίλων αντιδράσεων. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος υπογράμμισε πως «πρώτη φορά έγιναν προτάσεις από μία ομάδα. Δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση η απάντηση του Τσαγκρώνη. Το επίπεδο του μπάσκετ στην Ελλάδα σηματοδοτείται από την προσπάθεια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Δεν μπορεί, όταν η μία ομάδα κάνει τόσο σοβαρές προτάσεις, να μην έχουμε σοβαρή αντιμετώπιση».



Ο αδερφός του, Γιώργος, με τη σειρά του, σχολίασε για το θέμα της διαιτησίας: «Μέσα στο καλοκαίρι, παρά τις δηλώσεις, δεν άλλαξε τίποτα. Μέσω εφημερίδων γίνεται ο διάλογος. Περιμέναμε να τελειώσει το Mundobasket. Ο κ.Βασιλακόπουλος έχει άριστες σχεσεις σε προσωπικό επίπεδο, αλλά είναι στο χέρι του να γίνουν οι παραίτητες αλλαγές. Μας προβληματίζει και συνεχίζουμε την προσπάθεια για να αλλάξουν τα πράγματα».



Κλεισμένο το ρόστερ



Τα δημοσιεύματα για πιθανή απόκτηση ακόμη ενός παίκτη εμφανίζονται συχνά-πυκνά. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκαθάρισε πως δεν θα έρθει άλλος παίκτης. «Έρχονται προτάσεις. Αλλά το ρόστερ έκλεισε. Θέλει πίστωση χρόνου η ομάδα. Ούτε που το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Η ομάδα θα πάει προς τα πώνω. Δε θέλουμε να μπούμε σε περιπέτειες» είπε χαρακτηριστικά.



Ποινή και βία στα γήπεδα



Το ΑΣΕΑΔ ανακοίνωσε πως η ποινή των 9 αγωνιστικών για τα επεισόδια στον περσινό τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ μειώθηκε στις 6. Στον Ολυμπιακό δήλωσαν πως η ευθύνη για τα όσα συνέβησαν δεν ήταν δική τους.



«Η ποινή είναι εσφαλμένη, αλλά την πιστεύουμε. Αναπτύξαμε τις απόψεις μας. Αυτός είναι ο νόμος, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Άτομα χωρίς εισιτήρια έκαναν εισβολή πριν από το τζάμπολ. Εκεί ηταν η αστυνομία. Τι μπορείς να κάνεις; Εκεί είναι υπεύθυνη η αστυνομία. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην ξαναγίνουν αυτά. Δεν άνοιξε μύτη. Κάναμε ανθρώπινη ασπίδα για να μη γίνει τίποτα. Δεν ξανάγινε να εκκενωθεί το γήπεδο σε τελικό Ολυμπιακός-Παναθηναικος. Έχουν γίνει τόσα με αεροβόλα και λοιπά...» είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πριν προσθέσει: «Την επομένη του τελικού ο κ.Γιαννακοπουλος είπε ότι είναι ενάντια στη βία. Η "Πράσινη" είχε «οι αλήτες που εχουν τα ηνία» κι αναφέρονταν σε εμάς. Δεν αντέδρασε κανείς, ούτε κανείς από εσάς εδώ. Βγήκε μια εφημερίδα, που ανήκει στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Τι να πούμε τώρα; Για τη βία στα γήπεδα;».



Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμπλήρωσε: «Περιμένουμε από τους Γιαννακόπουλους να προστατεύσουν την αποστολή του Ολυμπιακού, όπως κάναμε εμείς».



Κλήρωση σε... κεσέδες από γιαούρτι και νέα έδρα



Τέλος, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με αφορμή τη χθεσινή κλήρωση κυπέλλου Ελλάδος, δήλωσε πως «έφριξα με αυτά που λέγονται στις κληρώσεις. Να φροντίζει να μη γίνεται σε κεσέδες από γιαούρτι η κλήρωση άλλη φορά».



Όσο για την αλλαγή έδρας, την οποία κυνήγησε φέτος η ομάδα (προσπάθησε για Ελληνικό), κατέληξε: «Δεν ισχύει για νέο γήπεδο. Δε μας προβληματίζει τωρα. Θα αναζητηθεί καλύτερη λυση. Για την επόμενη σεζόν. Δεν πρεπει να ξεχνάμε πού αγωνιζόμαστε, σε ποιο πρωτάθλημα και με τι έσοδα. Δεν ξέρω αν αξίζει αυτό το πράγμα».

Share :







Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Κορυφή με Ίβκοβιτς και VSpan! http://24wro.blogspot.com/2010/10/vspan.html#ixzz11hGvLSlr

VIDEO: Ένα απο τα πιο μακρινά τρίποντα στην ιστορία!

Αγγίζουν το... ελιξίριο της ζωής

Κοντά στο... "ελιξίριο" της ζωής υποστηρίζουν πως βρίσκονται Ιταλοί επιστήμονες οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα "κοκτέιλ" αμινοξέων που αύξησε κατά 12% τη διάρκεια ζωής των πειραματόζωων...Σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση "Cell Metabolism", χάρη στα εργαστηριακά πειράματα στα...


οποία η ομάδα ερευνητών χρησιμοποίησε ένα μείγμα τριών αμινοξέων, η διεθνής επιστημονική κοινότητα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία ειδικών συμπληρωμάτων αμινοξέων που θα ωφελούν τους ανθρώπους, κυρίως τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς (ιδιαίτερα όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα καρδιάς, πνευμόνων κλπ).



Οπως επισημαίνεται στην επιστημονική επιθεώρηση, η ομάδα υπό τον δρ Εντσο Νιζόλι του τμήματος Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου του Μιλάνου χορήγησε το συγκεκριμένο μείγμα αμινοξέων (λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη) διαλυμένων σε νερό σε ορισμένα πειραματόζωα (ποντίκια) με αποτέλεσμα να αυξηθεί η διάρκεια ζωής τους κατά μέσο όρο σε 869 μέρες έναντι 774 μέρες όσων ποντικιών τρέφονταν με τον συνήθη τρόπο.



Η αύξηση της ζωής των πειραματόζωων που πήραν τα αμινοξέα συνδυάστηκε με βιολογικές μεταβολές που αύξησαν την παρεχόμενη ενέργεια στα κύτταρά τους και μείωσαν τις βλάβες σε αυτά λόγω της οξείδωσης που προκαλούν οι λεγόμενες ελεύθερες ρίζες μορίων.





Ενέργεια

Επιπλέον, τα ποντίκια στα οποία χορηγήθηκε το κοκτέιλ είχαν περισσότερη ενέργεια και καλύτερο μυϊκό συντονισμό.



Οπως εξηγεί ο δρ Νιζόλι "τα ποντίκια που πήραν αμινοξέα εμφάνισαν αυξημένη "ενεργοποίηση" του γονιδίου SIRT1, το οποίο συνδέεται με τη μακροζωία, ενώ ανέπτυξαν παράλληλα καλύτερες άμυνες απέναντι στις ελεύθερες ρίζες μειώνοντας έτσι το οξειδωτικό στρες για την καρδιά και τους σκελετικούς μυς".



Χαρακτηρίζοντας την ανακάλυψη "πολύ σημαντική", ο δρ Νιζόλι επεσήμανε πως "πρόκειται για την πρώτη απόδειξη ότι ένα μείγμα αμινοξέων μπορεί να αυξήσει τον χρόνο ζωής των ποντικιών" καθώς, όπως υπενθύμισε, "πέρυσι οι επιστήμονες είχαν δείξει πως η ίδια ομάδα αμινοξέων μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μονοκύτταρης μαγιάς". Οι Ιταλοί επιστήμονες δήλωσαν πως έχει έρθει πλέον η ώρα για μια μεγάλη κλινική έρευνα σε ανθρώπους, ώστε να υπάρξουν επαρκώς πειστικές αποδείξεις.



Επισημαίνεται πως τα τρία αμινοξέα του κοκτέιλ που φαίνεται να έχει αντιγηραντικές ιδιότητες αποτελούν ένα μικρό τμήμα των συνολικά 20 αμινοξέων από τα οποία δημιουργούνται οι πρωτεΐνες.





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αγγίζουν το... ελιξίριο της ζωής http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_7924.html#ixzz11hERqI1U

Οι πιο περίεργοι νόμοι του σεξ στον κόσμο!!!

http://www.dete.gr/showarticleimage2.php?image=images/img439x286/20101006_17723.jpg&width=360&height=2401.Στο Κάλι, στην Κολομβία, μία γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ μόνο με τον άνδρα της και την πρώτη φορά πρέπει να βρίσκεται παρούσα και η μητέρα της ώστε να... πιστοποιήσει το γεγονός! 2.Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση να πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!


3.Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ'ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλασή στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει!

4.Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός!

(Και ποιο κεφάλι τους κόβουν;)

5.Στη Γκουάμ υπάρχουν άνδρες, οι οποίοι έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωρίο σε χωρίο και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Η αιτία είναι ότι, σύμφωνα με το νόμο των Γκουάμ, είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες!

6.Στο Χονγκ Κονγκ μία απατημένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον μοιχό άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια... Η ερωμένη του μοιχού, από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο!

7.Στο Λίβερπουλ οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια..

8.Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για έναν άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα.

(!!!)

9.Οι Μουσουλμάνοι απαγορεύεται να κοιτάξουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Αυτό ισχύσει και για τους νεκροθάφτες, οι οποίοι υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.

(Τούβλο!)



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Οι πιο περίεργοι νόμοι του σεξ στον κόσμο!!! http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_2423.html#ixzz11hCm6Pfy

Συμβαίνει 1 στις 50 εκατομμύρια φορές...

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι γιατροί που ξεγέννησαν δύο αδελφές, αφροαμερικανικής καταγωγής, στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Και η δυο τους, η Sonia και η Sharon, έχοντας παντρευτεί... λευκούς άντρες, γέννησαν από δύο παιδιά διαφορετικού χρώματος -ένα λευκό κι ένα έγχρωμο η καθεμιά.

Η πιθανότητα να γεννηθούν αδέλφια διαφορετικού χρώματος και μάλιστα από μητέρες που έχουν συγγένεια πρώτου βαθμού, είναι κατά τους επιστήμονες πολύ σπάνιο φαινόμενο -συμβαίνει μία φορά στις 50 εκατομμύρια. Ο Cameron και ο Kyle, οι δίδυμοι πεντάχρονοι γιοι της Sonia, έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος, μαλλιών και ματιών. Ο πρώτος έχει σκουρόχρωμο δέρμα και μάτια, και σγουρά μαλλιά τη στιγμή που ο δεύτερος έχει ανοιχτόχρωμο δέρμα και μάτια, και ξανθά μαλλιά.

Τα ξαδέρφια τους, οι κόρες της Sharon, Paige και Kayleigh, έχουν επίσης διαφορετικό χρώμα δέρματος. Η επιδερμίδα και τα μαλλιά της 7χρονης Paige έχουν σκουρόχρωμους τόνους, ενώ η 5χρονη Kayleigh έχει ροδαλό δέρμα, μπλε μάτια και κατάξανθα μαλλιά.

«Πραγματικά έπαθα σοκ όταν τα δίδυμα αγόρια μου γεννήθηκαν» λέει η 40χρονη μητέρα, Sonia. «Ο Cameron γεννήθηκε πρώτος. Από τον Kyle, το πρώτο πράγμα που αντίκρισα κατά τη διάρκεια της γέννας ήταν τα δυο του λευκά ποδαράκια» πρόσθεσε.

«Σκέφτηκα: “Τι συνέβη;”. Και οι γιατροί με καθησύχασαν λέγοντας ότι είναι μεν εξαιρετικά σπάνιο αλλά πιθανό» σημείωσε η Sonia, επισημαίνοντας ότι οι φίλοι δεν αντιλαμβάνονται αμέσως πως οι γιοι της είναι δίδυμοι, αλλά όταν το πληροφορούνται δύνανται να διακρίνουν κάποιες ομοιότητες μεταξύ τους.

Και τα τέσσερα παιδιά απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί, παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια στον υπολογιστή ή ποδόσφαιρο και κάνοντας ποδήλατο.

«Όταν πρωτοείδα την Kayleigh, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχε λευκό δέρμα, μπλε μάτια και ξανθά μαλλιά» είπε η 35χρονη Sharon, μητέρα των δύο κοριτσιών. «Αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες της γέννας, θα σκεφτόμουν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος» συμπληρώνει, προσθέτοντας ότι οι δύο αδελφές δεν «ενοχλούνται» από την διαφορετικότητά τους στην εμφάνιση.

Η επιστήμονας Sarah Jarvis, και συγγραφέας του βιβλίου «Pregnancy for Dummies» σημείωσε ότι: «Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι τόσο μικρή, που δεν μπορεί κανείς να ελπίζει ότι θα το “ξαναδεί” και δεύτερη φορά όσο ζει».





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Συμβαίνει 1 στις 50 εκατομμύρια φορές... http://24wro.blogspot.com/2010/10/1-50.html#ixzz11hC53nyu

ΤΡΟΧΑΙΟ:Νταλίκα κατέληξε σε... κοτέτσι!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Ε.Ο. Πατρών- Πύργου, στο ύψος του Βούναργου...




Ένα φορτηγό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ακολούθησε ξέφρενη πορεία, παρασύροντας ένα στύλο της ΔΕΗ, μία καγκελόπορτα και μία κληματαριά, ενώ τελικά κατέληξε σε...κοτέτσι και ακινητοποιήθηκε.



Το ευτυχές είναι ότι από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο όχημα, ενώ οδηγός και... κότες χαίρουν άκρας υγείας!



Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΤΡΟΧΑΙΟ:Νταλίκα κατέληξε σε... κοτέτσι! http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_5855.html#ixzz11h9qclBQ

Άλλα περίμενε και άλλα βρήκε ο κλέφτης

Έναν 28χρονο κάτοικο Αλμυρού, συνέλαβαν οι αστυνομικοί, για κλοπή μικροποσού στα ΚΤΕΛ της πόλης...




Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο δράστης, έσπασε το τζάμι παραθύρου, μπήκε στο κτίριο του ΚΤΕΛ και έκλεψε ένα μεταλλικό κουτί, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 10 € σε κέρματα.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο ασφαλείας του κτιρίου και συνελήφθη από αστυνομικούς.





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Άλλα περίμενε και άλλα βρήκε ο κλέφτης http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_2670.html#ixzz11h9BHYxL

Πίθηκος σκότωσε μωρό τεσσάρων ημερών

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος μόλις τεσσάρων ημερών από επίθεση πιθήκου μέσα στο σπίτι του, στο κρατίδιο Νέγκρι Σεμπιλάν, στη Μαλαισία...




Σύμφωνα με την αγγλόφωνη εφημερίδα «The Star», η 26χρονη μητέρα του βρέφους είχε αφήσει το κοριτσάκι στο σαλόνι του σπιτιού, για να πάει στην τουαλέτα, όταν ένας άγριος μακάκας προφανώς μπήκε στο σπίτι και άρπαξε το βρέφος.



Η γιαγιά και ο παππούς βρίσκονταν επίσης στο σπίτι, αλλά κανένας τους δεν είδε τον πίθηκο να μπαίνει μέσα. « Ψάξαμε μανιωδώς σε όλο το σπίτι και βρήκαμε το πτώμα του καλυμμένο με αίμα έξω από το σπίτι», είπε...



στην εφημερίδα ο παππούς του άτυχου μωρού.



Όπως είπε ο πατέρας του βρέφους υπήρχαν σημάδια από δαγκωνιές στα αυτιά, το λαιμό και το κεφάλι του κοριτσιού. Οι αξιωματούχοι της υπηρεσίας άγριας ζωής του κρατιδίου πυροβόλησαν και σκότωσαν στη συνέχεια τον πίθηκο.



Οι μακάκες συναντώνται συχνά σε αστικές περιοχές της Μαλαισίας και, σύμφωνα με τις εφημερίδες, στην περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό υπάρχουν πολλοί τέτοιοι πίθηκοι, που μπορεί να γίνουν επιθετικοί.





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Πίθηκος σκότωσε μωρό τεσσάρων ημερών http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_504.html#ixzz11h8mf1xz

Το νέο τραγούδι του Στέφανου Δημοσθένους

Γιατί πίνουμε πολύ περισσότερο αλκοόλ σε ένα κοντό ποτήρι σε σχέση με ένα ψηλό

Αν θέλετε να μην μεθύσετε, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι οι άνθρωποι που πίνουν αλκοόλ, κρασί ή μπίρα σε χαμηλό ποτήρι, καταλήγουν να πίνουν, τελικά, αρκετά περισσότερο -μπορεί και... σχεδόν διπλάσια ποσότητα- σε σχέση με όσους πίνουν σε ψηλό ποτήρι, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.


Η μελέτη, υπό τον... καθηγητή πειραματικής ψυχολογίας Τσαρλς Σπενς του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, σύμφωνα με τη βρετανική "Ντέιλι Μέιλ", διαπίστωσε ότι εξαιτίας μιας κοινής οπτικής αυταπάτης, της οποίας οι άνθρωποι πέφτουν συχνά θύματα, καταλήγουν… με πονοκέφαλο από το πολύ ποτό.

Σύμφωνα με τον Σπενς, το μάτι και ο εγκέφαλος τείνουν να υπερεκτιμούν τις κάθετες αποστάσεις και να υποεκτιμούν τις οριζόντιες, με συνέπεια οι άνθρωποι να βάζουν συστηματικά μεγαλύτερες μερίδες αλκοόλ στα χαμηλά πλατιά ποτήρια και μικρότερες στα ψηλά λεπτά ποτήρια.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι στην παγίδα αυτή δεν πέφτουν μόνο οι "ερασιτέχνες" που το βράδυ πίνουν ένα-δύο ποτηράκια στο σπίτι τους μετά τη δουλειά, αλλά και οι επαγγελματίες μπάρμαν και σερβιτόροι που υπολογίζεται ότι κατά μέσο όρο βάζουν 26% παραπάνω αλκοόλ στα χαμηλά ποτήρια σε σχέση με τα ψηλά.

Όμως το κυριότερο πρόβλημα το έχουν οι μη επαγγελματίες (δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι) που εκτιμήθηκε ότι μπορούν, χωρίς να το καταλάβουν, να πιουν μέχρι και 80% περισσότερο σε ένα κοντό ποτήρι σε σχέση με ένα ψηλό, ακόμα και στην περίπτωση που τα δύο ποτήρια, όταν είναι γεμάτα, περιέχουν ακριβώς τον ίδιο όγκο αλκοόλ.





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Γιατί πίνουμε πολύ περισσότερο αλκοόλ σε ένα κοντό ποτήρι σε σχέση με ένα ψηλό http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_2697.html#ixzz11h67XVgg

Γιώργος: Ταξιδεύω για να σώσω τη χώρα μου

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να σώσω τη χώρα από το σπίτι ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου...


σε όσους τον επικρίνουν, και πρωτίστως στον Αντώνη Σαμαρά, για τις συχνές απουσίες του στο εξωτερικό.

Ο Πρωθυπουργός ξάφνιασε το ακροατήριό του στην ετήσια Διάσκεψη για την Ευρωπαϊκή Προοπτική της Σερβίας στο Βελιγράδι όταν αισθάνθηκε την ανάγκη να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αναγκάζεται να ταξιδεύει συχνά, ενώ- όπως είπε- η χώρα αντιμετωπίζει πολλά και δισεπίλυτα προβλήματα.

«Οι πολίτες στη χώρα μου συχνά αναρωτιούνται γιατί πρέπει να ταξιδεύω στο εξωτερικό, τη στιγμή που υπάρχουν τόσα προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας, στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε όμως ότι τα προβλήματα στη χώρα μου συχνά επηρεάζονται σημαντικά από τα παγκόσμια γεγονότα, από τις χρηματοπιστωτικές αγορές που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αλλά και από τις εξελίξεις στην περιφέρεια. Πώς μπορώ να σώσω τη χώρα μου αν κάθομαι σπίτι μου; Σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία, ο αγώνας για δημοκρατία και δικαιοσύνη είναι παγκόσμιος», είπε χαρακτηριστικά.

Με τις συγκεκριμένες αναφορές ουσιαστικά ο Γ. Παπανδρέου απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και στον πρόεδρο του Συνασπισμού, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο εξωτερικό και δη στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο ουσιαστικά τον κατηγόρησαν δημοσίως πως, αντί να ασχολείται με τα σοβαρά και τα πραγματικά προβλήματα, διανύει χιλιάδες χιλιόμετρα για να βρεθεί μακριά από την Ελλάδα χωρίς πάντοτε να συντρέχει σημαντικός λόγος. «Ο Πρωθυπουργός κατοικοεδρεύει εδώ και δύο εβδομάδες στο εξωτερικό», είχε καταγγείλει τον κ. Παπανδρέου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια συζήτησης επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία στη Βουλή τον χαρακτήρισε «πρωθυπουργό εξωτερικού».TA NEA On-line





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Γιώργος: Ταξιδεύω για να σώσω τη χώρα μου http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_1585.html#ixzz11giQyskE

..Καρέ καρέ η Κατερίνα Παπουτσάκη topless στην Πάφο!

Καρέ καρέ η Κατερίνα Παπουτσάκη topless στην Πάφο!Η Κατερίνα Παπουτσάκη επέλεξε να κάνει τις διακοπές της στην Πάφο και συγκεκριμένα στη περιοχή Γεροσκήπου. Η Κατερίνα μάλιστα δεν δίστασε να εμφανιστεί στην παραλία topless μαζί με μια φίλη της.






Οι δυο κοπέλες επέλεξαν την συγκεκριμένη παραλία που βρισκόταν κοντά στο ξενοδοχείο που διέμεναν για να κάνουν το μπάνιο τους μιας και δεν είναι πολυσύχναστη και μόνο ξένοι τουρίστες την προτιμούν. Έτσι η ηθοποιός, αφού τσέκαρε την περιοχή έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιού της και έκανε το μπανάκι της. Φυσικά τα αδιάκριτα βλέμματα όλων έπεσαν επάνω της και έγινε αμέσως το πρώτο θέμα συζήτησης.



Πηγή φωτογραφιών:Real news





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Καρέ καρέ η Κατερίνα Παπουτσάκη topless στην Πάφο! http://24wro.blogspot.com/2010/07/topless_24.html#ixzz11ggRSlbY

Μαμάδες σε σεξουαλικό όργιο με ανηλίκους!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5QFXsngZdapiYmQZzXl-W7XjDxVD1-SV8oCUzE52wlTuq4t_7bt2Ep0o0QDqKsyHDLAnSp-3q5-X-_DCriIAsjbdLH6t3CXw9k3Cmatq4wEWI3UMaByjObsZ4M8joEC66VU_whWBvqQg/s320/party.jpgΣε σεξουαλικό όργιο κατέληξε πριν από λίγο καιρό ένα «πιτζάμα πάρτι» ανηλίκων...


στην Πενσιλβάνια.

Η Άντζελα Χάνικατ και η Λιν Λονγκ δεν δίστασαν να...

επωφεληθούν σεξουαλικά από την προγραμματισμένη διανυκτέρευση έξι εφήβων στο σπίτι της Λιν Λονγκ.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η Χάνικατ, μητέρα δυο παιδιών, κατηγορείται ότι... έκανε σεξ σε έναν 14χρονο ενώ προέβη και σε σεξουαλικές πράξεις με έναν 15χρονο. Κατηγορείται ακόμα ότι φίλησε κάποια αγόρια, στάθηκε γυμνόστηθη μπροστά τους και κλείστηκε στο ντουζ μαζί τους.





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Μαμάδες σε σεξουαλικό όργιο με ανηλίκους! http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_246.html#ixzz11ge5Pymv
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5QFXsngZdapiYmQZzXl-W7XjDxVD1-SV8oCUzE52wlTuq4t_7bt2Ep0o0QDqKsyHDLAnSp-3q5-X-_DCriIAsjbdLH6t3CXw9k3Cmatq4wEWI3UMaByjObsZ4M8joEC66VU_whWBvqQg/s320/party.jpg