Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Η απάντηση Λιάγκα στην αποχώρηση της Βάνας Μπάρμπα

Η απάντηση Λιάγκα στην αποχώρηση της Βάνας ΜπάρμπαΤον άρπαξαν κατευθείαν τα μεσημεριανάδικα για να δώσει την απάντησή του στην Βάνα Μπάρμπα για το επεισόδιο που συνέβη στον αέρα του «Πρωινό mou».




Η απάντηση του Γιώργου μέσω του «Πολύ Μπλα Μπλα» ήταν:



«Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτό που έγινε. Έχουμε αποδείξει ότι τιμάμε τον κάθε καλεσμένο. Είχα ενημερωθεί για 25 λεπτά χρόνου για την κυρία Μπάρμπα. Νομίζω ότι είναι αρκετός χρόνος για έναν ηθοποιό να πει όσα θέλει και να μιλήσει για την παράστασή του.



Είχε γίνει μια συνεννόηση που δεν τη γνωρίζαμε η Φαίη και εγώ. Είχαμε στα χαρτιά μας ότι θα βγει 25’ η κυρία Μπάρμπα. Αν είναι θέμα για τα 25’ πιο νωρίς ή πιο αργά στην εκπομπή δεν ξέρω.



Και τον Χάρισον Φορντ να είχαμε 25’ θα τον βγάζαμε. Εδώ στην αμερικάνικη τηλεόραση μεγάλοι σταρ και βγαίνουμε για 10’. Πάντως τον εκνευρισμό της τον κατάλαβα κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που καλωδιωνόταν».

Η Βάνα Μπάρμπα τα έχωσε σε Σκορδά Λιάγκα και έφυγε από την εκπομπη

Η δήλωση της Μπάρμπα μετά την αποχώρηση της από το Πρωινό Mou

Τηλεβοήθεια για τους ηλικιωμένους στο Βόλο

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrfEq5foUsh7KGEKtDjsRTg7mtQAn-_jm3aS0d8qJJTOk16hs&t=1&usg=__gkHCuyNHmC9RmpX83QznpT21CGA=Το σύστημα τηλεβοήθειας OTE ALERT για μοναχικούς ηλικιωμένους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας εφαρμόζει από αύριο ο Δήμος Βόλου... διαθέτοντας τον ανάλογο εξοπλισμό μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Υγείας και Κοινωνικών Θεμάτων και δωρεάν 10 συσκευές, σε ηλικιωμένους οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι.




Πρόκειται για ένα σύστημα που έχει αναπτύξει ο ΟΤΕ και παρέχεται προς τους πολίτες τους οποίους εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια, ανεξαρτησία, και γρήγορη τηλεφωνική επικοινωνία όταν χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας.

Με το πάτημα και μόνο ενός κουμπιού ο χρήστης επικοινωνεί άμεσα με το τηλεφωνικό κέντρο επικοινωνίας όπου εξειδικευμένοι χειριστές που απαντούν στη κλήση θα ενεργήσουν ώστε να λάβει ο πολίτης τη βοήθεια που χρειάζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η παρουσίαση έγινε σήμερα από τον δήμαρχο και εκπροσώπους της εταιρείας City Net που έχει αναλάβει τη διαχείριση του προγράμματος το οποίο σύντομα θα επεκταθεί.

Επικίνδυνοι για τα παιδιά οι λαμπτήρες LED

Καμπανάκι κινδύνου για όσους χρησιμοποιούν λαμπτήρες LED έκρουσαν Γάλλοι επιστήμονες.




Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές προειδοποίησαν για τον κίνδυνο που μπορεί να έχουν για την υγεία αρκετοί λαμπτήρες LED, ιδιαίτερα για τα παιδιά και συνέστησε να αποφεύγεται η χρήση τους σε χώρους όπου συχνάζουν καθώς και σε παιδότοπους.



Η εθνική Υπηρεσία για την Ασφάλεια των Τροφίμων, του Περιβάλλοντος και της Εργασίας (Anses) η οποία μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη εκτίμηση της για τις επιπτώσεις των LED στην υγεία, συνέστησε στους κατασκευαστές να επισημαίνουν στην ετικέτα του προϊόντος τα χαρακτηριστικά του φωτισμού.



Ζήτησε ακόμη από τους κατασκευαστές να περιορίσουν την εμπορία των LED καθώς είναι πιο επικίνδυνες από τις παραδοσιακές λάμπες.



Αν και είναι πιο ακριβές από τις άλλες, οι LED χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για τον φωτισμό, λόγω της χαμηλής ενεργειακής τους κατανάλωσης και της μεγάλης διάρκειας ζωής τους, σε σχέση με τους λαμπτήρες πυρακτώσεως και τους λαμπτήρες φθορισμού.



Οι παραδοσιακές λάμπες πυρακτώσεως, είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρες, και έχουν αρχίσει σταδιακά να αποσύρονται από την αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον Σεπτέμβριο του 2009.







newsit.gr

Big Brother: Ελίνα και Νάρα σε sexy χορό στο στριπτιτζάδικο! [Βίντεο]

Τα κορίτσια του Big Brother είναι ζωηρά και πολύ trash-sexy, αλλά sexy παρόλα αυτά.




Η Νάρα και η διάσημη πλέον Ελίνα τελικά γνωρίζονται, αφού έχουν συνεργαστεί σε μπαλέτο, όχι στην «Λίμνη των Κύκνων» αλλά σε κάτι που μοιάζει με καμπαρέ-στριπτιτζάδικο.



Εντάξει τι να κάνουν τα κορίτσια, όπως μπορεί ο καθένας, εξάλλου η τεράστια καλλιτέχνης Καίτη Γαρμπή είχε πει: «Στην αρχή της καριέρας μου γνώρισα τον Φλωρινιώτη, τι θέλατε να τραγουδήσω, όπερα;».



Και πάλι καλά να λες Καίτη μου…



Ας απολαύσουμε τα κορίτσια στην ώρα της εργασίας τους

MOULEN ROUGE STO SHISHA-FEB.2010

Kate Beckinsale… sexy πόζες που αναστατώνουν…..

Η Kate πάντα ήταν sexy αλλά μετά από αυτές τις φωτογραφίες, δεν έχουμε σίγουρα καμία αμφιβολία!




Η Kate Beckinsale, εκτός από εξαιρετική ηθοποιός, είναι και μία πολύ όμρφη και sexy γυναίκα..! Δεν γνωρίζουμε πόσο πρόσφατες είναι οι φωτογραφίες, αλλά νομίζω πως αξίζει μία ματιά σε αυτό το εκπληκτικό κορμί..! Απολαύστε την..

Θες καλύτερο σεξ; Ρίξ' της και καμιά ...σφαλιάρα!!!

Δεν το λέμε εμείς αλλά οι ....επιστήμονες!


Μπορεί για κάποιους το «ξύλο» κατά τη διάρκεια του σεξ να φαίνεται παράξενο και ανορθόδοξο, αλλά σύμφωνα με μια νέα μελέτη, μπορεί να μας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό μας!



Οι επιστήμονες διαπίστωσαν...

ότι όποια ζευγάρια επέλεγαν το βίαιο και σαδομαζοχιστικό σεξ, τα επίπεδα της αδρεναλίνης χτύπαγαν κόκκινο, για να επανέλθουν στα φυσιολογικά επίπεδα έπειτα από λίγη ώρα.



Ειδικότερα, οι γυναίκες είχαν αυξημένη την ποσότητα της τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια του σεξ. Τα περισσότερα ζευγάρια, όμως δηλώνουν πως μετά από την ερωτική πράξη ένιωθαν πιο δεμένοι με τον σύντροφό τους..

Η παρτούζα που έχει προκαλέσει σάλο στην πόλη !

Tι σχέση έχει ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, ο πορτιέρης του, μία ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου και η εν διαστάσει σύζυγος Πατρινού επιχειρηματία από το χώρο εστίασης;




Μαθαίνουμε πως έχουν... μεγάλη σχέση! Φαίνεται πως οι τέσσερις γνωρίστηκαν στο κατάστημα του πρώτου και από τότε ανέπτυξαν...

«ιδιαίτερες» επαφές;! «Στενές», «τρίτου τύπου», όπως λέει. και ο λαός.Δεν γνωρίζουμε αν οι σχέσεις τους έχουν επεκταθεί και σε... άλλου τύπου επαφής, δηλαδή «κουαρτέτου», όμως, γνωρίζουμε πως ο πρώτος προτιμά την νεαρότερη ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου και ο δεύτερος την «ώριμη» εν διαστάσει σύζυγο του επιχειρηματία.



Τα καλοκαιρινά βράδια για τα δύο ζευγάρια είχαν αποδειχθεί «καυτά»! Μόνο που ο εν διαστάσει σύζυγος έχει γίνει πυρ και μανία με τη σχέση της κυρίας του με τον πορτιέρη (και αν ισχύσουν τα περί «κουαρτέτου» και με τον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου) και δεν του έχει φύγει από το μυαλό το πώς μπορεί να την εκδικηθεί! Και αυτό γιατί πιστεύει ότι ο «πορτιέρης» και το ερωτικό του πάθος ήταν αυτό που έπεισε την αγαπημένη του να τον εγκαταλείψει (έστω και αν έχουν μεγάλα παιδιά).





Στο Δικαστήριο

Οι εξελίξεις πάντως θα είναι ραγδαίες. Και η υπόθεση θα απασχολήσει και τις δικαστικές αίθουσες αφού θα βρεθούν αντιμέτωποι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου και ο επιχειρηματίας. Όσο για τον «πορτιέρη»; Ο επιχειρηματίας ψάχνει να βρει έστω και το παραμικρό για να τον «στήσει στον τοίχο»! Ρωτά συνεχώς, έχει βρει μέχρι και το... γενεαλογικό του δένδρο! Με τέτοια «καζούρα» που έπαθε τι να κάνει ο άνθρωπος; Άσε που αισθάνεται πως έχει γίνει ο περίγελος της γειτονιάς του και έχει «αποτραβηχτεί» και κλειστεί στον εαυτό του! Αν και όπως μαθαίνουμε οι περισσότεροι που γνωρίζουν την κατάσταση, τα βάζουν με την «κυρία» που ήθελε τον... μικρό! Η ίδια πάντως δεν παραδέχεται ότι όλα αυτά... συνέβαιναν το περασμένο καλοκαίρι! Διαψεύδει κατηγορηματικά (όπου σταθεί κι όπου βρεθεί) τη σχέση της με τον πορτιέρη και κάνει πως δεν γνωρίζει τον... ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου! Ποιο είναι το άλλοθί της; «Εγώ με τη φίλη μου την καθηγήτρια έβγαινα», ισχυρίζεται.

Απίστευτο κύκλωμα: Έταζε προσλήψεις στο δημόσιο έναντι 6.000 ευρώ

«Εγκέφαλος» 45χρονη συνταξιούχος του δημοσίου, με τη... «λεία» της να ανέρχεται στις 257.000 ευρώ.




Δεν είναι η πρώτη απάτη με υποσχέσεις για προσλήψεις στο δημόσιο που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Είναι ακόμη μια... Η 45χρονη είχε στήσει καλά την παγίδα στα θύματά της. Και επί πέντε χρόνια (από το 2005 έως το 2010) έταζε «λαγούς με πετραχήλια» και φυσικά όχι με το αζημίωτο!



Εμφανιζόταν ψευδώς σε ανέργους, ή και συγγενείς τους, στην Αττική και άλλα μέρη της Ελλάδας, σα στενή συνεργάτιδα υπουργών ή σαν συνεργαζόμενη με ομάδα ατόμων, που εργάζεται στην κοινοβουλευτική ομάδα κόμματος, με αρμοδιότητα τις προσλήψεις προσωπικού στα Υπουργεία και σε άλλες περιπτώσεις σαν πρόσωπο με υψηλότατες γνωριμίες και προσβάσεις στον κρατικό μηχανισμό και το Α.Σ.Ε.Π.



Εκμεταλλευόμενη έτσι την ανάγκη των θυμάτων της για δουλειά, έπεισε διάφορους παθόντες ότι μπορεί να διορίσει αυτούς και μέλη των οικογενειών τους, στο δημόσιο, σε υπηρεσίες της επιλογής τους και σε θέσεις ανάλογες των προσόντων τους, εφόσον προηγουμένως κατέθεταν σε τραπεζικό λογαριασμό της, το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ για κάθε διορισμό.



Κάπως έτσι κατάφερε να αποσπάσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 257.000 ευρώ. Η αστυνομία, πάντως, εκτιμά ότι το ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς δεν κατέστη δυνατό, λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα της διαδικασίας, να εξετασθούν όλοι οι παθόντες, που προέκυψαν ως καταθέτες στους λογαριασμούς της 45χρονης.



Η 45χρονη διώκεται για απάτη απάτης κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

Έσπασε το πόδι του χορεύοντας σε φεστιβάλ χορού

Προσπαθήστε να μη γελάσετε γιατί ο τύπος έσπασε το πόδι του, χορεύοντας σε φεστιβάλ χορού.




Αν δείτε πως τον έβγαλαν έξω, θα κρατάτε το κεφάλι σας. Αν γινόταν αυτό στην Ελλάδα, θα μιλάγαμε μήνες...

Nerd breaks his leg doing a crazy dance at the Blizzcon 2010 dance cont...

Τον θύμωσαν οι λεσβιακές σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστεί η κόρη του. (Βίντεο

Εκνεύρισε τον πατέρα της και όχι για κάτι ασήμαντο. Ο λόγος για την διάσημη ηθοποιός Natalie Portman, η οποία στην τελευταία της ταινία «Μαύρος Κύκνος» έχει άκρως ερωτικές σκηνές με τη συμπρωταγωνίστριά της Mila Kunis.




Ο Avner Hershlag, ισραηλινός γιατρός και μπαμπάς της διάσημης σταρ δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τις λεσβιακές σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστεί η κόρη του με αποτέλεσμα οι δυο τους να μη λένε ούτε καλημέρα.



Στην ταινία, η Natalie Portman υποδύεται τη Νίνα, μία μπαλαρίνα που επιλέγεται για να πρωταγωνιστήσει στη Λίμνη των Κύκνων που ανεβαίνει σε παράσταση στη Ν. Υόρκη. Η ταινία θα είναι θρίλερ και ασχολείται με τον ανταγωνισμό μεταξύ δύο χορευτριών.

Σύμφωνα με φίλους της, η ηθοποιός είναι πολύ σεμνή και συντηρητική και η επιρροή του πατέρα της πάνω της είναι πολύ ισχυρή. Αυτός όμως ήταν ένας ρόλος στον οποίο δεν μπορούσε να αντισταθεί αν και ήξερε ότι θα προκαλέσει την αντίδραση του πατέρα της.

Black Swan Lesbian Kiss Slow-Moe

Κύπρος: Ξάφρισαν χρυσαφικά αξίας 100 χιλιάδων ευρώ

Χρυσή μπάζα έκαναν άγνωστοι από κοσμηματοπωλείο στη Λευκωσία. Διάρρηξη χρυσοχοείου και κλοπή μεγάλης ποσότητας χρυσαφικών τεράστιας αξίας διαπράχθηκε κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όπως καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη.






Οι δράστες κατάφεραν να απενεργοποιήσουν το σύστημα συναγερμού του χρυσοχοείου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αρσινόης, κοντά στην Πύλη Πάφου στη Λευκωσία. Ακολούθως κατάφεραν να εισέλθουν στο χώρο από τρύπα που άνοιξαν στον τοίχο διπλανής εγκαταλελειμμένης αποθήκης. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, το κόστος των κλαπέντων χρυσαφικών ξεπερνά τις 100 χιλιάδες ευρώ, ενώ η επιχείρηση δεν ήταν ασφαλισμένη.





http://filoksenos.blogspot.com/

Αναβάλλεται το αποψινό επεισόδιο του «Νησιού»

Η διακαναλική του Παπανδρέου τελικά "έφαγε" Το Νησι.Η αυριανή μάχη της σειράς με το Λαζόπουλο




Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί από την Παρασκευή στα τηλεοπτικά κανάλια με την απόφαση του πρωθυπουργού να παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου.



Όλοι προσπαθούν να διαμορφώσουν τα προγράμματά τους ώστε να βάλουν τα… δυνατά τους χαρτιά, αν και κανείς δεν γνωρίζει το πόση ώρα θα είναι η διάρκειά της συνέντευξης.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει το MEGA που εκείνη την ώρα προβάλλεται η «Ζωή της άλλης» και το «Νησί», δύο προγράμματα υψηλών τηλεθεάσεων. Δυστυχώς όμως, για τους φανατικούς τηλεθεατές των σειρών (αλλά και για το κανάλι της Μεσογείων) καμία από τις δύο δεν θα μεταδοθεί απόψε.

Έτσι, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα ξεκινήσει η συνέντευξη του πρωθυπουργού που εκτιμάται ότι θα διαρκέσει μέχρι τις 10 και μισή όπου στη συνέχεια θα προβληθεί ένα ακόμα επεισόδιο του «Master Chef» και μετά η «Ανατροπή» με το Γιάννη Πρετεντέρη.

Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι είναι αδύνατο να αναβληθεί επεισόδιο του «Master Chef» γιατί η ροή τους είναι εντελώς… μετρημένη και αν δεν μεταδοθεί κάποιο επεισόδιο θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην προβολή των αποχωρήσεων και δοκιμασιών.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το MEGA αποφάσισε αύριο Τρίτη να προβάλλει τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς «Το Νησί». Έτσι, αύριο στις 10 το βράδυ, αμέσως μετά τη «Ζωή της άλλης» θα προβληθούν τα δύο πρώτα επεισόδια. Μπορεί λοιπόν οι τηλεθεατές να περιμένουν ακόμα μία βδομάδα για να παρακολουθήσουν το τρίτο επεισόδιο της πιο πετυχημένης σειράς της σεζόν αλλά αύριο θα… αποζημιωθούν εις διπλούν.

Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι αύριο θα γίνει… της Τρίτης στη μάχη της τηλεθέασης αφού ο Λάκης Λαζόπουλος με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του θα έχει να αντιμετωπίσει την πρώτη ώρα τη «Ζωή της άλλης» και τη δεύτερη ώρα της εκπομπής του (από τις 10 έως τις 11) θα τα βάλει με το «Νησί».

Μία ακόμα μάχη που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματά της, όπως θα τα καταγράψει η AGB.

newsit.gr

Απ' το γάμο στο κρατητήριο για χρέος... 240 ευρώ!

Συνέβη σε μία 62χρονη γυναίκα από την Αμαλιάδα, η οποία σταμάτησε τυχαία σε μπλόκο της αστυνομίας και κατέληξε... κρατούμενη για ένα παλιό χρέος!




Όπως διαβάσαμε στο Dete.gr η γυναίκα ταξίδευε με άλλα μέλη της οικογένειάς προς το Αγρίνιου, για ένα γάμο.



Στον δρόμο έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας και της ζητήθηκαν τα στοιχεία της. Όταν δόθηκαν στο "κέντρο" της Αμεσης Δράσης, οι τροχονόμοι ειδοποιήθηκαν πως έπρεπε να κρατήσουν τη γυναίκα γιατί έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 20 ημερών για ένα χρέος 240 ευρώ!



Χωρίς δεύτερη σκέψη, πήγαν τη γυναίκα στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου και παρέμεινε εκεί όλη τη νύχτα (!) για να οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα...

Έπαθε καρδιακή προσβολή μέσα στο γήπεδο – Δείτε το βίντεο

“Πάγωσαν” όλοι στην αναμέτρηση της Σαλαμάνκα με την Μπέτις όταν η καρδιά του Μιγκέλ Γκαρσία σταμάτησε για 25 δευτερόλεπτα.




Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπέτις, για τη δεύτερη κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος.



Η καρδιά του Γκαρσία σταμάτησε να λειτουργεί για 25 δευτερόλεπτα για ν' ακολουθήσει πανικός, αγωνία και υπεράνθρωπη προσπάθεια από τους γιατρούς, οι οποίοι κατάφεραν να επαναφέρουν τη λειτουργία της καρδιάς του Ισπανού παίκτη και τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο. Αργά το βράδυ της Κυριακής υπήρξε ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γκαρσία, το οποίο ανέφερε ότι υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για την πορεία της υγείας του.

Miguel Angel García sufre una parada cardiorespiratoria - Salamanca VS B...

Έξαλλη η Β. Μπάρμπα με τον τηλεοπτικό χρόνο στο "Πρωινό Mou"! Aποχώρησε στον αέρα!

Σήμερα καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν η Βάνα Μπάρμπα. Μια λάθος συννενόηση εκανε την γνωστή ηθοποιό να αποχωρήσει κακήν κακώς από το πλατώ της εκπομπής ''Πρωινό mou''.




Την ώρα που την παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας, λέει η Βάνα Μπάρμπα: ''Γιατί δεν λες ότι τσακωθήκαμε πριν από λίγο;''



Γιώργος Λιάγκας: ''Να πούμε ότι τσακωθήκαμε, διότι τα είκοσι λεπτά που μένουν στο τέλος είναι ένας πραγματικά πολύ λίγος χρόνος για την Βάνα Μπάρμπα. Ήταν λάθος ο προγραμματισμός να απολογηθούμε. Έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον δύο εικοσάλεπτα την Βάνα Μπάρμπα.



Βάνα Μπάρμπα: ''Καθόλου εγώ δεν ζητάω αυτό. Εγώ ζήτησα λίγο χρόνο αλλά να έχει. Και επειδή εγώ τα 'χω πάρει στο κρανίο κάθομαι να πάρω λίγο αέρα. Ξαφνικά περιμένουμε για να βγούμε πέντε λεπτά στο τέλος. Αλλά όχι να μας έχετε για να γεμίζουμε εσάς όποτε θέλετε''.



Και συνεχίζει λέγοντας στη Φαίη Σκορδά: ''Άλλο να είσαι στο Alter και άλλο να είσαι στο Mega. Αν θεωρείς ότι επειδή είσαι στο Μega εμείς πρέπει να είμαστε τα φυτά εσωτερικού χώρου τα δικά σας, κάνετε λάθος. Εγώ λοιπόν ήθελα να πω για την παράσταση μου και τώρα δεν θέλω να πω τίποτα τελείωσε! Θέλω να φύγω ευχαριστώ πολύ!'' είπε φανερά εκνευρισμένη η Βάνα Μπάρμπα. Στη συνέχει πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το πλατώ της εκπομπής.



Δες το βίντεο:

TLIFE.gr Ο καυγάς της Β. Μπάρμπα με τους Σκορδά- Λιάγκα!

Σε ποια ανήκει αυτό το τατουάζ;

Για όσους δεν το προσέξατε είναι μια νεράιδα


Δείξε μου το tattoo σου να σου πω ποια είσαι, θα μπορούσαμε να πούμε. Ποια είναι όμως;



Η Σάσα Μπάστα με τη νεράιδα της!

Γυναίκες: Οκτώ ιοί προκαλούν τον «καρκίνο του σεξ»

Επιστήμονες εντόπισαν οκτώ τύπους του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) οι οποίοι ευθύνονται για περισσότερο από το 90% των κρουσμάτων καρκίνου του τραχήλου της μήτρας παγκοσμίως και λένε πως πρέπει να αποτελέσουν τον στόχο της επόμενης γενιάς εμβολίων.


Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι ο δεύτερος συχνότερος στις γυναίκες και αναμένεται να κοστίσει εφέτος τη ζωή σε 328.000 γυναίκες σε όλο τον κόσμο.



Στην Ελλάδα, 600 γυναίκες διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο με καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας, ενώ υπολογίζεται ότι ετησίως 250 Ελληνίδες χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας του.

Για την πρόληψή του κυκλοφορούν ήδη δύο εμβόλια, τα οποία προστατεύουν από δύο από τους οκτώ ιούς, οι οποίοι ευθύνονται για το περίπου 75% των κρουσμάτων καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Τα εμβόλια αυτά συνιστώνται κυρίως για κορίτσια προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας, πριν από την έναρξη των ερωτικών επαφών.

Στη νέα μελέτη αναλύθηκαν στοιχεία 60 ετών από 10.575 κρούσματα διηθητικού καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, τα οποία καταγράφηκαν σε 38 χώρες. Διεθνής ομάδα επιστημόνων υπό την δρα Σίλβια ντε Σανζοσέ, από το Καταλανικό Ίδρυμα Ογκολογίας, στη Βαρκελώνη, αναζήτησε ποιοι τύποι των ιών HPV προκάλεσαν τη νόσο.

Τα ευρήματά τους, που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση «Lancet Oncology», καταδεικνύουν τους δύο γνωστούς τύπους – τον 16 και τον 18 – συν τους τύπους 45, 33, 31, 52, 58 και 35. Οι τύποι αυτοί αναγράφονται με τη συχνότητα της εμφάνισής τους (ο 16 προκαλεί τα περισσότερα κρούσματα και ο 35 τα λιγότερα). Όλοι μαζί οι τύποι αυτοί, ευθύνονταν για εννέα στα δέκα κρούσματα καρκίνου που αναλύθηκαν.

Οι ιοί των ανθρωπίνων θηλωμάτων μεταδίδονται με τις σεξουαλικές επαφές και είναι περισσότεροι από 118, οι 40 εκ των οποίων προσβάλλουν την γεννητική οδό και οι 12 είναι καρκινογόνοι.

Τα νέα ευρήματα ενισχύουν, κατά την δρα ντε Σανζοσέ, την άποψη ότι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας μπορεί να προληφθεί με τα υπάρχοντα εμβόλια, αλλά και με την δεύτερη γενιά αντι-HPV εμβολίων.

Αποκλειστική νοσοκόμα άφησε "φυτό" τον ασθενή της

Αποκλειστική νοσοκόμα άφησε "φυτό" τον ασθενή τηςΜια αποκλειστική νοσοκόμα, «πιάστηκε» από κρυφή κάμερα να αφήνει «φυτό» τον ασθενή της καθώς του έκλεισε καταλάθος τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή.




Ο τετραπληγικός Jamie Merret, που είχε μείνει παράλυτος από το λαιμό και κάτω έπειτα από τροχαίο, είχε εγκαταστήσει μια κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του, ώστε να είναι σίγουρος για την ασφάλεια του. Και απ΄ότι φαίνεται προνόησε σωστά καθώς μετά από μόλις λίγες μέρες, η κρυφή κάμερα «τσάκωσε» την νοσοκόμα, να κλείνει τον αναπνευστήρατου 37χρονου.



Το βίντεο, δείχνει καθαρά την αποκλειστική Violetta Aylward,να προσπαθεί να δει πως λειτουργεί το μηχάνημα κάνοντας διάφορες δοκιμές. Κάποια στιγμή προφανώς το απενεργοποιεί εν αγνοία της, με αποτέλεσμα ν΄αρχίσει ν΄ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος που προειδοποιεί ότι η συσκευή τέθηκε εκτός λειτουργίας.



Ο 37χρονος τετραπληγικός, καταλαβαίνοντας τι έχει συμβεί φαίνεται από το βίντεο να ανοιγοκλείνει το στόματου. Πρόκειται για ένα συμφωνημένο σινιάλο με το οποίο δηλώνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο. Η νοσοκόμα, καταλαβαίνοντας τι έχει κάνει προσπαθεί να τον επαναφέρει στη ζωή αλλά μάταια, ώσπου στο σημείο σπεύδει μετά από 21 λεπτά ένας γιατρός, καταφέρνοντας τελικά να του σώσει τη ζωή.



Ωστόσο, τα 21 αυτά λεπτά κατά τα οποία ο JamieEmerett έμεινε χωρίς οξυγόνο είχαν ως αποτέλεσμα να του προκληθεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Όπως καταγγέλλει η αδερφή του, το μοιραίο λάθος της νοσοκόμας τον έκανε τελείως φυτό αφού πριν απ΄αυτό ο αδερφός της μπορούσε τουλάχιστον να κινεί την αναπηρική του καρέκλα και να μιλά με τη βοήθεια υπολογιστή.

Η νοσοκόμα έχει απομακρυνθεί από τη δουλειά της, ενώ το περιστατικό διερευνάται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής.

Κέρδισε 1.000 ευρώ γιατί ... ροχάλιζε!

Κέρδισε 1.000 ευρώ γιατί ... ροχάλιζεΜέσα σε 17 λεπτά κέρδισε τα πιο εύκολα 1.000 ευρώ της ζωής του. Πώς; Παίρνοντας απλώς έναν υπνάκο.




Ο λόγος για έναν άνεργο πρώην υπάλληλο ασφαλείας από το Εκουαδόρ, ο οποίος έλαβε μέρος στο πρώτο πρωτάθλημα σιέστας στην Ισπανία.



Ο Pedro Soria Lopez κατάφερε να κοιμηθεί για 17 λεπτά της ώρας στο κέντρο ενός πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου.

Οι κριτές έδωσαν το βραβείο στον 62χρονο όχι μόνο γιατί τον πήρε ο ύπνος, αλλά διότι ροχάλιζε κιόλας.



Ο διαγωνισμός ήταν μία προσπάθεια του Εθνικού Συλλόγου Φίλων της Σιέστας να αναβιώσουν τον μεσημεριανό ύπνο στην Ισπανία, που πλέον εκλείπει λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής.



Έτσι, σε διάρκεια εννέα ημερών, διαγωνίσθηκαν 360 συμμετέχοντες, οι οποίοι έπρεπε να καταφέρουν να κοιμηθούν το πολύ για 20 λεπτά.

Ready, Set, Snooze! Spain Holds Siesta Contest

Ορθόδοξο μοναστήρι «άντρο» κακοποίησης ανηλίκων

Πέντε κορίτσια που ζούσαν στην εστία του μοναστηριού του Σβιάτο-Μπογκολιούμπσκι, στην επαρχία Βλαντίμιρ της Ρωσίας, κατήγγειλαν ότι οι καθηγήτριές τους, τις κακοποιούσαν.




Ανάμεσα σε πέντε κορίτσια βρίσκονται και τρεις ανήλικες. Τα παιδιά δεν άντεξαν την κακοποίηση και απευθύνθηκαν, στις αρχές Οκτωβρίου, στην αστυνομία, ζητώντας προστασία. «Οι καταγγελίες των παιδιών επιβεβαιώθηκαν», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Λουκίν, εκπρόσωπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα.



Τα παιδιά που ζούσαν στο μοναστήρι κακοποιούνταν από τις καθηγήτριές τους, μεταξύ άλλων υποβάλλονταν σε στέρηση τροφής, χτυπήματα με ζώνη και ανάγνωση προσευχών έως τις 2 το πρωί, όπως προέκυψε από την έρευνα που έγινε.



Οι μαθήτριες κατήγγειλαν επίσης ότι εργάζονταν στους αγρούς από τις 3 το πρωί ως τις 10 το βράδυ και δήλωσαν ότι πολλές φορές τις έβαζαν να κοιμούνται με τις αγελάδες.



Το γραφείο του εκπροσώπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Ρωσία προχώρησε σε «λεπτομερή επιβεβαίωση» των καταγγελιών, ενώ μία από τις καθηγήτριες, η Νατάλια Γιακόβλεβα, κατέθεσε για την υπόθεση.



Η επιτροπή έρευνας της ρωσικής εισαγγελίας επιβεβαιώνει επίσης τις πληροφορίες για τις κακοποιήσεις των παιδιών στο μοναστήρι, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της εισαγγελίας Βλαντίμιρ Μαρκίν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο RIA-Novosti.



Περίπου 2.000 παιδιά έχασαν τη ζωή τους πέρυσι στη Ρωσία από κακοποίηση, ενώ 106.000 παιδιά έπεσαν θύματα βιαιοπραγιών, σύμφωνα με τον Ρώσο εκπρόσωπο για τα δικαιώματα των παιδιών Πάβελ Αστακόφ.

Το κορίτσι που είχε συνεχώς λόξυγγα, συνελήφθη για φόνο!

Εγινε παγκοσμίως γνωστή όταν τα ΜΜΕ προβάλανε την σπάνια περίπτωσή της, με τον ασταμάτητο λόξυγγα!


Η 19χρονη σήμερα Τζένιφερ Μι (στη φωτογραφία), συνελήφθη από την αστυνομία του St. Petersburg μαζί με τρία ακόμη νεαρά άτομα με την κατηγορία του φόνου α΄βαθμού! Αν τελικά καταδικαστεί μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και τη θανατική ποινή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Φλόριντα!

Η Τζένιφερ Μέι, σε ηλικά 16 ετών, παρουσίασε έναν ανεξήγητο λόξυγγα ο οποίος δεν σταματούσε ούτε καν στον ύπνο της. Όπως δήλωνε τότε στους δημοσιογράφους: "Είναι εξουθενωτικό. Προσαπθώ να κοιμηθώ αλλά ο λόξυγγας δεν με αφήνει! Πονάει τόσο πολύ που θέλω να βάλω τα κλάμματα".

Οπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ακόμη και η ομιλία της γινόταν με δυσκολία γι αυτό και δήλωνε διατεθειμένη να δοκιμάσει οτιδήποτε μπορούσε να τη βοηθήσει. Η κοπέλα είχε λόξυγγα 50 φορές το λεπτό για περισσότερες από 35 μέρες και οι 12 γιατροί που την είχαν εξετάσει, είχαν κάνει λόγο για "άψογη κατάσταση υγείας"! Οι αιματολογικές εξετάσεις της ήταν άριστες, το διάφραγμά της που δεν παρουσίαζε προβλημα και η φαρμακευτική αγωγή, δεν τη βοηθούσε καθόλου!

Ακόμη και τις "συνταγές της γιαγιάς " είχε δοκιμάσει -κρατώντας την αναπνοή της, τρώγοντας ζάχαρη, πίνοντας νερό- αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Κάποια στιγμή ο λόξυγγας είχε σταματήσει από μόνος τους και όπως σχολιάζουν τώρα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, "η φυλακή θα της κόψει μαχαίρι και το βήχα"!

Στο βίντεο που ακολουθεί μία από τις πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις της Τζένιφερ:

3 weeks hiccups, weird

Υπάρχει μια... Αλάσκα σε πετρέλαιο στο κρητικό πέλαγος...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ύπαρξη τεράστιων ποσοτήτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στο υπέδαφος της Ελλάδας, κάνει ο Καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο κ. Γ. Φώσκολος, ο οποίος είναι και σύμβουλος της Καναδικής Κυβέρνησης στην αναζήτηση και εκμετάλλευση γαιανθράκων.




Τα στοιχεία που δίνει στo newsbomb.gr ο κ. Φώσκολος (και στηρίζονται σε επίσημες επιστημονικές έρευνες) παρουσιάζουν μία Ελλάδα που μπορεί να γίνει μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου – αν την άφηναν όμως να εκμεταλλευθεί τον ορυκτό της πλούτο.

Χωρίς σχόλια και παρεμβάσεις δίνουμε το πρώτο μέρος της συνέντευξης του κ. Φώσκολου: «Yπάρχουν τρεις περιοχές κοντά στην Κρήτη, με τεράστια αποθέματα πετρελαίων και φυσικού αερίου. Η μια είναι νοτιοανατολικά της Κρήτης και αυτή είναι που ξέρουμε περισσότερο, με βάση τα νέα στοιχεία από τη Γεωλογική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών και τη Γεωλογική Υπηρεσία της Γαλλίας. Έχουμε επίσης μια άλλη, που είναι νοτίως της Κρήτης, κάτω από τη Μεσσαρά. Και υπάρχει επίσης ένα σημείο που είναι κοντά, προς τη Λιβύη. Είναι τρεις διαφορετικές περιοχές, οι οποίες έχουν αποθέματα. Μπορώ να μιλήσω μόνο για το ένα απόθεμα με πιθανότητα 50% διότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολλά στοιχεία. Το υπολογίζω μεταξύ ένα και τρία τρισεκατομμύρια κυβικά φυσικού αερίου.

Και τονίζω φυσικό αέριο, διότι υπάρχει μια ευαισθησία από την κυβέρνηση όταν ακούει πετρέλαιο, που δημιουργεί εμπλοκές για το περιβάλλον. Με το φυσικό αέριο δεν έχουμε αυτές τις επιπτώσεις. Το φυσικό αέριο είναι καθαρό, δεν πρόκειται να μολύνει και θα δείξω επίσης πόσο φυσικό αέριο χάνεται κάθε χρόνο επί 60 εκατομμύρια κυβικά μέτρα από την Κρήτη, νοτίως του νησιού. Τα 3 τρισεκατομμύρια αντιστοιχούν σε ισοδύναμο πετρέλαιο γύρω στα 19 δισεκατομμύρια βαρέλια. Ισοδυναμούν δηλαδή με μια Αλάσκα.

Υπάρχει λοιπόν νοτιοανατολικά της Κρήτης μια... Αλάσκα, η οποία μπορεί να φέρει αναλογία 20%, στην Ελληνική Κυβέρνηση και 80% να πάρουν οι επιχειρήσεις που θα κάνουν την εκμετάλλευση. Θα αφήσει δηλαδή ένα κέρδος σε ευρώ της τάξης των 170 δισ. ευρώ.

Εκτός βεβαίως και από τις δουλειές που θα δημιουργηθούν στην Κρήτη, θα δουλέψουν επίσης όλα τα Ναυπηγεία, Σκαραμαγκά, τα Νεόρεια της Σύρου, θα δώσουμε δουλειά επίσης στους χημικούς μηχανικούς, θα αναπτυχθεί όλη η χημική βιομηχανία. Γιατί το φυσικό αέριο είναι η πρώτη ύλη που κάνουμε λιπάσματα, φάρμακα και βεβαίως όλες οι εταιρείες δίνουν και ένα ποσοστό στα Ανώτατα Ιδρύματα, όπως π.χ. έδωσε τώρα η BP στη Λιβύη στο Πολυτεχνείο Τρίπολης, 50 εκατομμύρια. Καταλαβαίνετε ότι αυτά τα χρήματα που έρχονται είναι τεράστια. Και θα δημιουργηθεί μια ανακούφιση.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Με τα νέα στοιχεία λοιπόν έχουμε ακόμα πιο θετικά νέα σε σχέση με τα αποθέματα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Ναι την προηγούμενη φορά που μίλησα στον κ. Χαρδαβέλλα, τόσο εγώ όσο και ο συνάδελφός μου, ο κ. Κωνοφάγος, μιλούσαμε για 300 δισεκατομμύρια. Τώρα μιλάμε για 3 τρισεκατομμύρια. Μιλάμε για χίλιες φορές παραπάνω μόνο το ένα κοίτασμα, όχι κάτω από τη Μεσσαρά, όχι το κοίτασμα της Λιβύης. Πιθανό να είναι 6 τρις. Και θα σας δώσω ένα μέτρο να καταλάβετε. Αυτή τη στιγμή η Αλγερία έχει 4 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου. Εμείς πιθανόν να έχουμε 6. Δηλαδή είμαστε περισσότερο από την Αλγερία.

Και βεβαίως υπάρχουν και επιπτώσεις. Αυτό το φυσικό αέριο για εμάς είναι πλεόνασμα. Αυτό το φυσικό αέριο θα φύγει κατευθείαν προς την Ευρώπη. Άρα θα έχουμε τεράστια αποθέματα και επ΄ ωφελεία της Ευρώπης. Δηλαδή αλλάζει όλο το σκηνικό πλέον αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο το οικονομικό, αλλά και το γεωπολιτικό. Εάν προσθέσουμε και τα αποθέματα της Κύπρου αλλάζει όλη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή. Και βάζω μέσα την Αίγυπτο και το Ισραήλ αυτή τη στιγμή. Το Ισραήλ από ότι μαθαίνω και πιθανόν ο κ. Κωνοφάγος να έχει περισσότερα στοιχεία, πρότεινε στον Πρωθυπουργό το δικό μας, να κατασκευάσουν αγωγό αερίου που να παίρνει το φυσικό αέριο του Ισραήλ και να το διοχετεύει στην Ευρώπη».

Sex 'Hot-Cuts'

Καλλίγραμμες κομμώτριες εργάζονται τόπλες! Δείτε το βίντεο!






18:55
ΔΙΕΘΝΗ



Μια εκπληκτική ιδέα είχε μια ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στην Αυστραλία, προκειμένου να μη βάλει λουκέτο. Καλλίγραμμες κομμώτριες εργάζονται τόπλες και πλέον οι πελάτες κάνουν ουρά για να περιποιηθούν τα μαλλιά τους (Vid)





Ήταν απεγνωσμένη, ήθελε με οποιονδήποτε τρόπο να σώσει την επιχείρησή της και να ζωντανέψει το κομμωτήριό της.

Έτσι της ήρθε η φαεινή ιδέα. Να δημιουργήσει το Hotcuts, το κομμωτήριο στο οποίο καλλίγραμμες ζουμερές κομμώτριες φορώντας τα απολύτως απαραίτητα και το άρωμά τους, θα κούρευαν τόπλες τους πελάτες.

Όλα αυτά συμβαίνουν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όπου με 60 δολάρια Αυστραλίας μπορείς να έχεις ένα όμορφο κούρεμα ( ποιος ενδιαφέρεται εκεί για το κούρεμα, κανείς δεν ξέρει) ένα μασάζ κεφαλιού και βεβαίως δωρεάν οφθαλμόλουτρο θαυμάζοντας τις γυμνόστηθες καλλονές που σε κουρεύουν.

Το κομμωτήριο ανήκει στην Wojtek Wasilewski, μια μετανάστρια από την Πολωνία που ονομάζεται που σε εποχές οικονομικής κρίσης σκέφτηκε ότι καλύτερο για να σώσει την επιχείρησή της.

Βεβαίας υπάρχουν και επικριτές και αυτοί είναι οι συνάδελφοί της στη περιοχή καθώς, επειδή τους έχει πάρει όλη την ανδρική πελατεία, αντιδρούν δηλώνοντας ότι είναι επικίνδυνο για μια κομμώτρια να εργάζεται τόπλες καθώς οι βαφές μαλλιών μπορούν να προκαλέσουν εγκαύματα στο γυμνό σώμα.

Όπως και να έχει πολύ από εμάς θα πηγαίναμε για ένα κούρεμα στο Hotcuts...

Video που θα σοκάρει: Την έτρωγαν ζωντανή τα σκουλήκια

Δείτε το σοκαρισΔείτε το σοκαριστικό video με δική σας ευθύνη!


Είναι τραγικό, είναι απάνθρωπο, είναι απίστευτο!!





Μια ανήμπορη γριούλα, αφέθηκε στη μοίρα της, και έφτασε στο σημείο να την τρώνε ζωντανή τα σκουλήκια!!





Όταν κάποιοι ανακάλυψαν την απίστευτη τραγωδία και προσφέρθηκαν να την βοηθήσουν, η γιαγιά είχε ήδη χάσει το ένα της μάτι...

τικό video με δική σας ευθύνη!