Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ράδιο Αρβύλα - Η ελληνική NASA

Impuestos en un futuro cercano

Cat eating with fork

Sotis Volanis - Tak Tak!

Ελληνικά δεδομένα

Στα δίχτυα ψαρά ένα τιγρόψαρο φονιάς!

http://img.protothema.gr/8AD183316748F5F20D42BC76D8E74DBE.jpgΈνας γενναίος ψαράς ο Βρετανός Jeremy Wade ποζάρει με το πιο επικίνδυνο «τιγρόψαρο» σε ποταμό του Κονγκό.


Πρόκειται για ένα προϊστορικό τέρας και είναι από τα ποιο τρομακτικά ψάρια του γλυκού νερού.



http://www.protothema.gr/files/1/photos/oikonomia/tigerfish.jpghttp://www.protothema.gr/files/1/photos/oikonomia/tigerfish2.jpg



Το τεράστιο τιγρόψαρο έχει 32 δόντια, των οποίων το μέγεθος είναι παρόμοιο με αυτά ενός μεγάλου λευκού καρχαρία, ζυγίζει 50 κιλά, έχει μήκος σχεδόν 2 μέτρα και είναι πιο θανατηφόρο και από τα πιράνχας.



Παλαιότερα, το συγκεκριμένο είδος ψαριού, είχε πιαστεί από πολύ λίγους ψαράδες, καθώς αποτελεί ένα πολύ επικίνδυνο είδος, ενώ το περιβάλλον στο οποίο ζει είναι άγριο και δύσκολα προσβάσιμο.



Σύμφωνα με τη «Sun» ο Jeremy Wade το έπιασε για λογαριασμό τηλεοπτικής εκπομπής με θέμα τα μυθικά τέρατα, το αποκάλεσε «κτήνος», καθώς όπως είπε «το δάγκωμα του είναι υπερβολικά ισχυρό, ενώ μπορεί να καταναλώσει λεία παρόμοια με το μέγεθος του».

Ileana Stripping Her Saree & Dancing Hot Video

Οι Onirama «Στη χώρα των τρελών»

Woman incredibly survives after hit by car

ΠΑΤΡΑ: Έκλεβαν τους πελάτες τους στη βενζίνη με ειδικό για την περίπτωση τσιπάκι...

Δύο πρατηριούχοι της Πάτρας έκλεβαν τους πελάτες τους με ένα ειδικό τσιπ που είχαν τοποθετήσει στις αντλίες τους και με το οποίο ρύθμιζαν την ροή του καυσίμου και έβαζαν πολύ λιγότερη βενζίνη από όση αυτοί πλήρωναν και από όση έβλεπαν στον ειδικό μετρητή.




Για να προσελκύσουν τους πελάτες τους έταζαν...

χαμηλές τιμές στην αμόλυβδη βενζίνη και στο πετρέλαιο κίνησης για αυτό το λόγο και ήταν δύο από τα φθηνότερα πρατήρια της περιοχής.



Στον ένα πρατηριούχο επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ, ενώ και ...

για τους δύο θα υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις.

πηγή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Την τραυμάτισε μεθυσμένος αστυνομικός και την σκότωσε ασθενοφόρο...

Ένας Ρώσος αστυνομικός που οδηγούσε μεθυσμένος έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε τρία κορίτσια που περπατούσαν στην άκρη δρόμου στην περιοχή Τομσκ της Σιβηρίας. Το ασθενοφόρο που έφθασε για να τις παραλάβει πέρασε πάνω από το ένα κορίτσι και το σκότωσε, έγινε γνωστό σήμερα από τις τοπικές αρχές.




Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο αστυνομικός που οδηγούσε το Ι.Χ αυτοκίνητό του, έπεσε πάνω στα τρία κορίτσια που περπατούσαν, νύχτα, στην τοποθεσία Καργκασόκ.



Ο 49χρονος οδηγός του ασθενοφόρου, δεν είδε τη μια από τις τρεις κοπέλες, που ήταν πεσμένες στο δρόμο και δυστυχώς...

πέρασε από πάνω της με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Τα δυο άλλα κορίτσια νοσηλεύονται εκτός κινδύνου με τραύματα στο κρανίο.

Τα τροχαία που προκαλούν μεθυσμένοι οδηγοί είναι συχνά στη Ρωσία.

Σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, από τους 36.000 νεκρούς σε τροχαία το 2007 στη Ρωσία, το 35,9% ήταν πεζοί. Την ίδια χρονιά η Ρωσία αριθμούσε 38 εκατομμύρια αυτοκίνηta

Αλκοολισμός: Γιατί οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς στο ποτό;

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία ποτηράκια αλκοόλ δεν φτάνουν για κάποιους άνδρες! Επιστήμονες έρχονται να δώσουν επιτέλους μία εξήγηση... στο γιατί οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς στο ποτό, σε σχέση με τις γυναίκες. Οπως επισημαίνουν μάλιστα, το λεγόμενο ισχυρό φύλο έχει διπλάσιες πιθανότητες να καταλήξει στον αλκοολισμό.




Ολα γίνονται για την ευχαρίστηση, σύμφωνα με τους ειδικούς, που κατόπιν σχετικής μελέτης υποστηρίζουν ότι οι περισσότεροι άνδρες ψάχνουν την απόλαυση στον πάτο ενός ποτηριού! Ενα ποτήρι κρασιού ή μπίρας θα φέρει επιπλέον απόλαυση, ωστόσο ο πότης δύσκολα αντιστέκεται στο επόμενο ποτηράκι! Παρ’ όλα αυτά, όπως απεδείχθη κατά την επιστημονική έρευνα που διεξήγαγαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια και το Πανεπιστήμιο του Γέιλ, το αλκοόλ δεν επιδρά το ίδιο στις γυναίκες, με αποτέλεσμα οι περιπτώσεις γυναικών με εθισμό στο ποτό να είναι σπανιότερες.



Για όλα φταίει η ντοπαμίνη! Κατά τη διάρκεια της πειραματικής διαδικασίας, οι επιστήμονες, με τη βοήθεια της τομογραφίας εκπομπής ποζιτρονίων ανέλυσαν τις επιδράσεις αλκοολούχων και μη ποτών στον εγκέφαλο γυναικών και ανδρών. Σκοπός ήταν να μετρηθεί η ποσότητα της ντοπαμίνης που απελευθερώνεται μετά την κατανάλωση αλκοόλ. Ως γνωστόν, η χημική ουσία έχει πολλαπλή λειτουργία στον εγκέφαλο, ενώ απελευθερώνεται μετά από εμπειρίες που μας ευχαριστούν ή μας χαλαρώνουν, όπως το σεξ και τα ναρκωτικά.



Παρά το γεγονός λοιπόν ότι όλα τα άτομα -ανεξαρτήτως φύλου- είχαν καταναλώσει τις ίδιες ακριβώς ποσότητες, τα ποσοστά ντοπαμίνης που είχαν απελευθερωθεί στον ανδρικό οργανισμό ήταν μεγαλύτερα από αυτά των γυναικών. Συγκεκριμένα, τα επιπλέον... αποθέματα ντοπαμίνης στον ανδρικό εγκέφαλο εντοπίστηκαν στην περιοχή του κοιλιακού ραβδωτού, το κέντρο του εγκεφάλου, δηλαδή, που είναι υπεύθυνο για την ευχαρίστηση, την ενίσχυση και τη διαμόρφωση εθισμών, φυσικά! Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας θα βοηθήσουν τώρα στη γενικότερη μελέτη του φαινομένου του αλκοολισμού που βασανίζει



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αλκοολισμός: Γιατί οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς στο ποτό; http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_32.html#ixzz12yhAaNa2

Ο αρχαίος του σύμπαντος

Απέχει 13,1 δισεκατομμύρια έτη φωτός από τη Γη. Πρόκειται για τον αρχαιότερο και πιο μακρινό... γαλαξία του Σύμπαντος,που έχει ποτέ εντοπιστεί.


Τον ανακάλυψαν Ευρωπαίοι και ονομάστηκε UDFy-38135539. Ο γαλαξίας εντοπίστηκε από το Πολύ Μεγάλο Τηλεσκόπιο του Ευρωπαϊκού Νότιου Παρατηρητηρίου στη Χιλή και αποτελεί το πιο μακρινό σύμπλεγμα άστρων, αερίων και σκόνης που έχει ποτέ καταγραφεί.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Βρετανική Ντέιλι Τέγεγκραφ πρόκειται για έναν τόσο μακρινό γαλαξία ώστε οι επιστήμονες τον παρατηρούν τη στιγμή που το Σύμπαν βρισκόταν σε «βρεφικό στάδιο», σε ηλικία μόλις 600 εκατομμυρίων ετών.

Ο Καθηγητής Μάλκομ Μπρένερ, από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, ένας από τους Βρετανούς αστρονόμους, είπε 'Οι παρατηρήσεις αυτές βρίσκονται στο όριο τους. Αυτά μπορούν να επιτευχθούν με την καλύτερη σύγχρονη τεχνολογία και τα καλύτερα τηλεσκόπια που διατίθενται σήμερα. Στο άμεσο μέλλον, οι βελτιώσεις στην τεχνολογία και την έναρξη του James Webb Space Telescope (διάδοχο του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble) θα βελτιώσει την ικανότητά μας να εκπονήσουμε μελέτες όπως αυτή.”

Ο γαλαξίας είναι σημαντικοί για τους αστρονόμους γιατί χρονολογούνται από την εποχή του πρώιμου σύμπαντος. Προκειμένου να γίνει η επιβεβαίωση η ευρωπαϊκή ομάδα παρατηρούσε τον γαλαξία επί 16 ώρες και στη συνέχεια ανέλυσε τα στοιχεία που έλαβε επί δύο μήνες!

Το φως που προέρχεται από πολύ μακρινούς γαλαξίες χρειάζεται να ταξιδέψει δισεκατομμύρια χρόνια στο Σύμπαν ώσπου να φθάσει στη Γη



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Ο αρχαίος του σύμπαντος http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_371.html#ixzz12yfcWlnG

Εξιτήριο για τον Θανάση Βέγγο

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει αύριο ο Θανάσης Βέγγος, ο οποίος θα βρεθεί... στη ζεστασιά του σπιτιού του, αφήνοντας πίσω του τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.




Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, όπου νοσηλεύεται, ο 83χρονος αγαπημένος ηθοποιός ξεπέρασε το πρόβλημα και μπορεί πλέον να επιστρέψει στο σπίτι του.





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Εξιτήριο για τον Θανάση Βέγγο http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_4193.html#ixzz12yf32FpC

Η Ελίνα απο το Big Brother σε νέες φώτογραφίες ΣΟΚ που δεν ήθελε να βγουν στην δημοσιότητα!









Κομμωτήριο με ημίγυμνες κομμώτριες ....

Η ιδέα προήλθε από τον γεννημένο στη Πολωνία ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου,τον 26χρονο Wojtek Wasilewski.


Αλλά του πήρε 18 μήνες για να βρει τέσσερα κορίτσια, κομμώτριες οι οποίες ήταν πρόθυμες να είναι ημίγυμνες όταν θα κουρεύουν τους πελάτες,και για να μπορέσει κάποιος να κουρευτεί πρέπει να είναι... πάνω απο 18 χρονών.

Ο Wojtek δήλωσε: «Ήθελα να κάνω το κομμωτήριο σαν κλαμπ κυρίων.

«Έχει πάρα πολύ δουλειά. Το τηλέφωνο δε σταματάει να χτυπά.

«Δεν είναι έκπληξη για μένα, είναι εκπληκτικά τα κορίτσια ».







Read more: http://neamadata.blogspot.com/2010/10/blog-post_974.html#ixzz12yZriE3a

Το τέλος του κόσμου… Aναβάλλεται!

Καλά νέα για τους θιασώτες της θεωρίας που τοποθετεί το τέλος του κόσμου την 21/12/2012, σύμφωνα με τα ημερολόγια των Μάγια. Νέα μελέτη του Ζεράρδο Αλντάνα, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, υποστηρίζει ότι οι αρχικές εκτιμήσεις στηρίχθηκαν σε λάθος στοιχεία και οδήγησαν σε εσφαλμένα. Τα κακά νέα είναι πως το τέλος του κόσμου ίσως ήρθε ήδη και δεν το πήρε κανείς μας χαμπάρι!




Ο καθηγητής στο έργο του, που καλύπτει ένα κεφάλαιο στο βιβλίο «Calendars and Years II: Astronomy and Time in the Ancient and Medieval World», των εκδόσεων Oxbook, θεωρεί ότι η αποκρυπτογράφηση των ημερολογίων των Μάγια, έχει πέσει έξω περίπου 50 με 100 χρόνια, χωρίς να μπορεί να αποσαφηνίσει αν πρέπει να τα προσθέσουμε ή να τα αφαιρέσουμε.



Σύμφωνα πάντα με όσα λέει ο Αλντάνα, το λάθος ξεκίνησε από τον Αμερικανό ανθρωπολόγο και γλωσσολόγο, Φλόιντ Λάνσμπερι, ο οποίος προσπάθησε να μεταφέρει στο Γρηγοριανό ημερολόγιο τα γεγονότα που αναφέρονταν σε αυτό των Μάγια, χρησιμοποιώντας τη σταθερά GMT.



Στη συνέχεια, άλλοι ερευνητές θεωρώντας σωστή τη μελέτη του Λάνσμπερι, προχώρησαν ακόμη περισσότερο και διαμόρφωσαν την άποψη που τοποθετεί το τέλος της ιστορίας το 2012.



Ο Αλντάνα πάντως, αρκέστηκε στο να αποδείξει –όπως λέει- τα λάθη των άλλων, αλλά δεν είναι σε θέση να δώσει και μια απάντηση για το πότε θα διαλυθεί ο μάταιος τούτος κόσμος…



Read more: http://neamadata.blogspot.com/2010/10/blog-post_2458.html#ixzz12yYqfguj

Αγγλικά πλέον από την Α' δημοτικού

Τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας από την Α΄ δημοτικού προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας.




Σύμφωνα με την Άννα Διαμαντοπούλου, η διδασκαλία των αγγλικών θα γίνεται με τρόπο ώστε το παιδί να προετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας και να μην χρειάζεται φροντιστήρια.



Στόχος του υπουργείου είναι «να τελειώνουμε με τα φροντιστήρια και την οικονομική αιμορραγία των γονιών», τόνισε η κ. Διαμαντοπούλου, μιλώντας σε ημερίδα με τίτλο «Τα Αγγλικά στις πρώτες τάξεις του Σχολείου».



Η αρχή θα γίνει με τα 800 ολοήμερα δημοτικά με τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας στην Α' και Β' δημοτικού, βάσει ενιαίου αναμορφωμένου προγράμματος.



«Με αυτό τον τρόπο το δημόσιο σχολείο θα μπορεί να δώσει τη γνώση της ξένης γλώσσας με πιστοποίηση και ο γονιός δεν θα χρειάζεται να πληρώνει χρήματα για να μάθει το παιδί του την ξένη γλώσσα, που είναι απολύτως αναγκαία στη σημερινή εποχή», κατέληξε η υπουργός.



Στην ημερίδα αναφέρθηκε ότι -βάσει έρευνας- το 92% των Ελλήνων θεωρούν αναγκαία τη χρήση της ξένης γλώσσας και ιδιαίτερα της Αγγλικής.



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αγγλικά πλέον από την Α' δημοτικού http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_5975.html#ixzz12yWtp8eo

Σάλος με εκπομπή παιδοφιλίας στη Γερμανία

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γερμανία τηλεοπτική εκπομπή με θέμα την παιδεραστία. Ο σάλος γύρω από την υπόθεση είναι μεγάλος καθώς παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Στέφανι Γκούτεμμπεργκ, σύζυγος του Γερμανού υπουργού Άμυνας και δισέγγονη του πρώτου καγκελάριου της Γερμανικής Αυτοκρατορίας.




Στην αμφιλεγόμενη εκπομπή, που είχε ως στόχο την αποκάλυψη επίδοξων παιδεραστών, μια δημοσιογράφος παρίστανε την 13χρονη έφηβη η οποία συνομιλεί μέσω Ίντερνετ με άντρες που αρέσκονται σε ερωτικές περιπτύξεις με ανήλικες.



Όταν όμως ένας από τους στόχους, ο 61χρονος διευθυντής ενός κέντρου νεότητας, εξαφανίστηκε μετά την έκθεση του στον αέρα ως υπόπτου για παιδεραστία άρχισε η σκληρή κριτική. Η οικογένεια του εκφράζει φόβους ότι ο 61χρονος μπορεί να έβαλε τέλος στη ζωή του.



Η 33χρονη Στέφανι Γκούτεμπεργκ, που ηγείται στη Γερμανία της εκστρατείας κατά των παιδεραστών απέφυγε να σχολιάσει την εξαφάνιση. Σε παλιότερες δηλώσεις της, η Γκούντεμπεργκ είχε υπερασπιστεί την εκπομπή υποστηρίζοντας πως σημασία έχει το μήνυμα που περνάει ενώ τόνισε πως «δεν καταλαβαίνει την τάση να προστατεύουμε τους δράστες έναντι των θυμάτων».



Ωστόσο, η υπουργός Δικαιοσύνης της Γερμανίας υποστήριξε ότι η εκπομπή παραβιάζει τους νόμους. Την ανησυχία της για το σόου εξέφρασε και η αστυνομία καθώς θεωρούν ότι προσελκύει επίδοξους παιδεραστές.



Η υπόθεση λαμβάνει και πολιτικές διαστάσεις καθώς, ο σύζυγος της Γκούτενμπεργκ και υπουργός Άμυνας της χώρας , είναι ιδιαίτερα προσφιλής στο λαό και ενδέχεται να αναλάβει την καγκελαρία στις περιφερειακές εκλογές τον ερχόμενο Μάρτιο.



newsbomb.gr





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Σάλος με εκπομπή παιδοφιλίας στη Γερμανία http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_4403.html#ixzz12yVxS5Xw

Σφαίρες «ξεφύτρωσαν» σε σχολείο

Ανάστατοι μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί στην Πάτρα


Μία περίεργη υπόθεση διερευνά τις τελευταίες ημέρες η ασφάλεια στην Πάτρα. Στις 14 Οκτωβρίου, η φύλακας του 10ου Γυμνασίου της Πάτρας εντόπισε σε χώρο του κτιρίου μία σφαίρα και ειδοποίησε τόσο τον διευθυντή του σχολείου όσο και την αστυνομία. Την επόμενη ημέρα, η φύλακας βρήκε δύο ακόμη σφαίρες σε άλλο σημείο του σχολικού κτιρίου, οι οποίες επίσης περισυλλέγησαν από τους αστυνομικούς και εστάλησαν για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Όπως προέκυψε από τις αναλύσεις, οι σφαίρες ανήκουν σε 9αρι όπλο.



Οι έρευνες της αστυνομίας, αλλά και της διεύθυνσης του σχολείου συνεχίζονται, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά.





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Σφαίρες ξεφύτρωσαν σε σχολείο http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_1891.html#ixzz12yVKnmki

Αυξήσεις φωτιά στα ασφάλιστρα

Σε αυξήσεις φωτιά προσανατολίζονται οι ασφαλιστικές εταιρίες για τα ασφάλιστρα των Ι.Χ. ενώ αλλάζει και... ο τρόπος πληρωμής, καθώς και οι προμήθειες στο ασφαλιστικό δίκτυο.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι αυξήσεις θα είναι της τάξης του 7-8% ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να αυξηθούν ακόμη και κατά 10%, καθώς σύμφωνα με οδηγία της Ε.Ε. αυξήθηκαν από 500 σε 750.000 ευρώ οι ελάχιστες αποζημιώσεις σε περιπτώσεις σωματικής βλάβης, ενώ αυξήθηκε και ο ΦΠΑ στα ανταλλακτικά, τις ιατρικές πράξεις και τις δικηγορικές υπηρεσίες που είναι αναγκαίες για περιπτώσεις ατυχημάτων.

Ακόμη, τα νέα τιμολόγια αυξάνονται μετά την κρίση στις ασφαλιστικές εταιρίες που οδήγησε στον κανόνα Solvancy II με βάση τον οποίο είναι υποχρεωμένες να αυξήσουν τα έσοδα για να ενισχύσουν τα ίδια κεφάλαια.

Αλλαγές όμως θα γίνουν και στην είσπραξη των ασφαλίστρων, με τις εταιρίες να ασκούν πίεση στους πράκτορες ή απευθείας στους πελάτες για άμεση αποπληρωμή, ενώ άλλες ασφαλιστικές -οι ισχυρές του κλάδου- έχουν καταρτίσει πρόγραμμα ευκολιών πληρωμής με ευχέρεια 50 έως 60 ημέρών ή και μήνα, από την παραλαβή του ασφαλίστρου.

Ήδη η Allianze, η ΑΤΕ Ασφαλιστική, η Alico η Interamerican και η Generalli έχουν θέσει ως όριο τους δύο μήνες για την αποπληρωμή και προβλέπουν μπόνους σε όσους πελάτες καταβάλουν άμεσα τα ασφάλιστρα.

Επίσης λόγω της οικονομικής κρίσης, οι εταιρίες περιορίζουν τις προμήθειες στους ασφαλιστές, με αποτέλεσμα το τελικό κόστος για τον ασφαλισμένο που συναλλάσεται με ασφαλιστικό πράκτορα, να είναι αναλογικά μεγαλύτερο.





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αυξήσεις φωτιά στα ασφάλιστρα http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_7245.html#ixzz12yUaFkUu

Φυλακή για πεθερές

Φυλακή για πεθερές! Κρυφή επιθυμία των απανταχού παντρεμένων; Λεπτομέρεια ενός ιδανικού κόσμου; Στην Ινδία είναι πραγματικότητα! Είναι ίσως η μοναδική χώρα στον κόσμο, στην οποία λειτουργούν φυλακές πεθερών-πεθερικών!




Βέβαια, για να υπάρχει τέτοια φυλακή, κάτι περίεργο θα πρέπει να συμβαίνει στην κοινωνία αυτή. Το περίεργο (μέχρι πρότινος και ελληνική πραγματικότητα) είναι η προίκα. Στην Ινδία, λοιπόν, απαγορεύεται πλέον δια νόμου η προίκα. Επειδή, ωστόσο πρόκειται για βαθιά ριζωμένη παράδοση, κάποιοι εξακολουθούν να την "ζητούν".



Η νομοθετική ρύθμιση του θέματος προέκυψε αφού ένας μεγάλος αριθμός γυναικών, των οποίων οι οικογένειες αδυνατούσαν να δώσουν στο γαμπρό προίκα, θανατώνονταν. Το θανάσιμο αμάρτημα του να ζεις στην Ινδία, να είσαι γυναίκα και να μην μπορείς να προσφέρεις ικανοποιητική προίκα στο γαμπρό, είχε ως αποτέλεσμα γύρω στις 5.500 γυναίκες να θανατωθούν στην Ινδία το 1996, ενώ τον περασμένο χρόνο ο αριθμός αυτός έφτασε τις 7.000.



Μια συνήθης μέθοδος θανάτωσης των γυναικών ήταν από τους ίδιους τους αρραβωνιαστικούς (ή συζύγους εάν ήδη είχε γίνει ο γάμος), οι οποίοι όταν διαπίστωναν όταν δεν τους έδινε η οικογένεια της νύφης προίκα αναλόγου ύψους, έβαζαν τη νύφη φωτιά αφού την περιέλουζαν με πετρέλαιο. Στη συνέχεια οι πολεμόχαρες πεθερές δήλωναν στην αστυνομία ότι η νύφη κάηκε καθώς μαγείρευε στην κουζίνα!



Τώρα που ο θεσμός της προίκας είναι παράνομος, κάποιες νύφες ήδη ειδοποίησαν την αστυνομία όταν οι πεθερές γινόταν..." απαιτητικές" με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί έκτοτε αρκετά προικοσκάνδαλα



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Φυλακή για πεθερές http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_2070.html#ixzz12yThGFrQ

Η καλύτερη....γκομενοπαγίδα!!!

"Μούφα" τα όργια στη Χαλκίδα στο νετ

Ο σάλος για το ανέβασμα στο διαδίκτυο video με πρωταγωνιστές από τη Χαλκίδα ξεκίνησε από δημοσιεύματα σε blogs αλλά και στο zougla.gr!

Σε εμάς έφτασε στο inbox ένα link για ένα συμπιεσμένο αρχείο με δύο screenshots.Από την ποιότητα του Video η οποία δεν είναι και η καλύτερη, από το γεγονός οτι τα πρόσωπα δε φαίνονται καλά άλλα και από την εξέταση των screenshots δεν προκύπτει καμία σχέση με Χαλκίδα!

Γιατι όπως και να το κάνουμε 2 ώρες γύρισμα δεν είναι ερασιτεχνικό όργιο αλλά γυρισμα του Σειρηνάκη!!!

Φήμες υπάρχουν πολλές, ευτυχώς όμως επειδή τίποτα δε θα έμενε κρυπτό video στο νετ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ