Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

καλησας νυχτα

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ     ΣΕ ΟΛΟΥΣ   ΑΠΟ ΤΟ  ΚΑΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ

Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου - Α.Μπάμπαλη -Το νησί

Μπάμπαλη: Το τραγούδι της σειράς Το νησί, γράφτηκε για πλάκα

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη ερμηνεύει το τραγούδι "Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου" που ακούγεται στους τίτλους της σειράς "Νησί"...


Η ίδια δεν γνώριζε ότι το τραγούδι της επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί στους τίτλους αφού η αρχική συμφωνία ήταν να παίξει στο δεύτερο επεισόδιο. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε.... στο TV Έθνος ότι το τραγούδι δεν είχε γραφτεί για την σειρά. "Ήταν φτιαγμένο. Το είχε φτιάξει ο Μίνως (Μάτσας) έτσι για πλάκα, να το ακούει, κι εγώ το τραγούδησα το 2007 ή το 2008", υποστηρίζει η τραγουδίστρια. Και συνέχισε: "Πάντως είναι φοβερό με αυτό το τραγούδι, που εμείς το ξέρουμε τόσα χρόνια και τώρα ξαφνικά, ασχολούνται με το τραγούδι... Είναι πάρα πολύ ωραίο που γράφτηκε μουσική για ένα σίριαλ και δεν χρησιμοποιήθηκαν ξένες χολιγουντιανές μουσικές και λοιπά. Είναι πολύ ωραίο αυτό κι έτσι πρέπει να γίνεται κανονικά".

Η ωραιότερη μούμια του κόσμου

http://www.ekirikas.com/ImagesUP/Roz.jpg

«Σου γράφω για τελευταία φορά...»

Σας παρακαλούμε για τη βοήθειά σας!!!

Ραδιομαραθώνιος για τα παιδιά με εδικές ανάγκες

«Πτήση αγάπης» από τη Κύπρο

Ανακοίνωσε το καλεντάρι του 2011 η FIA

Ο sexy χορός της καυτής Nicole Scherzinger..

Nicole Scherzinger does Touch-a, Touch me in Rocky Horror Picture Show c...

«Ψαρεύει» ψήφους στα νεκροταφεία

Απίστευτη προεκλογική κίνηση από υποψήφιο στα Τρίκαλα
«Ψαρεύει» ψήφους στα νεκροταφεία

Τι άλλο θα δούμε από τους έλληνες πολιτευτές; Ανατριχιαστική ήταν η σκέψη ενός υποψηφίου στα Τρίκαλα που προμηθεύτηκε 5.000 κεριά.



Τα κεριά αυτά τα τοποθετηθεί σε μνήματα και αφήνει και την προεκλογική καρτούλα του!



Πηγή: trikalanews.gr

Νεκρός εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος στην Αρτέμιδα

Κοντά του βρέθηκε εγκλωβισμένος σε βράχια ένας ακόμη άνδρας


Το πτώμα ενός 82χρονου άνδρα εντοπίσθηκε σήμερα στη θαλάσσια περιοχή Αρτέμιδος και συγκεκριμένα 200 μέτρα βορειοδυτικά από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Νέας Αρτέμιδος.Νεκρός εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος στην Αρτέμιδα



Κοντά στη σορό του άνδρα και σε απόσταση 20 μέτρων περίπου, βρέθηκε εγκλωβισμένος σε βραχώδη περιοχή ένας 73χρονος, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», όπου και νοσηλεύεται.



Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Εκκενώθηκε ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

Ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα


Εκκενώθηκε ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα ύστερα από προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.
Εκκενώθηκε ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα


Άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, στην εφημερίδα «Το Βήμα» και στην εφημερίδα «Το Κεντρί» μεταξύ 18:20 και 18:30 και είπε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο σταθμό του μετρό στο σύνταγμα η οποία θα εκραγεί σε 31 λεπτά.



Η αστυνομία έκλεισε τον σταθμό και απομάκρυνε τον κόσμο και αυτή την ώρα γίνεται έρευνα από τα συνεργεία του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

Θαλάσσια ρύπανση στη Χαλκίδα

Άμεση η κινητοποίηση του Λιμεναρχείου
Θαλάσσια ρύπανση στη Χαλκίδα

Ρύπανση από αυτοδιαλυόμενο φιλμ πετρελαιοειδών diesel παρατηρήθηκε, σήμερα το μεσημέρι εντός του διαύλου Πορθμείου Ωρωπού-Ερέτριας, επιφάνειας ενός τετραγωνικού χιλιομέτρου.



Αμέσως ξεκίνησαν διαδικασίες απορρύπανσης από σκάφη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας με αποτέλεσμα την πλήρη διάλυση της κηλίδας.



Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδος, διενεργείται προανάκριση.

Far From Everything / Mark Angelo ft. Shaya (HQ - Official Video Clip 2010)

Teleia / Ioakeim Fwkas (HQ - Official Video Clip 2010)

Teleftaia Fora / Kelly Kelekidou (HD - Official Video Clip 2010)

Ξεκινά ο εμβολιασμός για την εποχική γρίπη


Ξεκινά ο αντιγριπικός εμβολιασμός των ομάδων υψηλού κινδύνου για την εποχική γρίπη, σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε σε όλες τις Νομαρχίες, τις Διευθύνσεις Υγείας και τις Υγειονομικές Περιφέρειες, το υπουργείο Υγείας.



Σύμφωνα με την εγκύκλιο, η περίοδος της εποχικής γρίπης είναι από Οκτώβριο έως και Απρίλιο, με πιθανή έξαρση μεταξύ Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου.



Οι τοπικοί εποχιακοί παράγοντες που ευνοούν τον ταχύτατο τρόπο μετάδοσης του ιού της γρίπης μέσω σταγονιδίων καθιστούν αναποτελεσματική την πρόληψη μόνο με τους κλασικούς τρόπους (αποφυγή συνωστισμού, απομόνωση πασχόντων κ.λπ.), αναφέρεται στην εγκύκλιο.



Ο αποτελεσματικότερος τρόπος πρόληψης, όπως επισημαίνεται, είναι ο εμβολιασμός με το αντιγριπικό εμβόλιο, το οποίο όταν εφαρμοσθεί σωστά και έγκαιρα καλύπτει σε ποσοστό 80% περίπου και προφυλάσσει από τη μετάδοση του ιού της γρίπης, ιδιαίτερα τα άτομα (ενήλικες και παιδιά) που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.



Το αντιγριπικό εμβόλιο πρέπει να χορηγείται έγκαιρα και πριν την έναρξη της συνήθους περιόδου εμφάνισης της έξαρσης των κρουσμάτων, δεδομένου ότι απαιτούνται περίπου δύο εβδομάδες για την επίτευξη ανοσολογικής απάντησης.



Οι ομάδες υψηλού κινδύνου που πρέπει να εμβολιαστούν με το αντιγριπικό εμβόλιο είναι:

1. Άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω.

2. Εργαζόμενοι σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας (ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και λοιποί εργαζόμενοι).

3. Παιδιά και ενήλικες που παρουσιάζουν έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω επιβαρυντικούς παράγοντες ή χρόνια νοσήματα:

1. Άσθμα ή άλλες χρόνιες πνευμονοπάθειες

2. Καρδιακή νόσο με σοβαρές αιμοδυναμικές διαταραχές.

3. Ανοσοκαταστολή (κληρονομική ή επίκτητη εξαιτίας νοσήματος ή θεραπείας).

4. Μεταμόσχευση οργάνων

5. Δρεπανοκυτταρική νόσο (και άλλες αιμοσφαιρινοπάθειες).

6. Σακχαρώδη διαβήτη ή άλλο χρόνιο μεταβολικό νόσημα.

7. Χρόνια νεφροπάθεια.

8. Νευρομυϊκά νοσήματα

4. Έγκυες γυναίκες β΄ και γ΄ τριμήνου.

5. Παιδιά που παίρνουν ασπιρίνη μακροχρόνια (π.χ. νόσος Kawasaki, ρευματοειδή αρθρίτιδα και άλλα) για τον πιθανό κίνδυνο εμφάνισης συνδρόμου Reye μετά από γρίπη.

6. Άτομα που βρίσκονται σε στενή επαφή με παιδιά <6 μηνών ή φροντίζουν άτομα με υποκείμενο νόσημα, τα οποία διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο επιπλοκών από τη γρίπη.

7. Οι κλειστοί πληθυσμοί (προσωπικό και εσωτερικοί σπουδαστές γυμνασίων - λυκείων, στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών, ειδικών σχολείων ή σχολών, τρόφιμοι και προσωπικό ιδρυμάτων κ.ά.).

Το παιδιατρικό αντιγριπικό εμβόλιο (ή η παιδιατρική δόση) χορηγείται μέχρι την ηλικία των 3 ετών. Μετά την ηλικία αυτή συνιστάται χορήγηση αντιγριπικών εμβολίων ενηλίκου.



Τέλος, όπως επισημαίνεται στην εγκύκλιο, «βρισκόμαστε πλέον στη μετα-πανδημική περίοδο για τη γρίπη Α(Η1Ν1). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χαλαρώσει η επιτήρηση ειδικά σε νεαρά άτομα και ομάδες υψηλού κινδύνου με δεδομένο ότι σε κάποια περιστατικά αναπτύχθηκε σοβαρή ιογενής πνευμονία η οποία δεν συναντάται τυπικά στην εποχική γρίπη»

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ 2010 ( 31 - 10 - 2010 ) ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.wmv

Παραδοσιακή γιορτή κάστανου στα Τρίκαλα

Παραδοσιακή γιορτή κάστανου στα Τρίκαλα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010, 05:11





Πλήθος κόσμου έδωσε συνέρρευσε στην 5η γιορτή κάστανου και τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, που πραγματοποιήθηκε στη θέση «Γκούρα», της Καστανιάς των Τρικάλων.



Πολλοί επισκέπτες γεύτηκαν ψητά και βραστά κάστανα, τραχανά, γλυκά του κουταλιού αλλά και τσάι του βουνού με βουτήματα, αλλά και τσίπουρο.



Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν και αθλοπαιδιές με την αρωγή των προσκόπων ενώ στους χαιρετισμούς τους τόσο ο Δήμαρχος Καστανιάς, όσο και ο Νομάρχης Τρικάλων, τόνισαν την μεγάλη σημασία του θεσμού της γιορτής για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και την ανάγκη συνέχισής του από την νέα Δημοτική Αρχή του καλλικρατικού Δήμου Καλαμπάκας.

''Έφυγε'' η γηραιότερη φάλαινα του κόσμου

Πέθανε, η γηραιότερη φάλαινα του κόσμου, αφού έφτασε αισίως τα 130-140 χρόνια, σύμφωνα με υπολογισμούς ειδικών, οι οποίοι...








δήλωσαν την Τρίτη 02/11, ότι το θηλαστικό εκβράστηκε σε ένα φιορντ της Δανίας, στις αρχές του καλοκαιριού.



Η ηλικία του θαλάσσιου κήτους καθορίστηκε μετά την ανάλυση του αμινοξέος των ματιών του, από ειδικούς επιστήμονες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας της Κοπεγχάγης και ενώ η αρχική εκτίμηση ήταν πως η ηλικία της φάλαινας ήταν 15 έως 20 χρόνων, μετά την επιστημονική τεκμηρίωση αποδείχθηκε ότι κυμαινόταν από 130-140 χρόνια.



''Πρόκειται για τη γηραιότερη φάλαινα, ισχυρισμός που πιστοποιήθηκε και επιστημονικά'' δήλωσε ο έφορος του Μουσείου.



Η γηραιά φάλαινα είχε εντοπιστεί τον Ιούνιο, σε διάφορες τοποθεσίες της Δυτικής Δανίας, έως ότου εκβράστηκε νεκρή στο φιόρντ Βέιλε.



Μέχρι τώρα, γηραιότερη φάλαινα θεωρούνταν μία ηλικίας 116 ετών, που ζει στα ανοιχτά της Φινλανδίας.

Απίστευτο: Σώθηκε από βέβαιο θάνατο χάρη στα... αυτιά του!

Ένα εξάχρονο αγόρι από την Κίνα σώθηκε από βέβαιο θάνατο χάρη στα... αυτιά του. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη, 5 Μαΐου στην πόλη Γιτσάνγκ όπου ο μικρός Μινγκ Μινγκ διαμένει με τον παππού του.




Το παιδί έπεσε από το παράθυρο διαμερίσματος οκταώροφου κτηρίου και βρέθηκε να αιωρείται κρεμάμενο κυριολεκτικά από τα αυτιά του που εγκλωβίστηκαν στις προστατευτικές μπάρες του παραθύρου.



Όπως φαίνεται ο παππούς του είχε βγει για δουλειές ενώ ο Μινγκ-Μινγκ κοιμόταν. Αλλά όταν ο μικρός ξύπνησε, έσκυψε από το παράθυρο για να ψάξει τον παππού του με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.



Αυτό που έσωσε το παιδί από την πτώση ήταν το γεγονός ότι το κεφάλι του εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε δύο από τις σιδεριές. Περαστικοί άκουσαν τις κραυγές του μικρού αγοριού και κάλεσαν σε βοήθεια.



Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το κεφάλι του παιδιού με τη βοήθεια ενός υδραυλικού γρύλου και στη συνέχεια να τον τραβήξουν πίσω στο διαμέρισμα.

Βρισιές στα…. αρχαία ελληνικά

Όσοι έχουν την κακή συνήθεια να βρίζουν, αν δεν μπορούν να την κόψουν, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν χρησιμοποιούν την αρχαία ελληνική γλώσσα για είναι λιγότερο χυδαίοι...


Αφόδευε εντός = Χέσε μέσα

Λάβε κίναιδε = Πάρ' τα π.....

Ύπαγε γαμηθείναι = Άντε γ......

Όδευε εις συνουσίαν = Άντε γ......

Λάβε τους όρχεις ημών = Πάρ' τα α...... μας

Εσύ εστί για τον πέο = Είσαι για τον π.....

Λάβε έναν αυνανιστήν = Πάρε ένα μ.....!

Κάμνω σε τι, μήτηρ; = Τι σου κάνω μάνα μου;

Άλφα τράπεζα πίστεως = Πρώτο τραπέζι πίστα

Αφόδευε υψηλά και ηγνάντει = Χέσε ψηλά κι αγνάντευε

Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου = Θα μου κλάσεις τα α......!

Είχον τε κνησμόν οι όρχεις μου = Και με τρώγαν τα α...... μου!

Άντε κάνε έρωτα παθητικά σερβιέτα = Άντε γ...... μ........!

Ποιώ έρωτα δια το αιδοίο της μητρός σου = Γ... το μ.... της μάνας σου

Σου συνουσιάζεται ο οίκος που διαμένεις ομοφυλόφιλε = Σου γ....... το σπίτι π.....

Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής = Χοντρομ......

Θα σου συνουσιάσω τον οίκο όπου διαμένεις παλιό ομοφυλόφιλε = Θα σου γ..... το σπίτι παλιόπ.....!!!

Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίγωμα = Της π....... το κάγκελο!!!

Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι = Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους

Λάβε πέντε, ω αυνανιστά (συνοδευόμενον από έκτασιν των δακτύλων της μίας χειρός) = Πάρε πέντε, ρε μ.....! (μαζί με φάσκελο)

Συγγνώμη εύειδες κοράσιον, ο σος πατήρ σακχαροπλάστης ετύγχανε ών; = Συγγνώμη κοπελιά, ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;

Η παλινδρομική κίνηση ισχύως επί καθέτου αξόνως, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου = μ......

Λαβέ ταύτα Ελισσάβετ και ποίησέ τα επί πλαισίου = Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα!

Εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις = Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι

Μη μου τους όρχεις τάρατε = Μη μου πρήζετε τα α.....

Χαίρε ημάς το πλατύφυλλο = Χαιρέτα μας τον πλάτανο

Έξω κύον εκ τας οικίας = Έξω π..... απ'την μπαράκα (πρόχειρη κατοικία)

Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα = Πάρ' τα μωρή άρρωστη

Τρίκαλα: Χτύπαγε κουδούνια μέχρι να βρει κάποια να.. του κάτσει..!!

Στο κέντρο των Τρικάλων νεαρός χτύπαγε κουδούνια μέχρι να βρει κάποια να του …κάτσει

Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 12.30 χθες το μεσημέρι στο κέντρο των Τρικάλων όπου νεαρός χτύπαγε κουδούνια πολυκατοικιών με σκοπό να βρει κάποια διαθέσιμη για …sex

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της

.οδού Κωλέττη στο trikalanews.gr ένας άντρας περίπου 25 ετών χτύπαγε κουδούνια στα οποία αναγραφόταν γυναικεία ονόματα…..



Σε δύο διαμερίσματα στα οποία απάντησαν οι γυναίκες κάτοικοι σε αυτά, ο άγνωστος άνδρας τους είπε από το θυροτηλέφωνο «θέλετε να κάνουμε sex;».



Αμέσως ειδοποιήθηκε και έσπευσαν στο σημείο άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων οι οποίοι συνέλλεξαν πληροφορίες και ήδη ενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του σεξομανή νεαρού.

Άντρας 22 ετών εχει 52 γυναίκες - 61 παιδιά!

Ο Ιακωβος Γεωργιου από το Καλοχωρι Θεσσαλονίκης είναι σίγουρα μια ξεχωριστή περίπτωση, αφού δημιούργησε ένα πρωτότυπο ρεκόρ στα αρχεία του τοπικού… ληξιαρχείου!Ο Ιάκωβος έγινε για πρώτη φορά πατέρας σε ηλικία 18 ετών και φαίνεται πως του άρεσε τόσο πολύ η...πατρότητα που το επανέλαβε άλλες 61 φορές μέσα στα επόμενα 4 χρόνια της ζωής του.Η απίστευτη ιστορία του 22χρονου είδε το φως της δημοσιότητας, όταν οι Αρχές του Καλοχωρίου τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στη Δικαιοσύνη, επειδή αδυνατούσε να πληρώσει τις διατροφές στις 52 μητέρες των παιδιών του.Όσοι συμπολίτες του γνώριζαν την περίπτωσή του, ζήτησαν ακόμα τον… ευνουχισμό του!Το απίστευτο είναι ότι από τη στιγμή που ο Ιάκωβος βγήκε στα τοπικά ΜΜΕ, η Αστυνομία δέχεται συνεχείς αναφορές από γυναίκες που υποστηρίζουν πως ο 22χρονος είναι πατέρας και των δικών τους παιδιών!

Την επόμενη φορά που θα βάλεις μίνι να προσέχεις.... γιατί τα είδαμε όλα...!!

Η Πάολα σε μια στιγμή «απροσεξίας» πάνω στην πίστα του «Βοτανικού», όπου εμφανίζεται μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Το ζευγάρι του «Νησιού» αποκαλύπτει


Το ζευγάρι του «Νησιού» αποκαλύπτειΔεν περιμέναμε ότι το σίριαλ θα είχε τόση επιτυχία


Ο«Ανδρέας Βανβουλάκης» και η «Άννα Πετράκη», κατά κόσμον Γιάννης Στάνκογλου και Ευγενία Μητροπούλου υποδύονται το ζευγάρι στη επιτυχημένη σειρά του Mega «Το νησί». Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για τους χαρακτήρες που υποδύονται και για τη δύσκολη τηλεοπτική σεζόν στο περιοδικό «Hello».



Για τα χαρακτηριστικά του «Ανδρέα Βανβουλάκη» που κέντρισαν το ενδιαφέρον Γ. Στάνκογλου ο ηθοποιός είπε ότι ο «Ανδρέας» μπορεί να είναι αρκετά εσωστρεφής και αυστηρός σε κάποια θέματα, αλλά προσωπικά τον έχει αγαπήσει διότι είναι αυθεντικός και καθαρός άνθρωπος. «Είναι από τις λίγες φορές που ήμουν θετικός για μία δουλειά πριν ακόμα αρχίσει και που είχα τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στους συντελεστές της και στον εαυτό μου».



Όσο για το αν περίμενε ότι το «Νησί» θα σημείωνε τόσο υψηλή τηλεθέαση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ο γοητευτικός ηθοποιός είπε ότι περίμενε πως η σειρά θα πήγαινε καλά αλλά σε καμία περίπτωση ότι θα πλησίαζε τα νούμερα της Eurovision! «Συνήθως μαθαίνω από τρίτους πώς πάει σε νούμερα η σειρά που συμμετέχω. Προσωπικά δεν ασχολούμαι σχολαστικά με την AGB και τα νούμερα τηλεθέασης. Πίστευα ότι θα είναι μια πολύ καλή δουλειά, κρίνοντας από τους συντελεστές και το αποτέλεσμα στο μοντάζ. Χαίρομαι που έχει αγγίξει τόσο κόσμο και που μικροί και μεγάλοι, κάθε Δευτέρα βράδυ, μαζεύονται για να δουν “Το νησί”» συμπλήρωσε.







Η Ε. Μητροπούλου στη σειρά υποδύεται την «Αλέξις Φίλτινγκ» και την προγονό της, την «Άννα Πετράκη». Τις μεγαλύτερες δυσκολίες η νεαρή ηθοποιός τις αντιμετώπισε με το ρόλο της «Αλέξις» που έπρεπε να έχει μια συγκεκριμένη προφορά. «Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε πολύ η Βικτόρια Χίσλοπ που μέσω Skype, κάθισε και μου διάβαζε τους διαλόγους μου, έτσι ώστε να μελετάω τον τρόπο που μιλούσε σπαστά ελληνικά. Επίσης τον πρώτο καιρό στην Κρήτη ,παρατηρούσα το πώς οι τουρίστες μιλούν ελληνικά, ακολουθώντας το δικό τους συστατικό» αποκάλυψε η γλυκιά Ευγενία.



Το πρώτο της μέλημα ήταν, πρόσθεσε, να εντοπίσει τις διαφορές των χαρακτήρων που υποδύεται και να τις τονίσει, μιας και είναι δύο εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες. «Η “Άννα” είναι πολύ εγωίστρια, αλλά έχει δυναμικά θέλω και πιστεύω. Το ίδιο πάθος για τη ζωή θεωρώ ότι έχει η “Αλέξις” που αφήνει τα πάντα στην Αγγλία κι έρχεται στην Κρήτη για να ανακαλύψει το παρελθόν της» λέει η Ευγενία.







Η Ειρήνη αποκάλυψε στο περιοδικό και μερικά στοιχεία για τη συνέχεια της σειράς. «Ως “Άννα” θα εμφανιστώ στο 8ο επεισόδιο της σειράς, το οποίο χρονικά τοποθετείται επτά χρόνια μετά το θάνατο της “Ελένης” στη Σπιναλόγκα. Σε αυτό το επεισόδιο θα γνωρίσετε κα τον πρώτο έρωτα της “Άννας”, που τον υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης, αλλά και το σύζυγό της, Γιάννη Στάνκογλου» είπε.

Μακάβρια ευρήματα στις όχθες του Στρυμόνα

Εντοπίστηκαν δύο πτώματα ανδρών


Δύο πτώματα ανασύρθηκαν σήμερα σε όχθες του Στρυμόνα. Το πρώτο βρέθηκε το πρωί σε όχθη του ποταμού μεταξύ Κουμαριάς και Βαρικού, από ψαρά της περιοχής. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σερρών, Μηνά Γεωργιάδη, το ένα πτώμα είναι ενός άνδρα περίπου 60 χρόνων, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. Τα αίτια του θανάτου τού μεσήλικα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, είναι παθολογικά.



Το μεσημέρι ανασύρθηκε από όχθη του Στρυμόνα στο Χείμαρρο, το πτώμα νεαρού άνδρα, το οποίο εντοπίστηκε από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, εντούτοις εξετάζεται αν πρόκειται για τον 48χρονο δασοφύλακα από το Λιθότοπο, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από προχθές.



Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σερρών, Μηνά Γεωργιάδη, δεν υπάρχει κανένας συσχετισμός μεταξύ των δύο πτωμάτων.

Αναγνωρίστηκαν οι συμμετέχοντες στις τρομοκρατικές ενέργειες

Ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στις αποστολές των δεμάτων

Αναγνωρίστηκαν οι συμμετέχοντες στις τρομοκρατικές ενέργειες
Στην αναγνώριση και των πέντε καταζητούμενων, οι οποίοι αναζητούνται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», προχώρησε η Αντιτρομοκρατική.



Πρόκειται για τον 22χρονο Μιχαήλ Νικολόπουλο του Παναγιώτη, τον 24χρονο Γεώργιο Νικολόπουλο του Παναγιώτη, τον 23χρονο Ntamiano Bolano του Ptolemeo, τον 30χρονο Γεώργιο Καραγιαννίδη του Χρήστου και τον 21χρονο Αλέξανδρο Μητρούσια του Κωνσταντίνου.

Το tango (λέμε τώρα) της Πάολα

ΔΕΙΤΕ: Και θα καταλάβετε


Η Πάολα, γνωστή λαϊκή αοιδός, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το ζεις», όπου προς έκπληξη της ιδίας η παρουσιάστρια την «ανάγκασε» να χορέψει ένα τανγκό με τον πατέρα της.
Το tango (λέμε τώρα) της Πάολα


Έπεσαν οι πρώτες νότες του διασημότερου ίσως κομματιού τανγκό από την ταινία «Άρωμα Γυναίκας» με τον αξεπέραστο Αλ Πατσίνο και… αντί να ταξιδέψουμε με τη μελωδία… «απολαύσαμε» ένα κάτι-σαν-βαλς-αλλά-όχι-τανγκό-μπουζουκο-χορό!



Και για του λόγου το αληθές εμείς σας παραθέτουμε πως θα ήταν ένα αληθινό τανγκό… για να καταλάβουμε τις διαφορές!

Newsbeast.gr - Η Πάολα χορεύει ταγκό στο Αξίζει να το Ζεις

Al Pacino - Scent of a Woman

Βόμβα από... κόκα κόλα

Βόμβα από... κόκα κόλαΒΙΝΤΕΟ: Αυτή είναι έκρηξη!

Newsbeast.gr - Συνδυασμός Τένις με Coca cola

Τι δεν πάει καθόλου καλά με αυτή την εικόνα

Τι δεν πάει καθόλου καλά με αυτή την εικόναΔΕΙΤΕ: Συνταρακτική αποκάλυψη

Τουρκικό δικαστήριο απαγόρευσε την πρόσβαση στους χρήστες

Οι πολίτες της γείτονος είχαν στη διάθεσή τους τελικά μόλις τρεις ημέρες «ελευθερίας πρόσβασης» στο YouTube. Με νέα απόφασή του, τουρκικό δικαστήριο, απαγόρευσε στους χρήστες την πρόσβαση στη δημοφιλή διαδικτυακή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.




H πρόσβαση στο Υοutube ήταν απαγορευμένη επί 2,5 χρόνια κατόπιν βούλησης της τουρκικής κυβέρνησης. Αυτή τη φορά όμως έκλεισε με τη βούληση της αντιπολίτευσης.



Το 11ο τμήμα του Ειρηνοδικείου της Άγκυρας έκανε δεκτή την προσφυγή του πρώην ηγέτη της αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Ντενίζ Μπαϊκάλ, με βάση την οποία ζητούσε την απαγόρευση πρόσβασης και πάλι στο Youtube. Ο λόγος ήταν ότι στο Youtube προβαλλόταν το βίντεο, το οποίο στάθηκε η αφορμή να απομακρυνθεί από την ηγεσία του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος τον περασμένο Μάιο. Το επίμαχο βίντεο έδειχνε τον ίδιο και μία βουλευτή του κόμματός του σε ερωτικές περιπτύξεις.



Έτσι, το τουρκικό δικαστήριο έδωσε την εντολή στην Αρχή Τηλεπικοινωνιών της Τουρκίας να απαγορεύσει και πάλι την πρόσβαση στο Youtube.



Ο Τούρκος πρόεδρος, Αμπντουλάχ Γκιουλ, σχολιάζοντας τη νέα απόφαση, είπε ότι «η Τουρκία δε θα έπρεπε να κατατάσσεται στις χώρες που εφαρμόζουν τέτοιου είδους απαγορεύσεις».

Μάνα μετά από προσπάθειες 13 χρόνων

ΔΕΙΤΕ: Το πρώτο πάντα που γεννήθηκε φέτος στις ΗΠΑ


Η Λουν Λουν, ένα γιγάντιο πάντα, βάρους 107 κιλών, γέννησε σήμερα στο ζωολογικό κήπο της Ατλάντα ένα μωράκι που είναι το πρώτο που γεννιέται φέτος στις ΗΠΑ.

Μάνα μετά από προσπάθειες 13 χρόνων

Το μωρό, όπως και η μητέρα του, φαίνεται όπως λένε ειδικοί, πως θα γίνει γιγάντιο αλλά προς το παρόν το μέγεθός του είναι τόσο μικρό που φτάνει μόλις το μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ζωολογικού κήπου.



Η Λουν Λουν ζει επί 13 χρόνια στην Ατλάντα και μόλις σήμερα κατάφερε να γίνει μητέρα, μετά από πολλές προσπάθειες τόσο δικές της όσο και του αρσενικού Γιανγκ Γιανγκ που ήλθε από την Κίνα, αλλά και των ειδικών που αγωνίζονται να σώσουν αυτό το σπάνιο είδος ζώων που κινδυνεύουν με αφανισμό.



Το μωρό, που ακόμα δεν αποφασίστηκε πως θα ονομαστεί, θα μπορεί να παρουσιάζεται στο κοινό από την προσεχή άνοιξη.

Lun Lun has third panda cub

"Τα κουτσομπολιά κάνουν σε.. δευτερόλεπτα τον γύρο της Γης!!"

"Πόσο γρήγορα μπορεί ένα κουτσομπολιό να κάνει τον γύρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών του κόσμου;


Στη μελέτη τους με τίτλο «Θεώρημα για τη διάδοση φημών και την αγωγιμότητα των διαγραμμάτων», τρεις ερευνητές του Πανεπιστημίου Λα Σαπιέντσα της Ρώμης παρουσίασαν μια πολύπλοκη μαθηματική εξίσωση, χάρη στην οποία καταφέρνουν να υπολογίσουν με ακρίβεια την...







ταχύτητα της διάδοσης των κουτσομπολιών σε οποιοδήποτε τεχνολογικό κοινωνικό δίκτυο, ακόμη κι αν αποτελείται από εκατομμύρια «κόμβους». Για παράδειγμα, στο Τwitter, το Facebook ή γενικά στο Διαδίκτυο. Και φαίνεται πως η ταχύτητα διάδοσης του κουτσομπολιού είναι τέτοια ώστε μπορεί να φτάσει σ΄ όλες τις άκρες του Ίντερνετ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.



Τη μελέτη υπογράφει ο καθηγητής Αλεσάντρο Πανκονέζι, διευθυντής του Τμήματος Πληροφορικής του Λα Σαπιέντσα, μαζί με δύο φοιτητές του που ετοιμάζουν το διδακτορικό τους, τον Φλάβιο Κιερικέτι και τον Σίλβιο Λατάντσι. «Ο Λατάντσι θα πάει στην Google που του έκανε προσφορά, ενώ ο Κιερικέτι επέλεξε το Πανεπιστήμιο Κορνέλ, κορυφαίο παγκοσμίως στην έρευνα στον τομέα αυτό», λέει ο Πανκονέζι.



Ο καθηγητής εξηγεί στην ιταλική «Κοριέρε ντέλα Σέρα» πως «αυτό που κάναμε δεν ήταν να επινοήσουμε τον αλγόριθμο του κουτσομπολιού, που είναι γνωστός από καιρό και αρκετά κοινότοπος. Θελήσαμε να προσδιορίσουμε την ταχύτητα και τον τρόπο με τον οποίο το κουτσομπολιό διαδίδεται σ΄ ένα κοινωνικό δίκτυο οποιωνδήποτε διαστάσεων. Το θέμα μελετάται εδώ και δεκαετίες και από τους κοινωνιολόγους, όμως τώρα τα δίκτυα έχουν λάβει διαστάσεις που στη δεκαετία του 1960 ήταν αδιανόητες».



Η έρευνα έχει σημαντικές βιομηχανικές εφαρμογές για τις υπηρεσίες του Ίντερνετ, πράγμα που αποδεικνύεται από το ότι χρηματοδοτήθηκε από ιδιώτες- τη Υahoo Research και την ΙΒΜ, η οποία απένειμε στον Πανκονέζι το βραβείο «Faculty Αward ΙΒΜ».



«Πρέπει να εξηγήσουμε», διευκρινίζει ο καθηγητής, «πως επιλέξαμε την πληροφορία για την οποία μιλάμε, το κουτσομπολιό, επειδή διαδίδεται με τον ίδιο τρόπο που διαδίδεται στο Διαδίκτυο ή σε άλλα δίκτυα μια πληροφορία που δίνεται αρχικά με ανεπίσημο τρόπο. Με λίγα λόγια, πέρα από το κουτσομπολιό, η εξίσωση αφορά επίσης πληροφορίες άλλου τύπου. Χρήσιμες, όπως για παράδειγμα ένα σήμα συναγερμού. Ή βλαβερές, όπως ένας ιός, και όχι μόνο ψηφιακός»."

Το μπικίνι που εξαφανίζεται!

Μία γερμανική εταιρεία δημιούργησε ένα πολύ όμορφο μαύρο μπικίνι, το οποίο όμως εξαφανίζεται μόλις η γυναίκα, που θα το φορέσει, μπει στο νερό.


Το μαγιώ αποσυντίθεται στο νερό αφήνοντας την άτυχη που το φοράει, τελείως γυμνή και ντροπιασμένη.





Το μπικίνι αυτό δεν έχει καμία διαφορά από ένα...



πραγματικό στην όψη, στην εφαρμογή και στην αίσθηση. Η μόνη διαφορά είναι ότι ..

... το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο λιώνει στο νερό μετά απο μερικά δευτερόλεπτα.

Το μαγιώ αυτό, με την ονομασία “Get Naked Bikini,”είναι το… τέλειο μέσο εκδίκησης.





Δε λείπουν πάντως οι αντιδράσεις από οργανώσεις για τα γυναικεία δικαιώματα. Μέλος ομάδας, η Rosmarie Zapfl τονίζει ότι “η εφεύρεση αυτού του μπικίνι είναι προσβολή για τις γυναίκες.”

Οδηγός απείλησε να κατεβάσει μια κοπέλα επειδή το στήθος της του αποσπούσε την προσοχή!

Φυσικά δεν ήταν οδηγός στη ΟΑΣΑ γιατί ακόμα βόλτες θα την έκανε. Ένας οδηγός λεωφορείου, στην Γερμανία ήταν!


«Σταμάτησε ξαφνικά το λεωφορείο και μου φώναξε: κάθε φορά που κοιτώ από τον καθρέπτη το...

μπούστο σου με αποσπά και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στην οδήγηση,» είπε η 20-χρονη κοπέλα.



Η νεαρή πωλήτρια αναγκάστηκε να αλλάξει θέση αφού εάν δεν το έκανε ο οδηγός της διεμήνυσε πως θα την κατεβάσει από το λεωφορείο. «Ο οδηγός έπραξε αυτό που νόμιζε ότι ήταν σωστό. Ένας οδηγός δεν μπορεί να αποσπάται επειδή τότε θα αποτελεί κίνδυνο για όλους τους επιβάτες,» είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας των λεωφορείων.

Δημοφιλής τραγουδίστρια κακοποιεί την κόρη της!

Δύσκολες ώρες περνάει γνωστή τραγουδίστρια τις τελευταίες μέρες μετά από έντονη διαμάχη που είχε με την κόρη της, εξαιτίας της οποίας , η νεαρή έφυγε...




από το σπίτι και προς το παρόν αρνείται να επιστρέψει. Η διαμάχη μεταξύ μητέρας και κόρης έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό αφού η γνωστή τραγουδίστρια, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον χειροδικεί βάναυσα πάνω στην έφηβη κόρη της. Αρκετό καιρό τώρα η νεαρή μαθήτρια απειλεί τη μητέρα της, αλλά και το υπόλοιπο οικογενειακό περιβάλλον ότι αν δεν αλλάξει τακτική απέναντί της δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα η έφηβη παραπονιόταν στις παρέες της για την έντονη νυχτερινή ζωή της μητέρας της, την άστατη συμπεριφορά της και συχνά φαινόταν απογοητευμένη από τη σχέση της μαζί της. Η νεαρή μαθήτρια μάλιστα έκρυβε στο σχολείο της για μεγάλο χρονικό διάστημα ότι ήταν η κόρη της συγκεκριμένης καλλιτέχνιδας και σε ένα πρόσφατο ξέσπασμά της στο φιλικό της περιβάλλον μίλησε για το δράμα που περνά και για την σχέση της με τη μητέρα της.

Η γνωστή τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό στην προσπάθειά της να απλώσει την καριέρα της πέρα από το τραγούδι, φαίνεται να έχει παραμελήσει την κόρη της αντιδρώντας βάναυσα κάθε φορά που η νεαρή μαθήτρια της... ζητιανεύει την προσοχή της.

Με επικίνδυνα χημικά ψεκάζουν και τους κυπριακούς ουρανούς

Βρετανοί και Αμερικανοί μέσω των Βάσεων..Σχηματισμός ουράνιου τόξου μετά τους ψεκασμους..


Με επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία χημικά ψεκάζουν τους...

κυπριακούς ουρανούς Βρετανοί και Αμερικανοί, μέσω των Βρετανικών Βάσεων, καταγγέλλει το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και η νεοσυσταθείσα Επιτροπή Αγώνα κατά των χημικών αεροψεκασμών (Chemtrails).

Το πρωί.....

μέλη των Οικολόγων και της Επιτροπής Αγώνα πραγματοποίησαν ολιγόλεπτη διαμαρτυρία έξω από την περιοχή των κεραιών ''Πλούτωνας'' στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου, καλώντας την Κυβέρνηση να διερευνήσει τις καταγγελίες για χημικούς αεροψεκασμούς, γεγονός που απορρίπτει κατηγορηματικά η διοίκηση των Βάσεων. Σε δηλώσεις της, η ΓΓ των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Ιωάννα Παναγιώτου ανέφερε πως ''εδώ και καιρό γίνεται ένας διάλογος ανά το παγκόσμιο και εκφράζεται ανησυχία όσον αφορά τους αεροψεκασμούς, με τη χρήση χημικών ουσιών, γεγονός το οποίο βλάπτει την υγεία των ανθρώπων, επηρεάζει το κλίμα και βέβαια εξυπηρετεί τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς στις στρατιωτικές τους επιδιώξεις, αφού σχετίζεται με τις ραδιοεπικοινωνίες''.



''Εμείς, εδώ στην Κύπρο, έχουμε ζητήσει εδώ και καιρό να διερευνηθεί το θέμα για τη χρήση των Βάσεων στο πρόγραμμα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Programme)'', είπε η κ. Παναγιώτου και διερωτήθηκε γιατί έχει σταματήσει τη λειτουργία της η διυπουργική επιτροπή που συστάθηκε πέρσι από την Κυβέρνηση, για να εξετάσει το θέμα. Το Κίνημα Οικολόγων, συνέχισε, ζητά όπως διερευνηθούν οι καταγγελίες και όπως ο κυπριακός λαός διαμαρτυρηθεί για τη χρήση των Βρετανικών Βάσεων για το σκοπό αυτό. Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Παναγιώτου ανέφερε πως σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι αεροψεκασμοί γίνονται για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και να υποβοηθηθούν οι ραδιοεπικοινωνίες και οι στρατιωτικές ασκήσεις, ενώ στους ισχυρισμούς των Βρετανών ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, δήλωσε πως υπάρχει φωτογραφικό υλικό που μαρτυρεί ότι γίνονται αρκετά συχνά αυτοί οι αεροψεκασμοί.

''Επειδή είναι βαρέα μέταλλα, προκαλούνται προβλήματα στην υγεία των ανθρώπων και γι’ αυτό ζητούμε να γίνει μια πραγματική έρευνα και αναλύσεις και επί του εδάφους αλλά και στην ατμόσφαιρα'', συμπλήρωσε. Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα εναντίον των χημικών αεροψεκασμών, Πέτρος Θεοδοσίου, υποστήριξε πως ''οι πολιτικοί μας, οι περισσότεροι, το γνωρίζουν αυτό αλλά δυστυχώς δεν κάνουν τίποτε γι’ αυτό'' και κάλεσε τον κόσμο να αντιδράσει. Υπάρχουν, συνέχισε, αρκετές φωτογραφίες και οπτικό υλικό στο διαδίκτυο, που αποδεικνύουν την ύπαρξη αυτών των αεροψεκασμών, παρά το γεγονός, όπως είπε, ότι οι Βρετανοί αρνούνται να το παραδεχτούν. Ο εκπρόσωπος Τύπου των Βρετανικών Βάσεων, λοχαγός Τζιμ Μάνσελ, απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς των διαμαρτυρομένων, λέγοντας ότι ''οι ΒΒ στην Κύπρο δεν εμπλέκονται στον ψεκασμό χημικών ή παρόμοιου τύπου πειραμάτων στην Κύπρο. Κατηγορηματικά το δηλώνω αυτό και δεν υπάρχει ένα τέτοιο περιστατικό εδώ''. Οι διαμαρτυρόμενοι, συνέχισε, αναφέρονται στο πρόγραμμα HAARP, το οποίο ''είναι ένα αμερικανικό πρόγραμμα και οι Βρετανοί δεν έχουν τίποτα να κάνουν με αυτό, είτε εδώ στην Κύπρο είτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο''. Δείτε μια πολύ καλή εργασία σπουδάστριας σε μάθημα Τεχνολογίας για τους αεροψεκασμούς (CHEMTRAILS).

http://hellasxg.blogspot.com/2010/10/chemtrails_09.html"Chemtrails....μας δηλητηριάζουν αργά..!!"

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ..Ασθένεια Morgellons -ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΥ NANO & CHEMTRAILS.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ..

Killer Chemtrails: The Shocking Truth

Χώρισε και τις δύο συζύγους του μέσα σε τρία λεπτά!!!

Ενας μουσουλμάνος από την Μαλαισία εμφανίστηκε σε ισλαμικό δικαστήριο και πήρε μέσα σε τρία λεπτά διαζύγιο και από τις δύο συζύγους του, με το επιχείρημα ότι οι δύο γυναίκες είχαν γίνει φίλες και...


είχαν αποφασίσει να τον εγκαταλείψουν, αναφέρουν δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

Ο 44χρονος Ροσλάν Νγκα, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου εναντίον και των... δύο γυναικών και χθες το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της έκδοσης, έγραψε η εφημερίδα "Σταρ".

Ο Ροσλάν ισχυρίστηκε ότι οι δύο σύζυγοί του, ηλικίας 35 και 46 ετών αντίστοιχα, τον είχαν προσεγγίσει ζητώντας του διαζύγιο.

"Παραδέχομαι ότι η σχέση μου και με τις δύο πέρασε κρίση τους τελευταίους μήνες, αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι... ο γάμος μου και με τις δύο θα είχε τέτοια κατάληξη", φέρεται να δήλωσε.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είχε παντρευτεί και μια τρίτη γυναίκα, το 2001, αλλά ο γάμος τους άντεξε μόλις τρια χρόνια.

Πάντως, δεν φαίνεται να πτοείται αφού όπως δήλωσε σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί.

Η πολυγαμία επιτρέπεται από το σλάμ και οι μουσουλμάνοι Μαλαίοι επιτρέπεται να παντρεύονται έως και τέσσερις γυναίκες την φορά.

Σέξι φοιτήτριες καθαρίζουν σπίτια για τα προς το ζην!

Καθαρά και σέξι. Αυτή η πραγματικά ασυνήθιστη ιδέα ανήκει στην 21χρονη φοιτήτρια οικονομικών Katka Kopecka. Η νεαρή Τσέχα θύμα και αυτή της ανεργίας σκέφτηκε έναν τρόπο να βγάζει τα προς το ζην.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ...



Μαζί με άλλες συμφοιτήτριές της έφτιαξαν την εταιρεία Crazy Cleaners. Οι νεαρές κοπέλες πηγαίνουν σε σπίτια, τα καθαρίζουν και φορούν τα απολύτως απαραίτητα.



Η επιχείρησή τους προσφέρει κάθε είδους υπηρεσίες καθαριότητας και οι κοπέλες αντί για στολή φορούν εσώρουχα και ζαρτιέρες.



«Οι περισσότεροι πελάτες που έρχονται σε εμάς είναι πολυάσχολοι επιχειρηματίες που απλά θέλουν να χαλαρώνουν, Τις ώρες που καθαρίζουμε τα σπίτια τους απλά μας παρακολουθούν και εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν προσφέρουμε τίποτα παραπάνω από το καθάρισμα», λέει η 21χρονη said Katka.

Μικρά και περίεργα

* Το συνολικό βάρος του παγκόσμιου πληθυσμού των μυρμηγκιών είναι μεγαλύτερο από το συνολικό βάρος του ανθρώπινου πληθυσμού.




* Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η IBM κατασκεύασε μετρητικές μηχανές, τις....

οποίες χρησιμοποίησαν οι Ναζί για να μπορέσουν να οργανώσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.



* Κάθε σταγόνα θαλασσινού νερού περιέχει περίπου 1 δισεκατομμύριο άτομα χρυσού.



* Τα Ιμαλάια καταλαμβάνουν το...1/10 της συνολικής επιφάνειας της Γης.



* Ένα πακέτο κράκερ την ημέρα αντιστοιχεί σε 5 λίτρα μαγειρικού λαδιού το χρόνο.



* Ο πίνακας της Μόνα Λίζα ήταν κρεμασμένος στην κρεβατοκάμαρα του Ναπολέοντα.

Επαφές της ΝASA με εξωγήινους

Ο Edgar Mitchell δεν είναι μόνο ένας υπάλληλος της NASA, αλλά παράλληλα είναι και βετεράνος της αποστολής Apollo 14, και ένας από τους αστροναύτες που έχουν περπατήσει στη Σελήνη και αυτό το γεγονός δίνει ...




άλλη διάσταση στις καταγγελίες του. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο 77χρονος πλέον Δρ. Μίτσελ δήλωσε ότι αρκετές φορές εξωγήινα όντα έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας τα τελευταία 60 χρόνια, αλλά κάθε φορά οι επαφές αποκρύπτονται και καλύπτονται από κυβερνητικούς παράγοντες. Είπε επίσης οτι ότι πηγές της NASA που έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους τους περιγράφουν σαν «μικρά ανθρωπάκια με παράξενη όψη» που μοιάζουν αρκετά με την παραδοσιακή μορφή την οποία γνωρίζουμε από ταινίες, δηλαδή αυτή του μικρού σώματος με τα μεγάλα μάτια και κεφάλι. Επίσης τόνισε ότι η τεχνολογία μας δεν είναι ούτε κατά διάνοια κοντά στη δική τους και ότι εάν ήταν εχθρικοί, σίγουρα θα μας είχαν εξαφανίσει εδώ και αρκετά χρόνια. Όλα αυτά θα φάνταζαν σαν άλλο ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας εάν δεν προέρχονταν από το στόμα ενός τόσο διακεκριμένου αστροναύτη της NASA, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ του μεγαλύτερου σε διάρκεια περίπατου στη Σελήνη (9 ώρες και 17 λεπτά, στην αποστολή του 1971). Έχει πτυχίο στην Αεροναυτική Μηχανική και Διδακτορικό στην Αεροναυπηγική, ενώ υποστηρίζει ότι το Roswell ήταν πραγματικό και παραπλήσιες επισκέψεις εξωγήινων όντων συνεχίζουν να ερευνούνται ακόμα και σήμερα.