Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Υποσχέσεις …στον αέρα από τον Γ.Δέδε! -Αντιδράσεις των κατοίκων για το δρόμο Αλεποχωρίου-Σχίνου

Υποσχέσεις …στον αέρα από τον Γ. Δέδε και αντιδράσεις των κατοίκων για το δρόμο Αλεποχωρίου-Σχίνου!
Στη zougla.gr αναφέρθηκε: «Στο έλεος έχει αφεθεί ο δρόμος Αλεποχωρίου-Σχίνου, κοντά στα Μέγαρα.
Το οδόστρωμα βρίσκεται υπό κατάρρευση εξαιτίας των κατολισθήσεων και από τη διάβρωση που έχει υποστεί λόγω του θαλασσινού νερού.
«Αν περάσει κάποιο βαρύ όχημα, ο δρόμος θα καταρρεύσει», αναφέρουν.

Οι κάτοικοι σε δηλώσεις τους ανέφεραν μεταξύ άλλων στο korinthostv: «Δεν έχουμε τους ηγέτες για να ενδιαφερθούν για το συγκεκριμένο θέμα. Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Αν περάσει κάποιο μεγάλο όχημα ο δρόμος θα καταρρεύσει. Ο Δέδες μας είχε υποσχεθεί ότι τον Μάρτιο του 2013 θα είχε ολοκληρωθεί η μελέτη για να γίνει το έργο.
Τον Μάιο μας είχε πει ότι θα δημοπρατηθεί το έργο και τον περασμένο Ιούνιο θα είχε ξεκινήσει το έργο. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε. Σε τελευταία επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο μας ανέφερε ότι πλέον δεν υπάρχουν τα χρήματα για να γίνουν οι εργασίες σε αυτό το δρόμο και αν το πρόβλημα συνεχιστεί θα αναγκαστεί να τον κλείσει.
Αν κλείσουν το δρόμο θα αναγκαστούμε και εμείς να κλείσουμε έναν άλλο δρόμο. Θα φτάσουμε στο σημείο να κλείσουμε και τον Ισθμό της Κορίνθου». Τέλος οι κάτοικοι ανέφεραν ότι ενδιαφέρον δείχνουν για το συγκεκριμένο θέμα τόσο η Μαριλένα Σούκουλη όσο και ο Ι. Βαφειάδης.
Υποσχέσεις στον αέρα από τον Γ. Δέδε- Προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων
Τίποτα δεν έγινε! Υποσχέσεις …στον αέρα από τον Γ. Δέδε!!!- Προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων
ΣΣ. Οι κάτοικοι δικαιολογημένα …τα έχουν πάρει με τον Γ. Δέδε γιατί για ότι τους υποσχέθηκε δεν έγινε τίποτα απολύτως. Στο τέλος έφτασε στο σημείο να λέει ο Δέδες ότι θα κλείσει το δρόμο!!! «Ωραία» αντιμετώπιση των πραγμάτων από τον Γ. Δέδε! Τόσο ενδιαφέρει το θέμα τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Δέδε αλλά και τον περιφερειάρχη Π. Τατούλη;
"Πετράν" εσύ άκουσες τίποτα για το συγκεκριμένο έργο;
«Πετράν» εσύ άκουσες τίποτα για το συγκεκριμένο έργο;
Σε ότι αφορά τον Δέδε είναι χειρότερα τα πράγματα γιατί …έδινε υποσχέσεις στον αέρα! Δυστυχώς, από τις καταγγελίες που γίνονται τουλάχιστον και  ο κ. Δέδες ακολουθεί την πορεία των πολιτικών! Πολλές υποσχέσεις …αλλά επι της ουσίας τίποτα! Κάτι οι καταγγελίες για τον δρόμο παραπάνω, κάτι οι καταγγελίες για τον προαστιακό Λουτρακίου…τι άλλο έχει σειρά κε Δέδε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: