Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον εμπορικό σύλλογο Κιάτου

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον εμπορικό σύλλογο Κιάτου
Από τον εμπορικό σύλλογο Κιάτου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εορτών με παιχνίδια και δρώμενα στον πεζόδρομο της Κλεισθένους.
Με σκοπό την τόνωση της αγοράς και την ψυχαγωγία και την διασκέδαση μικρών και μεγάλων εγκαταστάθηκαν παιχνίδια και θα γίνουν εκδηλώσεις για παιδιά στον πεζόδρομο της Κλεισθένους.
Η αγορά του Κιάτου γέμισε εορταστικές μελωδίες και τραγούδια. Τα παιδιά πλημμυρίζουν με τις χαρούμενες φωνές τους τον πεζόδρομο και αναζητούν τον Άγιο Βασίλη που φωτογραφίζεται με μικρούς και μεγάλους και μοιράζει γλυκά και δώρα
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου δίνει και πάλι το παρόν φέτος τις μέρες των Χριστουγέννων και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού και των μικρών μας φίλων…».
ΣΣ. Δεν είναι μόνο η Κλεισθένους που υπάρχουν καταστήματα για να γίνονται εκδηλώσεις από τον εμπορικό σύλλογο Κιάτου αυτές τις μέρες! Υπάρχουν και άλλοι πεζόδρομοι. …Έτσι δεν είναι; Μήπως οι εκδηλώσεις αυτές τις μέρες πρέπει να μοιραστούν και σε άλλα σημεία για να δουλέψουν εξίσου όλα τα καταστήματα; Ποια είναι η άποψη των μελών του εμπορικού συλλόγου Κιάτου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: