Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Αστυνομική επιχείρηση στο Βραχάτι με 16 συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση στο Βραχάτι με 16 συλλήψεις
Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες από το μεσημέρι έως το βράδυ, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Βραχατίου Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν σαράντα άτομα, εκ των οποίων ενενήντα επτά ήταν ημεδαποί και σαράντα τρία ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν είκοσι τέσσερα οχήματα και εννέα καταστήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα επτά άτομα, από τα οποία τριάντα δύο ήταν ημεδαποί και δεκαπέντε ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δέκα έξι άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Δύο ημεδαποί, για ναρκωτικά.
  • Δύο ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Έξι ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Δύο αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Επίσης, κατά την επιχείρηση βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα δύο παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έξι παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι δισκία που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά και μικροποσότητα μορφίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: