Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Σύλληψη 44χρονου για παιδική πορνογραφία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Συνελήφθη την Πέμπτη (14-3-2013) το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 44χρονος Έλληνας για προμήθεια και κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και οπλοκατοχή.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε την Παρασκευή στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητάς του, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους.

Πρόκειται για τον ΣΥΡΙΓΟ Ευθύμιο του Γεωργίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1969, στο Μοσχάτο Αττικής.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και σε αποθήκη που διατηρούσε στο Νέο Κόσμο, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή.
• Διακόσιοι δώδεκα (212) ψηφιακοί δίσκοι με φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.
• Ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα και εννέα μεταλλικά σφαιρίδια.
• Μία απομίμηση ( REPLICA ) πυροβόλου όπλου με άδειο γεμιστήρα και δύο φυσίγγια.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η δημοσιοποίηση των στοιχείων του αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας
 
Δημοσίευση σχολίου