Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μαρμελάδα Κρεμμύδι

1.200 γρ λευκή ζάχαρη
2.50 ml νερού
3.2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένο
4.100 ml λιμάνι
5.αλάτι
•Ρίξτε τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και προσθέστε ακριβώς αρκετό νερό για να μαλακώσει. Φέρεται σε βρασμό, στη συνέχεια, αφήστε το να σιγοβράσει μέχρι να είναι αρκετά σκούρο χρώμα αυτό είναι η καραμέλα.
•Προσθέστε το κρεμμύδι αμέσως, ακολουθούμενη από το λιμάνι (προσέχοντας να μην την έχουν πιτσιλίσματα σε σας), στη συνέχεια, ανακατώστε για να συνδυάσετε τα συστατικά. σε αυτό το στάδιο, η καραμέλα μπορεί να σχηματίσει μάζες? μην πανικοβληθείτε, όπως αυτές θα διαλυθεί.
•Περίοδος με το αλάτι.
•Μειώστε τη θερμότητα ελαφρώς και σιγοβράζουμε μέχρι το κρεμμύδι είναι πολύ καλά μαγειρεμένα και παίρνει ένα σκούρο καφέ χρώμα. έχουν νερό από το τηγάνι, όπως η μαρμελάδα τείνει να χάσει όλα τα υγρά της πριν να είναι έτοιμο, οπότε προσθέστε λίγο περισσότερο για να το κρατήσει υγρό.
•Μόλις παχύ και μυρωδάτο, κατεβάζουμε από τη φωτιά. μαρμελάδα κρεμμύδι μπορεί να σερβιριστεί ζεστό ή διατηρημένα με απλή ψύξη και θα αποθηκεύσει, που καλύπτεται, στο ψυγείο για 4-6 εβδομάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια: