Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

VIDEO: Τους θάβουν ζωντανούς για να τους φύγει το... άγχος!

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ομάδα "θεραπευτών" στη Ρωσία θάβει ανθρώπους ζωντανούς κάτω από το χώμα, για να τους βοηθήσει να... διώξουν το άγχος!

Αυτή η ακραία μορφή "θεραπείας" εφαρμόζεται από μία ομάδα με την βαρύγδουπη ονομασία Enlightenment Territory (Περιοχή Διαφωτισμού). Οι συμμετέχοντες όχι μόνο θάβονται πρόθυμα αλλά πληρώνουν και 120 ευρώ τη φορά παρακαλώ!"Το πρώτο πράγμα που προκαλεί αυτή η εμπειρία στον "ασθενή", είναι πανικό! Μόλις το σώμα του καλυφθεί από το χώμα σκέφτεται "τι διάολο κάνω εδώ κάτω;". Αλλά μόλις ηρεμήσει, συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν αυτό! ", διαφημίζει το προϊόν του ο υπέυθυνος της εταιρείας!

Και προσθέτει: " Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να ξεπεράσει κανείς τα ψυχολογικά προβλήματα που μπορεί να έχει. Κάτω από το έδαφος, δεν ακούς και δεν βλέπεις τίποτα, συνεπώς έρχεσαι αντιμέτωπος με τις βαθύτερες σκέψεις ή φοβίες σου και τις καταπολεμάς". Η μέθοδος που ακολουθούν είναι η εξής: αφού βάλουν τον "ασθενή" μέσα σε μία πράσινη θήκη, του δίνουν να βάλει στο στόμα ένα λάστιχο ποτίσματος! Στη συνέχεια τον τοποθετούν σε έναν λάκο βάθους 30 εκατοστών και τον σκεπάζουν με χώμα, όπως βλέπετε στη φωτογραφία! Εκεί τον αφήνουν για περίπου σαράντα λεπτά! Υποτίθεται ότι αναπνέει από το λάστιχο, αφού την άλλη άκρη του τη στερεώνουν έξω από τη γη, όπως θα δείτε στο βίντεο!

Παρακολουθώντας το βίντεο διαπιστώσαμε ότι δεν εμφανίζεται σε αυτό κάποιος που να έχει επισήμως την ιδιότητα του γιατρού ή ψυχοθεραπευτή. Δεν είδαμε πουθενά φιάλες οξυγόνου ή κάποιον απινιδωτή για την περίπτωση που κάτι πάει στραβά!

Το pyles.tv, θεωρεί πως αυτές οι μέθοδοι πρέπει να αποτελούν παράδειγμα αποφυγής για όλους μας αφού, πέρα από το ότι πρόκειται για τσαρλατανισμούς, είναι οφθαλμοφανέστατα επικίνδυνες για την ίδια μας τη ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: