Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Χαλάει από το βράδυ της Κυριακής

Ζεστός και υγρός αναμένεται ο καιρός όλο το Σαββατοκύριακο και μόνο τοπικές ομίχλες θα εκδηλωθούν κυρίως τις πρωινές ώρες.

Οι ετεροδημότες θα μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς προβλήματα από τον καιρό.



Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου.



Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανοιχτά του Ιονίου βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.



Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς Κελσίου.



Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.



Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.



Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αιθριος. Τοπικα περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.



Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.



Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή



Ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος με περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες. Το απόγευμα στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, ενισχυμένοι τη νύχτα στο Ιόνιο σε 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: