Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

dVIDEO: Γνωστός παρουσιαστής γυμνός στο μπάνιο!

Γυμνός εμφανίζεται ο ...Σάββας Πούμπουρας να τραγουδά και να λικνίζει τα οπίσθια του σε βίντεο στο μπάνιο του. Δείτε το video του γυμνού Σάββα Πούμπουρα.

Το όνειρο πολλών γίνεται πραγματικότητα, καθώς μετά τον γυμνό Δημήτρη Βλάχο, και ο κολλητός του, Σάββας Πούμπουρας, εμφανίζεται γυμνός σε video από το μπάνιο του, όπου τραγουδά και λικνίζεται. Πώς γυρίστηκε το βίντεο;

Το βίντεο με τον Σάββα Πούμπουρα γυμνό αποτελεί την συμμετοχή του Σάββα στον διαδικτυακό διαγωνισμό τραγουδιού με επώνυμους, live2sing. Με αυτό το video ο Σάββας Πούμπουρας αναμένεται να πάρει πολλές ψήφους.

Το live2sing είναι ένας διαγωνισμός όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος ανεβάζει ένα βίντεο με την ερμηνεία του και οι επισκέπτες αναλαμβάνουν το ρόλο του κριτή. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει και όλοι έχουν δικαίωμα ψήφου. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι απολύτως δωρεάν και ο νικητής αναδεικνύεται αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού, δεν υπάρχουν επίσημοι κριτές. O διαγωνισμός τραγουδιού live2sing είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης νέων ταλέντων στην Ελλάδα, εξ ολοκλήρου στο internet.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο του Σάββα Πούμπουρα, αρχικά τον βλέπουμε πλάτη μέσα στην ντουζιέρα να κουνά τους ακάλυπτους γλουτούς του υπό τους ήχους του «Addicted to Love». Ξαφνικά, η ντουζιέρα ανοίγει και ο σέξι μελαχρινός τυλίγεται με μια πετσέτα, αφήνοντας -φυσικά- τους γραμμωμένους κοιλιακούς του σε κοινή θέα. Το τραγούδι και τα λικνίσματα συνεχίζονται, με το ντους να χρησιμεύει για μικρόφωνο και τα νερά να κυλούν από το σώμα του Σάββα. Τώρα όσον αφορά το τραγούδι του, αυτό μάλλον δεν θα το προσέξουν πολλοί.

Δείτε το βίντεο με τον γυμνό Σάββα Πούμπουρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: