Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

«Ώρα μηδέν» για τα σκουπίδια και στο Κιάτο! Επι της ουσίας τίποτα δεν αποφάσισαν στο ΔΣ

«Ώρα μηδέν» για τα σκουπίδια και στο Κιάτο! Επι της ουσίας τίποτα δεν αποφάσισαν στο ΔΣ
-Ο ΧΥΤΑ δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα…
Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σικυωνίων ένα από τα θέματα αφορούσε τη διαχείριση των απορριμμάτων μετά από αίτημα της μειοψηφίας.
Πιο συγκεκριμένα το ένα θέμα, το οποίο έθιξε ο κ. Ζαχαριάς, αφορούσε τη συνολική διαχείριση των απορριμμάτων αφού ο χρόνος διάρκειας του ΧΥΤΑ στο Κιάτο είναι περιορισμένος.

Το άλλο θέμα, το έθιξε ο κ. Βυτινιώτης, ο οποίος μίλησε για τα προβλήματα της καθημερινότητας με τα σκουπίδια, τους κάδους, την ανακύκλωση κτλ. Ο κ. Βυτινιώτης ανέφερε ότι έχουν περάσει δυόμιση χρόνια από τότε που είναι στο τιμόνι του δήμου η σημερινή δημοτική αρχή και τα καθημερινά προβλήματα σε ότι αφορά τα σκουπίδια συνεχίζονται κανονικά και δεν έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.
Στη χθεσινή συνεδρίαση, σε ότι αφορά τη δημοτική αρχή σχετικά με τη συνολική διαχείριση απορριμμάτων, άρχιζε πάλι να λέει θεωρίες για εργοστάσια κτλ. Επι της ουσίας δηλαδή τίποτα.
Σε κάποια στιγμή το λόγο πήρε ο κ. Βυτινιώτης και ανέφερε ότι η δημοτική αρχή του κ. Σταματόπουλου είχε εφησυχάσει στην αναφορά του περιφερειάρχη κ. Π. Τατούλη για τη διαχείριση σκουπιδιών σε επίπεδο νομού και δεν έκανε κάτι άλλο, τη στιγμή που έβλεπε ότι ο ΧΥΤΑ Κιάτου έχει πολύ σύντομα ημερομηνία λήξης.

ΣΣ. Κάναμε μία σύντομη περιγραφή για το τι έγινε χθες στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σικυωνίων σχετικά με τα σκουπίδια! Από αυτά που ανέφερε ο κ. Βυτινιώτης (σε γενικές γραμμές) υπάρχει άραγε κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: