Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Ιερόδουλη "ζωντάνεψε" όταν την τοποθέτησαν σε φέρετρο


"Αναστήθηκε" ξαφνικά μια ιερόδουλη όταν οι αρχές την τοποθέτησαν σε μεταλλικό φέρετρο. Η γυναίκα προσποιήθηκε ότι είχε πεθάνει κατά τη διάρκεια του σεξ για να μη συλληφθεί.(Vid)
Μια ιερόδουλη στην πόλη Bulowayo της Ζιμπάμπουε προσποιήθηκε ότι πέθανε κατά τη διάρκεια του σεξ μετά από σεξουαλική επαφή που είχε με έναν πελάτη για να μην την συλλάβουν οι αρχές.
Η γυναικά, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ως δια μαγείας ζωντάνεψε όταν οι αστυνομικοί την τοποθέτησε σε ένα μεταλλικό φέρετρο για να τη μεταφέρουν.
Ρεπορτάζ της Herald-Sun αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο ξενοδοχείο Manor γνωστό στους κύκλους των ιερόδουλων στην πόλη.
Εντοπίζοντας οι αστυνομικοί τη γυναίκα αποφάσισαν να την τοποθετήσουν σε ένα χαλύβδινο φέρετρο για να την μετακινήσουν από το ξενοδοχείο.
Τότε αυτή ξύπνησε, μιας και ποτέ δεν είχε πεθάνει, και ουρλιάζοντας τους είπε "Θέλετε να με σκοτώσετε".
Πολλοί από τους αυτόπτες μάρτυρες πανικοβλήθηκαν μιας και πίστευαν ότι η γυναίκα στο φέρετρο ήταν νεκρή."Ήταν σαν σε ταινία," είπε μια πηγή στην ιστοσελίδα Bulawayo24.com."Οι άνθρωποι έτρεχαν μακριά σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ήταν ένα τρομακτικό περιστατικό, επειδή ήμασταν όλοι πεπεισμένοι ότι είχε πεθάνει".

'Dead' Prostitute Comes Back to Life από stefanelonikitelo
Δημοσίευση σχολίου