Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

«Ο κύριος Θόδωρος -μαζί τα φάγαμε- Πάγκαλος, ενοχλήθηκε από την αφίσα της ΔΑΠ»

Σκληρή απάντηση της διοικούσας επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΝΔ, για την ειρωνική απάντηση Πάγκαλου σχετικά με την αφίσα της ΔΑΠ.


Όπως μάλιστα υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της διοικούσας, ο κ. Πάγκαλος δεν έχει στείλει καμία επιστολή στα γραφεία τους, παρά μόνο την ανέβασε στην ιστοσελίδα της αντιπροεδρίας!






«Ο κύριος Θόδωρος -μαζί τα φάγαμε- Πάγκαλος, ενοχλήθηκε από την αφίσα της ΔΑΠ και σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και της ΟΝΝΕΔ Δημ. Βαρτζόπουλο και Στράτο Γρομπανόπουλο ειρωνεύεται» τονίζεται στην ανακοίνωση » τόσο την οργάνωση όσο και τα συνθήματά της. Η επιστολή δεν ήρθε στα δύο στελέχη μας (άγνωστο εάν έχει ταχυδρομηθεί) αλλά βρίσκεται ανηρτημένη στην ιστοσελίδα του κ. Αντιπροέδρου. Σ’ αυτήν ξεχειλίζει το αλαζονικό του ύφος αφού ο κ. Πάγκαλος ενοχλείται από την κριτική και δίνει την εντύπωση κάθε φορά ότι απορεί για το πώς κάποιος μπορεί να διαφωνεί με τις θέσεις του. Όχι, αυτήν την φορά δεν είπε «κοπρίτες» τους ΟΝΝΕΔίτες. Απλώς «εθνικοσοσιαλιστές» τους αποκάλεσε!






Ο κ. Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι τόσο σίγουρος για την λαμπρή παρουσία και προσωπικότητά του που θεωρεί μάλλον εντελώς περιττή κάθε αποδοκιμασία των απόψεών του… Ευτυχώς ο κ. Πάγκαλος διαφωνεί με τις αφίσες της ΔΑΠ. Φαντάζεστε να συμφωνούσε; Και ευτυχώς τον ενοχλούν την μακαριότητά του. Αυτό δείχνει ότι είναι πετυχημένες…».






Δεν υπάρχουν σχόλια: