Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ

Extreme φαντασιώσεις






Στην προσπάθειά τους να βρουν τη μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση, άνδρες και γυναίκες έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις. Μερικές είναι απλές, ενώ άλλες φαίνονται να ξεπερνούν τα όρια. Μερικές έρχονται στο μυαλό από σκηνές πορνό ταινιών.


Υπάρχουν οι συνηθισμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις, όπως το να κάνεις σεξ σε μία ερημική παραλία, να κάνεις σεξ με κάποια/ον εντελώς άγνωστη/ο, να βλέπεις το ταίρι σου να γδύνεται στο μισοσκόταδο, να σκέφτεσαι ότι την ώρα που είσαι στο κρεβάτι μαζί της/του, εκείνη/ος είναι μία/ένας καυτή/ός πορνοστάρ κ.ά. Αλλά υπάρχουν και άλλες τις οποίες ίσως δεν έχουμε ακούσει ξανά και αν σας φανούν ερεθιστικές, κρατήστε τις καλύτερα ως φαντασιώσεις και μην τις εφαρμόσετε για να κάνετε σεξ, καθώς μπορεί να αποβούν επικίνδυνες.


Σας παραθέτουμε κάποιες extreme σεξουαλικές φαντασιώσεις από τους Times of India, που μπορούν να σας «ανάψουν» πολύ την ώρα που κάνετε σεξ:






1. Καυτά παιχνίδια με παγάκια






Ζευγάρια στα οποία αρέσει να ξεφεύγουν από τη ρουτίνα της κρεβατοκάμαρας και να σκέφτονται να απολαύσουν την ηδονή στη ντουζιέρα, στην κουζίνα ή στο… μπαλκόνι! «Ένα καλοκαίρι, εγώ και η γυναίκα μου αποφασίσαμε να γδυθούμε και να καλύψουμε τα κορμιά μας με παγάκια. Καθώς ο πάγος έλιωνε, μας γαργαλούσε και μας ερέθιζε. Ο πόθος μας μεγάλωνε ακόμη περισσότερο καθώς γλύφαμε τον λιωμένο πάγο πάνω στα κορμιά μας. Η φωτιά στα κορμιά μας και η αισθησιακότητα του λιωμένου πάγου μας έκανε να ουρλιάζουμε για περισσότερο σεξ», λέει ο Subodh Mishra, ένας 32χρονος διαφημιστής.


Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Να πάθετε υποθερμία και να χρειαστείτε νοσοκομειακή περίθαλψη.


2. Ηδονή πάνω από τα ρούχα


Είναι πράγματι συναρπαστικό να βλέπεις την/τον σύντροφό σου να γδύνεται σιγά-σιγά και να ετοιμάζεται για καυτές στιγμές στο κρεβάτι. Αλλά είναι εξ’ ίσου συναρπαστικό να χωθείς κάτω από τα σεντόνια με μία/ έναν εντελώς ντυμένη/ο σύντροφο. «Πάντοτε ήθελα να κάνω σεξ με το αγόρι μου ενώ είμαστε ντυμένοι και να μην βγάλουμε ο ένας τα ρούχα του άλλου. Η ευχαρίστηση να ανακαλύπτεις τις ερωτογενείς ζώνες του άλλου πάνω από τα ρούχα, προσθέτει κάτι στη σεξουαλική διέγερση», λέει η 27χρονη αρχισυντάκτρια Pragya Sen.


Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Σκέφτεστε τι μπορεί να πιαστεί στο φερμουάρ και να χρειαστεί ειδικό για να ξεπιαστεί;


3. Να κάνεις σεξ στο δοκιμαστήριο


Αυτή η φαντασίωση βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ζευγαριών. «Βρίσκω ότι η πιθανότητα να το κάνω σε ένα δημόσιο χώρο με ανάβει όσο τίποτε άλλο. Πήγαμε μαζί με την κοπέλα μου για να αγοράσουμε ρούχα σε ένα unisex κατάστημα και καθώς δοκιμάζαμε τα ρούχα στο δοκιμαστήριο αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Σύντομα είχαμε πετάξει ο ένας τα ρούχα του άλλου και είχαμε βγει εκτός ορίων. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τα βογγητά μας», λέει ο 21χρονος φοιτητής Deepak Jha. So.


Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Να σας πάρουν χαμπάρι και να περάσετε αυτόφωρο για προσβολή της δημοσίας αιδούς.






4. Σεξ την ώρα που κάνεις ένα extreme sport


Τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με το σεξ την ώρα που κάνεις ένα extreme sport. Τα ζευγάρια διασκεδάζουν κάνοντας bungee jumping, ράφτινγκ ή trekking. «Κάποτε είχα κάνει σεξ με την αρραβωνιαστικιά μου σε μια βάρκα κάνοντας ράφτινγκ. Ο κρύος αέρας, ο ανοιχτός ουρανός και το κούνημα της βάρκας έκαναν το σεξ απίστευτο. Το να είσαι γυμνός στη φύση είναι κάτι το ανεπανάληπτο», λέει ο 29χρονος δάσκαλος Madhavi Malani.


Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Να αναποδογυρίσει η βάρκα και να θέσετε τη ζωή σας σε τεράστιο κίνδυνο.


5. Στον πυρετό του πάθους μέσα στη λάσπη


Οι λασπομαχίες έχουν κάποιο ενδιαφέρον στη σκηνή, αλλά αν δύο εραστές πέσουν μέσα σε μια γούρνα, ίσως να προσθέσει κάτι στην ερωτική τους ευχαρίστηση. «Γίνονταν κάποιες στο συγκρότημα που μέναμε και ο χώρος ήταν γεμάτος λάσπες. Υστερα από έναν καυγά που είχαμε βγήκαμε εκτός εαυτού, πιαστήκαμε και πέσαμε κάτω. Αρχίσαμε να κυλιόμαστε και να σκίζουμε ο ένας τα ρούχα του άλλου. Ηταν απίστευτη εμπειρία. Καλύτερη και από το να κάνεις σεξ σε ένα κρεβάτι με καθαρά σεντόνια. Μετά κάναμε μαζί ντουζ και αυτή η ηδονή που νοιώσαμε ήταν καλύτερη και από το σεξ», λέει ο 34χρονος δικηγόρος Ram Chandra.


Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Αν μια πρόκα ή ένα κομμάτι γυαλί, ή μια πέτρα είναι κρυμμένη στη λάσπη;;;






Δεν υπάρχουν σχόλια: