Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Πατέρας καταγγέλλει τον 2,5 ετών γιο του για το φόνο της μητέρας του

Μια τραγική και συνάμα περίεργη ιστορία εκτυλίσσεται, από τη Μ. Τετάρτη, στο Μίραμαρ της Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου μια γυναίκα πυροβολήθηκε από τον 2,5 ετών γιο της.














Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην αστυνομία ο πατέρας του παιδιού, ο μικρός πυροβόλησε πισώπλατα την μητέρα του με όπλο που κρατούσε ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να του το πάρει.


Η 33χρονη,Julia Bennett, ζούσε μόνο με το γιο της αφού με τον πατέρα του, όχι απλά, δεν ήταν παντρεμένη αλλά ούτε συγκατοικούσαν μαζί την περίοδο του γεγονότος.


Η τοπική αστυνομία διερευνά αυτή την παράξενη υπόθεση και προσπαθεί να βρει αν η κατάθεση του πατέρα στηρίζεται σε αληθινά στοιχειά και αν θα διωχθεί ούτως ή αλλιώς με την κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας.


Από πλευρά της τοπικής αστυνομίας η εκπρόσωπος της Tania Rues είπε, «αυτό που ξέρουμε είναι ότι την (σ.σ. Μεγάλη) Τετάρτη, λίγο μετά τις επτά, δεχθήκαμε κλήση στο 911 από ένα κύριο που δήλωσε ότι ο 2,5 ετών γιος του πυροβόλησε τη μητέρα του κατά λάθος». Όπως προσέθεσε, οι Αρχές θα μιλήσουν και με το παιδί για το συμβάν, αλλά «λόγω της ηλικίας του δεν περιμένουμε να προκύψει κάτι σημαντικό».










Δεν υπάρχουν σχόλια: