Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Οι Τούρκοι έφτιαξαν...κλιματιζόμενο φέρετρο!

Από τη Τουρκία όλα μπορείς να τα περιμένεις.Πριν λίγες ημέρες ο αρχηγός της τουρκικής ΠΑ, εξήγγειλε οτι η Άγκυρα θα κατασκευάσει δικό της μαχητικό αεροσκάφος. Προς το παρόν πάντως η Τουρκία έχει να παρουσιάσει …το κλιματιζόμενο φέρετρο! Το…προϊόν παρουσιάστηκε σε έκθεση με τίτλο “Πόλη και Τεχνολογίες” και ο αρμόδιος της εταιρείας που συνέλαβε ,σχεδίασε και ολοκλήρωσε το φιλόδοξο πρόγραμμα κατασκευής εξήγησε στα τουρκικά ΜΜΕ σε τι ακριβώς θα χρησιμεύει:


“Με το κλιματιζόμενο φέρετρο που παρουσιάστηκε στην 2η έκθεση ¨Πόλη και τεχνολογίες¨ στην Αττάλεια τα πτώματα μπορούνε να παραμείνουν επί μήνες χωρίς να χαλάσουν.


Στην έκθεση μετέχουν 700 δήμαρχοι και ανώτατοι αξιωματούχοι, και εντύπωση προκάλεσε στο περίπτερο της εταιρίας Οχήματα Υπηρεσιών Ερτζιές το κλιματιζόμενο φέρετρο. Πιστεύεται πως ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το βάρους 60 κιλών φέρετρο θα υπάρξει από μερικές περιοχές στις οποίες δεν υπάρχουν νεκροθάλαμοι. Ο αρμόδιος της εταιρίας που το βγάζει Αλπέρ Σιπαχί ανέφερε πως με το συγκεκριμένο φέρετρο τα πτώματα αυτών που πεθαίνουν εκτός πόλεων ή από φυσικές καταστροφές μπορούνε να παραμείνουν επί μήνες μέσα σε αυτά και δήλωσε : ¨ Το κλιματιζόμενο φέρετρο μπορεί να μεταφερθεί εύκολα. Σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει τις υπηρεσίες σε χωριά και δήμους.


Στη χώρα μας έρχονται πολλοί τουρίστες. Κάποιοι εξ αυτών μπορεί να πεθάνουν στη χώρα μας. Είναι ένα προϊόν που διασφαλίζει τη μεταφορά τους στο εξωτερικό όπου θα θαφτούνε ανάλογα με την πίστη τους, χωρίς να παρουσιαστούνε παραμορφώσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σπίτια με τη χρήση ρεύματος


Δεν υπάρχουν σχόλια: