Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Αγρότης το «έπαιζε» manager μοντέλων

Αγρότης το «έπαιζε» manager μοντέλων
Ποινή κάθειρξης 13 ετών και χρηματική ποινή 90 χιλιάδων ευρώ επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε 33χρονο που υπόσχονταν καριέρα μοντέλου σε ανήλικα κορίτσια, πείθοντάς τα μ’ αυτόν τον τρόπο όχι μόνο να φωτογραφηθούν γυμνά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις και να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί του.


Ο 33χρονος αγρότης γνώριζε τα ανήλικα θύματά του -στην πλειοψηφία τους κορίτσια ηλικίας 14 έως 16 ετών από την περιοχή της Πέλλας- μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, όπου είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παρουσιάζονταν ως φωτογράφος πρακτορείου μοντέλων και υπόσχονταν στα κορίτσια υψηλές αμοιβές και καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.


Ο 33χρονος συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο στο χωριό Εσωβάλτα της Πέλλας, έπειτα από καταγγελία δύο 16χρονων κοριτσιών. Σε αποθήκη στη συγκεκριμένη περιοχή που είχε μετατρέψει σε φωτογραφικό στούντιο, βρέθηκαν στην κατοχή εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων θυμάτων του. Σε κάποιες από αυτές, μάλιστα, εμφανίζονταν ο ίδιος σε ερωτικές σκηνές με τις ανήλικες, ενώ σε κάποιες άλλες εμφανίζονταν δύο κοπέλες σε μεταξύ τους ερωτικές σκηνές.


Απολογούμενος στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι προέβη στις πράξεις για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: