Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Θεραπεία για τους πόνους στη μέση με ...σεξ

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ !! όπως λέει η σοφή παροιμία ... Άργησε αλλά το κατάλαβε η Αμερικανίδα ασθενής ότι η θεραπεία που της έκανε ο γιατρός της, δεν ήταν η ενδεικνυόμενη για το πρόβλημά της, που ήταν ...


οι πόνοι στην πλάτη. Η εν λόγω κυρία από το Όρεγκον, ζήτησε τη βοήθεια ενός γιατρού για της βρει λύση στο πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε και της δημιουργούσε φοβερούς πόνους στη σπονδυλική στήλη.





Κι ο γιατρός της σύνεστησε μια αλλόκοτη, ας την πούμε έτσι, θεραπεία: την έπεισε να κάνει σεξ μαζί του!



Μετά από πολλές ερωτικές συνευρέσεις, η ασθενής κατάλαβε ότι ο...

γιατρός δεν είχε στο μυαλό του τη δική της ανακούφιση, αλλά τη δική του ικανοποίηση, και τον μήνυσε για σεξουαλική κακοποίηση.



Κατέθεσε αγωγή εναντίον του, στην οποία καταγγέλλει το γιατρό για επίθεση, αμέλεια και σκόπιμη εκμετάλλευση των αισθημάτων της. " Η ιατρική θεραπεία του δόκτορα Σμιθ περιλάμβανε σεξουαλικές συνευρέσεις με τις οποίες η ασθενής θα απαλλασσόταν από τους πόνους στη μέση της", αναφέρεται στην κατάθεσή της.



Ο 50χρονος γιατρός που υπέβαλε την ασθενή του σε "σεξοθεραπεία", έχασε την άδεια άσκησης επαγγέλματος, καταδικάσθηκε σε 60 ημέρες φυλάκιση και πρόστιμο 5.000 δολάρια για τις 45λεπτες συνεδρίες του με την 47χρονη γυναίκα.



Ο γιατρός δεν σχολίασε το θέμα, όμως δήλωσε ότι η 47χρονη είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του οικειοθελώς

Δεν υπάρχουν σχόλια: