Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ψάρι που φωσφορίζει!

Οσοι µαγεύονται από τα σπάνια ψάρια και έχουν το ενυδρείο ως χόµπι, θα ονειρεύονταν να προσθέσουν στη συλλογή τους κάτι τόσο διαφορετικό.




Οι κιχλίδες είναι ψάρια του γλυκού νερού (των τροπικών χωρών βέβαια), τις οποίες µπορεί κανείς να θαυµάσει στα µεγάλα ενυδρεία.



Η συγκεκριµένη όµως έχει κάτι που την κάνει ακόµη πιο ξεχωριστή· είναι γενετικά τροποποιηµένη και γι αυτό φωσφορίζουσα. Χθες, στην Ταϊβάν, άνοιξε τις πύλες της η διεθνής έκθεση Αqua Εxpo και µολονότι για τα τροποποιηµένα παντός τύπου ακούγονται πολλές αντίθετες φωνές, κανείς δεν µπορεί να διαφωνήσει ότι το θέαµα είναι πολύ περισσότερο από εντυπωσιακό.



Οσοι µαγεύονται από τα σπάνια ψάρια και έχουν το ενυδρείο ως χόµπι, θα ονειρεύονταν να προσθέσουν στη συλλογή τους κάτι τόσο διαφορετικό. Οι κιχλίδες είναι ψάρια του γλυκού νερού (των τροπικών χωρών βέβαια), τις οποίες µπορεί κανείς να θαυµάσει στα µεγάλα ενυδρεία.



Η συγκεκριµένη όµως έχει κάτι που την κάνει ακόµη πιο ξεχωριστή· είναι γενετικά τροποποιηµένη και γιαυτό φωσφορίζουσα. Χθες, στην Ταϊβάν, άνοιξε τις πύλες της η διεθνής έκθεση Αqua Εxpo και µολονότι για τα τροποποιηµένα παντός τύπου ακούγονται πολλές αντίθετες φωνές, κανείς δεν µπορεί να διαφωνήσει ότι το θέαµα είναι πολύ περισσότερο από εντυπωσιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: