Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Στα δικαστήρια για σεξ και μαύρη μαγεία



Τις υπνώτιζαν, τους έδεναν τα μάτια και στην συνέχεια τις κακοποιούσαν σεξουαλικά. Όλα αυτά κατά την διάρκεια... «προσευχών» με στόχο να λυθούν τα μάγια και να ξορκίσουν τα κακά πνεύματα.



Πρωταγωνιστές, αυτής της απίστευτης ιστορίας που μοιάζει με σενάριο ταινίας του Χόλυγουντ, τρεις Έλληνες που ζουν στην Αυστραλία. Ο Θανάσης Ψυχογιός 40 ετών, ο Αντώνης Γκολόσιάν 62ετών και η Φράνσις Ψυχογιός 39 ετών, έπειθαν τα θύματά τους πως για να μπουν ξανά στο δρόμο του Θεού έπρεπε πρώτα να περάσουν από το κρεβάτι τους.



Ο Τόνι Γκολοσιάν, που κατηγορείται ότι ήταν ο εγκέφαλος μιας σειράς σεξουαλικών κακοποιήσεων, αντιμετωπίζει 150 κατηγορίες για σεξουαλικά παραπτώματα ενώ ο Θανάσης Ψυχογιός αντιμετωπίζει 79 κατηγορίες για τους ίδιους λόγους.



Η υπόθεση, που βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες, ήρθε στο φως όταν ο σύντροφος ενός εκ των θυμάτων ανακάλυψε που πήγαινε η μέλλουσα σύζυγός του τα βράδια.



Όπως ο ίδιος κατέθεσε στο δικαστήριο, ένα τηλεφώνημα ήταν η αρχή του τέλους. Ένα βράδυ που ήταν μόνος στο σπίτι χτύπησε το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής μία «δαιμονική φωνή» του έλεγε πως η σύντροφός του «κοιμόταν από δω και από κει».



Η «δαιμονική φωνή» του είπε να πάει σε ένα ξενοδοχείο και να δει με τα μάτια του τι έκανε η γυναίκα του αλλά, «να μην πειράξεις τον Άθα. Αν τον πειράξεις δεν θα μπορέσουμε να σε προστατεύσουμε από το κακό» του είπε.



Αμέσως μετά το τηλεφώνημα πήγε στο ξενοδοχείο και στο δωμάτιο που του υπέδειξε η μυστηριώδης φωνή. Χτύπησε την πόρτα και όταν αυτή άνοιξε, άφωνος αντίκρισε ολόγυμνη την μέλλουσα σύζυγό του.



Η εισαγγελέας υποστήριξε πως τα θύματα είχαν πραγματικά πειστεί από τους δράστες ότι τους είχαν κάνει «μάγια» και πως για να λυθούν, έπρεπε να κάνουν προσευχές σε δωμάτια ξενοδοχείου. Εκεί τους έδεναν τα μάτια και τους έκαναν έρωτα!



Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η αστυνομία στο δικαστήριο, ένα από τα θύματα ήταν μία 23χρονη γυναίκα, η οποία είχε πιστέψει ότι έπρεπε να κάνει έρωτα με έναν άγγελο, ενώ της είχαν δεμένα τα μάτια, σε διάφορα ξενοδοχεία του Σίδνεϊ.



Ο Τόνι Γκολοσιάν συστηνόταν ως «πνευματικός» και ήταν ο πρώτος που έκανε έρωτα μαζί της, στην συνέχεια ακολουθούσε και ο συνεργός του.



Σε κάποιες από τις «προσευχές», όταν το θύμα δεν ήθελε να κάνει έρωτα άκουγε μια «διαβολική φωνή» που της έλεγε: «Εγώ προσπαθώ να σε βοηθήσω να σπάσεις τα «μάγια» που σου έκαναν. Αυτό είναι ένα όνειρο».



Μόνο που για την 23χρονη το όνειρο εξελίχθηκε σε έναν απίστευτο εφιάλτη.



Ο Γκολοσιάν αφού έκανε πρώτα ο ίδιος τον «εξορκισμό» στην νεαρή κοπέλα μετά της είπε ότι πρέπει να κάνει έρωτα και με τον Ψυχογιό. Μόνο που αυτή την φορά, η διαδικασία θα έπρεπε να μαγνητοσκοπηθεί «για να λυθούν σίγουρα τα μάγια».



Την απείλησαν, μάλιστα, ότι η αδελφή της δεν θα επέστρεφε σπίτι της εκείνο το βράδυ αν δεν υπάκουε, ενώ της έδωσαν εντολή να μιλάει και στην κάμερα και να κάνει προσβλητικά σχόλια για την σύζυγο του Ψυχογιού, Φράνσις.



Ο Γκολοσιάν, ο οποίος παρουσιαζόταν ως «ο βασιλιάς Ρασούλ», της είπε ότι, αν έδειχνε στεναχωρημένη ή έκλαιγε, έπρεπε να ξανακάνει την ερωτική σκηνή. Η ίδια όσο απίστευτο και αν ακούγετε, τον υπάκουγε.



Στους ενόρκους του δικαστηρίου ειπώθηκε ότι θα προβληθεί βίντεο από την ερωτική συνεύρεση. Η γυναίκα θα δείχνει χαρούμενη και ότι συναινούσε, αλλά «στην πραγματικότητα ακολουθούσε οδηγίες για να λυθούν τα μάγια και να μην πάθει κακό η αδελφή της».



Ο κατήγορος δήλωσε ότι ο Γκολοσιάν της είπε να πάρει το βίντεο και να το πετάξει στο ποτάμι για να λυθούν τα μάγια όπως και έκανε.



Αργότερα, όμως, η αστυνομία βρήκε το βίντεο στο σπίτι του Ψυχογιού και υποστηρίζει ότι στην άτυχη γυναίκα δόθηκε ψεύτικο βίντεο.



Λίγες ημέρες μετά την «ερωτική συνεύρεση», ο σύζυγος του θύματος έλαβε στο κινητό του φωτογραφίες με την σύζυγό του να κάνει έρωτα σε άλλους άνδρες. Την εγκατέλειψε ενώ ήταν έξι εβδομάδες έγκυος, πιστεύοντας ότι την απατά.







Οι φωτογραφίες στάλθηκαν από κινητό στο οποίο είχε πρόσβαση ο Γκολοσιάν.



Σε άλλες περιπτώσεις, ο Γκολοσιάν φέρεται να ζήτησε από το θύμα να βρει έναν άλλο άνδρα και μια γυναίκα για να κάνει έρωτα μαζί τους. Μάλιστα οι δύο δράστες ζητούσαν και χρήματα από τα θύματά τους, για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες τους.



Αρχικά, το θύμα κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι ερωτικές σχέσεις έγιναν με την συγκατάθεσή της γιατί είχε τότε «πολύ στρες».



Η αστυνομία κατέθεσε στο δικαστήριο ότι μία άλλη γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού τρεις φορές κατά τη διάρκεια «προσευχών», όταν μια δαιμονική φωνή την διάταζε να κάνει έρωτα με τον κατηγορούμενο αν ήθελε να ευχαριστήσει τους... «αγγέλους».



Μετά από κάθε «προσευχή» η γυναίκα έλεγε στο σύντροφό της, ότι νομίζει ότι την βίασαν, αλλά εκείνος την καθησύχαζε λέγοντας ότι ήταν ένα κακό όνειρο. Άλλωστε θύμα των δύο ψευδοπνευματικών είχε πέσει και ο σύζυγός της.



Ο άνδρας πίστευε τον κατηγορούμενο ο οποίος του ζήτησε να πληρώσει 50.000 δολάρια για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες που έκανε όταν ήταν παιδί.



Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι κατηγορούμενοι απέσπασαν περίπου 100.000 χιλιάδες δολάρια. Η ίδια είχε δηλώσει: «Αισθάνομαι ντροπή, που εξαπατήθηκα με αυτό τον τρόπο. Πίστευα ότι κάποιος από την ελληνική παροικία του Σίδνεϊ, που ασχολείται με τη «μαύρη μαγεία», καταράστηκε εμένα και την οικογένειά μου. Ειλικρινά, πίστευα ότι θα παθαίναμε μεγάλο κακό, αν δεν ξορκίζαμε την κατάρα».



«Τα στοιχεία σε βάρος του κατηγορουμένου είναι συντριπτικά. Οι κατηγορούμενοι σχεδίαζαν με κάθε λεπτομέρεια την εξαπάτηση των θυμάτων τους», ανέφερε ο αστυνόμος, Τζορτζ Λόλης.



Ο δικαστής Γκράχαμ Τζόνστον αρνήθηκε να αποφυλακίσει τον Γκολοσιάν και περιέγραψε την υπόθεση, αν τελικά αποδειχθεί, ότι είναι μία «από τις πιο παράξενες και σατανικές υποθέσεις που συνάντησα σε 40χρόνια».



Παρόλα αυτά οι δυο άνδρες ισχυρίζονται στο δικαστήριο πως είναι αθώοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: