Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Μήνυση σε τηλεπρουσιάστρια για προβολή 15χρονης “εθισμένης στο σεξ”!

Δεν φανταζόταν η γνωστή και επιτυχημένη παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής ότι τα νούμερα τηλεθέασης που της χάρισε η προβολή 15χρονης "εθισμένης" στο σεξ, θα της στοίχιζαν 1 εκατομμύριο δολάρια!


Τόσα ζητάει από την Τάιρα Μπανκς, η μητέρα της 15χρονης Τζούελ που φιλοξενήθηκε στις 12 Ιουνίου 2009, στο "Τάιρα Μπανκ'ς Σόου". Το συγκεκριμένο επεισόδιο είχε σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης για τη σεζόν εκείνη και κανείς δεν περίμενε την τροπή που πήρε η υπόθεση.

Η Μπέβερλι Μακ Κλέντον, μητέρα της 15χρονης Τζούελ, ανακάλυψε έντρομη ένα πρωί ότι η κόρη της είχε εξαφανιστεί! Δήλωσε την εξαφάνιση της στην αρμόδια υπηρεσία και λίγο αργότερα την ειδοποίησαν ότι το παιδί της είχε μεταφερθεί με μία πολυτελή λιμουζίνα στο πλατό της Τάιρα Μπάνκς, για να συζητήσουν τον "εθισμό της στο σεξ"!

Όπως υποστηρίζει όμως η μητέρα της στην μηνυτήρια αναφορά, η παραγωγή της εκπομπής αλλά και η παρουσιάστρια, ουδέποτε ζήτησαν την συγκατάθεση της -ως όφειλαν- πριν εκθέσουν δημοσίως ένα 15χρονο παιδί! Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρει ζητά τώρα αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων για παραβίαση "ποτέ δεν είχε διαγνωσθεί εθισμός στο σεξ για τη Τζούελ" τόνισε η μητέρα της.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με εγχώρια προγράμματα, είναι εντελώς συμπτωmatikh

Δεν υπάρχουν σχόλια: