Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

To πρωί μαθήτριες, το βράδυ... συνοδοί πολυτελείας! Σκάνδαλο στην Ιταλία!

To πρωί μαθήτριες, το βράδυ... συνοδοί πολυτελείας! Σκάνδαλο στην Ιταλία!
Eνα νέο σκάνδαλο, είδε το φως της δημοσιότητας στην Ιταλία, αυτή τη φορά με επίκεντρο έφηβα κορίτσια.
Οι πελάτες τους τις αποκαλούσαν «μικρές λολίτες» και τις πλήρωναν ούτε λίγο ούτε πολύ  με 5.000 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο εφηβικού πάθους.
Πρωταγωνίστριες δύο φίλες ηλικίας, δεκατεσσάρων και δεκαπέντε ετών, οι οποίες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε πελάτες από τη Ρώμη.
Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία τα κορίτσια το πρωί πήγαιναν κανονικά στο σχολείο όμως το απόγευμα εκπορνεύονταν, ενώ τα κέρδη τους τα χρησιμοποιούσαν για αγορές επώνυμων ρούχων και ναρκωτικών ουσιών.
Όπως αναφέρει το newscity1.net, όλα ξεκίνησαν όταν το ένα από τα δύο κορίτσια άρχισε να ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook, παράδειγμα το οποίο ακολούθησε λίγο αργότερα και η φίλη της.
Οπως είναι φυσικό, τις φωτογραφίες είδαν οι διαδικτυακοί φίλοι,  με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ερωτική σχέση με κάποιους από αυτούς.
Ομως, η ιστορία μας δεν τελειώνει εδώ. Η πιο ζωηρή εκ των δύο φαίνεται πως είχε προτιμήσεις στους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους άνδρες και έτσι αποφάσισε να αναρτήσει τόσο τις φωτογραφίες της όσο και τα προσωπικά στοιχεία της στην ιστοσελίδα γνωριμιών bakekaincontrii.com, από όπου δύο άνδρες, ένας πρώην αξιωματικός του στρατού και ένας διοργανωτής πάρτι, την προσέγγισαν ζητώντας της να συμμετάσχει στο κύκλωμα πορνείας που είχαν στήσει.
Το κορίτσι, που είχε κακή σχέση με τη μητέρα του, η οποία ανήκει στην «καλή κοινωνία» της ιταλικής πρωτεύουσας, δέχθηκε και κάλεσε να συμμετάσχει και τη 14χρονη κολλητή της, η οποία είναι κόρη μίας ιδιοκτήτριας καφετέριας.
Οι μικρές Λολίτες, σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, από τον Μάιο που ξεκίνησαν την... καριέρα τους, όμως η δραστηριότητά τους κόπηκε απότομα όταν η μητέρα της 15χρονης βρήκε στη ντουλάπα της μικρής, επώνυμες τσάντες και μεγάλα χρηματικά ποσά. Θορυβήθηκε και αποφάσισε να προσλάβει ιδιωτικό ντέντεκτιβ για να την παρακολουθήσει.
«Ήταν διαφορετική, είχε μεγαλώσει απότομα. Δε μπορούσα να την κρατήσω στο σπίτι. Περνούσε ολόκληρες ημέρες εκτός σπιτιού και μερικές φορές δεν επέστρεφε ούτε για ύπνο. Δεν ξέρω που πήγαινε», δήλωσε στην αστυνομία η μητέρα της.
«Ανακάλυψα ότι είχε μεγάλα χρηματικά ποσά, απίθανο για ένα κορίτσι στην ηλικία της. Είχε κινητά τηλέφωνα, τσάντες, φορέματα. Σταδιακά γινόταν πιο επιθετική, απειλούσε, έβριζε. Μου έλεγε ότι θα με σφάξουν οι φίλοι της, ότι θα μου έκαιγε τα ρούχα, ότι με μαχαίρωνε με τα ίδια της τα χέρια. Μάλιστα, μου επιτέθηκε, αλλά με έσωσε ο σύντροφός μου», συνέχισε η μητέρα.
Όπως δήλωσε η γυναίκα, πριν μερικούς μήνες έλαβε δύο ανώνυμες επιστολές που έγραφαν ότι η κόρη της έκανε χρήση κοκαΐνης, την οποία αγόραζε με χρήματα που κέρδιζε από την πορνεία, ενώ, στο κινητό της εντοπίστηκαν τηλέφωνα με ονόματα πελατών της. «Κατήγγειλα την κόρη μου για να τη σώσω, θα ήθελα πολύ να φτιάξει η σχέση μας», είπε η γυναίκα. 
Η μητέρα όμως της 14χρονης είχε άλλη άποψη για τις... δραστηριότητες της κόρης της! Αντί να θορυβηθεί αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την μεγάλη εισροή χρήματων στο οικογενειακό ταμείο! Ετσι, μόλις έμαθε ότι η κόρης της ήταν συνοδός πολυτελείας και αφού η καφετέρια που διατηρούσε είχε αρκετά χρέη, έφτασε να ζητά χρήματα από την κόρη της, ωθώντας την με αυτόν τον τρόπο να συνεχίσει να κοιμάται με πελάτες. Οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση δήλωσαν πως όταν έφτασαν πια στην 14χρονη αυτή έκλαιγε και φώναζε «Δεν αντέχω άλλο»!
Το φαινόμενο φαίνεται πως έχει πάρει ήδη μεγάλες διαστάσεις στην Ιταλία αφού η επικεφαλής του δικτύου προστασίας παιδιών Ecapt, στις δηλώσεις που έκανε υποστήριξε πως η Ιταλία στα θέματα ανήλικης πορνείας κοντεύει να μεταλλαχθεί σε Ταϊλάνδη, όπου η ανήλικη πορνεία, ανθεί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: