Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός στην Ορεστιάδα, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός στην Ορεστιάδα, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου
Για άλλη μια φορά, διοργανώνεται τη Κυριακή 3 Νοεμβρίου, ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός στην Ορεστιάδα από τον Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας.
Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει τον 4ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε 39 πόλεις της Ελλάδας!
Για την Ορεστιάδα την διοργάνωση έχει αναλάβει φέτος η «Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ορεστιάδας».
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ., προσκαλεί όλες τις μανούλες, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!
Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ.μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!
Σε αυτή τη γιορτή  δίνεται η αφορμή στις μητέρες - μέλη των ομάδων του Δικτύου μας να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα». Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.
Στην Ορεστιάδα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στο καφεζαχαροπλαστείο ΖΗΣΑΚΗ.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν διασκεδαστές οι οποίοι θα απασχολήσουν τους μικρούς μας φίλους από τις 11:00 π.μ. εως και τις 2:00 μ.μ. Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό και θα γίνουν συζητήσεις! Τέλος, θα υπάρχουν δωράκια και εκπλήξεις για όλους όσους παρευρεθούν στην εκδήλωση!
Πληροφορίες για την εκδήλωση στην Ορεστιάδα εδώ: https://www.facebook.com/events/1376889875879475/
Βρείτε τα σημεία συνάντησης και στις 39 πόλεις, εδώ: https://www.facebook.com/thilazo


Δεν υπάρχουν σχόλια: