Δυσκολία
Υλικά:
- μακαρόνια πένες ή σαλιγκάρι (ένα πακέτο)
 
- 250 γρ. γκούντα
 
- 200 γρ. ζαμπόν
 
- 1 κουτί γάλα νουνού light συμπυκνωμένο
 
- βούτυρο
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 
μαζί με το τυρί και το ζαμπόν (σε κομμάτια), ρίχνουμε 
και το γάλα και ανακατεύουμε.
 
- Βάζουμε κομματάκια βουτύρου από επάνω και ψήνουμε. Μπορούμε να βάλουμε και μανιτάρια αν θέλουμε.
 
 
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου