Δυσκολία
Μικρή
Υλικά:
- μακαρόνια πένες ή σαλιγκάρι (ένα πακέτο)
- 250 γρ. γκούντα
- 200 γρ. ζαμπόν
- 1 κουτί γάλα νουνού light συμπυκνωμένο
- βούτυρο
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί
μαζί με το τυρί και το ζαμπόν (σε κομμάτια), ρίχνουμε
και το γάλα και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε κομματάκια βουτύρου από επάνω και ψήνουμε. Μπορούμε να βάλουμε και μανιτάρια αν θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου