Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Μαγευτικές εικόνες στο βυθό της θάλασσας

perierga.gr - Μαγευτικές εικόνες στο βυθό της θάλασσας!
Ο Alexander Safonov κατάγεται από το Voronezh της Ρωσίας, όπου εργαζόνταν χρόνια ως προγραμματιστής σε μια εταιρεία, δαπανώντας ώρες ολόκληρες μπροστά στον υπολογιστή.
Μέχρι που η εικονική πραγματικότητα που ζούσε μέσα από τις φωτογραφίες που έβλεπε στην οθόνη δεν του ήταν πλέον αρκετή. Πάντα θαύμαζε το βυθό και το μεγαλείο του και έτσι παράτησε τα πάντα για να γνωρίσει την… πραγματικότητα.
Σήμερα ζει και εργάζεται στο Discovery Bay του Χονγκ Κονγκ και ασχολείται με τις καταδύσεις, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά όλα αυτά που μέχρι πριν από λίγα χρόνια τα απολάμβανε μέσα από τον υπολογιστή.
Κάνοντας ταξίδια στα Φίτζι και στα Γκαλαπάγκος αλλά και στις ακτές της Νότιας Αφρικής, ο Alexander φωτογραφίζει δελφίνια, καρχαρίες αλλά και τους απίθανους σχηματισμούς των κοπαδιών σαρδέλας, ειδικά όταν είναι η εποχή τους.
«Όπως στον ουρανό εντυπωσιάζομαι από τους παράξενους και απίθανους σχηματισμούς των ψαρονιών έτσι και στο βυθό οι σαρδέλες σχηματίζουν εκπληκτικές εικόνες», λέει ο ίδιος υπερήφανος πια για την επιλογή του…perierga.gr - Μαγευτικές εικόνες στο βυθό της θάλασσας!perierga.gr - Μαγευτικές εικόνες στο βυθό της θάλασσας!perierga.gr - Μαγευτικές εικόνες στο βυθό της θάλασσας!perierga.gr - Μαγευτικές εικόνες στο βυθό της θάλασσας!perierga.gr - Μαγευτικές εικόνες στο βυθό της θάλασσας!perierga.gr - Μαγευτικές εικόνες στο βυθό της θάλασσας!perierga.gr - Μαγευτικές εικόνες στο βυθό της θάλασσας!perierga.gr - Μαγευτικές εικόνες στο βυθό της θάλασσας!



Δεν υπάρχουν σχόλια: