Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Η εκπληκτική παγωμένη Μαύρη Θάλασσα!

perierga.gr - Η εκπληκτική παγωμένη Μαύρη Θάλασσα!
«Ο χειμώνας μπορεί να είναι μια δύσκολη εποχή όμως είναι και εντυπωσιακή συνάμα, καθώς η παγωνιά και οι χαμηλές θερμοκρασίες αλλάζουν τη φύση δημιουργώντας τριγύρω αυτόνομους ζωγραφικούς πίνακες, θα έλεγα», αναφέρει ο «υπαίτιος» των εντυπωσιακών εικόνων που βλέπετε.
Ο Ουκρανός φωτογράφος Dmytriy Dokunov δημιούργησε μια εντυπωσιακή συλλογή εικόνων με τον τίτλο «Ι See Sea», απαθανατίζοντας την ομορφιά της παγωμένης Μαύρης Θάλασσας.
«Το νερό παγώνει στο σημείο που χτυπάει στα βράχια, στην ακτή, πάνω στην άμμο και στα βότσαλα και δεν αφήνει κανένα περιθώριο να το προσπεράσεις», συμπληρώνει.
Άλλωστε όσο δύσκολος κι αν είναι ο χειμώνας το σκηνικό που δημιουργείται στη φύση δεν αφήνει περιθώρια… λάθους! Ιδιαίτερα φωτογραφικού, δεν επιτρέπεται…perierga.gr - Η εκπληκτική παγωμένη Μαύρη Θάλασσα!perierga.gr - Η εκπληκτική παγωμένη Μαύρη Θάλασσα!perierga.gr - Η εκπληκτική παγωμένη Μαύρη Θάλασσα!perierga.gr - Η εκπληκτική παγωμένη Μαύρη Θάλασσα!perierga.gr - Η εκπληκτική παγωμένη Μαύρη Θάλασσα!perierga.gr - Η εκπληκτική παγωμένη Μαύρη Θάλασσα!perierga.gr - Η εκπληκτική παγωμένη Μαύρη Θάλασσα!perierga.gr - Η εκπληκτική παγωμένη Μαύρη Θάλασσα!perierga.gr - Η εκπληκτική παγωμένη Μαύρη Θάλασσα!perierga.gr - Η εκπληκτική παγωμένη Μαύρη Θάλασσα!perierga.gr - Η εκπληκτική παγωμένη Μαύρη Θάλασσα!







Δεν υπάρχουν σχόλια: