Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Στο χωριό του Ματέο η Μενεγάκη


Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ λέει ένα γνωστό λαϊκό άσμα αλλά άνθρωποι της σόουμπιζ μας αποδεικνύουν το αντίθετο.






Η Ελένη Μενεγάκη για παραδειγμα, και χωρισμένη είναι και ξαναερωτευμένη και του «δίνει και καταλαβαίνει». Είναι καλά και αυτό φαίνεται.






Από την Παραμονή των Χριστουγέννων κιόλας ήταν μαζί με τον Ματέο στο χωριό Λιγοψά Ιωαννίνων και μένει σε ένα παραδοσιακό πέτρινο σπίτι του αγαπημένου της. Φουλ στην ερωτική ατμόσφαιρα και στα ειδυλλιακά τοπία δηλαδή. Ότι πρέπει για να περάσει κανείς μέρες γιορτινές με τον σύντροφό του.






Η Ελένη Μενεγάκη μαλλόν είναι αποφασισμένη να τηρήσει όλες τις παραδόσεις της περιοχής στο φαγητό αλλά και στη διασκέδαση, γι αυτό και δοκίμασε και το τσίπουρο, το οποίο της άρεσε πολύ.






Το ζευγάρι κάνει βόλτες με το τζιπ στα γύρω χωριά ενώ ο Ματέο ξενάγησε την Ελένη στα μονοπάτια του χωριού που βρίσκεται τουλάχιστον 30 χιλιόμετρα από την πόλη και σε υψόμετρο 680 μέτρα.






Η Δήμητρα Αιγινήτη αντιθέτως, που πρόσφατα χώρισε από το δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, μόλις 4 μήνες μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους στην Σαντορίνη, δεν φαίνεται να είναι το ίδιο χαλαρή. Στην κάμερα του Starδεν θέλησε να απαντήσει για το αν μίλησε για τα χρόνια πολλά με τον άνκορμαν του Alpha.






Αντίθετα το πνεύμα των Χριστουγέννων φαίνεται ότι βοήθησε λίγο στην βελτίωση των σχέσεων του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ.






Μετά την καταιγίδα των τελευταίων εβδομάδων το ζευγάρι προσπαθεί να τα ξαναβρεί για χάρη των δύο κοριτσιών του.






«Mαζί ήμουν με την οικογένεια μου στο τραπέζι εγώ δεν έφαγα πριν από τη δουλειά γιατί άμα φάω δε θα μπορώ να βγάλω νότα αλλά θα φάμε όλοι μαζί αύριο» είπε ο Λάμπης Λιβιεράτος.










star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: