Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Συνέλαβαν τον Spiderman, τον Batman και τον Captain America

Όπως φαίνεται ακόμα και οι σούπερ ήρωhttp://www.mediasoup.gr/sites/default/files/imagecache/medium_splash/images/spiderman_arrested_1.jpgες μπορεί να παραβούν το νόμο και να συλληφθούν...


Η αστυνομία στο Connecticut επενέβη σε μια φιλονικία ανάμεσα στον Spiderman, τον Batman και τον Captain America. Φυσικά, ο λόγος για νεαρούς μεταμφιεσμένους σε σούπερ ήρωες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα γκαράζ στο Stanford, νωρίς το πρωί τις Απόκριες, όταν ο 25χρονος Michael Sanchez, ο οποίος φορούσε ένα κοστούμι του Captain America, έμπλεξε σε καυγά με έναν άλλο άνδρα που δε φορούσε στολή. Ο άνδρας αυτός ήταν ο πατέρας του 21χρονου Vincent DeCarlo, ο οποίος ήταν ντυμένος ως Spiderman εκείνη τη μέρα. Ο DeCarlo δήλωσε πως εκδικήθηκε τον πατέρα του με τον ίδιο τρόπο που ο Spidey εκδικήθηκε τον Uncle Ben, παλεύοντας δηλαδή με τον Captain America.

Όταν η αστυνομία τους χώρισε, η κοπέλα του Spider man, η 18χρονη Nicole Bitterly που ήταν ντυμένη ως Poison Ivy γρονθοκόπησε τον Captain America.

Σύμφωνα με την Courant.com ο Captain America κατηγορείται για επίθεση τρίτου βαθμού, όπως επίσης και ο Spiderman, ενώ η Poison Ivy κατηγορήθηκε για παραβίαση της ειρήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: