Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Θέλει τον ... λαό του ο Θρύλος!

Αίτημα στην ΓΓΑ θα καταθέσει η διοίκηση του Ολυμπιακού τις προσεχείς ημέρες και θα αναφερθεί στην...




εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη, όπου βρέθηκαν 3.000 οπαδοί των πράσινων στις εξέδρες του «Παγκρήτιου».





Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, ώστε ο ασύγκριτος κόσμος του Θρύλου να δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Ξάνθης φέρονται στον Ολυμπιακό. Μπορεί ο ΓΓΑ Παναγιώτη Μπιτσαξής να ζήτησε την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στα Πηγάδια, ωστόσο, οι ιθύνοντες της πειραϊκής ΠΑΕ φέρονται διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες, που τους αναλογούν, ώστε να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους κόντρα στην ακριτική ομάδα.



Θα ζητήσει τη δική του κερκίδα



Συγκεκριμένα, στην διοίκηση του Ολυμπιακού προσανατολίζονται να καταθέσουν εντός των ημερών σχετικό αίτημα στον Γ.Γ.Α. και θα αναφερθούν εκτενώς στην αναμέτρηση του Παγκρήτιου, όπου παρά την απαγόρευση 3.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Ηρακλείου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ζητήσουν να έχουν ένα συγκεκριμένο «κομμάτι» των εξεδρών του γηπέδου της Ξάνθης, ώστε οι πιστοί οπαδοί της ομάδας να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της αγαπημένης του ομάδας να φύγει με το «τρίποντο» από την έδρα της ακριτικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: