Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πυροτεχνήματα, αθλητές, χορευτές και ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας ήταν το επίκεντρο στην φαντασμαγορική τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι! (φωτό)

Φαντασμαγορική ήταν η τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο ολυμπιακό στάδιο Fisht.



Αρχικά, πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό του Σότσι και στη συνέχεια αθλητές με τη Ρωσική σημαία στα χέρια μπήκαν στο Στάδιο την ώρα που 1.000 παιδιά τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο της χώρας.

Έπειτα, αθλητές από όλες της χώρες μπήκαν στο πρώτο στάδιο από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις, ενώ χορευτές από τα μπαλέτα Μπολσόι μάγεψαν λίγο αργότερα τους θεατές.



Μάλιστα, στο στάδιο υψώθηκε και η ελληνική σημαία και ακούστηκε ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας, της χώρας στην οποία «γεννήθηκαν» οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Το Σότσι παρέδωσε σήμερα τη σκυτάλη των αγώνων στην πόλη Πιονγκ Τσανγκ της Νότιας Κορέας, που το 2018 θα φιλοξενήσει την 23η διοργάνωση, στο διάστημα 9-25 Φεβρουαρίου.

Η Πιονγκ Τσανγκ είχε λάβει 63 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία ανάληψης του χρίσματος, έναντι 25 του Μονάχου και 7 του Ανσί της Γαλλίας.












Δεν υπάρχουν σχόλια: