Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Μηχανικοί κατασκεύασαν ένα πρωτοποριακό σουτιέν που αψηφά τους νόμους της βαρύτητας[Pic+Video]

Καλά νέα για τις ...πληθωρικές. Ενα νέο στράπλες σουτιέν για τις γυναίκες με στήθη που χωρούν σε τουλάχιστον D cup, «χαιρετίστηκε» στην αγορά ως «επανάσταση στα εσώρουχα».Η πατέντα του σχεδιαστή και εμπνευστή του στηθόδεσμου Muyiwa Olumide απέσπασε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Πως το κατάφερε; Εχοντας ως στόχο έναν στηθόδεσμο που δεν θα τραυματίζει ούτε θα επιβαρύνει την πλάτη, χρησιμοποίησε δυο εσωτερικές θήκες που συγκρατούνται από μια συσκευή με μαγνήτη.

Το Kewi Bra υπόσχεται να ανυψώσει ότι ... πεσμένο έχει παρασύρει η βαρύτητα και ήδη διατίθεται έναντι 150 λιρών Αγγλίας καθιστώντας το φυσικά ιδανικό για Χριστουγεννιάτικο δώρο.
«Ενα μεγάλο σε μέγεθος στήθος δεν πρέπει να σημαίνει μια ζωή δυσφορίας και πόνου στην πλάτη», ανέφερε ο Olumide. «Το συγκεκριμένο εσώρουχο σχεδιάστηκε έπειτα από αίτημα φίλης και σκοπό έχει να προσφέρει ικανοποίηση και άνεση», συμπληρώνει.

Το πρωτοποριακό εσώρουχο, δεν κατασκευάστηκε εν μια νυκτί. Γεννήθηκε έπειτα από έρευνες ετών, αναλύσεις ενώ τον σχεδιασμό του επιμελήθηκαν μέχρι και μηχανικοί.













Δεν υπάρχουν σχόλια: