Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Σουηδία- Αδιανόητο- ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΝΑ…

Πολλοί έσπευσαν να κατακρίνουν έντονα και μάλιστα με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς τον Μητροπολίτη Πειραιώς όταν βγήκε και ξιφούλκησε κατά του “συμφώνου συμβίωσης” ομόφυλων ζευγαριών χρησιμοποιώντας μεταξύ των άλλων επιχειρήμάτων του και τα φαινόμενα με το κόμμα παιδοφίλων στην Ολλανδία και τα περιστατικά κτηνοβασίας στη Γερμανία. 
Μήπως όμως τελικά ο Μητροπολίτης βλέπει μπροστά; 
Σοκαρισμένη είναι πάντως η κοινή γνώμη της Σουηδίας, μετά την απόφαση των αρχών να επιτρέψουν να γίνει υιοθεσία ενός παιδιού από παιδόφιλο, ο οποίος μάλιστα έχει καταδικαστεί. 
Οι αρχές έδωσαν το πράσινο φως, ισχυριζόμενες ότι ο άντρας αυτός από την πόλη Helsingborg που τώρα είναι 60 χρονών, λόγω της προχωρημένης του ηλικίας δεν θα μπορέσει να παρενοχλήσει σεξουαλικά το παιδί!
Μάλιστα είχε καταδικαστεί παλαιότερα, το 2004, λόγω της σεξουαλικής του επίθεσης σε πεντάχρονο κοριτσάκι.
Σύμφωνα μάλιστα με τα τοπικά μέσα έχει θεωρηθεί ύποπτος και για τον βιασμό μίας έφηβης, κάτι που δεν φαίνεται ότι γνώριζαν τα μέλη της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων του δήμου που ψήφισαν θετικά προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.
Όσο για το παιδί που θέλει να υιοθετήσει ο 60χρονος;
Όπως αναφέρει η Helsingborgs Dagblad, πρόκειται για τον 10χρονο θετό γιο του. Το 2009 παντρεύτηκε τη μητέρα του ο 60χρονος, όπου πριν πεθάνει, μετά από σύμφωνη απόφαση και του βιολογικού του πατέρα, δέχθηκαν να υιοθετηθεί.
Η υπόθεση πάντως σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στη χώρα και ο επικεφαλής των κοινωνικών υπηρεσιών υπέβαλε καταγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: