Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ: Καταγγέλλουν στον δήμαρχο ότι δεν έχουν τηλεόραση και internet!!!

Αναδημοσιεύο μία επιστολή που έστειλε η Σ. Πανουσοπούλου σε τοπικό μπλοκ της Νεμέας καθώς θεωρούμε ότι το θέμα είναι σοβαρό και καλό θα ήταν να απαντήσει ο δήμαρχος κ. Ανδριανάκος.
Στην επιστολή της αναφέρεται: «Αγαπητέ δήμαρχε. Εδώ και 32 μήνες ζω μόνιμα με τον σύζυγό μου στην υπέροχη Αρχαία Νεμέα, σε ένα δήμο που οι βασικές υπηρεσίες του προς τον πολίτη είναι πολύ ικανοποιητικές, ενώ είμαστε πολύ κοντά στην Αθήνα, δυστυχώς έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο χωριό… με την τηλεόραση και το διαδίκτυο δυο σύγχρονα μέσα που τα θέλει ένας μέσος πολίτης και όλοι οι νέοι για να περάσουν τις ελεύθερες ώρες τους, η μεν τηλεόραση τον μισό μήνα έχει διακοπές το δε διαδίκτυο δεν έχει καθόλου ταχύτητα.
Ασφαλώς οι προτεραιότητές σας σήμερα θα είναι άλλες, αλλά πιστεύω ότι για να μπορέσουμε να κρατήσουμε νέους στα χωριά εκτός από την εργασία πρέπει να τους έχουμε και αυτές τις παροχές, ελπίζω με την μεσολάβησή σας σε ΟΤΕ για το διαδίκτυο και κατασκευή κάποιου οικήματος για την εγκατάσταση της κεραίας το χωριό μας, επί θητείας σας θα έχει λύση αυτό το πρόβλημα».

ΣΣ. Αλίμονο αν στη σημερινή εποχή κάτοικοι σε κάποιες περιοχές να αναφέρουν ότι δεν έχουν τηλεόραση και πρόσβαση στο διαδίκτυο! Δήμαρχε είναι έτσι τα πράγματα; Και αν ναι έχετε ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα αυτό;
Οι κάτοικοι στην ιστορική Αρχαία Νεμέα πόσο καιρό θα ταλαιπωρούνται ακόμα; Οι αρμόδιες υπηρεσίες τι κάνουν; Πόσο πιέζει ο δήμος προς αυτή την κατεύθυνση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: