Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Της… φόλας γίνεται στο Κιάτο!- Πολλές οι καταγγελίες- Χάθηκαν πολλά αδέσποτα τελευταία

Το κακό παράγινε στο Κιάτο και την ευρύτερη περιοχή από τις φόλες που πετούν άγνωστοι, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Το αποτέλεσμα είναι να πάνε «αδιάβαστα» αρκετά αδέσποτα.
 Πρόκειται για ισχυρό δηλητήριο το οποίο «εξαφανίζει» τα αδέσποτα πολύ γρήγορα. Δεχτήκα καταγγελία κατοίκου από το Κ. Διμηνιό, ο οποίος μας ανέφερε ότι είχε βγάλει το σκυλί του βόλτα.
Για μία στιγμή δεν πρόσεξε και το σκυλί έφαγε τη φόλα που υπήρχε σε ένα σημείο του δρόμου. Αν και έκανε όλες τις ενέργειες που χρειάζονταν για να γλιτώσει το σκυλί τελικά δεν τα κατάφερε καθώς η φόλα είχε πολύ ισχυρή δόση από δηλητήριο. Κάτοικοι από το Κιάτο και τις γύρω περιοχές καταγγέλλουν ότι το κακό έχει παραγίνει και ζητούν τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία αυτών που σκοτώνουν τα ζώα με αυτό τον τρόπο!

ΣΣ. Από τη στιγμή που οι δήμοι (όχι μόνο στο δήμο Σικυωνίων) δεν λαμβάνουν κάποια μέτρα η κατάληξη των αδέσποτων δυστυχώς θα είναι αυτή που αναφέρεται παραπάνω     ΑΥΤΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΜΑΣ   ΣΤΟ ΚΑΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ   ΠΡΟΣΟΧΗ  ΣΕ ΟΣΟΥΣ  ΒΓΑΖΟΥΝ  ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ  ΒΟΛΤΑ  ΚΑΤΩ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ  ΠΡΟΣΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: