Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Το Yandex Maps πρόδωσε τον άπιστο αρραβωνιαστικό

Για διεύθυνση έψαχνε, τον "άτακτο" σύντροφό της βρήκε. Διαβάστε την απίθανη ιστορία μιας 24χρονης, που ανακάλυψε, μέσω διαδικτύου ότι το αγόρι της την απατά
Κάποτε τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έκλειναν τα καλύτερα τα σπίτια, αλλά εδώ και μια δεκαετία, το διαδίκτυο έχει προστεθεί στις αιτίες διαζυγίου.
Αυτό το διαπίστωσε με τον πιο δυσάρεστο τρόπο, η 24χρονη Ρωσίδα Μαρίνα Βοινόνα, ψάχνοντας στο Yandex Maps τη διεύθυνση του σπιτιού της.
Όπως αναφέρει η Telegraph, η υπηρεσία Yandex Maps, μοιάζει με το γνωστό σε όλους μας Google Maps, με μια ουσιαστική διαφορά. Δεν "θολώνει" τα πρόσωπα στις φωτογραφίες!
Όταν λοιπόν η Μαρίνα έκανε την αναζήτηση και το πρόγραμμα εμφάνισε τη φωτογραφία του δρόμου έξω από το σπίτι της στη Δυτική Ρωσία, είδε τον αρραβωνιαστικό της, Σάσα, αγκαλιά με μια μυστηριώδη μελαχρινή.
Στην επόμενη εικόνα, ο Σάσα φιλούσε τη μελαχρινή, χωρίς να γνωρίζει ότι το άγρυπνο μάτι της -κλείνω σπίτια- Yandex Maps, τον παρακολουθεί
Η 24χρονη έμεινε άναυδη. Ο επί πέντε χρόνια σύντροφός της και όπως η ίδια τον χαρακτηρίζει, "ο έρωτας της ζωής της", την απατούσε.
"Πρώτα παρατήρησα μια οικεία σιλουέτα και σκέφτηκα, είναι δυνατόν να είναι ο Σάσα μου; Μετά είδα ότι το χέρι του, το οποίο εκείνη την εποχή είχε σπάσει, ήταν δεμένο" δήλωσε στο Life News.
Όταν ο Σάσα άλλαξε χίλια χρώματα
Η Μαρίνα χαρακτήρισε "μοιραίο" το γεγονός και όταν ζήτησε εξηγήσεις από τον αρραβωνιαστικό της, εκείνος ομολόγησε αμέσως.
"Όταν ο Σάσα, επέστρεψε σπίτι, του είπα να έρθει στον υπολογιστή και να βρει τη διεύθυνση στον χάρτη. Όταν είδε τη φωτογραφία, το πρόσωπό του άλλαξε χρώμα. Τον κοίταξα στα μάτια, περιμένοντας να μου εξηγήσει".
Ο Σάσα παραδέχθηκε το λάθος του, είπε στη Μαρίνα ότι δεν αισθανόταν τίποτα για την άλλη γυναίκα και της ζήτησε να τον συγχωρέσει. Η 24χρονη, έξαλλη από την απιστία του, δεν τον συγχώρεσε και ματαίωσε τον γάμο τους.
"Αρχικά, μετάνιωσα που έψαξα στο διαδίκτυο για τη διεύθυνση, ωστόσο κατάλαβα ότι είναι χαζό να κατηγορώ την τεχνολογία για την απιστία του συντρόφου μου", είπε η Μαρίνα.
Εκπρόσωπος της υπηρεσίας, δήλωσε ότι οποιοσδήποτε έχει πρόβλημα με το να φαίνεται το πρόσωπό του στην ιστοσελίδα, μπορεί να κάνει αίτηση και αυτό θα αφαιρεθεί.
Το 2009 μια γυναίκα ζήτησε διαζύγιο, όταν διαπίστωσε και πάλι μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας ότι το αυτοκίνητο του συζύγου της ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι μιας άλλης γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: