Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

149 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ

Υπάλληλος της Εισαγγελίας Αθηνών μετέφερε χασίς σε κρατικό όχημα Υπάλληλος του υπουργείου Δικαιοσύνης, συγκεκριμένα της Εισαγγελίας Αθηνών, συνελήφθη από άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών με αυτοκίνητο, το οποίο είχε κρατικές πινακίδες.
Υπάλληλος της Εισαγγελίας Αθηνών μετέφερε χασίς σε κρατικό όχημα
Η σύλληψη του 48χρονου έγινε σήμερα το πρωί στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.
Οπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν το κρατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 48χρονος και στον έλεγχο, που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του, βρέθηκαν 137 συσκευασίες - δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 149, 016 κιλών τα οποία και κατασχέθηκαν.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών,
Χαρακτηριστικό της μεθοδολογίας, του σχεδιασμού και του τρόπου δράσης του συλληφθέντα, αποτελεί το γεγονός ότι για την μεταφορά των ναρκωτικών χρησιμοποίησε υπηρεσιακό αυτοκίνητο, του Υπουργείου Δικαιοσύνης (φέρει εξωτερικά τις χαρακτηριστικές ενδείξεις οχήματος δημόσιας υπηρεσίας), με προφανή σκοπό να αποτρέψει ή και να αποπροσανατολίσει τους ελέγχους των διωκτικών Αρχών.
Υπάλληλος της Εισαγγελίας Αθηνών μετέφερε χασίς σε κρατικό όχημα
Για τους ιδίους λόγους είχε αλλοιώσει την ημερομηνία και τα στοιχεία ταυτότητας στα συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος (Διαταγή πορείας και Δελτίο κίνησης), τα οποία κατασχέθηκαν επίσης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τελικός προορισμός του φορτιού των ναρκωτικών, ήταν η Αθήνα.
Την έρευνα για τη δράση του συλληφθέντα και της ενδεχομένης συμμετοχής του σε άλλα συναφή αδικήματα βρίσκεται διενεργεί από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: