Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ευγενικά ρομπότ-σερβιτόροι εν δράσει!

perierga.gr - Ευγενικά ρομπότ-σερβιτόροι εν δράσει!
Ένα ιαπωνικό εστιατόριο στην Ταϊλάνδη με σούσι και σασίμι δεν είναι σίγουρα κάτι πρωτότυπο. Αλλά εάν έχει σαμουράι ρομπότ ως σερβιτόρους, ε, τότε αυτό αλλάζει εντελώς τα δεδομένα!
Ο Lapassarad Thanaphant, ένας Ταϊλανδός επιχειρηματίας, αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο ιαπωνικό εστιατόριο στην Μπαγκόγκ και βρήκε τον ιδανικό τρόπο για να το κάνει να ξεχωρίσει αμέσως από τον ανταγωνισμό: Σερβιτόροι-ρομπότ!Και, μάλιστα, όχι οποιοδήποτε ρομπότ, αλλά ντυμένο με την παραδοσιακή στολή του σαμουράι έρχεται στο τραπέζι, καθαρίζει, σερβίρει τα ποτά και τα πιάτα, ακόμη κάνει ένα εντυπωσιακό χορευτικό για να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Hajime», τα ρομπότ σαμουράι κόστισαν περίπου 930.000 δολάρια, αλλά με τη δημοτικότητα που ήδη έχει αποκτήσει το μαγαζί, θα κάνει πολύ σύντομα απόσβεση των χρημάτων του.«Αποτελούν ένα ευχάριστο και πρωτότυπο θέαμα για τους επισκέπτες, που απολαμβάνουν όχι μόνο το εξαιρετικό φαγητό που προσφέρουμε αλλά και τα δύο ρομπότ μας εν δράσει! Είναι η ατραξιόν του μαγαζιού και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τους κανονικούς σερβιτόρους. Απλώς είναι θέμα καλού μάρκετινγκ!», λέει ο ιδιοκτήτης.perierga.gr - Ευγενικά ρομπότ-σερβιτόροι εν δράσει!perierga.gr - Ευγενικά ρομπότ-σερβιτόροι εν δράσει!perierga.gr - Ευγενικά ρομπότ-σερβιτόροι εν δράσει!perierga.gr - Ευγενικά ρομπότ-σερβιτόροι εν δράσει!perierga.gr - Ευγενικά ρομπότ-σερβιτόροι εν δράσει!perierga.gr - Ευγενικά ρομπότ-σερβιτόροι εν δράσει!perierga.gr - Ευγενικά ρομπότ-σερβιτόροι εν δράσει!






Δεν υπάρχουν σχόλια: