5. Θρυμματίστε τα μπισκότα και μοιράστε τα σε 4 ποτήρια. Προσθέστε 2 κουταλιές του μείγματος της κρέμας, έπειτα 2 κομμάτια μάνγκο και άλλες 3 κουταλιές κρέμας. Γαρνίρετε με λίγα ακόμα κομμάτια μάνγκο. Βάλτε το στο ψυγείο για 3 ώρες μέχρι να παγώσει καλά και σερβίρετε.
Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012
Λαχταριστή μους γιαουρτιού με μάνγκο
5. Θρυμματίστε τα μπισκότα και μοιράστε τα σε 4 ποτήρια. Προσθέστε 2 κουταλιές του μείγματος της κρέμας, έπειτα 2 κομμάτια μάνγκο και άλλες 3 κουταλιές κρέμας. Γαρνίρετε με λίγα ακόμα κομμάτια μάνγκο. Βάλτε το στο ψυγείο για 3 ώρες μέχρι να παγώσει καλά και σερβίρετε.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου