Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Κοσμήματα απευθείας από το… μποστάνι!

perierga.gr - Κοσμήματα απευθείας από το... μποστάνι!
«Η ομορφιά των πραγμάτων συχνά παραβλέπεται, και μάλιστα αυτών που έχουμε συνηθίσει να τα χρησιμοποιούμε κάπως αλλιώς», λέει ο καλλιτέχνης από τη Σόφια Ventzislav Iliev επεξηγώντας τη δημιουργία αυτών των παράξενων κοσμημάτων που βλέπεται από… λαχανικά!
perierga.gr - Κοσμήματα απευθείας από το... μποστάνι!
Ένα παντατίφ-μελιτζάνα, κουνουπίδι στα μανικετόκουμπα αλλά και καυτερές πιπερίτσες στα σκουλαρίκια δίνουν στα κοσμήματα «οργανικό» χαρακτήρα και στα λαχανικά… μια γεύση από υψηλή κοσμηματοποιία.perierga.gr - Κοσμήματα απευθείας από το... μποστάνι!

Βέβαια, τα εν λόγω κοσμήματα δεν προορίζονται για να φορεθούν, αφού πολύ γρήγορα θα σαπίσουν, αλλά για να καταδείξουν τις διαφορετικές χρήσεις αυτών των απολύτως συνηθισμένων λαχανικών που βάζουμε καθημερινά στην κατσαρόλα μας.perierga.gr - Κοσμήματα απευθείας από το... μποστάνι!

«Η αισθητική των φυτών είναι αξεπέραστη και η ομορφιά των λαχανικών ακόμη μεγαλύτερη. Είναι από μόνα τους μοναδικά έργα τέχνης που θα μπορούσαν κάλλιστα να κοσμήσουν τις προθήκες ενός κοσμηματοπωλείου. Τι λέτε;», αναφέρει ο δημιουργός.perierga.gr - Κοσμήματα απευθείας από το... μποστάνι!perierga.gr - Κοσμήματα απευθείας από το... μποστάνι!perierga.gr - Κοσμήματα απευθείας από το... μποστάνι!perierga.gr - Κοσμήματα απευθείας από το... μποστάνι!perierga.gr - Κοσμήματα απευθείας από το... μποστάνι!perierga.gr - Κοσμήματα απευθείας από το... μποστάνι!perierga.gr - Κοσμήματα απευθείας από το... μποστάνι!












Δεν υπάρχουν σχόλια: