Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Πασίγνωστη ηθοποιός κατηγορείται ότι έβγαλε 100 εκ. δολάρια από την πορνεία

Σε σκάνδαλο πορνείας και διαφθοράς εμπλέκεται το όνομα πασίγνωστης ηθοποιού με διεθνή καριέρα, η οποία κατηγορείται ότι έκανε σεξ επί πληρωμή με υπουργό έναντι 1,6 εκ. δολαρίων τη φορά, ενώ συνολικά έχει εισπράξει περισσότερα από 100 εκ. δολάρια εκπορνεύοντας τον εαυτό της.
Ο λόγος για την......
Κινέζα ηθοποιό Ζαν Ζιγί, πρωταγωνίστρια των ταινιών «Τίγρης και Δράκος», «Αναμνήσεις μιας γκέισας» και «Ιπτάμενα Στιλέτα», η οποία κατηγορείται ότι από το 2004 μέχρι το 2007 έλαβε συνολικά 16 εκατ. δολάρια, κάνοντας σεξ επί πληρωμή με τον πρώην υπουργό Εμπορίου της Κίνας, Μπο Ξιλάι.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα κινεζικά ΜΜΕ, η Ζαν γνώρισε τον πρώην υπουργό μέσω ενός επιχειρηματία, ο οποίος εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς, και ομολόγησε στις αρχές ότι πλήρωσε την 33χρονη ηθοποιό με 1 εκ. δολάρια για να κάνει σεξ μαζί του το 2007, ενώ αργότερα διαπραγματεύτηκε παρόμοια συμφωνία για τον Μπο και για άλλους Κινέζους επιχειρηματίες. Πάντως η ίδια και οι δικηγόροι της αρνούνται τις κατηγορίες και λένε πως σύντομα θα λάμψει η αλήθεια και θα καθαρίσει το όνομά της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: